- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
Nolur kalk yanından başka işlerle uğraş, bu kadar kolay o kadar lafın üstüne
aynen biliyomusunuz, bazen bi kavgaya girisiyoruz cenem agriyo konusmaktan esimin tansiyonu cikiyo sinirinden.
o istiyo ki tartistik bitti susalim, konusmayalim konustukca buyuyo, bende kirici vs konusmam ama asiri uzatiyorum, o da sinirleniyo kabalasiyo sus diyo git diyo gitmeyip uzattikca kabalasiyo . ben gidip biseylerle ugrassam aynen oyle gececek. ama o anda icimdeki ofke, duzeltme istegi vs cok baskin oluyo. yapacagim insallah umitliyim
Bu sefer de acaba siz mi tepki olsun diye yan odaya filan cıksanız temizlik filan yapsanızYavaş Yavaş geliyor hissediyorum yanaşmaya korkuyor ama yavaş yavaş geliyor
Kalk git yat sinir p oldum ne inat adammış
bizlerde ne merak ettik ya vallahi butun kk hatunlari olarak kocanizin kafasina oklava indiresimiz geldi ama sabirrrrrrr tek yapcan sey sabir bence yanindan kalkmalisin dinle canim o kadar kadin yaniliyor olamaz yatak odasina git uzan bak orayada gelcek
Evet hadi kalkın diğer odaya geçin uğraş bulun bı yarım saat filan çıkmayın kendinixe iş bulun. O şuan varya şokta nasıl ayaklarıma kapanmıo ya hayret diye. Sizin güçlü olmanız onu korkutuyor
herseyi berbat edersin sakin bole bisey yapma bak daha yeni geldi dannn diye atlayamaz merak etme konusucak o inadi kirilicak gerekirse bir ay konusmasin sende konusma inanki yone sen biseyler icin adim atmis olucaksin arkadasim bu degismicek birak biseyler degissin hayatinizdaGelmez bence.
Ne inat neyin pesinde yaa . Resmen iki tarafta adim atmak istemiyo susuyo. Konusalim mi diye girsem mi? Ben kaldiramiyorum soyledigin laflari hala arkasindamisin .
herseyi berbat edersin sakin bole bisey yapma bak daha yeni geldi dannn diye atlayamaz merak etme konusucak o inadi kirilicak gerekirse bir ay konusmasin sende konusma inanki yone sen biseyler icin adim atmis olucaksin arkadasim bu degismicek birak biseyler degissin hayatinizda
ayrica gelmesin pesinden ama senin tepkini farkedicek dicek noluyo dusunucek ister uzun uzun dusunsun ister hemen dank etsin ama farkedicek lutfen artik bi adim degil ml adim dahi atma kendine bunu yapma git yat uyu bence hem dusunmeye firsat kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?