ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

Bu sefer de acaba siz mi tepki olsun diye yan odaya filan cıksanız temizlik filan yapsanız Yavaş Yavaş geliyor hissediyorum yanaşmaya korkuyor ama yavaş yavaş geliyor

Düzelicek inşallah s,z burdaki uyarıları yol gösterenleri mutlaka göz önünde bulundurun

Bu sefer de acaba siz mi tepki olsun diye yan odaya filan cıksanız temizlik filan yapsanız Yavaş Yavaş geliyor hissediyorum yanaşmaya korkuyor ama yavaş yavaş geliyor

Ayy valla icim sisti bu ne ya. Alt ustu ozur dileyecek ki ne kadar agir konusmustu gelmis oturmus tv izliyo sessizce. Zor tutuyorum kendimi.

bizlerde ne merak ettik ya vallahi butun kk hatunlari olarak kocanizin kafasina oklava indiresimiz geldi ama sabirrrrrrr tek yapcan sey sabir bence yanindan kalkmalisin dinle canim o kadar kadin yaniliyor olamaz yatak odasina git uzan bak orayada gelcek

Gelmez bence.
Ne inat neyin pesinde yaa . Resmen iki tarafta adim atmak istemiyo susuyo. Konusalim mi diye girsem mi? Ben kaldiramiyorum soyledigin laflari hala arkasindamisin .

Evet hadi kalkın diğer odaya geçin uğraş bulun bı yarım saat filan çıkmayın kendinixe iş bulun. O şuan varya şokta nasıl ayaklarıma kapanmıo ya hayret diye. Sizin güçlü olmanız onu korkutuyor

sanmam o yuzden oldugunu bence o geri adim atmak istemiyo yakistiramiyo kendine nasi yicek o kadar lafi diye. Hic yapmadigi bisey sonucta bocaliyo. Nasilsa bi sekilde duzelir falan diye dusunuyodur konusma yapmama gerek yok diye dusunuyo.

Gelmez bence.
Ne inat neyin pesinde yaa . Resmen iki tarafta adim atmak istemiyo susuyo. Konusalim mi diye girsem mi? Ben kaldiramiyorum soyledigin laflari hala arkasindamisin .
herseyi berbat edersin sakin bole bisey yapma bak daha yeni geldi dannn diye atlayamaz merak etme konusucak o inadi kirilicak gerekirse bir ay konusmasin sende konusma inanki yone sen biseyler icin adim atmis olucaksin arkadasim bu degismicek birak biseyler degissin hayatinizda

Ya sabiiirrr 1 ay mi Allah sabir versin bana insallah.
Susuyorr tv programi acti onu izliyor arada da ic cekiyor. Daha meraba dan sonra konusmadi.

ayrica gelmesin pesinden ama senin tepkini farkedicek dicek noluyo dusunucek ister uzun uzun dusunsun ister hemen dank etsin ama farkedicek lutfen artik bi adim degil ml adim dahi atma kendine bunu yapma git yat uyu bence hem dusunmeye firsat kalmaz

ayrica gelmesin pesinden ama senin tepkini farkedicek dicek noluyo dusunucek ister uzun uzun dusunsun ister hemen dank etsin ama farkedicek lutfen artik bi adim degil ml adim dahi atma kendine bunu yapma git yat uyu bence hem dusunmeye firsat kalmaz

Sinir oldum bu suskunluguna.

sesizlik urkutucu sesiz modda oluyoduk bunu unutma yoksa kk hatunlari o oklavayla sana giriscek o kadar sabrettik dimi ama bizim cabalarimiza bosa cikarma uzuluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…