ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

Sagolun amin. Yapacagimda bir girisim olmadi ben direk geldigi gibi konusur diye dusunuyodum. Odaya gecti yatti

sabırlı ol, bekle. bak bir hafta dişini sıktın bekledin.
olayları akışına bırak, sen bir teşebbüste bulunma. o zaten konuşacak. sen başlatma.
tepkisizlik de bir tepkidir.
her zamankinden farklı olduğunu anlamasına izin ver.

Sakın konuşmayın sız, adım da atmayın. Geri hala tepebilir. Eşek gibi inat var mübarek haklısınız şuna bak ya.

Ya ters tepecek mi saniyo sinirliyim diye dusunuyo o mailden dolayi benden mi bekliyo.
Ama hakliyim kendi laflarindan dolayi ozur dilemeli bi gelip konusalim demeli yani.yok sustu

Normalde zaten tezcanli bir insanim artik anladiniz sizde tanidiniz beni, hala bu neyin sessizligi cidden sabir sabir sabir bekliyorum.
Uzgun gorunuyodu siniri falan kalmamis. Nasil yanasacagini bilmiyor! Cunku daha once hic yapmasi gerekmediki! E nasil bariscaz yapmazsa. Oyle havadan sudan konusmaklada barisamayiz ciddi ciddi ozur dileyip konusmasi gerekiyo. Yasananlari yok sayamayizki. Gitti yatiyo. Uzun bir ucustan geliyo ok. Ama yinede merabadan baska kelime etmedi.

Sendenn bekliyor tabi alışmış ne gurur var arkadaş ama ne olur sakin senin çılgınlık yapmandan korkuyorum.eğer uyuyorsa çık dışarı evde hapis olma hemde yanlış birsey yapmazsin

Sendenn bekliyor tabi alışmış ne gurur var arkadaş ama ne olur sakin senin çılgınlık yapmandan korkuyorum.eğer uyuyorsa çık dışarı evde hapis olma hemde yanlış birsey yapmazsin

Benden bekliyo tabi geri adim atmami sinyal vermemi bekliyo. Cesur olsun ozur dilesin kaybetmek istemiyorum desin kaybedersede eder bisey olmaz erkek adam. Yanlismiyim?
Ben kadin halimle ne gurursuz oldum bi kerede gelsin konussun ya ustelik ne kadar kotu laflar etti bana kendide biliyo ki resmimizi falan koydu.

canım benim, bırak artık o haklı ben haklı konularını. kavgada bir sürü saçma sapan şeyler söylenir, biter gider. önemli olan tekrarlanmaması. konuşursanız bugün özür diye tutturma, şimdi sırası değil. siz şu olayı kazasız belasız atlatın, sen zaten neye kırıldığını sakince anlatırsın.
sen artık didiklemezsin, o ağır konuşmaz toparlarsınız.

Evet tutturmam ben bisey ama adimi yokki. Napacagini bilmez halde esyalarini yerlestiriyor bavul bosaltiyor sessiz.

Birde cok agir konusmustu biliyosunuz, beni evden kovan , koca bul falan diyen kendisiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…