- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
Sagolun amin. Yapacagimda bir girisim olmadi ben direk geldigi gibi konusur diye dusunuyodum. Odaya gecti yattihadi Allah yardımcınız olsun.
hep sakin hep sakin. konuşmadan önce içinden 10 kadar say. kısa ve net cevaplar, soru sormak yok.
Sen nasıl adım Attın canim
Eşşek inadı var çünkü sabret canım muradına ermene az kaldi
Sagolun amin. Yapacagimda bir girisim olmadi ben direk geldigi gibi konusur diye dusunuyodum. Odaya gecti yatti
Sakın konuşmayın sız, adım da atmayın. Geri hala tepebilir. Eşek gibi inat var mübarek haklısınız şuna bak ya.
sabırlı ol, bekle. bak bir hafta dişini sıktın bekledin.
olayları akışına bırak, sen bir teşebbüste bulunma. o zaten konuşacak. sen başlatma.
tepkisizlik de bir tepkidir.
her zamankinden farklı olduğunu anlamasına izin ver.
Sendenn bekliyor tabi alışmış ne gurur var arkadaş ama ne olur sakin senin çılgınlık yapmandan korkuyorum.eğer uyuyorsa çık dışarı evde hapis olma hemde yanlış birsey yapmazsin
Normalde zaten tezcanli bir insanim artik anladiniz sizde tanidiniz beni, hala bu neyin sessizligi cidden sabir sabir sabir bekliyorum.
Uzgun gorunuyodu siniri falan kalmamis. Nasil yanasacagini bilmiyor! Cunku daha once hic yapmasi gerekmediki! E nasil bariscaz yapmazsa. Oyle havadan sudan konusmaklada barisamayiz ciddi ciddi ozur dileyip konusmasi gerekiyo. Yasananlari yok sayamayizki. Gitti yatiyo. Uzun bir ucustan geliyo ok. Ama yinede merabadan baska kelime etmedi.
canım benim, bırak artık o haklı ben haklı konularını. kavgada bir sürü saçma sapan şeyler söylenir, biter gider. önemli olan tekrarlanmaması. konuşursanız bugün özür diye tutturma, şimdi sırası değil. siz şu olayı kazasız belasız atlatın, sen zaten neye kırıldığını sakince anlatırsın.
sen artık didiklemezsin, o ağır konuşmaz toparlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?