Ciddi olduğunu anlamak için ne yapmam lazım ? :(

kelebek_93

Kardeşim iyi ki var
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.530
15
158
meraba kızlar. aklıma takılan bi soru var. sizlerden yardım istiyorum

benim erkek arkadaşım hafız. ve ben açığım. bana teklif ettikten sonra bana sordu kapanırmısın diye ? bende dedim evet seviyosam tabiki kapanırım, kapalılığada sıcak bakıyorum dedim. sizce bu ciddi oldugunun göstergesimidir ? bu bir.

ikincisi biz baştan cıkarken ben dedim eğer sen benimle zaman geçirmek istiyosan ben yokum eğer ciddiysen varım dedim. o da dediki bende ciddi düşünüyorum dedi. arkadaşlar benim merak ettiğim erkek arkadaşımın ciddi olup olmadıgnı nerden anlıcam ? yani nasıl ne gibi sorular sormalıyım ki onun ciddi olup olmadıgını anlayabileyim ? yardım edin lütfen

tmm erken ama en azından 1 yada 2 yıl çıkıp ondan sonra olabilir yani

bı okulunu bitir eline ekmeğini al :):) ondan sonra evlilik bekle tabide..

burada ciddi mi değil mi nasıl anlayabilirim diye soruyorsun anladığım..buna günümüzde abiler,ablalar çare bulamadı..Kelin merhemi olsa başına sürecek :) bir erkeğin iç yapısını çözemezsiniz.Davranışlarını enine boyuna gözlemleyin.saygı,sevgi,seviyeyi kaybetmeden devam etmeye çalışın :) gerisini Allah'a emanet edin.Hakkınızda hayırlısını versin.Karşınıza hayırlısını çıkarsın İnşallah..

ciddi olup olmadığını zaman gösterecektir ve davranışları bunu da en iyi sen gözlemliyebilirsin..

zamanla görürsün cnm öle ciddi olması. tanıyarak olur ancak evlilik fikri. gerçekten sağlıklı bir evlilik isteniyorsa tabi. sana şöle bir örnek veriyim. benim 3,5 senelik ilişkim var. bana 4. ayımızda evlenme teklifi etmişti. işte ozaman anladım bende :) sonra zaten evlilikle ilgili şeyler söylüyorsa, evimize bunu alırız ya da evimize şunları düşünüyorum falan. işte ozaman ciddidir :) bu da zamanla, beraber vakit geçirdikçe olur. ondan sonraki evre zaten ailesiyle tanıştırması ve senin ailenle tanışmak istemesi. bide şunu söyliyim erkek milleti bir tuhaftır çözmek pek mümkün değil. o yüzden en sağlıklısı zamanla davranışlarına, konuşmalarına bakman.

zaten şuan ikimizde kpss ye hazırlanıyoruz :) tabiki ilk iş :) ondan sonra evlililk :) güzel dilekleriniz için çok tşk ederim :)

ciddi olup olmadığını zaman gösterecektir ve davranışları bunu da en iyi sen gözlemliyebilirsin..

değilmi zamana bırakmak lazım...

zaten erkek arkadaşım bi gün bi çay bahçesinde oturuyoruz. bana diyo saçların uzun. artık evlendikten sonra ben keserim felan dedi :) işte bana diyo yanakların cok sıcak kışın sen beni ısıtırsın artık felan gibi şeylerden konuştuk yani arada böyle evlilikle felan konuşuyoruz :))

Ya bide benim annemle tanışmak istiyor 2-3 kere söyledi. bende erken oldugu için biraz zaman geçsin dedim. şuan 1 aylık bi ilişkimiz var sizce cok mu erken tanıştırmam yoksa biraz zaman geçmeli mi ?

beebbeemm acelen ne....ciddi olur tabı o yasta ergenler hep ciddidir.o yaşlarda herkes evlılıgı dusunür.sen benım namusumsun haa:) şunu gıyme bununla gezme.ay Allahım bırden eskı gunlerı hatırladım bak tatlım sen daha çok kucuksun bunlara kafa yorma bu 1..sıızn yaslarda herkes hemen evlenecegını herseyın ciddi oldugunu sanır ama külliyen yalan hıı ciddidir tabı ama önunuzde o kadar zaman varkı ınsanlar bırbıırnden bıkıyor!

onunla ciddi düşünüyorum cok seviyorum ama napcam bilmiyorum ya onunda benim gibi düşünmesini istiyorum offffff

cnm sen üniversiteye gidiyomusun? kpss den neye hazırlaıyosun? bence de daa küçüksün seviyorum diosun anlıyrm. ama zamanla düşüncelerin deişebilir zamana bırak

cnm sen üniversiteye gidiyomusun? kpss den neye hazırlaıyosun? bence de daa küçüksün seviyorum diosun anlıyrm. ama zamanla düşüncelerin deişebilir zamana bırak

cnm üniye gitmiyorum kpss den katipliğe hazırlanıyorum. oda hazırlanıyor. zamana bıraktım ama olcaksa onunla olsun ama ya

böle düşünüyosa ciddidir demekki. ama senin yaşın için erken sanırım.mesela ben 24 yaşındayım ve evlenmemize en az 2 sene var. bizde konuşuyoruz ama o açıo konuyu ben değil. fazla dillendirme üstüme geliyosun der sonra. daha çok erken tanışması için en azından 6-7 ay olmadı 1 sene zaman geçirin. acele etme evlilik için. zamanla herşey yerine oturur. daha yeniymiş ilişkin belki ilerde birşeyler olur ve vazgeçersin hayat bu. o yüzden sakın sürekli evlilik kelimesini kullanma. bırak o sölesin. üstüne gitme korkar. erkek milleti işte

cok haklısın ablacım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim :)

sizin 3.5 senelik bi ilişkiniz varmış. siz beni daha iyi anlarsınız. ya mesela bi yerde oturduk mu aklımıza bişey gelmiyor konuşcak bişeyde yok. ben mesela nasıl sorular sorayım bnmle ciddi düşündüğünü ? yada sevip sevmediğini nasıl anlıyım ? :97::97::97::97::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…