- 2 Mart 2011
- 1.478
- 10
- 358
- 38
- Konu Sahibi kelebek_93
-
cok haklısın ablacım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim :)
sizin 3.5 senelik bi ilişkiniz varmış. siz beni daha iyi anlarsınız. ya mesela bi yerde oturduk mu aklımıza bişey gelmiyorkonuşcak bişeyde yok. ben mesela nasıl sorular sorayım bnmle ciddi düşündüğünü ? yada sevip sevmediğini nasıl anlıyım ? :97::97::97::97::
Bu ne hız böyle?
Seninle aynı yaştayız.
Benimde 3 senedir bir ilişkim var..
Tamam arada sırada bizimde öyle evlilik hayalimiz var ama sadece "hayal".
Ben bu yaşta evlenmeyi düşünmem.
Daha bu yaşta hemen ne evliliği Allah aşkına?
Bu yaşta koca eline mi bakıcaksın okumak varken?
Ben bu kadar erken yaşta yapılan evlilikleri doğru bulmuyorum.
Bence ilk üniyi kazan, bi meslek edin.
Ayakta durmayı öğren.
Ve kimse kusura bakmasında ben sevdiğimde olsa kapanmam.
Benim fikrime saygı duymayan adam için hiç bişey yapmam.
Tabi kapanmayı bende istersem belki olabilir ama sırf o istiyor diyede böyle birşey yapmam.
Daha küçüksün.
Böyle şeyleri düşünmen için erken.
Yorumları okudum tek tek.. ve bazı arkadaşlara gerçekten moralim bozuldu. Ya arkadaşlar kız 93 lü diye ciddi bir ilişkisi olamazmı yani ya ? Bende 92 liyim ve 1 bucuk yıldır süren bir ilişkim var ve ciddi düşünüyoruz ciddi düşünmeyip ne yapayım ? Gönül mü eğlendireyim ?.. Ciddi düşüneceğim adamı Rabbim karşıma şimdi çıkarmış karşı mı geleyim ? yani bu yorumları gördükçe sinirim bozuldu gerçekten.. Kusura bakmayın
elbette ciddi ilişkiniz olucak. daha o yaşta -ki bence evlenmek için belirli bir olgunluğa erişmek gerekir. kafanı sürekli evlilik fikriyle doldurup , erkek arkadaşını sorguya çekmemesi gerektiği. şuan okuması gerek . elbette ciddi başlar her şey tanıyarak anlarsın gerçekten ciddi düşünülecek biri olup olmadığını. bizde ona bunu dedik . evlilik öle şaka ya gelecek bir şey değil çünkü.
Yorumları okudum tek tek.. ve bazı arkadaşlara gerçekten moralim bozuldu. Ya arkadaşlar kız 93 lü diye ciddi bir ilişkisi olamazmı yani ya ? Bende 92 liyim ve 1 bucuk yıldır süren bir ilişkim var ve ciddi düşünüyoruz ciddi düşünmeyip ne yapayım ? Gönül mü eğlendireyim ?.. Ciddi düşüneceğim adamı Rabbim karşıma şimdi çıkarmış karşı mı geleyim ? yani bu yorumları gördükçe sinirim bozuldu gerçekten.. Kusura bakmayın
Bende zaten hemen evlensin demedim.. Önce tanısın iyice.. Sonra ciddiyse, yapabilecekse sürdürsün.. Zamanı geldiğinde de evlensin.. Bazı arkadaşların özellikle yorumları dikkatimi çekti " bu yaşta ne ciddiyeti :S " gibisinden yorumlar.. Sözlerim bu yorumları yapanlaraydı.. Bu işin yaşı olmaz ne zaman karşımıza çıkacağını bilemeyiz.. Yaşı olmaz derken de yanlış anlaşılmasın olgunlaşmamış, daha bazı şeylerin farkına varmamış insanları kastetmiyorum kendini bilen insanları kastediyorum..
Allah razı olsun kardeşim ya bende bunu kastetmeye çalışıyorum.
tamam evlilik için erken olabilir. ama konuşmak gerekir şimdiden. yani şimdiden konuşmaya başlamak lazım. ki anlayayım
Canım hemen 1 ayda da olmaz, dur bekle tanı çocugu iyice sonra o açar sana zaten mevzuyu azcık sabret, acelemiz mi ayol :)[/FONT]
tabiki canım şimdide sorulmaz zaten ilerde sorarım artık :) mesajların içni çok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?