Ciddi olduğunu anlamak için ne yapmam lazım ? :(

cnm bak ben 24 yaşındayım 3 yllık bi ilişkim var daha evlenmemize 2 buçuk nerden baksan 3 yılı bulur bu işler acaleye gelmez okuduğum kadarıyla hem ilişkiniz
daha 1 aylıkmış çok erken öyle soru sormayla anlaşılcak şeyler değil bunlar zamana bırak zamanla herşey yarini bulur böyle şeylerle kafanı yorma
onu daha tanımaya çalış tadını çıkar bu günlerin en fazla 1 2yıl bi çıkın bakalım damdan düşer gibi olmasın msela biz 3 yllık beraberliğimizde hep citti düşünerek konuştuk hayaller kurduk o kadar güzel günlerimizz oldu ki anlatamam herşeyim çok çookk seviyorum aşkımı ama biz zamana bıraktık herşeyi sizde öyle yapın

Son düzenleme:

cnm konuşcak bişeyler bitiyor bazen bilirim o anları. o yüzden en güzeli gezmek. mesela biz istanbulda gezmediğimiz yer yok her yere gittik. beraber eğleniyorz geziyoruz. bişeyler paylaşıyoruz haliyle. çık dışarı sevgilinle vakit geçir monotonluktan kurtar ilişkini.

sevip sevmeme konusuna gelirsek onu ancak sen anlarsın. yaptıkları, söyledikleri ele verir mutlaka. ben kendi fikrimi söyliyim hiçbir zaman sevgilim beni sevip sevmediğini denemedim. öyle bir denemeye sakın girme. neden ? çünkü ortaya çıkarsa çok büyük sorunlara yol açar. hem yaşın itibariyle evlilik için erken. seni çekiyorsa, senle mutluysa -ki anlarsın bunu zaten- seni seviyor demektir. fazla irdeleme seviyor mu sevmiyor mu diye.
düşün erkekler şu soruyo şöle cevap veren insanlar :
-hayatım beni seviyormusun?
- sevmesem senle niye olayım.

bizim gibi kesinlikle düşünmezler o yüzden kendini paralama. bırak sevgini yaşa . zamanla zaten durumlar anlaşılır.

direk söylemen hoş olmamış bence ciddiysen varım yoksa yokum ben gibisinden daha 93 lüsünüz bu ne merak

1. si erkek arkadaşım yada ciddi düşündüğüm kişi herneyse ,istiyor diye kapanmam ben..emrolunduğu üzere kapanırım..

2. ve bir diğer husus da ,istediğin kadar sen başta ciddi misin diye sor...o bir gösterge olamıyor..benim o şekilde baştan konuştuğum kişi,2 yıl vakit geçirdi benimle ve sonra olmaz..dedi...o yıllar ,zaman bi şekilde geçiyor..insanları tanımaya başlamak mühim olan..zaten niyetlerini belli ediyorlar bir şekilde..yaşında küçükmüş,acele kararlar vermeden önce tanımak en iyisi...

Bu ne hız böyle?
Seninle aynı yaştayız.
Benimde 3 senedir bir ilişkim var..
Tamam arada sırada bizimde öyle evlilik hayalimiz var ama sadece "hayal".
Ben bu yaşta evlenmeyi düşünmem.
Daha bu yaşta hemen ne evliliği Allah aşkına?
Bu yaşta koca eline mi bakıcaksın okumak varken?

Ben bu kadar erken yaşta yapılan evlilikleri doğru bulmuyorum.

Bence ilk üniyi kazan, bi meslek edin.
Ayakta durmayı öğren.

Ve kimse kusura bakmasında ben sevdiğimde olsa kapanmam.
Benim fikrime saygı duymayan adam için hiç bişey yapmam.
Tabi kapanmayı bende istersem belki olabilir ama sırf o istiyor diyede böyle birşey yapmam.

Daha küçüksün.
Böyle şeyleri düşünmen için erken.

Zaten bende bu yaşta hemen evlenelim felan demiyorum ki :2:

seneye kpss için hazırlanıyoruz yani elimize bi mesleğimizi aldıktan sonra. yani en azından 1 yıl yada 2 yıl konuşmak gerektiğine inanıyorum. :2:

onun ciddi olduğuna dair birşeyi illa ona söyletmeye çalışırsan daha ters cevaplar alabilirsin,olayı bu kadr zorlama ,akışına bırak ..
zamanla niyeti çıkacaktır ortaya?
ama mesela sana bir iki tüyo vereyim ..
yolda yürürken bi bebek gördüğünde aa ne tatlı bir bebek değilmi ? de arkasından sen çocukları sever misin? bi gün çocuğun olsa kaç tane olmasını istersin ? diye sor ..
ya da bi şekilde çaktırmadan evlilik konusu aç ..evlilik zor birşey gerçekten yaa de ama sanki evlenme isteğin yokmuş gibi ,senin isteğin olmadığını sezerse bence üzerine düşecek ,sana evlilikle ilgili konuşmaya başlaacaktır..
gerçi bazı erkek türleri türünün son örneği olabiliyor orası ayrı :))

Yorumları okudum tek tek.. ve bazı arkadaşlara gerçekten moralim bozuldu. Ya arkadaşlar kız 93 lü diye ciddi bir ilişkisi olamazmı yani ya ? Bende 92 liyim ve 1 bucuk yıldır süren bir ilişkim var ve ciddi düşünüyoruz ciddi düşünmeyip ne yapayım ? Gönül mü eğlendireyim ?.. Ciddi düşüneceğim adamı Rabbim karşıma şimdi çıkarmış karşı mı geleyim ? yani bu yorumları gördükçe sinirim bozuldu gerçekten.. Kusura bakmayın

sen 18 o 21 yaşında 1 aydır birbirinizi tanıyorsunuz ve ciddi olmaktan bahsediyorsun

ciddi olmaktan kastın da evlenmek heralde.

ciddi olup olmadığını anlamak için daha çok uzun zaman var.

Son düzenleyen: Moderatör:

elbette ciddi ilişkiniz olucak. daha o yaşta -ki bence evlenmek için belirli bir olgunluğa erişmek gerekir. kafanı sürekli evlilik fikriyle doldurup , erkek arkadaşını sorguya çekmemesi gerektiği. şuan okuması gerek . elbette ciddi başlar her şey tanıyarak anlarsın gerçekten ciddi düşünülecek biri olup olmadığını. bizde ona bunu dedik . evlilik öle şaka ya gelecek bir şey değil çünkü.

Bende zaten hemen evlensin demedim.. Önce tanısın iyice.. Sonra ciddiyse, yapabilecekse sürdürsün.. Zamanı geldiğinde de evlensin.. Bazı arkadaşların özellikle yorumları dikkatimi çekti " bu yaşta ne ciddiyeti :S " gibisinden yorumlar.. Sözlerim bu yorumları yapanlaraydı.. Bu işin yaşı olmaz ne zaman karşımıza çıkacağını bilemeyiz.. Yaşı olmaz derken de yanlış anlaşılmasın olgunlaşmamış, daha bazı şeylerin farkına varmamış insanları kastetmiyorum kendini bilen insanları kastediyorum..

Allah razı olsun kardeşim ya bende bunu kastetmeye çalışıyorum.

tamam evlilik için erken olabilir. ama konuşmak gerekir şimdiden. yani şimdiden konuşmaya başlamak lazım. ki anlayayım

Allah razı olsun kardeşim ya bende bunu kastetmeye çalışıyorum.

tamam evlilik için erken olabilir. ama konuşmak gerekir şimdiden. yani şimdiden konuşmaya başlamak lazım. ki anlayayım

Canım hemen 1 ayda da olmaz, dur bekle tanı çocugu iyice, sonra o açar sana zaten mevzuyu azcık sabret, acelemiz mi var ayol :)

Son düzenleme:
Canım hemen 1 ayda da olmaz, dur bekle tanı çocugu iyice sonra o açar sana zaten mevzuyu azcık sabret, acelemiz mi ayol :)[/FONT]

tabiki canım şimdide sorulmaz zaten ilerde sorarım artık :) mesajların içni çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…