Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet cnm yenı kalktımm valla vantılatorun karsınsına gecıorum ohh bo gusel uyuyorummm

hamişliği ilerlemiş bayanlar bişiy sorcam..
benim bacak aramada.. yani oramdaki kemikler sızlamaya hatta ağırmaya başladı.. yere bilem oturamıyom.. bu durum normalmi.. çatı açılması denen şey böyle bişiymi.. bu ağrı erkenmi başladı bende..

benden bi itiraf....:kedi:

düne kadar bebişin göbüşümde kalacağını sanan ben
ağrılarım başladıkça, bebişin ordan çıkacağına inanmaya başladım..
açıkçası hafiften tırma olayları başladı bende..eyvahedigeldismile

nurten kız gitmişsin.bak ne diyecem sana.
bizim salak muhasebeci napmış biliyomusun.
ben 34 e kadar çalışabilir raporu almıştımda.
32-34 arası 2 haftayı yıllık iznime saydıracağımı söylemiştim ya.
32 .haftadan beni izne ayrıldı kabul etmiş.2 haftalık sigortamı ödememişler
bi güzel.şimdi nolcak dedim,geriye dönük ödenmez herhalde bi mali müşavire sorayım diyor.
sgkda ben izinli görünmüyorum sonuçta o 2 hafta.dedimki ya doğum paramı vermezlerse.çünkü izne çıktığım gün itibariyle primlerimin tam ödenmiş olması gerekmiyomu.oysaki benim 2 hafta primim ödenmemiş,sonrasında izne çıkmış görünüyorum.gerizekallar yaaa.boşuboşuna 2 haftalık
sigortamı kestiler.

içimde bi burukluk var..
hayatımda ilk defa bi ramazan oruç tutmuyorum.. çok tuhafıma gidiyo bu durum..
kociş bazı sebeblerden dolayı tutamıyo.. ben hep yanlız kalkar yemeğimi yerdim.. tek başına orucumu tutardım.. ama akşam kalkmadım :kedi: acaba sadece kadir gecesi günü tutsak olurmu..

bide bende böbrek sorunu varya günde 3litre su içmem gerekiyo.. yoksa bidahaki aya ağrılarla birlikte bebişte gelirmiş eyvahedigeldismile
daha erken dursun orda işteee.. :ecrin_bebek:

gülercim benim arada çok nadir orası ağrıyo ama sürekli bişi değil.
kaydadeğer değil yani.

sağol canım korkulcak bi durum yok yani.. oturunca ordaki kemiklerim sızlıyo gerçi.. yatmaktanda sıkılıyom..

sende de nurten gibi arada ağrı geliyomu..
bu ağrı nasıl bişiy.. nurten adet sancısı gibi demiş.. kasılma felan mı oluyo acep.

bişiy daha sorcam..

msnden birini sildim.. ama halen baqna mail atıp duruyo.. cins kız uyuz oldum iyice..
benim silmem yeterli değilmi.. anlaşılan benim çevirim içi olup olmadığı görüyo.. napayımda göremesin beni..

gülercim bende sancı yok henüz.dün akşam biraz karnım ağrıdı
üşütmüş gibi o sancımı sayılır tecrübem olmadığı iç.in bilmiyorumki.
msnden silmeden önce engelleyeceksin.sonra sileceksin.sadece silersen o seni görür.
sildiklerinden onu bul engelle.

sildiklerimden mi bulayım.. dur bi bakiiim..
çevirim dışı gireyim.. ayy çok dinir bi kız.. dedikoducunun teki.. az gireyim.. msj msj üstüne.. ben daha girer girmez ona yazamamaki.. hem benim msnde sadece o ekli değilki.. zaten hiç samimiyetim olmayan biri üstelik ağzıda çok pis hep küfürlü konuşuyo..
sildim gitti sanıyodum ama o beni görüyoo..
dur bi bakiim silinmişlere..
msn tecrübem pek yok.. inşlh bulurum

bişiyler buldum..
mesela daha önce sildiklerimi buldum
onuda orda gördüm.. görüntüleye tıkladım.. şmdi aynı yere giriyom onu bulamıyom..

bişiyler buldum..
mesela daha önce sildiklerimi buldum
onuda orda gördüm.. görüntüleye tıkladım.. şmdi aynı yere giriyom onu bulamıyom..

canım listedne silmek yeterlı değil.engelle men lazım silersen sadece sen onu göremzsın osenı göruru.ama engelersen o sana msj yazamaz

işte ben slaklaşıp daha doğrusu ona kızıp direk sildim.. engellemedim..
şimdide onun adını sildiklerimin içinde göremiyom.. yada ben yanlış yere bakıyom..

baktığım yer şurası..
üst menülerden araçlar/ seçenekler/ gizlilik

ordada sağda izin verilenler listesi ... soldada engellenenler listesi çıkıyo..
ama o kişi her iki taraftada yok

daha doğrusu azönce gördüm üstüne tıkladım .. sonra nlduysa bidaha göremedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…