- Konu Sahibi EU3
-
- #20.121
coksaol hayatımmm söz için :)
ayy nılımm yaa hatrlıomuusn gecen ramazanııı ne kadan guseldı dımı yaaaaa
ölümüne kankayızolumunekankayizsmilesağol canım ya senden çok şey öğrendim olumunekankayizsmile
a.s. ama ablamı az önce geçirdim.. :gitme:güle güle kuşşş ablana selam söyle olumunekankayizsmile
çok sağol bitanem sanada hayırlı ramazanlarkızlar hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum, bu güzel günleri hakkıyla değerlendirebilmek dileğiyle...
amin canım seninde ramazanın mubarek olsunsenin ve tüm islam aleminin ramazan-ı şerifi mübarek olsun kuşşşş
ne güzel bi söz bu böyle.. hemen facede paylaştım. hakkını helal et..Cennette "REYYAN" denilen bir kapı vardır. Kıyamet Gününde o kapıdan ancak oruç tutmuş olanlar girer, onlarla birlikte o kapıdan başka hiç kimse giremez. . (Hadisi Şerif)
hoşgeldim canım..Merhabalar güzellikler a.s.
gözünüzü sevdimini google amcasını herbişeyi biliyo..kaydirigubbakcemile3kızlarr nabersnz yawww ay artık muhabbet yok uzuluom ama yada ben rastgelmıorumm ısıze dondurma demeyın bana dr yaakladı karpuzu dondurmayııı sekerın sınırda dedı cok dkat et dedı sempatiksalakcinni
gulerımm plakalara gelıncee netten google amcaya sor hemen cvblayıversn sana :)
nılum cnm nassın yavrumm
cananımmm ıns guseul haberlerını beklıoruzzz
tamam kuşum hakkınızda hayırlısı olsun..canlar biz randevuyu erteliyoruz, yarın gitmiyorum..ramazan sonrası bakıcaz, rabbim hayırlısını versin...
nee sancılar mı eyvahedigeldismilegünaydın kıslar
sedacım sağolasın daha dikkatli olucam artık
sevalim uyku tutmadımı senide . bende gece sahura kadar uyuyamadım sıcaktan burda oldunu bileydim gelirdim kıs. sahurdan sonrada sancı başladı bir iki saatte ondan uyuyamadım hala daha arada eliyo sancı bakalım nolcek
canancım Allahım hakkında hayırlısını versin inşallah canım. güzel haber almayalı baya oldu inşallah çok yakında coşturursunuz topiğimizi
eyvahedigeldismile ayyyyy korkutma beni kız nurtişşş..kıslar çok sancım var Allahtan hayırlısı aynı adet sancısı gibi belim ve kasıklarıma doğru vuruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?