Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar kızlarr... Nurtenciğim daha var kilo alır daha ama sağlıklı olmasıyla kilo arasında bir bağlantı yok gerekli sınırı aştıktan sonra.. Gerisini de doğduktan sonra tamamlar artık sorunda yokmuş sancın baya çıkmış aman dikkat et yorma kendini. Efecik artık sabırsızlanıyor demekki anne babasını görmek için.. Hayırlısıyla, sağlıkla gelsin İnşallah... Öğle yemeklerini niye ihmal ediyorsun sen bakıyım hiçbir öğünü atlamayacaksın hatta ara öğünde bile atıştıracaksın..

Öznurcuğum seninde az kaldı artk br daha ki kontrolde nst ye bağlar heralde. Doktorun yokmuş gerçi geldiğinde de girersin nstye aman dikkat edin havalar çok sıcak bn ilk defa bu sene çok terliyorum duştan çıkıyorum anında ter basıyor..

Canancığım sen yarın gideceksin dimi tüp bebek için. Hakkında hayırlısı olsun canım.. İnşallah müjdelerle dönersin sende alırsın bebeğini kucağına.Allah bu mübarek ayda gönlüne göre versin yar ve yardımcın olsun canım..

canlar biz randevuyu erteliyoruz, yarın gitmiyorum..ramazan sonrası bakıcaz, rabbim hayırlısını versin...

günaydın kıslar

sedacım sağolasın daha dikkatli olucam artık

sevalim uyku tutmadımı senide . bende gece sahura kadar uyuyamadım sıcaktan burda oldunu bileydim gelirdim kıs. sahurdan sonrada sancı başladı bir iki saatte ondan uyuyamadım hala daha arada eliyo sancı bakalım nolcek

canancım Allahım hakkında hayırlısını versin inşallah canım. güzel haber almayalı baya oldu inşallah çok yakında coşturursunuz topiğimizi

bu arada hayırlı bol bereketli ramazanlar hepinize.

Bu sene oruç tutmıyorum diye çok üzülüyorum ya. neyse artık kışa borçları ödemeye çalışıcam

gülercim il plakalarını netten bakıp yazıyom bende yoksa ezber nerdddeeeee

kıslar çok sancım var Allahtan hayırlısı aynı adet sancısı gibi belim ve kasıklarıma doğru vuruyo

kimse gelmedi
bende kalkiim de yavaş yavaş süpürge açim bari
olur ya aniden hastaneye gitmek gerekirse evim toplu olsun

gunaydın kızlarr nurtenım amanınn efe gelıomukı yaww
canancım hyrlısı olsunn kuzummm

günaydın kızlar.
nurten ne sancısı bunlar, doğum gelmesiin bugün kız.
eğer geçmezse bi gidersin dr.a
kız seval saat kaç oldu sen yenimi kalktınki kahvaltı etmemişsin.
ben sıcaktan uyuyamıyorum,erkenden kalkıyorum.

ben geldiiiimmmm

herkesin ramazanı mubarek olsuuun..
bu mubarek günlerde hepimizin hanesine hayırlar dolsun..

sağol canım ya senden çok şey öğrendim olumunekankayizsmile
ölümüne kankayızolumunekankayizsmile
en büyük kk
burda hepimiz birbirimizden çok şey öğreniyoruz kuşuum opuyorumnanaktan iyiki kk var sizler varsınız..
güle güle kuşşş ablana selam söyle olumunekankayizsmile
a.s. ama ablamı az önce geçirdim.. :gitme:
alışmıştım ona.. ne güzel arkadaş oluyodu bana.. kocişte bu ara çok geç geliyo zaten.. adamcağızın işleri çok yoğun 12den aşağı gelemiyo.. aç karna çalışıyo.. üzlüyom kocişe

kızlar hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum, bu güzel günleri hakkıyla değerlendirebilmek dileğiyle...
çok sağol bitanem sanada hayırlı ramazanlar

senin ve tüm islam aleminin ramazan-ı şerifi mübarek olsun kuşşşş
amin canım seninde ramazanın mubarek olsun

Cennette "REYYAN" denilen bir kapı vardır. Kıyamet Gününde o kapıdan ancak oruç tutmuş olanlar girer, onlarla birlikte o kapıdan başka hiç kimse giremez. . (Hadisi Şerif)
ne güzel bi söz bu böyle.. hemen facede paylaştım. hakkını helal et..

Merhabalar güzellikler a.s.
hoşgeldim canım..

gözünüzü sevdimini google amcasını herbişeyi biliyo..kaydirigubbakcemile3

canlar biz randevuyu erteliyoruz, yarın gitmiyorum..ramazan sonrası bakıcaz, rabbim hayırlısını versin...
tamam kuşum hakkınızda hayırlısı olsun..
bi bakıma iyi olmuş çünkü iğne verirse günde 2 defa iğne oluyon vede tansferden sonra progstron içiyon vede tranfer sonrası aç kalmaman gerekiyo..
ramazan bitişi daha rahat olur senin için..

nee sancılar mı eyvahedigeldismile

kıslar çok sancım var Allahtan hayırlısı aynı adet sancısı gibi belim ve kasıklarıma doğru vuruyo
eyvahedigeldismile ayyyyy korkutma beni kız nurtişşş..

oruç tutmayınca ramazanın geldiğinide anlamadık.
herkese hayırlı ramazanlar.allah dualarımızı kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…