Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şimdi geçti biraz
az oturyom az iş yapıyom olur ya sancı tutarda hastaneye gidersem evim dağınık olmasın diye :)

ben geldiiiimmmm

herkesin ramazanı mubarek olsuuun..
bu mubarek günlerde hepimizin hanesine hayırlar dolsun..

amin canım Allah razı olsun

nee sancılar mı eyvahedigeldismile

eyvahedigeldismile ayyyyy korkutma beni kız nurtişşş..

korkma kıs mecbur öyle yada böyle doğucaklar
benim içimde zerre kadar korku yok
tek endişem ayın 25 i gibi ablamla annem gelicekti onlar gelmeden doğum yaparın diye korkuyorum inşallah olmaz o zamana kadar hastanede yanımda annem olsun istiyorum

oruç tutmayınca ramazanın geldiğinide anlamadık.
herkese hayırlı ramazanlar.allah dualarımızı kabul etsin.

amin canım Allah razı olsun

evet ya bende kahvaltı edıom sımdııı hıc ramazanmıs gıbı gelmıo bana

aaaaaaa ne kahvaltısı kıs ramazan ramazan tirbiyesizzz :roflol:

o sancılar bende yaklaşık 25. haftalardan beri var gülerim
feci bişi heleki yataktan kalkarken ve de sağa sola dönerken sanki şiş sokuluyo gibi acıyo
bu aralar çok şükür hafifledi eskisi kadar yok

aaaa niye öle yapmışlar ki
şikayet etcem sizi halledin diye tehdit etsen
geriye dönük cezalı ödeniyo benim bildiğim ama değişmiş de olabilir
sen boş bırakma bence onları

ne yılışık kız bu yahuuuu silmesi ayrı bi olay bulup engellemesi ayrı.. klava:
bulamadım gitti şu cins kızı

gülercim sildiğin için bulamayacan sanırım.tekrar ekle o kızı.listene gelsin.sonra engellersin en iyiysi.

aa buarad aben dün akşam çıgdemle komustum.sesı gaye guzel gelıyordu nerdeyse 1saate yakın konustuk topalrmış kendını işede başlamış..

boşver nurten yaaaa.2 hafta sigorta hakkımı yemiş olacaklar varsın yesinler
salaklar.sgk para verirken sorun çıkarırırsada onlara zarar.ben paramı alıyorum.
sgkdan alamazsam onlarada veremeyecem.

amanın bi uyku bastırdı kiiii
ütüm var daha ütü yapcam yatak örtümü felan yıkıcam bugün birde

aa buarad aben dün akşam çıgdemle komustum.sesı gaye guzel gelıyordu nerdeyse 1saate yakın konustuk topalrmış kendını işede başlamış..

bende msn de konuştum
canım yaa gerçekten çok güçlü
Rabbim sabır versin inşallah

boşver nurten yaaaa.2 hafta sigorta hakkımı yemiş olacaklar varsın yesinler
salaklar.sgk para verirken sorun çıkarırırsada onlara zarar.ben paramı alıyorum.
sgkdan alamazsam onlarada veremeyecem.

boşver o zaman canım

hoşgeldin hayatııım
nasılsıın olumunekankayizsmile

hoşbuldum canım nasılsın.oruçla ugrasıyouz işte.burda falketsıcak.bid eilk gunun verdugu bu halsızlık var halıyle.kafam uyusuk durumda. kpsss acıklanıyomuta bugun ablamın sonucuna bakmak ıcın girdım server cok dolu acılmıyo.pc nın oldugu odada cok sıcak piştim burda sen nasılsın.az kaldı galıba artık mutlu sona yaklaşıyosun

bulduysan sağ tıklayıp kişiyi engelle diyecektin işte.hadi bidaha bul.

bi bulabilsem zatiii...
hatta ablamın ex aşkısını bilem buldum onu engelledim ama benim sapıtık kızı bulamadım...
kızdım çıktım msnden..

kafamı toplayınca silceeem... aaaa yine kızgınlığım kabardı.. onun bana dedikleri aklıma geldi.. bana demiştiki.. ben sana geldim, bi börek pastadır yapmaışsın.. ben gittiğim yerde ikramın tam olmasını isterim.. el emeği bişiy yok.. (o günde ben yeni taşınmış yerleşiyodum)

biliyom onun sosyete olduğunu bende o işimin arasında gidip ona pastaneden bişiyler almıştım.. yinede beğenmedi hanfendi.. benim bildiğim insan arkadaşının elinden bi bardak su içse mutlu olur.. bende benle dertleşmeye geldi sanmıştım.. yani yakın olduğumuzu sandığım arkadaşımdı(bizamanlar)
insan dostunu görse bile yeter.. ben gene ev yerleştirmeye çalışıyodum.. hemde tek başıma.. ailem gelmemişti. hemde ocak ayında..soğukta..

ondan sonra gözümden düştü zaten..

ay canım ya Allah sabrını versin inşallah
bende iyiyim şükür kontroller sıklaştı artık gün sayıyorum napiim
Rabbim bu güzel günlarin hatrına tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
en başta sana cananıma nilüfere sedaya amin

gülercim sildiğin için bulamayacan sanırım.tekrar ekle o kızı.listene gelsin.sonra engellersin en iyiysi.

ozman ona tekrar teklif gider.. kendini bi halt zanneder.. aman boşver dağınık kalsın...
zaten kuyruğu hep havada biri bi görcen burnu düşse, sosyeteliğinden almayan uyuz birisi işte bayanssulusmile

buralarda çoook sıcak gülüm allah senin ve tüm oruç tutanların yardımcısı olsun..
ramazanında mubarek olsun..

boşver lüzumsuz insanın tekiymiş demekki
aklına getirip te canını sıkma boştan yere

teklif gitmez güler.zaten eklisin ya onda.sadece sende de gözüksün diye tekrar eklemen laızm
hem gitse nolcak onumu düşünüyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…