- Konu Sahibi EU3
-
- #20.161
canlar biz randevuyu erteliyoruz, yarın gitmiyorum..ramazan sonrası bakıcaz, rabbim hayırlısını versin...
günaydın kızlar.
nurten ne sancısı bunlar, doğum gelmesiin bugün kız.
eğer geçmezse bi gidersin dr.a
kız seval saat kaç oldu sen yenimi kalktınki kahvaltı etmemişsin.
ben sıcaktan uyuyamıyorum,erkenden kalkıyorum.
ben geldiiiimmmm
herkesin ramazanı mubarek olsuuun..
bu mubarek günlerde hepimizin hanesine hayırlar dolsun..
nee sancılar mı eyvahedigeldismile
eyvahedigeldismile ayyyyy korkutma beni kız nurtişşş..
oruç tutmayınca ramazanın geldiğinide anlamadık.
herkese hayırlı ramazanlar.allah dualarımızı kabul etsin.
evet ya bende kahvaltı edıom sımdııı hıc ramazanmıs gıbı gelmıo bana
hamişliği ilerlemiş bayanlar bişiy sorcam..
benim bacak aramada.. yani oramdaki kemikler sızlamaya hatta ağırmaya başladı.. yere bilem oturamıyom.. bu durum normalmi.. çatı açılması denen şey böyle bişiymi.. bu ağrı erkenmi başladı bende..
nurten kız gitmişsin.bak ne diyecem sana.
bizim salak muhasebeci napmış biliyomusun.
ben 34 e kadar çalışabilir raporu almıştımda.
32-34 arası 2 haftayı yıllık iznime saydıracağımı söylemiştim ya.
32 .haftadan beni izne ayrıldı kabul etmiş.2 haftalık sigortamı ödememişler
bi güzel.şimdi nolcak dedim,geriye dönük ödenmez herhalde bi mali müşavire sorayım diyor.
sgkda ben izinli görünmüyorum sonuçta o 2 hafta.dedimki ya doğum paramı vermezlerse.çünkü izne çıktığım gün itibariyle primlerimin tam ödenmiş olması gerekmiyomu.oysaki benim 2 hafta primim ödenmemiş,sonrasında izne çıkmış görünüyorum.gerizekallar yaaa.boşuboşuna 2 haftalık
sigortamı kestiler.
herseyde bı hayır vardır canım benım. dualrımz senınle.nereye gıdyosun buarad ahangı merkezdesın
aa buarad aben dün akşam çıgdemle komustum.sesı gaye guzel gelıyordu nerdeyse 1saate yakın konustuktopalrmış kendını işede başlamış..
boşver nurten yaaaa.2 hafta sigorta hakkımı yemiş olacaklar varsın yesinler
salaklar.sgk para verirken sorun çıkarırırsada onlara zarar.ben paramı alıyorum.
sgkdan alamazsam onlarada veremeyecem.
hoşgeldin hayatııım
nasılsıın olumunekankayizsmile
bulduysan sağ tıklayıp kişiyi engelle diyecektin işte.hadi bidaha bul.
hoşbuldum canım nasılsın.oruçla ugrasıyouz işte.burda falketsıcak.bid eilk gunun verdugu bu halsızlık var halıyle.kafam uyusuk durumda. kpsss acıklanıyomuta bugun ablamın sonucuna bakmak ıcın girdım server cok dolu acılmıyo.pc nın oldugu odada cok sıcak piştim burdasen nasılsın.az kaldı galıba artık mutlu sona yaklaşıyosun
gülercim sildiğin için bulamayacan sanırım.tekrar ekle o kızı.listene gelsin.sonra engellersin en iyiysi.
buralarda çoook sıcak gülüm allah senin ve tüm oruç tutanların yardımcısı olsun..hoşbuldum canım nasılsın.oruçla ugrasıyouz işte.burda falketsıcak.bid eilk gunun verdugu bu halsızlık var halıyle.kafam uyusuk durumda. kpsss acıklanıyomuta bugun ablamın sonucuna bakmak ıcın girdım server cok dolu acılmıyo.pc nın oldugu odada cok sıcak piştim burdasen nasılsın.az kaldı galıba artık mutlu sona yaklaşıyosun
bi bulabilsem zatiii...
hatta ablamın ex aşkısını bilem buldum onu engelledim ama benim sapıtık kızı bulamadım...
kızdım çıktım msnden..
kafamı toplayınca silceeem... aaaa yine kızgınlığım kabardı.. onun bana dedikleri aklıma geldi.. bana demiştiki.. ben sana geldim, bi börek pastadır yapmaışsın.. ben gittiğim yerde ikramın tam olmasını isterim.. el emeği bişiy yok.. (o günde ben yeni taşınmış yerleşiyodum)
biliyom onun sosyete olduğunu bende o işimin arasında gidip ona pastaneden bişiyler almıştım.. yinede beğenmedi hanfendi.. benim bildiğim insan arkadaşının elinden bi bardak su içse mutlu olur.. bende benle dertleşmeye geldi sanmıştım.. yani yakın olduğumuzu sandığım arkadaşımdı(bizamanlar)
insan dostunu görse bile yeter.. ben gene ev yerleştirmeye çalışıyodum.. hemde tek başıma.. ailem gelmemişti. hemde ocak ayında..soğukta..
ondan sonra gözümden düştü zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?