Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar herkes burda bakıyorum ya kızlar dün akşam akıntımın içinde bir kaç damla pembe bişey vardı sabahta bi damla geldi bi daha yok korktum gerçi ama doktorla konuştum olabilir dedi bekleyelim devam ederse gel dedi ama kesildi ille doktoru arayıncamı kesilecek ya ne komik
bu arada herkese hayırlı ramazanlar bende oruç tutamıyorum tutanlara allah yardım etsin nurtişim sen dikkat et efe hazırlanıyo galiba sinyaller hızlanmış

ben dün hazırladım.. eksiklerimide bi kağıda yazıp üstüne koydum..
yanlız insan hazırlarken çok duygulanıyo.. bi saate zor doldurdum çantayı ağlamaktan..

he he
kıslar kocişim aradı yazık unutmuş orucu
2 koca bardak suyu indirmiş mideye
ta 2 saat sonra aklıma geldi oruç olduğum diyo

olcaycım kuşum hoşgeldin.. dikkat et kendine ağır felan mı kaldırdın acep.. bence tekrarlarsa hemen git dr.. bu ayki randavun nezaman.. erkene al bence..

seninde ramazanın mubarek olsunopuyorumnanaktan

kızlar hatane cantamı hazırlıcm artık neler koyayım akıl verın

ay ne güsel
benimde hazır herşeyim
hatta dün kocişim çantayı arabya koyalım artık
nuturuz felan çıkarken diyo

dikkat et kendine olcayım Allah muhafaza kötü bişi olmasın
ağır kaldırma ani hareket etme birde yukarıya felan uzanma sakın zorlama kendini idaha gelmez inşallah
benim sıpa teyzesiyle ananeyi beklese başka bişi istemiyom
annemlerde kendilerini o tarihe göre ayarladı inşallah bekler benimki

ya kızlar aslında ağır falanda kaldırmıyorum dün biraz normale göre iş yoğundu çok ayakta kaldım bide çok idrara çıkıyorum artık tuvalette uyuyacağım ondan mı acep dedim anlayamadım yani sancım falan yok çok şükür dikkat ediyom kızlar ya şu an yok allahtan kesildii ama insan endişeleniyo
bende pazartesi sanırım çok uzun muhabbet ettik çiğdemle msnden çiğdem süper metanetli ve dayanıklı bi insan yaşadıklarına isyan etmiyo çok şükür ki allah büyük sabrını veriyo biraz geçsin toparlansın tekrar bebişi ile aramızda olacak insallah ben buna yürekten inanıyorum dedim ona kız bana yetiş fazla oyalanma Allah izin verirse yetişecek inşallah

sevalcim bak ben yazim tek tek ne koyduğumu

ayrı bi poşete doğumhaneye verilecek bi takım koydum içinde
bi iç zıbın, pijaması, üstü, şapkası , çorabı, bi tane bez, eldiven koydum.bu takımı sarı renk almıştım özellikle sarılık olmazmış bebek. o torbayıda en üstüne koydum çantanın

sonra bebeğe ayrıca bi tam takım, ağız mendili, battaniye, babanemizin ördüğü bi ufacık yelek ve patikler, emzik , 10 tane bez, ıslak mendil. pişik kremi, yumuşak havlu koydum.

kendime de bi havlu, 2 takım pijama, 4 adet hasta bezi, göğüs pedi, sıvı sabun, 2 çift çorap, iç çamaşırı atlet takke :), koydum

he he
kıslar kocişim aradı yazık unutmuş orucu
2 koca bardak suyu indirmiş mideye
ta 2 saat sonra aklıma geldi oruç olduğum diyo

allah sizi ne etmeye kaydirigubbakcemile3
siz karı-koca alemsiniz vallahi.. sizin eve bi gizli kamer koymak gerek, tam filimsizinizşakkıdı

buarada benim kocişte çantayı aranaya koyalım diyo. ben itiraz ediyom.. ya o işteyken ağrım gelirse beni konu-komşu götürmek zorunda kalırsam.. o ağrıyla karışık arabadan çantamı almak gelcek benim aklıma.. yatak odasının kapısının uyanında şimdilik.. tamamlayıncada.. evin giriş kapısının yanına koycamki kociş telaşaden unutmasın..

bu arada bana bi çanta yetmeyecek gibi.. bi küçük çanta daha almak lazım.. evdeki valiz orta boydu.. normal çanta.. öyle çek çekli değil..

bn nasıl biseye hazırlasam yahuu o valızlerın en kucuklerı var ama sankı bana buyuk gıbı gelıo onlarr

ay benim koca tam bi alemdir sorma bazen gülmekten karnıma ağrılar girer.
geçen ne oldu anlatiim size.
ablası halı yıkıcakmış eşimi yardıma çağırdı. oda gitti.
akşamada bana buraya gelde yemeği birlikte yiyelim avm ye gidelim dediler. Bende eşim orda duş alır diye bi poşete temiz çamaşır koydum birde ben normalde sütyen takamıyom sıcakta bunalıyom giderken takarım diye onun iç çamaşırlarının içine sütyenimi koymuştum.
şimdi bizimki duşunu aldı kıyafetlerini koymuştum banyoya
banyodan beni çağırıyo aşkım bi bakarmısın diye
bende diyom bişimi unutum acaba gittim benim sütyeni veriyuo bu bana küçük geldi az büyüğü varmı diye . öldüm gülmekten deliye yaaaa aklıma geldikce gülüyorum daha. :roflol: :roflol:

ben doğumhaneye verilcek pakete minik çorap koymadım.. topuk kanı alcaklar ya.. hemşireler giydirmez diye.. odaya geldiğinde annem çorabını ve yeleğini giydirir diye düşündüm.. koymadım..
yani doğum haneye verilceklere
hastane çıkışı takımının içinden... iç kapaklı zıbın, ayaklı pijama ve onun üstü, şapkası, eldiveni, ince battaniye ve bi bez koydum..
hemşireler başka bişiy giydiriyolarmı acep

seninkilere ilave ben kendime bi yelek koydum.. benimki biraz daha serin havaya denk geliyo.. kendime çorap ve terlikte koydum.. 2 saç tokası, kırmızı lohusa tacı, hatta kendime ruj bilem koydum..

bide bişiy sorcam.. doğumhanede bebişi güzel yıkıyorlarmısır acep.. çünkü benim doğumhane paketindekiler beyaz üstüne pembiş pisi armalı..
eğer adam gibi yıkamıycaklarsa çocuğu daha beğenmediğim bitane koyayım.. leke felan olmasın.. beyaz takımlarını çok beğeniyorum. hastanenenin yeni doğan sitesine resim ekliyorlar onlarla çekilsin istiyorumda..

kısmetse özelde olacak doğum

hahahahahaha
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

benimkini senin kocişe yollim azcık kurs versin.. benimkiside hiç espirik yapmaz.. herşeyi ciddiye alır.. arada benimkilere güler.. hazırcı yani..

bendeçantamı yaptııım.
2 ayrı çanta yaptım.bebişinkilerle benimkiler karışmasın diye.
bebişimin ilk giyeceklerini bi poşete koydum.yedekte 2 takım ayrı poşetlere koydum.
badisi,tulumu,şapkası,eldiveni,çorabı,battaniyesi,ağız bezi,ıslak mendili,bezi,pişik kremi
var bukadar.biberonda ekliyecem hatta göğüs pompasıyla birlikte.ama emzik koymayacam.haaa havlusu var bide.onuda koydum.sıcak olur diye patik yelek falan koymuyorum.

kendime bi pijama takımı ama bu uzun kollu oyüzden aslında içime sinmiyo,sıcak oluyo hastaneler.
havlu,göğüs pedi,normal ped,çorap,iç çamaşırı koydum.gecelik koymadım halaaa.aldığım bej rengi gecelik ve sabahlık kan olursa diye tereddütteyim.penye bi gecelik almam lazım.
terlik koydum,diş fırçası,macunu,sabun koydum.sonra makyajlarımı tarağımı falanda ekleyecem.bişey unutmuşmuyum?

benim bildiğim öle şampuanla felan yıkamıyolar ama suyun altına tutup kanını felan akıtıyolar yani pis durmuyo çocuklar merak etrme

aa sevalci,m doğumhane paktine bide
hastane çıkış setinin çıtçıtlı badisinide koydum. hemşire hangisini isterse onu giydirsin diye.. ister bebek bezinin hemen üstüne çıtçıtlı badisini ister iç zıbınını..

acaba kudret ne koyduki.. asıl bi kulanana sormak gerek... o deneyimli..

daha ne olsun canım
ben birde olur ya hastanede yatmak gerekirse diye çantadan hariç başka bi poşete kendime hasta bezi ve bebek bezlerini koydum oda arabanın bagajında kalcak ihtiyaç oursa eşim getircek bana.

bende pijamaları yazlık aldım
kısa kollu biride kaprili

benim bildiğim öle şampuanla felan yıkamıyolar ama suyun altına tutup kanını felan akıtıyolar yani pis durmuyo çocuklar merak etrme

yani, beyaz takımımı gönül rahatlıyla verebilirmiyim..

hadi siz bian evvel doğurunda bize daha iyi yardımcı olun bu çanta konusunda..
nede olsa deneyimli olcaknız.. luzumsuzları koymayız bari..
dimi kız seval.. olcay...

hahahahahaha
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

benimkini senin kocişe yollim azcık kurs versin.. benimkiside hiç espirik yapmaz.. herşeyi ciddiye alır.. arada benimkilere güler.. hazırcı yani..

aman benimki alemdir
hiç küs duramam o yüzden
hemen patlatır espriyi dayanamaz gülerim hemen
yada yalakalık yapar.
dün işten geldi azcık gecikti kızdım bende
eve geldi napıyosun çirkin şeeeyyyyy dedi
bende napiim kocamı bekliyom dedim
oda neyse kocan gelene kadar ben bi banyoya gidimde elimi yüzümü yıkiim diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…