Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar niya sade gülerle biz konuşuyos
nerdesiniz niye konuşmuyonuuuzzzzzzzzz

Kızlar merhaba. Hayırlı Ramazanlar hpinize. Allah sağlıklı hayırlısıyla bebeklrinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben iki senedir oruç tutamıyorum ülser başlangıcı var demişti dr yasakladı. Yalovadayız şu an aslında bu sene niyetleneyim dedim ama akşam fena oldumn boğazlarım çok kötü yatamıyorum tıkanıp öksrüyorum sabah eşim şurup ve pastil aldı kullanıyorum onları. Düğünde ok oynadım terledim buzlu suları içtim çıkyo acısı şimdi bir üşüyoru bi terliyorum. Bakalım kısmet geçerse balıcam bnde tutmaya yoksa dönünce kalan zamanda tutcam.. Allah tutanlarınkini kabul etsin İnşallah...

kııııızzzzz fasulyaaaaa
yarın yine bizim buraya geliyon... demedimmi ben sana bizim burda doğurucan sen diye.. ama şansına benim dr da tayin istemiş.. yok yani.. artık benim hastanede bi dr gidi veririrz.. ben bakarım sana ve efeciğe.. hem ne giydiriyolar çocuğa daha yakından görürüm..

edirnenin köprüsü taştan
sen çıkardın beni beni baştan zemuszemus

efecik meriç semalarında , selimiye cami..ışığında doğacak yani..

di gülerim bana çok uzak konular bişey diyemiyorum benim bebeğin daha hiç bişeyi yok birtek bebek yorganı var hayal ettimde şimdi benim çok işim var galibaaaaaaaaaa

kız bellımı olur guler bakarsın ben bunlardan önce dogururm nurtenle 3 hafta oznurla ıkı hafta var aramızda

ay ben daha kendıme ve bebege bez almadım kı terlıkalmadımmm anamm bnm eksıklerım varmıs daha yaaa :roflol:

nurtencım bendee bı tane ufak canta alıyım barı ona koyayımmm cunku o cok buyuk yaaa

saat 3.5 olmuş
ankarada ezan 8 de okuncakmış
kayınvaldem çağıdı yemeğe bugün yemek yapma derdi yok akşama
hep kendi kayınvaldesine kızardı
her sene ramazanın ilk günü bizim babane tüm çocuklarını iftara çağırır maşallah 80 e merdiven dayamış ama döktürür yemekleri maşallah.
benim kayınvaldemde her sene daha ilk ramazanda ne işimiz varsa diye kızıp dururdu. 2 senedir babanemiz hafta sonuna topluyo milleti yemekleri yapamıyom erken gelsinler yemeklere yardım etsinler diye
2 senedir de benim kayınvalde ilk gi bizi çağırıyo :)
bende dün dedim telefonda hayırdır anne kaynanana kızıyodun yolundan gidiyosun
demekki neymiş millet dağılınca insan bu güzel günlerde çoluğunu çocuğunu yanında istiyomuş dimi dedim hiç sesini çıkarmıyo bisim ki :)

seninde ramazının hayırlı olsun canıjm.. geçmiş olsun..
tutamasanda sonra fitresini verirsin.. zaten rahatsız olanlara caiz değil diye biliyom..

anlat bakalım deniz +kum+güneş 3lüsü nasıl gidiyo..
benim içinde suya gir.. çok özledim suyu...
suda yosun var dyodun.. temiz biyer bulabildinizmi.. bu arada bende yüzmeyi bilmiyom.. kociş yüzüyo, ben bakıyom kaydirigubbakcemile3
adamcağız bana öğretecek diye her yaz kahroluyo.. ama napiiim popom çok ağır suyun üstünde tutamıyom bi türlü kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım
sağlığın elverişli olmadığından tutamıyosun canım üzülme keyfii diil ki sonuçta. Bikaç gün denersin tutabilirsen devam edersin sende

hayırlısı olsun gülerim
ama inşallah aın 25 ini bekler yaaaaaa
hem şimdi doğarda 3 kilo bile diil teyzesi az daha büyür
gerçi çıkarması kolay olur ama :roflol: :roflol: bilmiyom hayırısı

di gülerim bana çok uzak konular bişey diyemiyorum benim bebeğin daha hiç bişeyi yok birtek bebek yorganı var hayal ettimde şimdi benim çok işim var galibaaaaaaaaaa

canım hepsi 1 günlük iş merak etme benimde 26. haftaya kadar hiçbişey yoktu almamıştım
sonra alışverişie gittim 1 günde herşeyini aldım ufak tefek kalanlerıda yavaş yavaş toparladım. yani hiç dert etme bence bi günde halloluyo alışveriş

kız bellımı olur guler bakarsın ben bunlardan önce dogururm nurtenle 3 hafta oznurla ıkı hafta var aramızda

kıs öznurla benim aramda 17 gün var. seninle ösnur arasında nasıl 2 hafta oluyo ki
senlede 22 gün felan olması lazım

[

kıslar benim belim çok ağrıdı şekilden şekile girdim
bilgisayarda bi yandan şarzda yaktı bacaklarımı
az uzanıcam bende hadi hoşçakalın fıstıklar

AAA sen sıranı bekle bakeeem....önce haftası önde olanlar.
. gerçi bidaki aya ben doğurup sana fark atabilirim ama hiç erken doğurmak istemiyorum..
gününde gelsin kuzucuklar..:ecrin_bebek:

gülerim bana çok uzak konular bişey diyemiyorum benim bebeğin daha hiç bişeyi yok birtek bebek yorganı var hayal ettimde şimdi benim çok işim var galibaaaaaaaaaa
senin bişiyler almana daha var zaten.. helebi hayırlısyla cinsiyetimiz belli olsun.. ondan sonra..
bende bilmiyodum ne alınıyo ne yapılıyo.. insanın zamanı geldiğinde öğreniyomuş vallla.. hem o zamana kadar daha tecrübeli olcaz.. bana ve diğer kızlara sorarsın..
severek yardımcı olurum valla.. yeterki sağlıcakla o günler gelsin.. :Saruboceq:

ay ben daha kendıme ve bebege bez almadım kı terlıkalmadımmm anamm bnm eksıklerım varmıs daha yaaa :roflol:
aynen valla bende herbişeyim tam diyodum.. bi kalktım çantaya yerleştimeye oooo hohoooo eksik dolu...
aldım kağıdı kalemi yazdım bende.. daha ne lazım diye.. ona göre alıcaz artık..

bide hasta bezini bende almadım.. acaba kaç numara alsamki.. daha önce hiç kullnamadım öyle şey.. gerçi orkid koydum ama orkid o gelen kanı tutmazmış.. hasta bezide koycam mutlaka..

nurtişim iyi sen arada söylüyon.. ben 6 olcak daha hiç bişiy diyemiyom kaynanatöre.. yeni yeni başladım azcık azcık söylemeye. ondada korkarak.. kociş kızmasın diye..

kızlar ben kaçıyorum
güle güle canım..

pardon oznurla bnma aramda bır hafta varrrr
kızzz seval bakıyorumda kızları yakın takiptesiiiinn

doğurun doğrun anacım.. doğurunca uğramazsınız buraya
bi ben bi olcay kalcaz burda sedada tatilde.. belki canan gelir arada, gülümsecim ve nülüm de gelirde bizi biyrda yanlız bırakmazlar inşlh..
kudretçim oğluşundan zaman buldukça gelmeye çalışıyo.. sizde gelin haaaklava:

bende kocişime ne yemeği yapsam die duşunuorummm

benimde yemek yapmam lazııım.. aslında çıksam iyi olcak.. hazır terlemişken yemek olayı çıksın aradan sonrada bi duş alır yasinimi okurum..
allah nasip ederse hergün okumayı düşünüyorum..

bende bi tur oyun oynayıp çıkıcam..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sağol canım yaa ara ara çok gıcık tututo kötü oluyorum arada iyi oluyorum bir de bu ara kilo verdim eşim istemiyor tutmamı sana günah olmaz fitresini veririz diyr o da tutamıyor midesi onunda rahatsız aç kalamıyor ama iftar zamanı dışarı çıkıp kalabalıkla yedik. dün girdik denize burada yakında daha iyiydi tabi gemiler, deniz otobüsleri geliyor dalga çıkıyo yosunlar çıkıyo ama giriliyor yanii.. su da çok sıcaktı güzeldi 1 saat kaldık ama kızarmışız hemen bugün gitmedik sahilde yol üzeri trafiğe kapalı ramazan da gitmeye de utanıyorm insanlar acayip bakcakmış gibi geliyor hiç ramazanda tatilde olmamıştım. aslında sahil daha önde kalıyor caddeden ama duş var mecbur giriyıoruz şrzlong yok üstümzü denizde temizlesekte ayaklar kumlu oluyor sırf atyak yıkanmıyor tümden yıkanıyosun fıskıyeli e çay bahçeleri felan var sanki insanlar tersler gibi geliyor. Yarın bi bakcam zaten giremezsem de eve dönerim ben haftaya. sıkılırım.. kız sen girme zaten ne olur ne olmaz aman.. dayan seneye girersin rahat rahat kız İnşallah bende seneye kadar hamiş kalmazsam temmuzda kaçcam yine herşey dahile güneye en güzeli öle oluyor valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…