Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Öznur valla sırada sen varsın derken Seval sürpriz yaptı Kudret ve Nurten'in bebişlerden hızlı çıktı onun ki bir an önce kavuşmak istedi annesine bekleyemedi bende çok merak ediyorum nasıl gelişti olaylar da doğurdu acaba ama dr diyordu olabilir diye. Hem o dr gidecekti dr mu karar verdi acaba doğmasına sıkıntı olmasın diye yani ben öyle düşünüyorum. Şimdi artık kesinlikle sırada sen varsın cnm önünde kimse kalmadı çok az kaldı sende sabret.. Ben deyim sana canım korkma bak seval arkadaşlar nasıl doğurdular sende öyle doğurup geleceksin İnşallah.. Kafanı doğum anına odaklama anlık şeyler bunlar şimdiden düşünme.. Hayırlısı ne ise o olsun canım.. Seval de birkaç gün sonra gelip iki satır yazabilir belki..

sevalcım..bebegın gelmıs..hayırlı olsun..acele etmıs mınık oglun..ınşallah ıyısınızdır...
oznurcum..sıra sende..korkma hıç..o an geldımı cesaret gelıyor merak etme senn..

boshayallersmile nasıl yaniii erken diilmi yaffff, kız seval doğurdunmu güzel annecik..gözünaydın kuzum...hoşgeldin ahmet faruk, rabbim sağlıklı ve hayırlı ömür versin, annene ve babana hayırlı evlat ol inşallah, bahtın açık olsun..kız sevooo yerim ben senin o minik evlatcığını...

amanın seval kız ne bu acele tebrikler canım ay çok şaşırdım ve çok sevindim analı babalı güzel günlerde sağlıkla büyüt bebeğini canım çok öpüyorummmmmmmmm hoşegeldin ahmet faruk

kıslar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım benim
öznurcum sevalcim olcaycım kudretcim canancım sedacım kadriyecim dilekcim gülercim çiğdemcim hijyenim nilüfercim Allah razı olsun güzel dilekleriniz için .
Hepinizi çok seviyorum inanın

kıslar size doğum hikayemi yazim fındığım uyurken istedim işte geliyooorrrr

amanın hikayem nede
uzun uzun yazdım size kıslar ama gönderemedim çevrimdışı yapılmışım

of sinir oldum
neyse kısaca tekrar yazim.

31.08. 20010 salı günü efemi aldım kucağıma kıslar

sabah rutin kontrol için gitttik eşimle hasaneye
hemşire nst ye bağladı ama ters giden bişeyler vardı ve teleşla nabzımı ölçtü ve koştu doktoru çağırdı. doktor geldi oda nabzıma baktı. ve hemen sedye iatedi. sedeye gelene kadar alttan muayene etti 4 cm açıklık var acil aytışı yapılsın dedi ama benim ufacık sancım yoktu. sedye geldi doktor önde eşimle ben arkada gittik doğumhaneye. Orda acil oksijen makinasına bağlandım nst ye bağladılar ve serom takıldı.

sonra bi yarı saat geçti ve çok şükür oğlumun kalp artışları düzeldi ama açılma olduğundan göndermedi doktorlar yatış verdiler. saat 11 de sancım olmadığından suni sancı bağladılar bana. akşam saat 4 oldu ama hiç açılma ve bebekte aşşa ilerleme olmadı. sancının dozunu her seferinde yükselttiler ama banamısın demedi saat 7 de sancım son ahddye vamıştı artık gözlerimden şakır şakır yaşlar akıyodu acıdan. ama açılma olmadı. Doktor geldi suyunu patlatıcaz dedi ve suyumu patlattı anam o kadar su benden mi çıktı dedim yaw :)
suyumun patlaması da işe yaramadı saat 9 oldu ve ben artık bağırmaya başladım sancıdan doktor geldi son kez muayene etti ve sezeryana alcaz acil yoksa bebeği kaybederiz dedi.Bana sordu sezeryana alıncaksın razımısın yoksa nomal mi istiyosun hala dedi. Bende sancımı kesin nolur bebeğime de zarar gelmesin dedim ve 9: 30 da ameliyathaneye alındım

anestezi uzmanları şeker gibi adamlardı doktorlarda öyla Allah razı olsun hepsindençok ilgilendiler. doktor hem senin rahat olman ve doğumu yaşaman hemde bizim için daha kolay olduğundan epidural sezeryan yapıcaz korkucak bişey yok rahat o dedi. Bende tamam dedim ve sırtımdan iyneyi yaptılar.

kaarnımı bi o yana bi bu yana çekiştiriyolar bişeyler yapıyolar hissediyorum ama acı hissetmiyorum ben. Sonra birden bi ağlama sesi duydum Allahım o ne güzel bi duygu Rabbim herkese yaşatsın. Oğlumu yanıbaşınma getirdiler. Temizlediler çocuk doktoru vardı 2 tane muayene ettiler hepatit bazı testler için kan aldılar havluya sardılar bana gösterdiler oğlumu. sonra hadi babaya gidiyoz deyip götürdüler. sonra benim kalan işlemlerim yapıldı dikişlerim atıldı odama çıkardılar. Sedyeden şöle bi baktım efemi beşiğine yatırmışlar başında annemle eşim beni bekliyolardı. Sonra eşim geldi ellerimi alnımı öptü. Gözlerimiz doldu tabi Artık bizimleydi fındığımız. sonra eşim çıktı odadan hasta bakıcı geldi üstümü giydirdi. anem efemi kucağında tuttu göğsüme yatırdı emzirdim azcık oğlumu. 2 gece yattık hastanede evimize geldik çok şükür Allahıma . Rabbim size de yaşatsın inşallah

Sevalcim hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıklı sıhatli hayırlı etsin yavrunu inşallah

canım benimmmmmmm sağ salim almışsın efeni kucağına önemli olan o ay yavrum normal doğum sancısınıda yaşadın kıyamammmmmmm olsun bebek iyi olsunda biz atlatırız herşeyi

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
dayanamadım ben yaaaasenağlama
Allah sağlıcakla büyüdüğünüde görmeyi nasip etsin.. allah sana ve eşine bağışlasın bitanem..

dün dra gittim bende ama dur az sağnak yağmurum dinlisin anlatıcam.. senağlama

sevalim bidenem çok geçmiş olsun canım.. gözünüzaydın..
allah sağlıcakla bebişini büyütmeyide nasip etsin....

aradım az önce musait değildin galiba bende msj attım..
dur bi sn msj geldi..
aa evet sevalden....
emziriyomuş ondan yetişememiş kıyamammmmm :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…