Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar ben geldim ama sancım çok gidiyorum
gelirim geri öptüm

dilekçim, hijyencim sizleri görmek ne güzel..

hijyencim eymen mşlh kocaman olmuş.. bizimkilerde okadar olacakmı acep..

dilekçim tickerindeki yazıya bayıldım.. ilahi çok hoşsun valla :))
canım senınde gunlerın yaklasıyor gıttıkce..maşşallah...tıcker yazımı begendın mı kaydirigubbakcemile5

seval çok az kalmıs...gunlerın sayılı...hayırlı dogumlar canımm...

ozııı sendede az kalmıs...herkes normal dogum planlıyor demiii...
hayırlısı olsun....

nurtencım sancıların varsa çok ayakta kalma..oturma..uzan yat o şekılde dınlenmelısın canım...kaydirigubbakcemile5

selam kızlar.
bugün eşimle birlikte annemlere gidecez haftasonu ordayız
bilgisayarı almam muhtemelen.merak etmeyin beni kıslar.
akşamüstü girmeye çalışırım yine gitmeden.seval dönünce yaz merak ederim.

nurten yavrum sancın varsa dinlen kuşum ya olsun efenin sevgisinin yanında ağrılar vız gelir kuşum çok öptüm

kıslar ben geldim ama sancım çok gidiyorum
gelirim geri öptüm

canım arayamadım bir türlü eşim yok benimde Konya'ya gitti arkadaşa gittim yeni geldim. Biz bekleriz sen toparlanmaya iyi olmaya bak bol bol uzan dinlen şimdi bebeğinde yeni doğdu uyur sende orada dinlen sonra zaman bulamazsın.. Allah bağoşlasın bitanem vatanına, milletine, ümmetine hayırlı bir evlat olsun İnşallah. Gözünüz aydın.. Hilayeni ve resimleri çok merak ediyoruz hele bir kendine gel yazarsın canım...

nurtiş çok merak ediyorum kız nasıl doğurduğunu
sıra bende yada sevalde ya artık.genel anestezimi aldın spinal mi
herşey nasıl gelişti.bi vaktin olsa da yazsan keşke bize yaaaa.

nurtenle msnde konuştum kızlar herkese çok selamı var keyfi iyi efe bol bol uyuyormuş bi ara remini vedoğum hikayesini yazıp koyacak öznurcuğum ama ben senin merak ettiklerini hiç sormadım yaaaaaa
aklıma bile gelmedi ama iyiymiş yeğeninden bilgisayar ona kalmıyomuş yakında dönecem aranıza dedi

olcaycım msnde bende rastladım senle aynı zamanda sanırım.yarım saat falan öncemiydi neydi.
ablasıymış ama nurten müsait değil dedi konuşamadık malesef.neyse müsait olduğunda buraya yazacak nasıl olsa,bekleyelim bakalım.

sevalcik gelmedin daha senide merak ediyorum.
anneme gidemiyoruz sanırım evdeyiz bu haftasonu
artık son işlerimi hallederim bende.bugün bebişin yatağını
hazırladım.

sewal gelemicek kızlar çünkü bebeğimiz dünyaya geldi hbr wereym dedm beklediğiniz için

:teytey:alkisalkisalkis:teytey: :teytey: :teytey: nazar:
AYYYY İNANAMIYORUM YA BİZİM KIZLAR PEŞPEŞE DOĞURMUŞLAR HAYIRLI UĞURLU OLSUN NURTEN SEVAL ÇOK SEVİNDİM AMA SEVAL SEN HEPİMİZDEN HIZLI ÇIKTIN ÇOK ŞAŞIRDIM
RABBİM YAVRULARINIZI ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH TOPİĞİMİZİN MEYVELERİNİ TOPLUYORUZ NE GÜZEL YAAAA

Tuğçe canım ya seval nasıl bebeğin durumu iyimi çok merak ettim inşallah iyilerdir neden bu kadar erken geldi yaramaz ahmet faruk

Nurtencim efe bebek nasıl ayyy çok heyecanlandım ya sanki ben doğurdum yeniden inşallah kısa zamanda toparlanıırsın çabuk gel merak ediyoruz kusura bakmayın hızlı hızlı yazıyorum bi daha gelemem diye sırf sizleri merak ettiğim için bakayım dedim amanınnn bizim kızlar çifter çifter doğurmaya başlamış çok şükür

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: BEN EFE İLE AHMET FARUK İÇİN HALAYIMI ÇEKEYİMDE KİMSECİKLERDE YOK ZATEN :teytey::teytey::teytey: ALLAHIM BEBİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN ANNELERİNE BABALARINA HAYIRLI EVLATLAR OLSUNLAR RABBİM HAKLARINDA HAYIRLI GÜZEL YAZILAR YAZSIN AMİNNNN ÖZNURCUM RABBİM SANADA HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHH

Ayy inanmıyorum Seval'de doğurmuşş.. Ne zaman doğurdu acaba yaa nasol oldu nasıl geldi sezeryana mı aldılar tehlikeye girdi de yoksa sancısı mı geldi. Ayy Nurten'in Efe ile Ahmet Faruk'un arası çok az bir iki gün var sanırım.. Çok sevindim yaa... Seval'de riskli olabilecek zamanı atlatmıştı heralde.. Umarım sağlıklıdır her ikisi de.. Ne güzeel bebişler geliyor yavaş yavaş. Artık çift çizgi topiği değil anneler topiği oldu burası.. Amaan durr bir hayal çekeyim... :teytey::teytey::teytey::sm_cool:

GEL SEDACIM GEL BİRLİKTE ÇEKELİM BENİM OĞLANDA TUTUYO ELİMDEN :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teyteyARISI SENİN BAŞINA İNŞALLAHHHH

inanmıyorum yaaaaa nasıl yani
tuğçecim doğurud yazıp gitmişsin.şimdi sevalde konuşamazki
biz nerden öğrenecez neler olduğunu.inşallah yine gelir anlatırsın bize çok
meraklandım ben şimdi.bi benmi kaldım amanın tısıyorum.nurtenle seval gelinde
anlatın beni de rahatlatın korkma deyin len.

çok çok sevindim sevalcim inşallah bebiş de sen de iyisinizdir.hadi hayırlısı.

kudretcim sağol canım.
eylülde doğuracak bi ben kaldım.
sona kalan dona kalır mı amanın yaaaa çok heyecanladım şimdi.
bunlar sezeryan oldu.benimki normal olursa topikimize ilk olacak
hadi hayırlısı becerebilecekmiyim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…