Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biraz sonra arıyım yeniden..

dünyaya hoşgeldin ahmet faruk... anne bababa, vatanına milletine hayırlı bir evlat olursun inşlh.. allah sağlıklı ve uzun ömürler versin :Saruboceq:

bebişlerimiz geliyoooo

hoşgeldin ahmet faruk
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey:
oğluşlarımız geliyoooo.. kız öznur senin oğluştan sonra sıra benim kızçede sıra kısmetse :ecrin_bebek:

dün dra gittim
benim dr istifa ettiğinden aynı hastaneden başka dra gttim oda kadın.. hatta umduğumdan daha iyi ilgilendi bizimle..
kızçemin beynindeki kisterden sonuncusuda geçmişşşşşş

bu halayda kendime gelsin
:teytey::teytey::teytey:

allaha çok şükür ki kistimizde geçmiş.. inanın içim rahatladı..
tabi ben yine defalarca dr tekrar baktırdım.. aman bişiy kalmasın tekrar bakın diye...
allahtan hiç bişiycik kalmaış.. hatta kistlerin yerleri bile belliymiş ama çok şükür geçmişler.. ilerleyen zamanda beyin dahada kendini toparlıycakmış..

bu arada bana olası doğum şeklimi ve tarihimi söyledi..
allah nasip ederse 28-29 ekim sezeryan dedi..

sezeryandan korkuyodum ama olsun yeterki bebiş iyi olsun.. tüp olduğundan kıymetli bebek dedi. sezeryan yapıcaz dedi..

bu arada 30+6 da 42cm ve 1735gr. mış kızçem..
dr gelişimi çok iyi dedi.. hatta fazla küçük eşya almayın bebiş bu gidişle tombik doğacak dedi..

plakamıda yazayım hemen
:ecrin_bebek: 63- şanlıurfa:ecrin_bebek:

balıklı gölü çok merak ediyodum gelmişken bi gidip görsem iyi olacak.. bide foto çekileyim havuzun yanı başında..

duyduğuma göre havuzdaki balıklar gazi balıklarmış.. yani bi deyişe göre savaş sırasında savaşan gazilerimizi temsil ediyomuş.. oyüzden balılların sırtlarında ve değişik yerlerinde yaralar varmış..

kız kudret sen dğrusunu biliyosundur.. nasıl bu hikayenin aslı

aa bu arada artık kontrllere 15günde bir gitmem gerekiyomuş.. nstye girmeye başlıycakmışım..

kızlar yaaa çok şanlısınız..
ne kadar güzel bayrama bebişleriniz kucağınızda gireceksiniz...
hijyenin, kudretçim, nurtencim ve sevalim.. tekrar allah bebişlerinizi size bağışlasın.. sağlıklı ve güzel bi hayatları olur inşlh.. allah onları hastalıklardan, hatalardan, kazalardan, kötülüklerden , kem gözlerden , nazarlardan korusun inşlh.. amiiiinnnn

Allah tüm bebiş hasreti çekenlerin göbüşerine de birer melek yollasın..
kadriyeme, nilüferime, cananıma, isimcime, leylime, ireme, sedacıma şuanda adını yazamadığım tüm arkadaşlarıma da bu güzel ramazanın hürmetine, göbüşlerine birer bebiş yolla allahım (bi nilüm daha var onada, tüline de)
amiiiiiinnn

allah hamile arkadaşlarımada kolay doğumlar nasip etsin inşlh..
öznuruma, olcaycıma, dilekçime ve (kendimide yazayım) banada hayırlısıyla kolay ve sağlıklı doğumlar nasip eyle yarabbim..

bu hamiş arkadaşlarımın sayısı artar inşlhhh
amiiiiinnn :Saruboceq:

ay bu ticreminde ne kadan bana uygun..
aynen benim gibi devamlı bişiyler yıkayıp asıyo.. zemuszemus hiç yıkanacaklar bitmiyoo
off bide ütü olmasaaaa

ben çıkıyorum kendinize iii bakııın..
artık kime diyosam... kaydirigubbakcemile3

kızlarrr ben geldımmm bugun cıktım oglendee ama anca gırıp yazabıldımm bnm sıpam hıc durmuoo yaa pek gırıcegımı sanmıorumm kucuk olduugu ıcın pasoo emzırıorum bı ara gırıp fırsat buldugumda uzun uzun hıkayemı yazarımm dogum yapıcklardaa moral olur bu arada normal dogurdum ben catır catır öpuorum hepınızıı

Nurtenciğim canımm Allah bağışlasın kuzucuğunu çok sevindim. Çokta duygulandım kız okuyunca.. Çok zor geçmiş gerçekten hem o kadar sancı çektin ama sonunda da sezeryan oldun neyse hayırlısı böyleymiş sağ salim kucağındaya bebişin gerisi önemli değil. İyi de kontrolün varmış doktorda Allah'ın sevgili kuluymuşsun. Ayy ne güzel mis gibi de kokuyordur şimdi o dimi benim yerime de kokla öp olur muu.. Resimleri de bekliyruz çok merak ediyoruz. Öpüyorum kocaman aramakta da tereddüt ettim eşim bilmiyor dedin ya artık yarın ararım..

Sevalciğim hoşgeldin bitanemm. Hayırlı olsun oğluşun.. Gözünüz aydın.. Haberini alınca hem çok sevindik hem de şaşırdık demek normal doğurdun aferin kız dana bu arad iki gacı yapamadılar sen yaptın çatır çatır normal çıkarttın. Amanın ben susayım elinde sopayla Kudret ve Nurten yolarlar beni şimdi:) Nasılsın peki canım normal doğumda debdiği gibi doğumn bitince çok mu rahat oluyorsun kaç dikiş attılar, oturabiliyor musun. Aman ne çok soru sordum yaaa.. Yine gelde sende şölee uzun bir doğum hikayesi yaz Nurten'i bekliyorduk ama sen iyi sürpriz yaptın bize..

Gülerciğim çok sevindim canımm senin adına. Biz demiştik ama o kistler kayboluyor büyüyünce diye.. Gözün aydın diyeşim artık bi kucağına alması kaldı. O da nasip olacak İnşallah. Demek Ekim sonu doğurucan hadi hayırlısı balım... Şimdi topikte sen, Olcay ve Dilek var doğuracak . Onlar iinde hayırlısı olsun.. Yarın Kadir gecesi bende oruç tutucam dualar okucam.. Allah'ım İnşallah kabul eder de bana da bir evlat bağışlar. Şubat'tan itibaren bende tetikte bekliyor olcam hep...

Ayy bir de Öznur var tabii unuttum en erken o doğurcak asıl şimdi.. Artık onun içinde gün sayıyoruz güzel haberlerini bekliyoruz..

demek normal oldu.. nasıl oldu, zormuydu..
bende doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum..
tabi canım bol bol emzir şimdi sana dahada ihtiyacı var bebişinin.. :ecrin_bebek:

bide merak ettim yeni drda mı yoksa yine eski drndamı doğum oldu.. çok merak ediyorum hikayeni... sende nurten gibi kontrole gidiyom dedin bebiş haberini aldık..

sedacım bitanem çok teşekkür ederim canım.. Allah sağlıcakla sanada bu güzel günleri göstersin inşlh..:CüvCüv::Saruboceq:

ağanda benim kızçe ağaca tırmanmaya çalışıyo..
elma koparmayamı çıktın kız oraya.. in aşağı çabuk.. düşücen şimdi.. lmaz:

günaydın kızlar.gerçi öğlen olmuş ama ancak kalkıp kahvaltı ettim.daha soframı bile toplamadım.
gülercim gözünaydın canım.kızının iyi olmasına çok sevindim.
sevalle önceki akşam konuşmuştum ama buraya girip yazmaya fırsatım olmadıki
o da hastandene çıkıp yazmış zaten.sancısı tutmuş,hastaneye gitmiş bişi, yok deyip
yollamışlar.evde bayağı bi sancılanana kadar beklemiş sonra suyu gelince hemen hastaneye.
15 dk.da doğurdm dedi,nasıl sevindim yaaa,bende keşke normal doğurabilsem.darısı hepimizin başına
inşallah.

nurtencim canım biraz zor olmasına üzüldüm ama oğlun kucağında ya
herşeyi unutturmuştur sana.alnımıza ne yazılmışsa yaşıyoruz işte.
seval normalden korkarken normal doğuruverdi,sen normal isterken sezeryan
oldu,benim kısmetimde ne var bakalım.önemli olan hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmak
gözünaydın diyelim sana.allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…