- Konu Sahibi EU3
-
- #21.221
sonra bi yarı saat geçti ve çok şükür oğlumun kalp artışları düzeldi ama açılma olduğundan göndermedi doktorlar yatış verdiler. saat 11 de sancım olmadığından suni sancı bağladılar bana. akşam saat 4 oldu ama hiç açılma ve bebekte aşşa ilerleme olmadı. sancının dozunu her seferinde yükselttiler ama banamısın demedi saat 7 de sancım son ahddye vamıştı artık gözlerimden şakır şakır yaşlar akıyodu acıdan. ama açılma olmadı. Doktor geldi suyunu patlatıcaz dedi ve suyumu patlattı anam o kadar su benden mi çıktı dedim yaw :)
suyumun patlaması da işe yaramadı saat 9 oldu ve ben artık bağırmaya başladım sancıdan doktor geldi son kez muayene etti ve sezeryana alcaz acil yoksa bebeği kaybederiz dedi.Bana sordu sezeryana alıncaksın razımısın yoksa nomal mi istiyosun hala dedi. Bende sancımı kesin nolur bebeğime de zarar gelmesin dedim ve 9: 30 da ameliyathaneye alındım
kaarnımı bi o yana bi bu yana çekiştiriyolar bişeyler yapıyolar hissediyorum ama acı hissetmiyorum ben. Sonra birden bi ağlama sesi duydum Allahım o ne güzel bi duygu Rabbim herkese yaşatsın. Oğlumu yanıbaşınma getirdiler. Temizlediler çocuk doktoru vardı 2 tane muayene ettiler hepatit bazı testler için kan aldılar havluya sardılar bana gösterdiler oğlumu. sonra hadi babaya gidiyoz deyip götürdüler. sonra benim kalan işlemlerim yapıldı dikişlerim atıldı odama çıkardılar. Sedyeden şöle bi baktım efemi beşiğine yatırmışlar başında annemle eşim beni bekliyolardı. Sonra eşim geldi ellerimi alnımı öptü. Gözlerimiz doldu tabi Artık bizimleydi fındığımız. sonra eşim çıktı odadan hasta bakıcı geldi üstümü giydirdi. anem efemi kucağında tuttu göğsüme yatırdı emzirdim azcık oğlumu. 2 gece yattık hastanede evimize geldik çok şükür Allahıma . Rabbim size de yaşatsın inşallah
dün dra gittim
benim dr istifa ettiğinden aynı hastaneden başka dra gttim oda kadın.. hatta umduğumdan daha iyi ilgilendi bizimle..
kızçemin beynindeki kisterden sonuncusuda geçmişşşşşş
bu halayda kendime gelsin
:teytey::teytey::teytey:
sabah 7bucuk karnım agrımaya basladıı vcye falan cıktım dedım heralde normal karın agrısı bazen sabhaları bende olur cunku snra yattım tekrar yok gecmıo kasıklarıma bı agrı gırıo ama nasıl agrı allahım 15 20 dakıka bı gırıoo aat 9a kadar cektım bktım olmuo esımı kaldırdım hemen bızım burda ykın bı ozel var oraya gıttık nsteye bagladılar sancı cıkmadı drdan bı suru azar ısıttım yok yemıormuum falan dıee vıtamın verdı bana bol vıtamınlı eyler ye dogum sancısı degıl bu bayramdan snra gel dedı bız eve geldıkk ama bnm hala sancım var neysee esım işe gıttı bende kahvaltı edıyım dedım ama ne mumkunn yarıda braktım havlu falan utuluorumkı kasıklarıma koyuyorumkı ıı gelır dıe annem aradı serbet ıc dedıı dr dedı ya bıze dogum yok dıee bızde rahatuz normal agrı dıee snra sıklastıı sancılarım esımı aradımm oda tam cumaya gıdıomuss 2 dakık gel kalsam evde doguruodum :) neyse esımı aradıktan snra ben tabı hep klozette oturuorumm sanıorumm tuvaletım var snra ıstıfra ettım buda dogumm habercısıymıs bılgınız olsunn snra sancıdan yınee yerde yatıodum banyodaa suyum geldıı kakasnı yapmıs sıpamm sıyah suydu o yuzden tam anlıyamadım esım geldıı benı öle gorunce yerler su falan cok korktuu bn bebegıme bısı oluo sandımm esım dıoo hadı hastaneye gıdıoz ben yerımden kalkamıom sankı ckıcak gıbı gelıoo dusakabınde ben hala sıcak su tutuomm oda acıomu daha cokk bılmıomkı nasıla dogum degıl dıomm ben nasıl bagırıorumm esımee gelıooo dıee banyodaa ah yavrum ya esımde cok korktuu arkdsyla gelmıstı arabayla allahtann hemen zar zor ındım dogru acılee oturttular benı sandalyeye dogru amelıyethaneye gırdımm acılma varmı dıe caala oturdum ben tabı dıorumm normal doguramam bebegım kaldıramazmıs dıee seeryan olmam lazm dıorumm ah bu drlar varya nefret ettım hepınden ebe bı baktıı ne sezeryanıı bebegın kafasına ellıorum doguruosun dedıı aldı bnı bı korkuu ya bebegıme bıı olursa dıeee nasıl bagırıorumm nasıl aglıorumm bebegıme bişi olur sezeryan olıyım nolur dıorum ebe dıo asagıda bebek nasıl yukardan alcaz falan saolsunlar ebeler cok iilerdıı ıkın ıkın dedılerrr ıkıncı ıkınmamda pat cıkıverdıı oglusummm o an varya hıc bıseye degımem yaaaa nasl bı mutlulukk allahımm dedım aman allahım cokucukk bu :)hee bıde bana bbegın cok kucuk normal dogumu kaldırmaz dıyen dr dogurttutrdu benıı ılk defa oaya gıttım ve orda dogrudum hastane ararken yana yana neyse işte dıkıs falan attılarrr fazla dıkıısım yok kalkıp yuruyebılıorum kendı ısımı kendım halledıorumm gercektenn normal dogumm gıbısı yokk bebegımle ben ılgılenıorumm herseyden öncee ımdılık bu kadar kızlarr oglum ve bız cokk iiiz allahımıza bın sukur sutum var ama henuz cok degıl emmıkce gelıkcmıs bende emzırıoumm oznurumm sakın korkma normal dogumdann valla cesaret işi gercı bnmkı aceleyle oldu ama olsun yınede cok zor degıldıııı sımdılık hepınızı öpuorumm
canım sıkılıyo yaaaa.dışarı çıkmam lazım çok zor geliyo.
burda da sohbet edecek kimse yok.boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?