Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün bütüngün dışardaydık eşimle.nasıl yoruldum.bebeğin eksiklerine bakalım dedik
gez allah gez.ama yine tamamlayamadık artık eşim eminönüne gidip almaya karar verdi.
uygun fiyata alırım dedi.araba koltuğu,küvet,kanguru falan almak istiyoruz.
bebek arabası daha almıyorum nezaman lazım olur hiç bilemiyorumda.

geldim geldim..
napiim az oyun oynayım dedim..
kimsecikler yoktu burda canım sıkıldı..

sen negüzel son zamanlarında bilem gezebiliyon.. ben hiç gezemiyom yaa.. biraz fazla yürüsem hemen kasıklarıma bi ağırlık ve ağrı çöküyo nefes alamıyomuş gibi oluyom..

bende araba ve araba koltuğu almadım.. araba için acele etmiyorum.. belkim kışa fiyatları düşer..
araba sordum inanki park yataktan pahalılar..

bişiy sorcam
park yatak sparişi verdim.. 70*110 muydu neydi..
içine mekan yatakta aldık ama üst kat için ince ortapedik yataklar pahalı geldi almadık.. sen aldınmı..

acaba sünger kestirip kaplatsammı, yoksa anneme içi elyaf dolu incebi döşekmi diktirsem (annem biçki dikişten anlıyo)

bide park yataklar için uyku seti nerden alabilirim acep.. normal beşik uyku setleri onlara uymuyomuş..
bikaç textil mahazasına baktım ya normal nevresim takımı var yada mobilya beşikler için uyku seti takımları var..

sen de galiba park yatak almıştın.. üst kat için ne aldın.. nasıl bi yatak aldın..

Ayy Öznurcuğum Seval ne kadar kolay doğurmuş Maşallahhh... Herkese nasip olmaz valla.. Nasıl eve göndermişler sancısı olan insanı hayret birşey ama herzaman diyorum hastanede sancı çekmektense, evde çekip hastaneye gitmek daha iyi. Hastanede bazen hızlandırmak için suni sancıdır odur budur yapıyorlar bak Nurten o kadar sancu çekti ama gelmedi bebeği.. Çok şanslıymış Seval.. Hayırlı uğurlu olsun.. Öznurcuğum Eminönü iyi fikir hem uygun hemde her çeşit bir arada orada. Bayramdan sonra kulağımız gözümüz sende Öznurcuğum... İnşallah sende kolay bir doğum yaparsın..

Kadir Geceniz Mübarek Olsun Kızlar. Doğum Yapan Arkadaşların bebekleri hayırlı uğurlu, vatanına, milletine, dinine hayırlı evlatlar olsunlar..Allah uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin.. Doğum yağacak arkadaşlarıma da kolay ve hayırlı doğumlar nasip eylesin. Bu gece dua ile açılan elleri Allah geri çevirmesin İnşallah...

kızlarrr öncelıklee kadır gecemız mubarek olsun allah bnm gıbı kolay dogumlar nasip etsın :)
gelelım dogum hıkayeme

sabah 7bucuk karnım agrımaya basladıı vcye falan cıktım dedım heralde normal karın agrısı bazen sabhaları bende olur cunku snra yattım tekrar yok gecmıo kasıklarıma bı agrı gırıo ama nasıl agrı allahım 15 20 dakıka bı gırıoo aat 9a kadar cektım bktım olmuo esımı kaldırdım hemen bızım burda ykın bı ozel var oraya gıttık nsteye bagladılar sancı cıkmadı drdan bı suru azar ısıttım yok yemıormuum falan dıee vıtamın verdı bana bol vıtamınlı eyler ye dogum sancısı degıl bu bayramdan snra gel dedı bız eve geldıkk ama bnm hala sancım var neysee esım işe gıttı bende kahvaltı edıyım dedım ama ne mumkunn yarıda braktım havlu falan utuluorumkı kasıklarıma koyuyorumkı ıı gelır dıe annem aradı serbet ıc dedıı dr dedı ya bıze dogum yok dıee bızde rahatuz normal agrı dıee snra sıklastıı sancılarım esımı aradımm oda tam cumaya gıdıomuss 2 dakık gel kalsam evde doguruodum :) neyse esımı aradıktan snra ben tabı hep klozette oturuorumm sanıorumm tuvaletım var snra ıstıfra ettım buda dogumm habercısıymıs bılgınız olsunn snra sancıdan yınee yerde yatıodum banyodaa suyum geldıı kakasnı yapmıs sıpamm sıyah suydu o yuzden tam anlıyamadım esım geldıı benı öle gorunce yerler su falan cok korktuu bn bebegıme bısı oluo sandımm esım dıoo hadı hastaneye gıdıoz ben yerımden kalkamıom sankı ckıcak gıbı gelıoo dusakabınde ben hala sıcak su tutuomm oda acıomu daha cokk bılmıomkı nasıla dogum degıl dıomm ben nasıl bagırıorumm esımee gelıooo dıee banyodaa ah yavrum ya esımde cok korktuu arkdsyla gelmıstı arabayla allahtann hemen zar zor ındım dogru acılee oturttular benı sandalyeye dogru amelıyethaneye gırdımm acılma varmı dıe caala oturdum ben tabı dıorumm normal doguramam bebegım kaldıramazmıs dıee seeryan olmam lazm dıorumm ah bu drlar varya nefret ettım hepınden ebe bı baktıı ne sezeryanıı bebegın kafasına ellıorum doguruosun dedıı aldı bnı bı korkuu ya bebegıme bıı olursa dıeee nasıl bagırıorumm nasıl aglıorumm bebegıme bişi olur sezeryan olıyım nolur dıorum ebe dıo asagıda bebek nasıl yukardan alcaz falan saolsunlar ebeler cok iilerdıı ıkın ıkın dedılerrr ıkıncı ıkınmamda pat cıkıverdıı oglusummm o an varya hıc bıseye degımem yaaaa nasl bı mutlulukk allahımm dedım aman allahım cokucukk bu :)hee bıde bana bbegın cok kucuk normal dogumu kaldırmaz dıyen dr dogurttutrdu benıı ılk defa oaya gıttım ve orda dogrudum hastane ararken yana yana neyse işte dıkıs falan attılarrr fazla dıkıısım yok kalkıp yuruyebılıorum kendı ısımı kendım halledıorumm gercektenn normal dogumm gıbısı yokk bebegımle ben ılgılenıorumm herseyden öncee ımdılık bu kadar kızlarr oglum ve bız cokk iiiz allahımıza bın sukur sutum var ama henuz cok degıl emmıkce gelıkcmıs bende emzırıoumm oznurumm sakın korkma normal dogumdann valla cesaret işi gercı bnmkı aceleyle oldu ama olsun yınede cok zor degıldıııı sımdılık hepınızı öpuorumm

ay çok güzel yaa allah hepimize böle kolay doğumlar nasp etsn kız eltimm..ahmet faruk umuzz hoşgeldii

kız seval ne güzel anlatmışsın.allahın sevgili kuluymuşsun bak bi de sezeryan olacaktın
çok sevindim böyle olmasına.iyiki normal doğurdun.benimkide böyle kendiliğinden gelse.
allah geride kalanların hepsine yardım etsin bende dahil.
bugün kadir gecesi.dualarımızı kabul etsin allah.

gülercim ben park yatak almadım.ikeadan ahşap beşik aldık,yatağı da oradan aldık
ince bir yatak.özelliklerini çok bilmiyorum ama öyle ortapedik falan değil sanırım.
internet sitesinde var bakabilirsin oradan ama benimki 60*120 boyutlarında.

NURTENCİM TEKRAR GÖZÜNÜZ AYDIN SENDE BENİM GİBİ NORMAL İSTEDİN AMA HAYIRLISI BUYMUŞ CANIM BENİM YA NASILDA SANCI ÇEKTİRDİLER KEŞKE BAŞTA ALSAYDILAR AMA İNSAN O MİNİCİK MELEĞİ GÖRÜNCE HERŞEY GERİDE KALIYO ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ EFE KOLLARINDA EN YAKIN ZAMANDA RESİMLERİNİDE GÖRMEK İSTERİZ

ÇOK SEVİNDİM CANIM BENİM ŞÜKÜRLER OLSUN HERŞEY GERİDE KALDI

CANIM BENİM DUYUNCA ŞOK OLDUM KIZ SENİN OĞLAN PEK ACELECİ ÇIKTI ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN GÖZÜNÜZ AYDIN NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM ŞİMDİ AHMET FARUK KOLLARINDA ÇOK MUTLUSUNDUR EMİNİM BENİM YERİMEDE BOL BOL ÖP KOKLA BU ARAD SEN HEPİMİZDEN YAMAN ÇIKTIN O NASIL DOĞURMAK KIZ ÖYLE HELAL OLSUN VALLA ALLAH DİĞER ARKADAŞLARIMIZADA BÖYLE KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİN SENDE EN KISA ZAMANDA RESİMLERİNİ EKLE AHMET FARUK UN BEKLİYORUZ

Sevalciğim ne güzel bak dr ararken ederken pat diye doğuruverdin. Harbiden az daha beklesen evde doğacakmış senin sıpa.. Nasıl ilk sancılarında açılma olmamış hayret. İlk doğumda olunca son raddeye kadar anlamıyorsundur doğum sancısı olduğunu. Allah bebeğini analı babalı büyütsümn canım. Kaç kilo doğdu, nasıl birşey kime benziyor kız. Valla bu gece hem doğum yapanlara hem de yapacaklara dua ettim kolay doğumları olsun diye. Öznur inşallah sende normal ve Seval kadar kolay doğurursun İnşallah canım..

Ahmet Faruk bebek dünyaya hoş gelmiş Allah bahtını güzel eylesin...

Sevalciğim maşallah sana ne güzel bir doğum yapmışsın...

Nurten canım senin doğum hikayende benimki gibi olmuş normalle başlayan suni ile sezeryana bağlanan
nasip işi bu işler bende çok istiyordum normal ama olmadı...

Gülerciğim kısçene çok geçmiş olsun iyi dileklerine amin ve bil mukabele diyorum canım
meleğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

Kızlar araba için şunu söyliyeyim ben internetten chicco lite way puset aldım tam yatış oluyor 0 aydan itibaren kullanılabilir çok memnunum ben 225 tl ye almıştım

selam kızlar.topik dökülüyor artık.sohbet elebaşları doğuruyor tek tek.
ben nezaman doğurucam bakalım.
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
hijyenim o pusete bakmıştım bende,memnunsan düşünülebilir
ama bebk doğduktan sonra alacağız sanırım.

canım sıkılıyo yaaaa.dışarı çıkmam lazım çok zor geliyo.
burda da sohbet edecek kimse yok.boshayallersmile

canım sıkılıyo yaaaa.dışarı çıkmam lazım çok zor geliyo.
burda da sohbet edecek kimse yok.boshayallersmile

Sorma Öznur ya benimde hiç halim yok uykusuzum uykumu alamıyorum eşim Konyadaydı sınav görevinde bugün dönüyor o yokkende hiç uyuyamadım çok geç vakitlerde yattım sabahta erkende inşaatçılar başlıyor kalkıyorum evde temizlik yapmam lazım ama elim ayağım kalkmıyor artık biraz mutfak dolaplarını silcem süpürcem silcem akşamda erken yatarım erken kalkarımda hallederim işleri. Halımı silcem, salonumu silcem balkon temizlencek bu inşaatçılar yüzünden mahvoldu balkonum akşam onlar gidinde temizlerim bir de arife akşamı tekrar geöerim çünkü yine olacak bu inşaat pisliği. Bayramı ilk günü kaynanama gideriz zaten. Normalde 2. günü de ben onları çağırıyordum ama bu sefer çağırmıcam kırgınım o da anlasın kırgın olduğumu kalan günlerde de eşimle vakit geçircem gezip dolaşcam arkadaşlarımda hep şehir dışına gittiler ben kurbanda gitcem anneme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…