Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar
nurtenin canım benim çok geçmiş olsun Allah efe'ciğe sağlıklı uzun ve hayırlı bir ömür versin inşallah
efecik çok hayırlı çocuk zaten aşure günü hamile olduğunu öğrendin ramazanda doğum yaptın camnım aramadım seni eşinle sorun olmasın diye bide anlayın beni çok sulugözüm bugünlerde en ufak şeye ağlıyorum ağlayıp sizi üzmek istemem çok sevindim ama

anam anam sevalimm ne ettin kızz maşallah ahmet faruk gelmiş sevalim hemde normal baştan korkmuşun ama hemencecik doğmuş yakışıklı üzmemiş seni Rabbim inşallah gülerle öznurumada kolaycacık doğumlar nasip etsin

gülerim cemreciğin iyi haberlerini okudum çok sevindim hadi geçmiş olsun bitmiş olsun inşallah hayırla sağlıkla doğsun cemrecik

öznurum nabıyon canım valla hepinizi ayrı ayrı özledim siz doğum yapın bende toparlanıyım yine şenlensin topiğimiz inşallah

kızlar ben girmiyom sizi merak ediyom ama gelsem sizin heyecanlarınız güzel günlerinizde benim yazacaklarım can sıkıcı şeyler kabir ziyaretleri vs zannetmeyin sakın güzel haberleriniz duymak istemiyom çok seviniyorum inanın hep aklımdasınız sizin keyfinizi kaçırmamak için gelmiyorum nurten seval sizide arayamadım anlayın beni bugünlerde çok sulugözüm en ufak şeyde ağlıyorum sizide ağlatmayayım diye kontrolime girsin tekrar gözyaşlarım artık geçen bankanın orta yerinde ağladım iğğ kızıyorum kendime ama elimde değil dünde kuaförde ağladım herkes bana baktıı evde arabada misafirlikte onlar rutine girdi zaten ağlama fasılları onlara alıştım herkes alıştı ama banka faciaydı
hepinizi çok öpüyorum ve seviyorum

çidoşum hoşgeldin bidenem.bu kızlar doğurdu ben bekliyorum.bekledikçe
insan tırsıyo.
yaşadıkların hiç kolay değil.anlattığın herşeyde sonuna kadar haklısın canım.
inşallah bugünler geçecek allah güzel günler verecek tekrar mutlu olacaksın.
zamanı gelince tekrar hamile haberlerinide alacağız. seni çok seviyoruz hepimiz.
kendine iyi bak.yakında da artık buraya hergün gelmeye başla bakalım.bizim kızlarda
yoğunlukları geçince gelirler.bi ara bende yoğun olurum sonra tekrar buluşuruz.

Siz kimbilir ne zaman gelebilirsiniz artıık. Hepiniz teker teker doğuruyonuz. Olcay'ın var daha ama o da pek girmiyor. Güler'de doğuracak eskisi gibi olmazssınız burada. Biz Çiğdem, Canan felan burada muhabbet ederiz artım topiği ayakta tutmaya çalışır, hem de dertleşiriz, hepimiz bebek sahibi olmak istiyoruz ve İnşallah biizmde buraya hamileyiz ve bebeğimiz doğdu diye yazacağımız günler gelecek..

maşallah maşallah sevalcim
bak korktuğun kadar yokmuş normal dii
bende çok isedim ama kısmet diilmiş artık

canım benim sağolasın
Rabbim inşallah yavrularınızı sağlığıyla sıhatiyle verir
inan o kadar mükemmel bi duygu ki anlatamam

sağol hayatım darısı başına inşallah ama benimki gibi diil de sevalin ki gibi bi doğum nasip etsin Allah

güzel günlerde kullan canım
ama erkek çocuğuna kanguruyla örümceği pek önermiyolar doktorlar

ay canım benim yaaa
Rabbim mis kokulunu size bağışlasın

kıslar ya az önce sağlık ocağından geldik topuk kanı verdik amanın oğlumu bir ağlattılar ki ortalığı yıkmak geldi içimdem
hele eşim nerdeyse hemşireyi dövücekti beceriksiz kadın bi türlü alamadı canını çok yaktı yavrumun içim eridi yaaaaa
eşimde vay annelik babalık böyle bişeymiş demekki diyo

Ay canımm kıyamam ama maalesef görevliler çocuklarımıza bizim kadar duyarlı olamayabiliyorlar. Nasılsa onun çocuğu değil ona ne onun canı yanmıyor o bebek ağladıkça.. Bir topuk kanı bile alamıyorsa ne demeye tutuyorlar o kadını hem de bebek bu her işleminin çabuk ve doğru yapılması gerekir ki canı daha az yansın. Ama o duyarlılık nerdee.. Çok haklısınız sinirlenmekte. Anne baba olmak kolay değil elbette bu durumlarda daha iyi anlıyor sanırım insan daha durun daha neler yaşayacaksınız. Hayatınızın tüm odağı o olacak. Allah sağlık versin canım...

şimdiden iyi bayramlar kızlar ben bayramda ankaradayım hepinizi öpüyorummmmmmmmm

herkese hayırlı bayramlarr bayramda bebegımm yanımdadegıll bana hıc bayram olmıyacak bnm bayramım allahın ıznıyle bıhafta snra oglumu evımıze getrdgmz zmn olckk
bu arada oglumun kanında mıkrop cıktı kakasını yedıgı ıcınn sımdı kuvezde antıbıyotık tedavısı goruoo 10 gun surcekmıs 3 gunumuz bıttı kaldı 7 gunumuzz dua edın kızlarr cok özledımm oglumu yaa kokusunuu aglayısınııı ayyy allahımm nasıl muthıs bı duygu annelıkkk rabbım ısteyen herkese taddırsın inşşşş

Canım çok geçmiş olsun.. İnşallah Allah'ın izniyle biter o günler ve sağlıkla gelir eve bebişin merak etme. Çok haklısın onun kokosunu aldıktan sonra ayrılmak zor ama onun iyiliği için.. Dualarım sizinle.. Gelecek Ahmet Faruk ve bir daha da hiç ayrılmayacaksınız sabret bitanemm...

Hepinizin bayramını da şimdiden kutlarım kızlar belki yarın giremem gerçi be gelenimiz olur ne gidenimiz. Akrablarım annem şehir dışında biz bir bayram burda kalıyoruz bir bayram gidiyoruz kaynanamlar burada. Bu bayran az izin olduğundan diğer bayram gidicen arkadaşlarda hep şehir dışına gitti. Yalnızız yarın bir kaynanamlara gideriz o kadar. Napalım iyi olsunlar da görüşürüz elbet ama kalabalık bayramları çok özlüyorum anneannem dedem varken memlekette toplandığımız bayramları. Bir sofraya zor sığdığımız ama neşe içinde heyecanla yenilen yemekleri.. Zaman neleri götürüyor ama yapacak birşey yok.. Allah hepsini nur içinde yatırsın...

sağol canım
Rabbim bu güzel duyguları snada yaşatsın inşallah

şimdiden iyi bayramlar kızlar ben bayramda ankaradayım hepinizi öpüyorummmmmmmmm

sanada hayatım

ay canım benim çok geçmiş olsun
Allah kavuştursun sevalcim
hemende nasıl alışıyo insan varlığına değil mi
benim 8 günde tüm hayatım oldu fındığım

bende bu sene biyare gitmicem ama gelenim çok olur
büyükler kusura bakmasın artık naapalım bu sene mazeretliyim
her sene gece yarılarına kadar bayram ziyareti yapıyoduk onlara saysınlar artık :)

sevalcim bebişin senle eve gelmişti yanlış hatırlmıyorsam.sonradan mı gitti hastaneye.
çok geçmiş olsun canım ya.inşallah bu 1 hafta çabuk geçer hemen kavuşursun oğluna.
süt veriyomusun peki canım.

bizde bu byrm eşimle birlikte vedeyiz.ilk defa böyle sakin bir bYRm geçireceğim.
zaten hep annemlerdeydim oyüzden gitmeyelim bu sefer dedim.ne olur ne olmaz,
doğum sancımda gelebiliri oyüzden evdeyiZ.başbaşa geçirelim özledik zaten
birbirimizi.

İnşallah canım Aminn... Canım elbette gitmeyeceksin lohusa halinle bir de yeni doğmuş bebekle ne ziyarete gitcen onların gelmesi lazım bebek görmeye. Bu seferlik hoşgörüversinler.. Sende yok gelen olur eder diye kendini yormaya kalkma sakın dikkat et kendine annenler felan yardım eder nasılsa sen lohusalığının keyfini çıkar bebeğinle ilgilen bol bol canım... Ne kadar isterdim Ankara'ya gelmeyi ama belli de olmaz atlar hızlı trene geliveririm de eşine kimim derim bilemem kzıyor ya sitedekilerin aramasına felam birşey uydururuz artık ama biz eşimle bir gün gezmeye gelcez gelebilirim de...

Eh bir zahmet evde oturun Öznur hanım. Doğumuna günler kalmış nere gidiyon. Otur oturduğun yerde nasılsa doğum yapınca annen gelir senin gitmene gerek yok. Sen ne kadar zamanda bir gidiyorsun şimdi kontrole nst ye giriyor musun çatı muanen ne zaman yapılcak. Hayırlısı olur hakkında İnşallah bir kolay doğumda sen yaparsın.. İyi bayramlar diliyorum canım...

pztsi kontrole gittim ama nstye almadı.geçen hafta almıştı.
bidahada doğurmazsam bayramdan sonraki pztsi kontrolum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…