kızlarrr ben geldımmm bugun cıktım oglendee ama anca gırıp yazabıldımm bnm sıpam hıc durmuoo yaa pek gırıcegımı sanmıorumm kucuk olduugu ıcın pasoo emzırıorum bı ara gırıp fırsat buldugumda uzun uzun hıkayemı yazarımm dogum yapıcklardaa moral olur bu arada normal dogurdum ben catır catıröpuorum hepınızıı
Nurtenciğim canımm Allah bağışlasın kuzucuğunu çok sevindim. Çokta duygulandım kız okuyunca.. Çok zor geçmiş gerçekten hem o kadar sancı çektin ama sonunda da sezeryan oldun neyse hayırlısı böyleymiş sağ salim kucağındaya bebişin gerisi önemli değil. İyi de kontrolün varmış doktorda Allah'ın sevgili kuluymuşsun. Ayy ne güzel mis gibi de kokuyordur şimdi o dimi benim yerime de kokla öp olur muu.. Resimleri de bekliyruz çok merak ediyoruz. Öpüyorum kocaman aramakta da tereddüt ettim eşim bilmiyor dedin ya artık yarın ararım..
nurtencim canım biraz zor olmasına üzüldüm ama oğlun kucağında ya
herşeyi unutturmuştur sana.alnımıza ne yazılmışsa yaşıyoruz işte.
seval normalden korkarken normal doğuruverdi,sen normal isterken sezeryan
oldu,benim kısmetimde ne var bakalım.önemli olan hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmak
gözünaydın diyelim sana.allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin.
dün bütüngün dışardaydık eşimle.nasıl yoruldum.bebeğin eksiklerine bakalım dedik
gez allah gez.ama yine tamamlayamadık artık eşim eminönüne gidip almaya karar verdi.
uygun fiyata alırım dedi.araba koltuğu,küvet,kanguru falan almak istiyoruz.
bebek arabası daha almıyorum nezaman lazım olur hiç bilemiyorumda.
sabah 7bucuk karnım agrımaya basladıı vcye falan cıktım dedım heralde normal karın agrısı bazen sabhaları bende olur cunku snra yattım tekrar yok gecmıo kasıklarıma bı agrı gırıo ama nasıl agrı allahım 15 20 dakıka bı gırıoo aat 9a kadar cektım bktım olmuo esımı kaldırdım hemen bızım burda ykın bı ozel var oraya gıttık nsteye bagladılar sancı cıkmadı drdan bı suru azar ısıttım yok yemıormuum falan dıee vıtamın verdı bana bol vıtamınlı eyler ye dogum sancısı degıl bu bayramdan snra gel dedı bız eve geldıkk ama bnm hala sancım var neysee esım işe gıttı bende kahvaltı edıyım dedım ama ne mumkunn yarıda braktım havlu falan utuluorumkı kasıklarıma koyuyorumkı ıı gelır dıe annem aradı serbet ıc dedıı dr dedı ya bıze dogum yok dıee bızde rahatuz normal agrı dıee snra sıklastıı sancılarım esımı aradımm oda tam cumaya gıdıomuss 2 dakık gel kalsam evde doguruodum :) neyse esımı aradıktan snra ben tabı hep klozette oturuorumm sanıorumm tuvaletım var snra ıstıfra ettım buda dogumm habercısıymıs bılgınız olsunn snra sancıdan yınee yerde yatıodum banyodaa suyum geldıı kakasnı yapmıs sıpamm sıyah suydu o yuzden tam anlıyamadım esım geldıı benı öle gorunce yerler su falan cok korktuu bn bebegıme bısı oluo sandımm esım dıoo hadı hastaneye gıdıoz ben yerımden kalkamıom sankı ckıcak gıbı gelıoo dusakabınde ben hala sıcak su tutuomm oda acıomu daha cokk bılmıomkı nasıla dogum degıl dıomm ben nasıl bagırıorumm esımee gelıooo dıee banyodaa ah yavrum ya esımde cok korktuu arkdsyla gelmıstı arabayla allahtann hemen zar zor ındım dogru acılee oturttular benı sandalyeye dogru amelıyethaneye gırdımm acılma varmı dıe caala oturdum ben tabı dıorumm normal doguramam bebegım kaldıramazmıs dıee seeryan olmam lazm dıorumm ah bu drlar varya nefret ettım hepınden ebe bı baktıı ne sezeryanıı bebegın kafasına ellıorum doguruosun dedıı aldı bnı bı korkuu ya bebegıme bıı olursa dıeee nasıl bagırıorumm nasıl aglıorumm bebegıme bişi olur sezeryan olıyım nolur dıorum ebe dıo asagıda bebek nasıl yukardan alcaz falan saolsunlar ebeler cok iilerdıı ıkın ıkın dedılerrr ıkıncı ıkınmamda pat cıkıverdıı oglusummm o an varya hıc bıseye degımem yaaaa nasl bı mutlulukk allahımm dedım aman allahım cokucukk bu :)hee bıde bana bbegın cok kucuk normal dogumu kaldırmaz dıyen dr dogurttutrdu benıı ılk defa oaya gıttım ve orda dogrudum hastane ararken yana yana neyse işte dıkıs falan attılarrr fazla dıkıısım yok kalkıp yuruyebılıorum kendı ısımı kendım halledıorumm gercektenn normal dogumm gıbısı yokk bebegımle ben ılgılenıorumm herseyden öncee ımdılık bu kadar kızlarr oglum ve bız cokk iiiz allahımıza bın sukur sutum var ama henuz cok degıl emmıkce gelıkcmıs bende emzırıoumm oznurumm sakın korkma normal dogumdann valla cesaret işi gercı bnmkı aceleyle oldu ama olsun yınede cok zor degıldıııı sımdılık hepınızı öpuorumm
NURTENCİM TEKRAR GÖZÜNÜZ AYDIN SENDE BENİM GİBİ NORMAL İSTEDİN AMA HAYIRLISI BUYMUŞ CANIM BENİM YA NASILDA SANCI ÇEKTİRDİLER KEŞKE BAŞTA ALSAYDILAR AMA İNSAN O MİNİCİK MELEĞİ GÖRÜNCE HERŞEY GERİDE KALIYO ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ EFE KOLLARINDA EN YAKIN ZAMANDA RESİMLERİNİDE GÖRMEK İSTERİZ
/QUOTE]
çektim ama inan oğlumu alıp yanıma koydular ya o an içim eridi Allahım dedim ne güzel bişey bu böyle. Ağlayamıyoda yazık daha Rabbim herkese yağatsın inşallah
Ahmet Faruk bebek dünyaya hoş gelmiş Allah bahtını güzel eylesin...
Sevalciğim maşallah sana ne güzel bir doğum yapmışsın...
Nurten canım senin doğum hikayende benimki gibi olmuş normalle başlayan suni ile sezeryana bağlanan
nasip işi bu işler bende çok istiyordum normal ama olmadı...
Gülerciğim kısçene çok geçmiş olsun iyi dileklerine amin ve bil mukabele diyorum canım
meleğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
Kızlar araba için şunu söyliyeyim ben internetten chicco lite way puset aldım tam yatış oluyor 0 aydan itibaren kullanılabilir çok memnunum ben 225 tl ye almıştım
evet canım ya
napalım kısmet böyleymiş onlar iyi olsunlar da varsın sancı çekelim
selam kızlar
nurtenin canım benim çok geçmiş olsun Allah efe'ciğe sağlıklı uzun ve hayırlı bir ömür versin inşallah
efecik çok hayırlı çocuk zaten aşure günü hamile olduğunu öğrendin ramazanda doğum yaptın camnım aramadım seni eşinle sorun olmasın diye bide anlayın beni çok sulugözüm bugünlerde en ufak şeye ağlıyorum ağlayıp sizi üzmek istemem çok sevindim ama
anam anam sevalimm ne ettin kızz maşallah ahmet faruk gelmiş sevalim hemde normal baştan korkmuşun ama hemencecik doğmuş yakışıklı üzmemiş seni Rabbim inşallah gülerle öznurumada kolaycacık doğumlar nasip etsin
gülerim cemreciğin iyi haberlerini okudum çok sevindim hadi geçmiş olsun bitmiş olsun inşallah hayırla sağlıkla doğsun cemrecik
öznurum nabıyon canım valla hepinizi ayrı ayrı özledim siz doğum yapın bende toparlanıyım yine şenlensin topiğimiz inşallah
kızlar ben girmiyom sizi merak ediyom ama gelsem sizin heyecanlarınız güzel günlerinizde benim yazacaklarım can sıkıcı şeyler kabir ziyaretleri vs zannetmeyin sakın güzel haberleriniz duymak istemiyom çok seviniyorum inanın hep aklımdasınız sizin keyfinizi kaçırmamak için gelmiyorum nurten seval sizide arayamadım anlayın beni bugünlerde çok sulugözüm en ufak şeyde ağlıyorum sizide ağlatmayayım diye kontrolime girsin tekrar gözyaşlarım artık geçen bankanın orta yerinde ağladım iğğ kızıyorum kendime ama elimde değil dünde kuaförde ağladım herkes bana baktıı evde arabada misafirlikte onlar rutine girdi zaten ağlama fasılları onlara alıştım herkes alıştı ama banka faciaydı
hepinizi çok öpüyorum ve seviyorum
canım benim Allah razı olsun Rabim gönlüna göre versin
ağlama üzülme diyemiyorum ne büyük acı yaşadığını şimdi o kadar iyi anlayabiliyorum ki. Ağla ama çabuk toparla gir hamileler kervanına arayı açama bizim sıpalara arkadaş lazım.
Siz kimbilir ne zaman gelebilirsiniz artıık. Hepiniz teker teker doğuruyonuz. Olcay'ın var daha ama o da pek girmiyor. Güler'de doğuracak eskisi gibi olmazssınız burada. Biz Çiğdem, Canan felan burada muhabbet ederiz artım topiği ayakta tutmaya çalışır, hem de dertleşiriz, hepimiz bebek sahibi olmak istiyoruz ve İnşallah biizmde buraya hamileyiz ve bebeğimiz doğdu diye yazacağımız günler gelecek..
inşallah canım senin güzel haberini alcağımız günler de gelicek
kıslar ya az önce sağlık ocağından geldik topuk kanı verdik amanın oğlumu bir ağlattılar ki ortalığı yıkmak geldi içimdem
hele eşim nerdeyse hemşireyi dövücekti beceriksiz kadın bi türlü alamadı canını çok yaktı yavrumun içim eridi yaaaaa
eşimde vay annelik babalık böyle bişeymiş demekki diyo
herkese hayırlı bayramlarr bayramda bebegımm yanımdadegıll bana hıc bayram olmıyacak bnm bayramım allahın ıznıyle bıhafta snra oglumu evımıze getrdgmz zmn olckk
bu arada oglumun kanında mıkrop cıktı kakasını yedıgı ıcınn sımdı kuvezde antıbıyotık tedavısı goruoo 10 gun surcekmıs 3 gunumuz bıttı kaldı 7 gunumuzz dua edın kızlarr cok özledımm oglumu yaa kokusunuu aglayısınııı ayyy allahımm nasıl muthıs bı duygu annelıkkk rabbım ısteyen herkese taddırsın inşşşş
Ay canımm kıyamam ama maalesef görevliler çocuklarımıza bizim kadar duyarlı olamayabiliyorlar. Nasılsa onun çocuğu değil ona ne onun canı yanmıyor o bebek ağladıkça.. Bir topuk kanı bile alamıyorsa ne demeye tutuyorlar o kadını hem de bebek bu her işleminin çabuk ve doğru yapılması gerekir ki canı daha az yansın. Ama o duyarlılık nerdee.. Çok haklısınız sinirlenmekte. Anne baba olmak kolay değil elbette bu durumlarda daha iyi anlıyor sanırım insan daha durun daha neler yaşayacaksınız. Hayatınızın tüm odağı o olacak. Allah sağlık versin canım...
şimdiden iyi bayramlar kızlar ben bayramda ankaradayım hepinizi öpüyorummmmmmmmm
herkese hayırlı bayramlarr bayramda bebegımm yanımdadegıll bana hıc bayram olmıyacak bnm bayramım allahın ıznıyle bıhafta snra oglumu evımıze getrdgmz zmn olckk
bu arada oglumun kanında mıkrop cıktı kakasını yedıgı ıcınn sımdı kuvezde antıbıyotık tedavısı goruoo 10 gun surcekmıs 3 gunumuz bıttı kaldı 7 gunumuzz dua edın kızlarr cok özledımm oglumu yaa kokusunuu aglayısınııı ayyy allahımm nasıl muthıs bı duygu annelıkkk rabbım ısteyen herkese taddırsın inşşşş
Hepinizin bayramını da şimdiden kutlarım kızlar belki yarın giremem gerçi be gelenimiz olur ne gidenimiz. Akrablarım annem şehir dışında biz bir bayram burda kalıyoruz bir bayram gidiyoruz kaynanamlar burada. Bu bayran az izin olduğundan diğer bayram gidicen arkadaşlarda hep şehir dışına gitti. Yalnızız yarın bir kaynanamlara gideriz o kadar. Napalım iyi olsunlar da görüşürüz elbet ama kalabalık bayramları çok özlüyorum anneannem dedem varken memlekette toplandığımız bayramları. Bir sofraya zor sığdığımız ama neşe içinde heyecanla yenilen yemekleri.. Zaman neleri götürüyor ama yapacak birşey yok.. Allah hepsini nur içinde yatırsın...
sağol canım
Rabbim bu güzel duyguları snada yaşatsın inşallah
sanada hayatım
bende bu sene biyare gitmicem ama gelenim çok olur
büyükler kusura bakmasın artık naapalım bu sene mazeretliyim
her sene gece yarılarına kadar bayram ziyareti yapıyoduk onlara saysınlar artık :)
bizde bu byrm eşimle birlikte vedeyiz.ilk defa böyle sakin bir bYRm geçireceğim.
zaten hep annemlerdeydim oyüzden gitmeyelim bu sefer dedim.ne olur ne olmaz,
doğum sancımda gelebiliri oyüzden evdeyiZ.başbaşa geçirelim özledik zaten
birbirimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?