evet canım hayırlısı olsunda kız erkek inan farketmiyor Allah sağlık versşn onlaraauklacığım ne güzel canım kızın mı geliyo bitanem hadi bakalım pembe ciciler alınsın ay canım kıyamam hayırlısıyla gelsinde kızmışş erkekmiş boşver
nutenimmm canımm benimmm neeeeeeeeeeee nasıl yanii ayyyy süper yaaa inanamıyorumm ayy nurtişim göbişinde bebiş varrr benimm damatttt hemdee ayyyyyy canım benim Rabimmmm sağlıcakla kucağına lamayıı nasipp etsinn bebişine hayırlı bir ömür versinn ayy canım ya hala inanamıyorumm hiç beklemiyordun hemde çokk mubarek günde geldii inşallah sıkı sıkı tutunurr babasını utandırır tereddüt ettiği içinn çok moralim bozuktu ağlıyordum kafamı dağatıyım diye girdimm gördümm ağlamaya devam tabi bu sefer sevinçten :teytey: :teytey: :teytey: nurtişimin halayınıı çekiyommm süperr bişeyyy
nurteeeeen inan senin bu ay hamile kalacağın içime doğuyordu,hep aklımda bu aralar senden hamile haberi almak vardı inan bana.ama burada öyle bişey yazmaya çekindim ya olmazsa diye.sen hiç ümidim yok diyordun ümitlendirip sonra boşa çıkmasın diye ama hep aklımdaydı yaaa hep inanıyordum ve şimdi hiç şaşkın değilim.nekadar sevindiğimi anlatamam canım ve bukadar içime doğmuş olmasına inanamıyorum,bu ay kendimden de çok ümitliyim daha ortada fol yok yumurta yok ama olacak diyorum.düşünce gücüyle getirecem hehe.canımcım in-şal-lah 9 ay sonra sağlıklı bir bebiş haberlerinle de burayı coşturacağız.artık darısı bizlerin başına.sırayla geleceğiz peşinden sen hiç merak etme bizi.ayy ben napsam şimdi mutluluktan sırıtıp duruyorum kıs bilgisayarın başında.bugün de neşem yerine geldi oh bi pazartesi böyle kurtardık :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canım sağol iyiyim sen nasılsın taşınmak zor iş ben çanakkalede okudum çok severim çanakkaleyi
nurtenim canım benim çok sevindim ahh kıyamam ben sana yavrum ay ne yazacağımı bilemedim allah dokuz ay sonra yeğenimiz mi olacak ay ne güzel bitanem çok dikkat et kendine yorma kendini bitanem şoktayım kız ay canım benim yaaaaa:1hug::1hug:
kız nurten işe demi gelmedin bacım nirdesin gel bi öpeyim kız seni ay nasıl sevindim ya süper bişey duaların için sağol bitanemmmmmmmmm
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
şenliğe bak yaaaaaaaaa dün nete giremedim izmitteydikkkk kadrişim mesaj atmışşş valla milletin içinde eşime nurten hamileymiş diye bağırdımmm :roflol:kuzenler diyoki nurten kimmm hayddaaa açıkla açıklayabilirsennn dedim çok yakın bi arkadaşımmmm nasıl sevindim anlatamam kuzummmmm anacımmm bu liste dk 1 gol 1 uğur getirdiii sana.... Rabbim Listemizdeki diğer arkadaşlarımıza da en kısa sürede nasip etsinnnnnnnnnnn
a.s.a.s.
hemen gidip kan testi yaptırrr beklemeeeealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisyevrum bunlar çok güzelll şeylerrrr bulansın bulansınnnn delikafadulden
benimde hala karnım ağrıyoooo ama ne güzelll bebeişin ben burdayım annecim diyooomafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenayy valla canım benim Allah tamamına erdirsinnn, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn..
Rabbim herkeseee nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnn
kuşummm başta pabnik yapma kan değerin düşük çıkabilir kese gözükmeyebilir ilk haftalarda kalp atışı duymayabilirsin bileee ama sakın panik olma sakin ol ben kesemi 6. haftada gördüm 8+4 de bebişin kalp atışını duyduk geç olabiliyor yanii geç döllenme bile olabilir sakın sakin olmayı ihmal etme dua et Rabbim bebeğime sağlık ver diyeee
hepimiz duacıyızz
nerde taze hamileeee.......??????
nurten gelse de konuşsak azcık yaaaa,duygu ve düşüncelerini alsak sevgili arkadaşımızın.hadi kıs geç kalmaa,bi test yaptırmaya gittin yattın kaldınmı hastanede hadi bakem.
Haaa kızlarrrr size bir haber vereyimmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Allah nasip ederse ve %90 luk doğruluk payıylaaaa
KIZIM geliyorrrrrrrrr:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
bilgecim dediklerinde haklsıın ama biz kadınlar bu dediklerini yapmadan duramıyoruzki işte.ben daha çalışmalarımız esnasında bile ya tutmazsa diye fazla iş güç yapmamaya dikkat edeyim diyorum ama hepde çalışma zamanlarında iş güç buluyor beni,misafir oluyor alışverişe çıkmış oluyorum.dün bütün gün dışardaydım hep yürüdüm misafirim vardı onu alışveriş merkezine götürdüm falan.sonrada kafama takılıyo ben hep ayaktaydım yoruldum gezdim acaba şimdi tutmaz mı diye.ama bilmiyorum bir etkisi varmıdır.
canım sat vermesem daha iyi doktor 6 ay korunacaksın dedi boşuna fazlalık etmeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?