Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nurtenciğim niveanın setini çok alan var.. Bazıları da başta sebamed iyi diyorlar. Doğru diyosun file olunca suya değmedğinde üşeyebilir havluyu ne şekik yaptın bir de oturma aparatları da var bebeklr için yumuşak.

Öznurcuk ne yaptı acaba... Bakalım bebiş ne kadar bekleyecek. İnşallah kendisi gelir. ben şimcik gidiyom dolma sarcam amanın gözümde bir büyüyor ki başlayayımda bitireyim koyayım ocağa. Öptümm kızlarr.

ben havluyu 4 kat yapıp altıne seriyorum
daha oturamazki oğlum çok küçük oturmak için
yatıryorum ben yıkarken babası kafasını tutuyo dışarda kulağına su kaçmaması için

anladım canım ama öyle daha zor olmuyor mı bebek için yani yatarken bir yndab kafasını da dışarıda tutmak. Tutulmaz mı boynu yıkanana kadar. Yatırmak için file daha iyi geliyor bana ama üşüme riski var peki elektirik sobasıyla felan ısıtılsa yıkanmadan önce.. iki kişi yıkamak iyi oluyordur ama bakem ben ne etcem eşimin de elinden hiç öle şeyler gelmez. Ama o zaman el mahkum başka çaresi yok. Yollayayım tatlım.. Sen iste yeterki..

iyi geceler kızlar,
bugünde oğlum karnımda gezdik.yarın dr.a gidicez
tabi biz gidene kadar efe bey gelirse bilememde.
bekledikçe tırsmaya başladım.hiç düşünmediğim doğum senaryolarını
yazıyorum artık.nurtenle seval siz kurtuldunuz darısı bizlerin başına.

nurten kız anlattıklarına imrendim.
bende yıkayacam oğlumu inşallah en kısa zamanda.
karnım ağrıyo azıcık ama geçer nasılsa alıştım artık.

hangisi kolayına gelirse öle yap canım
filede sürekli su dökülmezse üşüyo bende elektrikli soba yakıyorum ama genede üşüyo
dün akşam yıkadım gene
hava serin olduğundan yaktım sobayı biraz bu sefer fileyle yıkadım ama suyun içinde sanki daha da keyif alıyo çocuk
çıkıncada bi güzel yağladım heryerini sabah 4 e kadar mışıl mışıl uyudu hiç gıkı çıkmadan rahatladı çocuk

gece kuşu şimdide sen mi oldun kıs
ay beklemek ne kadar zor dimi ya
bende son zamana gelmiştim ya birde uykusuzluğud çok çektiğimden seni anlıyorum şimdi
ama çok az kaldı bi kaç güne alırsın işnşallah tosununu kucağına
eeeee seninkide bu zamana kaldı tosuncuk olmuştur artık

nurten kız anlattıklarına imrendim.
bende yıkayacam oğlumu inşallah en kısa zamanda.
karnım ağrıyo azıcık ama geçer nasılsa alıştım artık.

inşallah canım hayırlısıyla bi dünyaya gelsin de herbişeyleri doya doya yaparsın inşallah
aman dikkat et canım aman hep ağrıyo diye boşverme ağrılarına
benim hiç ağrım yokken 4 cm açılmam vardı ama gerisi gelmedi tabi :)

valla benim rüyalarıma girmeye başladı.. hatta geçen geçe evde doğurduğumu gördüm..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

zaman yaklaştıkça korkularımız bi şerkilde gün yüzüne çıkıyo galiba

bende pembiş pembiş kova, litrelik ve pembiş bi küvet aldım. filesinide aldım
aslında senin dediğin doğru suyun içinde yıkamak daha kolaydr hem üşümezdirde.
bizimde babamızın en büyük hayali banyaodan sonra ben küvetleri felakaldırırken, kızçesini kurulayıp yağlamak.. "ama ben sadece kurular yağlarım sen giydirirsin, ben korkraım diyo"
allah hepimize o günleri görmeyi nasip etsin..

bide bizim bebişin odasında klima olacak, üşürmüki acep yıkarken yinede elektirikli soba yakarmıyım acep ... neyse hayırlısıyla ogünleri bi görlim, zaman bize herşeyi gösterir..

msne çağırmışsınız kızlar ama fazla oturukça bile durmak istemiyorum.. korkuyorum..
bi bulaşık yıkayım, yemek yapayım hemen aşağıya ağırlık çöküyo ,ağrılar başlıyo. dr da "açılman var yat" deyince korktum.. daha 9. ayıma girmedim. bebişi içerde tutmaya çalışıyom elimden geldiğince..

Gülerciğim doktorun yat dediyse yat canım...
İnşallah meleğini sağlıcakla kucağına alırsın...

kelebek canım Allah yardımcın olsun sende inşallah meleğini sağlıkla kucağına alırsın...

günden güne zorlaşan bu yolculukta aşk bambaşka...

Öznurcuk bugün gelmemiş ne oldu ki acab yaa doktora gidecekti gidip gelmesi lazımdı şimdye kadar acaba bebek gelmedi diye dr. yatırdı mı ne etti acaba merak ettim.. Yarında gelmezse anlarız ki doğurdu bu gacı..

doğurmadım kızlar ya steresteyim artık of.
bugünkü muayenede kendimi çok sıktım dr.doğru dürüst kontrol edemedi bile.
bebek daha önce daha aşağıdaydı yürü bu ara dedi.ctsi tekrar değerlendirecek.
sezeryana dönebiliriz dedi.hiç açılmam yokmuş.bu açılma doğumdan nekadar zaman önce başlıyo.
aynı günmü yoksa günler öncesinden mi acaba.

canımm sıkma canını bol bol ılık duşa gir rahatla ayrıca doktorun dediği gibi yürürüşler yap onunda faydası olabilir bebeğin aşağı gelmesine ve açılma olmasına ancak yorulmayacak şekilde tabii.. Kendini niye sıkıyorsun normal yapcam diyon ama muayenede kendini sıkıyorsun. Açılma kişiden kişiye değişiyormuş bazılarının günler önceden oluyor birkaç cm açılma ama yavaş ilerlediğinden günler sirebiliyor hatta hissetmeyenler var açılma olduğunu suyun ve nişanın gelmezse de hissetmen zor ancak dr gittiğinde açılman var diyorlar ama sancın olmuyor farketmiyorsun. Bazılarında anında hem sancı hem açılma aynı anda oluyor. Ama sancı olması da açılma olduğu anlamına gelmiyor. Yani sancı yokken iyi açılmada olabiliyor, sancı çok olup hiç az açılma da olabiliyor. Şanslıysan açılman çabuk olur canım.. İnşallah sezeryana gerek kalmaz bir avazda doğurursun. Ama hayırlısı nasılsa öyle olsun. Ayrıca bebeğin gününü doldurdu hareketlerini takip etmeyi ve saymayı da unutma bu sürede.. Bir terslik hissedersen hemen dr. git canım..

kelebek benim suyum patladı hastaneye gittik açıklık 2 cm di 6 saat sonra suni sancı verilmesine rağmen 1 cm ilerledi açıklık...
sen bunu dert etme açıklık herkese göre farklı oluyor sana tavsiyem suni sancı çekip kendini yıpratma açıklık yoksa sonunda yine sezeryana alıyorlar ve senin benim gibi miadını doldurmuş doğumlarda suni sancı çoğunlukla fayda etmiyor...

ikinizde sağlıklı olun canım önemli olan bu... sıkma kendini...inşallah kolay ve normal bir doğum yaparsın

merhaba kıslar
öznurcum Allah kurtarsın canım çok zor dimi beklemek
ay inşallah suni sancıyla doğurtmaya çalışmazlar ya yoksa benim gibi aşşa inmezse sezeryana alırlar Allah korusun

Gülercim doktor dinlen dediyse dinlen bol bol ama banada erken doğum diyolardı günüme 3 gün kala doğurdum. Yani Allah bilir ne zaman doğucağını kasma kendini önünde sonunda doğuyolar hayırlısıyla gelsin bebeğin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…