amin canım..Gülerciğim doktorun yat dediyse yat canım...
İnşallah meleğini sağlıcakla kucağına alırsın...
kelebek canım Allah yardımcın olsun sende inşallah meleğini sağlıkla kucağına alırsın...
günden güne zorlaşan bu yolculukta aşk bambaşka...
yemekten sonra yarım saat evin içinde yürü, koridorda git gel bakalım değişiklik olacakmı..doğurmadım kızlar ya steresteyim artık of.
bugünkü muayenede kendimi çok sıktım dr.doğru dürüst kontrol edemedi bile.
bebek daha önce daha aşağıdaydı yürü bu ara dedi.ctsi tekrar değerlendirecek.
sezeryana dönebiliriz dedi.hiç açılmam yokmuş.bu açılma doğumdan nekadar zaman önce başlıyo.
aynı günmü yoksa günler öncesinden mi acaba.
ay kıslar bu gaz sancısı öldürüyo bizi
hiçbişi yememeye başladım sütten bebeğe gaz geçer diye
Aman yazık mahvoluyo yavrum ya
uykuda sürekli ıkınıp bacaklarını kendine çekiyo kıpkırmızı çıkıyo yavrum
çıkaramayıncada basıyo çığlığı yazık ne kadar canı yanıyosa
ay içim parçalanıyo o ağladıkca yaaaa
YAW, GELIYORUM YOKSUNUZ....
(sempatiksalakcinni
canım..açılma olmayabılır herkeste..doğurmadım kızlar ya steresteyim artık of.
bugünkü muayenede kendimi çok sıktım dr.doğru dürüst kontrol edemedi bile.
bebek daha önce daha aşağıdaydı yürü bu ara dedi.ctsi tekrar değerlendirecek.
sezeryana dönebiliriz dedi.hiç açılmam yokmuş.bu açılma doğumdan nekadar zaman önce başlıyo.
aynı günmü yoksa günler öncesinden mi acaba.
dileçkiç senin ticrındaki sözü facede kullanıyorum ben canım..
hakkını helal et..
dimiyaa.. helede bebişi öyle görmek maf ediyodur seni.. geçiçek canım geçicek, bugünlerde geride kalacak..
gerçi herkes sana şimdi bilmişlik taslıyodur onu yap, bunu yapma, şunu ye, bunu içme diye.. onlara sinir olup duruyosundur..
yanlış anlamazsan bende 1-2 bişiy söyliim. komşumun yeni doğum yapan gelinide ilk aylar çok zorluk çekti. ondan öğrendiğimi söyliim.. bazen gaz ilaçları bile fayda etmiyomuş.. önemli olan annenin ayağını sıcak tutmasıymış. yoğurt ve kola türlü şeyler, gazlı yiyecekler yeme diyodu. bide bi bez ütüleyip bebişin ayaklarına vede karnına koymak iyi geliyo diyodu..
nurtencim valla şu ereken doğum ihtimalinden dolyı herşeyi hızlandırdım.. aslında kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama çok panik haldeyim..
gerçi arada yatıyorum arada kalkıp bişiyler yapıyorum.. (tabi kociş eve gelince kızıyo,, yinemi yatmadın.. bırak bu işleri diye) ama napiim ben yapmazsam kim yapçak..
annem artık hergün aramaya başladı nasılsın diye.. geçen gün ben aradım.. tlf açtığı gibi panik halde "nldu ağrınmı var. neyin var" dedi.. bana "sen arama ben seni ararım" diyo..panik oluyomuş kaydirigubbakcemile3 artık milleti aramaya bile korkar oldum
stres yapmamak elde değil anlaşılan.. bugünde nevresimlerimi yıkadım.. kurusunlar hepsini ütüleyip kaldırıcam.. gerçi temizlerdi ama olsun.. mis gibi koksunlar istedim.. kociş gelmeden bitireyim ütüyüde görmesin..
bide şu çamaşır sepetini kaldırmak olmasa.. bazen tek tek alıp balkona asıyorum.. napiim ıslakken kaldırmayım diye..
özellikle yere eğilmekle aram hiç yok.. belki güleceksiniz..balkonda piknik tüpüm var.. bu ara çamaşır sepetini onun üzerine koyup öyle alıyorum içinden çamaşırları.. balkonuda yıkamıyorum.. döküyorum bol suyu gitsin.. napiim eğilmek maf ediyo beni.. ayakta olan herşeyi yapabiliyorum ama yerden bişiy alamıyorum..10saatte eğilip 10saatte kalkabiliyorum..
80lik ninenler gibi oldum yanii
hangı sözu canım..begenmıssın kı kullanmıssın..
helal olsun ..olumunekankayizsmile
selam kızlar.bugün doğurma ihtimalim yüksek.bütün gece sancıdan uyumadım.
sabah hastaneye gittik nst de sancılarım çıktı ama açılmam az.eve geldik yürüyüş yapıcam.
öğlen dr.um muayene edecek.sancılar artar inşallah doğururum.
selam kızlar.bugün doğurma ihtimalim yüksek.bütün gece sancıdan uyumadım.
sabah hastaneye gittik nst de sancılarım çıktı ama açılmam az.eve geldik yürüyüş yapıcam.
öğlen dr.um muayene edecek.sancılar artar inşallah doğururum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?