- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #21.461
bebişe şampuan dalin ve sebamet aldım..
dalin i göz yakmaz diye biliyom ama bazı arkadaşlar göz yakıyo diyolar.. siz ne kullanıyosunuz.. gözleri yakmayan bi şampuan söylesenize bana...
eeee nikita hanım nezamandır uğramıyosunuz anlatacağınız bişey
yokmuydu hiç bişicik demeden gitmişsiniz.
ah ahhh bilmem mi
beni hatırlamıyomusun kıs gece kuşu olmuştum resmen son zamanlar
doğumdan sonra rahat uyuyosun ama bu seferde bebek uyutmuyo
dün gece benimki 2 ye kadar ağladı gaz sancısından
geçicek canım geçicek inşallah
ben hiç mühim diilim gece sabaha kadar uyanık kaliim önemli diil
ama yazık yavrum çok acı çekiyo ya kıvranıyo derdinide söyleyemiyo
kucağıma alıp gece yarısına kadar evi turluyoruz öle biraz sakinleşiyo
hoşgeldin kıs nerelerdesin sen yaw
ben ve seval doğurduk kısssssssss
nurtenim nasılsınnnnn
ben geldım kızlarr napıonuzzz bnm bebısımın durumu gayet ii kızlar allahıma bın sukurr gulerım kuvezde kalınca gozlerıne zarar gelmez cunkuorasıda bıldıgın gıbı yatak :) sarılık tedavısınde ısık verıolar ozmn gozlerını kapatıolar o ısık zarar verıo gozlere ama kapatıyolar gozlerınıde
nurtencım bnmde baya gıttı kılolarım artık pantolonlarımın falan ıcıne oluorum eskısı gıbıyım bırazcık gobem var sadece ama oda azıcık yaneeeee
ya bir sürü ürün var ilk başta sebamed iyi diyorlar ama onlarda pahalıymış. Dalin kafasını yıkamak için heralde sebamedi de vücudunu yıkamak için mi aldın. Tek tek alınca daha pahalıya geliyor diyorlae set almak daha mantıklıymış ama mesela ben başına dalin kullanabilirim ama vücuduna daha kaliteli bişi alırım ilk başlarda mesela sebamed sabun. O yüzden tek tek almam gerekir. Sebamedin takımını alsam da pahalıya gelir insanın kafası karışır yaa hele bir o zaman gelsin size danışırım.
Sahii Nurten sen baya ilerledin sen ne kullanıyosun bebiş için saç, vücut yıkama ve bebeyağı olarak.. Ayrıca küvet aldın mı ve fileyle mi kullanıyorsun. Sıcaklıpı nasıl ölçüyosun benim eşim öle görmüş bir mğazada hem ördek hemde banyo suyu ölçer nasıldır bilmiyorum..
sevalle nurten neler ediyonuz bebişlerle anlatsanıza.kudret artık büyüttü valla.
sizin ilk günler nasıl geçiyor.zamanınız çok dolu oluyormu.ben biraz korkuyorum
zor mu yaaa.
eee, ne var ne yok bacimm
haliniz keyfiniz??
bebisleriniz saglik afiyettedirler insallah??
anlatin bakam
ne diosun kizz, vallahi cok sevindim, Rabbim bebislerinizi anali babali buyutsun insallah,
hayirli uzun omurler versin yuce Rabbimmm...
amaninnnn, nasil gidiyor?? yoruluyormusun??
kac aylik oldu simdi??
adini ne koydunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?