- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #21.441
bugün kntlüm vardı.. kaynanatörle kaynatam geldiler..
zaten kapıda görünce pekbi şaşırdım.. canları işe yaramak istemiyo demiştim..
dr dönüşü markete de gittik aylık alış-verişi yaptık.. aslında bakliyatları biraz fazla aldım tüm kış yeter
ama kasten yaptım okadar çok alışveriş.. bana bayramda kaynanatörümün dediği laf çok dokundu..
demiştiki "namkör geliyosunuzdur ama biz size yardım ediyoruz" yardım dedikleri 30yaşındaki kocişime 20tl vermikaydirigubbakcemile3 görsünler bakalım yardım nasıl olur. öğretçem ben onlara...
drda kayıt ve tahlil parasını kaynatamdan aldım. ilaçları ona ödettim. eczanede bebişe ateş ölçer pişik kremi felan işte eczaneden ne lazımsa aldık.. + bide market alışverişi.. ohhh kaydirigubbakcemile3 görsün bakalım yardım öylemi böylemi olur..
ama ben hiç tavır yapmadım.. sadece
eczanede bukadar tuttu dedim kaynantörde yanımdaydı vermek zorunda kaldı
dönüştede markete gidebilirbiyiz evde bişiy kalmadı dedim. girdim markete aldım arabayı hiç sesimi çıkarmadan doldurdum arabayı.. onlarda bikaç şey aldılar.. kasadada hiç sesimi çıkarmadım.. onlarınkinin arkasından verdim kasiyere benimkileride. " kasiyere bunlarda dahil" dedim okadar..
çokmu hainim acepşakkıdı
napiiim kayınpederde para bol.. bizde yok..
hep damada doğru derenin suyu akmasın azcıkta bize doğru aksın dimi ama
Kızlarr nasılsınız ben gündüz girdim ama siteye yine girilemiyordu sonrada nete giremedim evde işler vardı. Nurtiş, Savaal nasıl gidiyor bebekler hayat zorlanıyormusunuz en çok neler zorluyor sanırım gaz sancıları ve uyku düzensizlikleri olsa gerek. Öznur bugün doğurmazsa yarın da doğurmaması lazım çünkü doktorunun kardeşinin düğünü varmış yalvarmış kasın sancın gelmesin Salı günü diye.. İnşallah bekler. Ya da bugün doğurmuştur belki girmemiş çünkü. Regli ağrısı gibi ağrım var demiş en son. Hadi hayırlısı..
bu arada bebişin durumu iyi.. beynindeki kistlerin iz terleride tamamen iyileşmiş çok şükür..
ama bende nstde ağrı çıktı.. dikkat et dedi. ağrın haftana göre şiddetli dedi ama ölçüsünü söylemedi..
bebiş 33+3 görünüyo kilosu 2.063gr dedi..
boyunu artık ölçemiyoz dedi.. ama bebişin foto çıktısında FL 66.7mm yazıyo şimdi benim bebiş kaç cm
çok sıcak uyuyamadım,herkesi uyuttum ben otururyorum oğlumla.
Gülerciğim iyi yapmışsın alacaklar tabii madem durumları da var. O kadarda yapsınlar aslında daha da fazlasını yapmaları lazım bir ateş öçer, pişik kremi ile mi yapıyorlar yapacaklarını. Bazen böyle yapmak lazım. Çok şükür bizimkilerin öyle birşeyleri yok onlarında durumu çok iyi. Aidatımızı onlar verirler zaten onların evi boş dururken de variyorduk dediler kiraya vermemişler. Şimdi de veriyorlar. Eve bişi alsalar canımız ister diye fazladan alır bize de verirler biz onlardaysak. Kayınvalidem hediye de alır. Valla bebek olunca bişi biz alalım derlerse bebek arabası ya da anadizi aldırmayı düşünüyorum. Gülerciğim enfeksiyon ilaçla kolay çözülür ilacını kullan düzenli geçer merak etme. İnşallah zamanında gelir bebişin..
Öznurcuğum valla görmeyince doğuma gitti galiba dedik. Sancuda çıkmadıysa Cuma!ya kadar bekler belki. Valla terazi olsa iyi olur ben çok severim terazi burçlarını. Arkadaşlarım hep o burçtandur kafam çok uyar ayrıca okumayı, araştırmayı pek severler..
Nurten tamam bakarım maillerime.. Artık bu zamanlarında olacak o kadar gaz sancısı geçer büyüdükçe.. Süt emince doğal olarak oluyor yediklerine de dikkat et süte geçiyor..
Kızlar, ne var ne yok ??
Epeydır sormadım , ne yaptınız? Doguran oldumu?? Kavusan ??
akıntını dra gidince söyle.. bak bende mantar çıktı alttan fitil verdi..selam kızlar günaydıın ben iyiyim ya geliyorum kimse yok ondan yazmıyorum bu arada cumartesi akşamı günüm vardı öldüm yorgunluktan belim çok ağrıdı bide beyaz bi lor peyniri gibi akıntım var bişey olmaz demi bugün pek yok ta dün vardı sağlık ocağına gittim 21 ekime tetanoz için gün verdiler
sonra bi ara şeker yüklemesi olacakmış
böyle işte bende pek bişey yok yani o yüzden yazmaya bişey bulamıyorum yoksa hepsini okuyorum kuşlar pazar günüde ben girmem nete biliyonuz işte bıkıyorum bide evde çekemiyorum yani kızlar öpüyorum hepinizi
iyi yamışsın canım ohhhhhh sefan olsun
maşallah canım
o boy hasaplarını öznur yapıyodu yaaaa ben hiç bilmerim kiiiii
valla yaa eyvahedigeldismilegülercim senin kısda erken elcek heralde inşallah küveze firecek kadar erken gelmez
uzanmaya.. nst beni salak yaptı ağrılarım dahada arttı sanki..nire gittin kıssssssssssss
evet canım alttan fitil verdi.. başka bişiy vermedi.. inşlh gecer.. böbreklerim tam kendini toparladı şimdide mantar olayı çıktı.. aşağısı felaket yanıyo ve kaşınıyo, akıntımda arttı tabi..gülercim geçmiş olsun canım.ilaç vermiştir herhalde dr.un.
enfeksiyon geçerse erken doğum tehlikesi kalkar oratada.bebeğin boyu için
femur uzunluğunu 7 ile çarpıyosun canım,yaklaşık bir bilgi veriyomuş tam olmasa da.
Kızlar, ne var ne yok ??
Epeydır sormadım , ne yaptınız? Doguran oldumu?? Kavusan ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?