- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #21.641
Nurtişim havalar birden soğudu Eskişehir'de beb gelirken serindi daha da soğumuş eşim elektirik sobası yakıyormuş bizim merkezi sistem ne zaman yakarlarsa o zaman yanacak artık bende gelceğim akşam banyo yaptım yaktım sobayı. Sem kombiyi yak bence.. Bende gidince kışlık yorganı çıkarcam. Denek hala gazı var olsun cnm başka sorunu olmasında geçer inşallah her bebeğin sorunu bu. Ama narın işe yaradığını bilmiyordum. iyiymiş gerçekten.. Keşke sende yapabilseydin..
Gülerciğim nar çıktı canım vardı pazarda ama bir iki hafta sonra daha güzel olur sen yine de al koy sonra çıkamazsın belki hem eşin nerden bilcek at çantanın derinine madem bir tanesinin suyu bile yetiyor azıcık bişi hemen içirirsin odada ama olmazsa evde verirsin gelince evde bulunsun hiç olmazsa.. Bak sevalde işe yaramış sende yararsa ne güzel işte..
Dilkeçiğim sende ilerlemişsin baya Maşalllah canımm sağlıkla kucağına al İnşallah...
kıslaaaar artık hiç gelemiyorum yaaa.
bugün sağlık ocağına topuk kanı aldırmaya gittik.artık aile hekimliği
uygulamasına geçiliyomuş gittiğim yer kapanıyo.aşılar için başka yere gidecekmişim.
nurten kıs sen ssk ya gitmişin ben gidecemmi gitmeyecemmi hala anlamadım.
para direk geliyomuş postaneye dedi bana muhasebeci.aman yaaa bıktım bu konudan.
bu arada biz dün kombiyi açtık çok soğuk hakketen.
bu arada yarın bebek mevlidimiz var annemde yapacaz oraya gidiyoruz.
dilekçim yarım narı poşete sarsam atsam valize.. bozulurmuki acep.. bideheryeri nar suyu yaparsa..
neyse yaa ben alayım narı ama eve gelince yapayım..
aa bak aklıma ne galdi.. benimde sezeryan olacakya gazım çok olacak.. hem ben yesem hem bebişe sıksam olurmuki acep.. benim gaza da iyi gelirmi nar acep?
sezeryanlı bacılar bişiy sorcam...
bu ara epidural ve genel anestezi arasında gidip geliyorum.. epidural de bel ağrısı kalıyomuş hem psikolohik olarak etkileniyo hep rüyana giriyo dediler.. doğrumu..
dilekçim yarım narı poşete sarsam atsam valize.. bozulurmuki acep.. bideheryeri nar suyu yaparsa..
neyse yaa ben alayım narı ama eve gelince yapayım..
aa bak aklıma ne galdi.. benimde sezeryan olacakya gazım çok olacak.. hem ben yesem hem bebişe sıksam olurmuki acep.. benim gaza da iyi gelirmi nar acep?
tamam canım bütün nar alayım yanıma.. küçük bitane atıvereyim çantaya..canım yarım nar koyma..akar.bozulur..butun nar koy.bozulmada yapmaz o zaman..uzun dayanır..
kesın dogum tarıhın bellımı..
sevalcım..1-2 nar tenesı yeterlı ozaman...
hemen ustune emse bıle ıyı gelıyor demek kı..
allah hayırlısını versın..ben gazdan cok korkuyorum...
bi süre daha sürcek annesi şimdi bel çevrenden genişleme oluyo ondan da biraz ağrı yapıyo.. sonrada sırt ağrıların hafiften başlıycak ama öyle çok olmadı bende..günaydın kızlar bendede bel ağrısı başladı amanın ne çok ağrıyo ya bu kadar erken ağrıyosa dahada çok var yandım ben
kıyamammmm:ecrin_bebek:kızlar oglum dun ası oldu gece hıc uyumadı ya huyzluk yaptıı asıı
Nurtenciğim iyi etmişsin yakmakla bende İstanbul'dayım ama bir yere çıkamıyorum çok yağmur var dün eski işyerime gittim annem hala orda çalışıyor arkadaşları gördüm geldim bugün kapandım eve. Yarın akşamda arkadaşın düğününe gitcem pazar döncem..
Gülerciğim sen o sezeryanla ilgili söylenenlere hiç inanma. Ne görüyorsun ki nasıl girecek rüana perde gerecekler önüne zaten görmeyeceksin ve bişi hissetmeyeceksin neden rüyana girsin. Bak Nurten tecrübeli onu dediklerini yap hem bebeğini ilk senin görmek hakkın 9 ay sen taşıdın onu hem Nurten'in dediği gibi sen uyanana kadar açta kalmaz hemen odana çıktığın gibi emzirirsin bebişiniasıl genel anestezi de uyanmak zor oluyo affallaşıyosun kendine iyice gelene kadar zaman geçiyo ağrın daha çok oluyor. Benim arkadaşta hamile olunca anestezi yaptırrım diyor da ona da öle diyorum.. Hiç korkma en güzeli böyle bence..
Nurtenciğim bence de epidural ol canım ben genel oldum suni sancıdan geçiş yaptığım için...
ama elimde olsa kesinlikle epidural olur bebeğimi ilk ben görürdüm
ya kızlar bebişin adını değiştirsemmi acep..
bana kız ismi önersenize.. hem kur-an' da geçsin hemde güzel kibar ve yeni isim olsun..
biz ilk cemre dedik öylede kaldı..
ela simini bende çok beğeniyorum ama kociş olmaz diyo.. bu ara alya isminide çok duyar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?