Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:ecrin_bebek:
30 Hakkari
20 Denizli

pamukkaleyi hep görmek istemişimdir.. aranızda gideniniz varmı..

bugün başladım yakmaya canım birden soğudu hava

ben o yönden şanslıyım ya
sağlık ocağı 2 apartman ötede hemen gidip geliyom
ssk ya bizim işyerinin muhasebecisi ben olduğumdan gittim canım
belki sizin işyerinde farklıdır sana işyerin ptt ye gelcek paran dediyse onlar vermiştir evrakları ama senin doğum raporu felanda lazım onları da istiyo ssk

rezene çayı al gülerim
birde su ısıtıcı götür yannda bol bol iç çok ii geliyo
bana doktorlar bile gaz çıkariim diye habire rezene çayı taşımışlardı.
gaz çıkarmadan bişey de yedirmiyolar aç bekliyon sıvı alabiliyosun sadece

sezeryanlı bacılar bişiy sorcam...

bu ara epidural ve genel anestezi arasında gidip geliyorum.. epidural de bel ağrısı kalıyomuş hem psikolohik olarak etkileniyo hep rüyana giriyo dediler.. doğrumu..

epidural oldum ben iyikide epidural olmuşum
genel anestezide uyanmak zor uyanınca ağrıların çok oluyo ayrıca baş ağrısı ve sersemlik oluyo
ama bende tamamen uyumadığımdan hiçbiri yoktu
birde o bebeğin ilk ağlayışını duymak ve onu öle görmek dünyaya bedel. genel anestezide kaç saaat sonra görüyon ve sen ayılana kadar yazık bebek aç kalıyo. ama epiduralde hemen odana çıkınca emziriyosun . bana annem tuttu çocuğu göğsüme öle emdi efe. bacaklarımın uyuşukluğuda en fazla yarım saat sürdü aöıldım hemen yani. birde aklında bulunsun beni çıkınca doktorlar düz yatırmadı yatağımın baş kısmını baya yükseltti tamamen düz yatınca çok baş ağrısı çekersin düz yatma bikaç gün dedi ve hiç başım ağrımadı. yazık orda biri yatamam dik diye yatırmış yatağını 2 gün hiç durmadan başı ağrımıştı.

canım yarım nar koyma..akar.bozulur..butun nar koy.bozulmada yapmaz o zaman..uzun dayanır..
kesın dogum tarıhın bellımı..
sevalcım..1-2 nar tenesı yeterlı ozaman...
hemen ustune emse bıle ıyı gelıyor demek kı..
allah hayırlısını versın..ben gazdan cok korkuyorum...

günaydın kızlar bendede bel ağrısı başladı amanın ne çok ağrıyo ya bu kadar erken ağrıyosa dahada çok var yandım ben

:ecrin_bebek:kızlar oglum dun ası oldu gece hıc uyumadı ya huyzluk yaptıı asıı

Nurtenciğim iyi etmişsin yakmakla bende İstanbul'dayım ama bir yere çıkamıyorum çok yağmur var dün eski işyerime gittim annem hala orda çalışıyor arkadaşları gördüm geldim bugün kapandım eve. Yarın akşamda arkadaşın düğününe gitcem pazar döncem..

Gülerciğim sen o sezeryanla ilgili söylenenlere hiç inanma. Ne görüyorsun ki nasıl girecek rüana perde gerecekler önüne zaten görmeyeceksin ve bişi hissetmeyeceksin neden rüyana girsin. Bak Nurten tecrübeli onu dediklerini yap hem bebeğini ilk senin görmek hakkın 9 ay sen taşıdın onu hem Nurten'in dediği gibi sen uyanana kadar açta kalmaz hemen odana çıktığın gibi emzirirsin bebişiniasıl genel anestezi de uyanmak zor oluyo affallaşıyosun kendine iyice gelene kadar zaman geçiyo ağrın daha çok oluyor. Benim arkadaşta hamile olunca anestezi yaptırrım diyor da ona da öle diyorum.. Hiç korkma en güzeli böyle bence..

tamam canım bütün nar alayım yanıma.. küçük bitane atıvereyim çantaya..
kız dileeekkkk küstüm ben sana:umursamaz:

facede arkadaş değilsiniz arkadaşlık teklif edin diyo..
nezaman sildin beniiiiiilmaz:

günaydın kızlar bendede bel ağrısı başladı amanın ne çok ağrıyo ya bu kadar erken ağrıyosa dahada çok var yandım ben
bi süre daha sürcek annesi şimdi bel çevrenden genişleme oluyo ondan da biraz ağrı yapıyo.. sonrada sırt ağrıların hafiften başlıycak ama öyle çok olmadı bende..
aklet giymemezlik etme, belin ısınsın..
kıpranışlar başladımı hissediyonmu kızçeyiaklinialirimsmile

:ecrin_bebek:kızlar oglum dun ası oldu gece hıc uyumadı ya huyzluk yaptıı asıı
kıyamammmm

nebiliiim çok kararsızım bu ara..
bi yandan diyıom epidural yapiiim.. onca şeyler atlattım, rahim filmi, kaç defa aşılama vede en son tüp.. epiduralide de pisikolojik olarak etkilenmem diyorum ama yinede kararsızım.. sonrasında bel ağrısı kalırsa, bel kemiğine bi yan etki felan yaparsa diye..

nurtencimn dedikleri çok etkiledi beni..
özelliklede bebişi ilk ben görmek isterim.. inşlh hemen sütümde gelirde odaya çıktığımda hemencik emer..

öznur naptı acep.. mevlidi vardı..
anlatsın bakiiim mevlitde ne oluyo ne bitiyo..

yatağa ne serdi bebişe ne giydirdi, mevlitlikmi başka bişiymi..

Nurtenciğim bence de epidural ol canım ben genel oldum suni sancıdan geçiş yaptığım için...
ama elimde olsa kesinlikle epidural olur bebeğimi ilk ben görürdüm

Nurtenciğim bence de epidural ol canım ben genel oldum suni sancıdan geçiş yaptığım için...
ama elimde olsa kesinlikle epidural olur bebeğimi ilk ben görürdüm

kıs ben doğuralı 40 gün oldu bugün :)
gülerle karıştırdın sanırım
epidural oldum sezeryanı ben
neyse sen napıyosun nasıl tosunun maşallah pek tatlı

kıslar yaaaaaaaa
kudret kadriye canan ve nilüferden haberi olan va mı
kadriye facebook a giriyo sürekli ama buraya uğramıyo hiç.
diğerlerini de çok merak ediyorum. canan tedaviye başlıcaktı. kudret yaklaşık 1 aydır kk ya girmemiş facebookda da yok bayadır merak ettim

gene kimse yokkkkkkkkkkk
kebelek de gelmemiş hiç
nasıl geçti mevlid acaba

hijyenim güzel annem mşlh eymene.. çok tatlı.. allah nazarlardan saklasın..

bebişli hatunlar bişiy sorcam.. hastaneye sizi bakmaya kayınvalideniz geldimi.. veya evde size bebiş ve ev işlerinde yardımcı oluyomu..
kaynanatörlerle aranız nasıl kısaca sinir ediyolarnmı sizi.. karışıyorlarmı bebişe ve size.. şöyle yapma, böyle yap felan..

:ecrin_bebek:
18 Çankırı

bebiş iyice büyüdü eğilemez oldum.. hatta gülmeyin ama ayak tırnaklarımı bile çok zor kesiyorum.. sırtımdan biton ter akıyo kesene dek..

vede hayatımda bir ilki yapmaya karar verdim.. kısmetse p.ztesi ağdacıya gidicem.. inşlh utanıp kapısından dönmem.. :kedi:
nebiliiim.. çok özel geliyo.. bi başkasına kendimi temizletmek..:kedi: utanırım beeen
annem dedi geçende ben yapiim diye.. aman dedim anne boşver hiç gelme boşuna yaptıramam ben sana:kedi:

ya kızlar bebişin adını değiştirsemmi acep..

bana kız ismi önersenize.. hem kur-an' da geçsin hemde güzel kibar ve yeni isim olsun..

ya kızlar bebişin adını değiştirsemmi acep..

bana kız ismi önersenize.. hem kur-an' da geçsin hemde güzel kibar ve yeni isim olsun..

sen ne koyacaktın ki bebişine isim ben bilmiyorum ama bu saatten sonra değiştirme istersen.. Ama Kübra ismi hoşuma gidiyor benim.. Erkek ismi çok var aklımda ama kız ismi hiç gelmiyor.. Duru,Derin, Alya, Zümra, Dolunay, Ela ismini deço seviyorum ben. Erkek bebeğim olursa Eymen yada Rüzgar istedim ama eşim istemedi kız isimlerinden de bir tek Duru'yu beğendi bir de Rüya demiştim onu beğendi.. Hele bir olsunda bakcez..

biz ilk cemre dedik öylede kaldı..
ela simini bende çok beğeniyorum ama kociş olmaz diyo.. bu ara alya isminide çok duyar oldum

biz ilk cemre dedik öylede kaldı..
ela simini bende çok beğeniyorum ama kociş olmaz diyo.. bu ara alya isminide çok duyar oldum

benimki de beğenmiyo ya Ela ismini benim annemde beğenmedi. Annem Eylül'de evlendiniz Eylül olsun diyo eşimin tam bir fikri yok bir gün bu güzel diyo öbür gün yok değil diyo.. Dediğim hiçbir ismi de beğendiremiyorum yoksa kesinlikle erkeğe Eymen ya da Rüzgar kııza da Ela koyardım.. Ehehehe benmkisi de olmayan çocuğa don biçmek ya neyse hele bir olsun da iş isim bulmaya kalsın dimi ama sen seçenekleri eşine bir söyle bakalım ne diyecek kendinde düşün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…