- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #21.661
bebişli hatunlar bişiy sorcam.. hastaneye sizi bakmaya kayınvalideniz geldimi.. veya evde size bebiş ve ev işlerinde yardımcı oluyomu..
kaynanatörlerle aranız nasıl kısaca sinir ediyolarnmı sizi.. karışıyorlarmı bebişe ve size.. şöyle yapma, böyle yap felan..
:ecrin_bebek:
18 Çankırı
bebiş iyice büyüdü eğilemez oldum.. hatta gülmeyin ama ayak tırnaklarımı bile çok zor kesiyorum.. sırtımdan biton ter akıyo kesene dek..
vede hayatımda bir ilki yapmaya karar verdim.. kısmetse p.ztesi ağdacıya gidicem.. inşlh utanıp kapısından dönmem.. :kedi:
nebiliiim.. çok özel geliyo.. bi başkasına kendimi temizletmek..:kedi: utanırım beeen
annem dedi geçende ben yapiim diye.. aman dedim anne boşver hiç gelme boşuna yaptıramam ben sana:kedi:
ya kızlar bebişin adını değiştirsemmi acep..
bana kız ismi önersenize.. hem kur-an' da geçsin hemde güzel kibar ve yeni isim olsun..
evet nurtenciğim o mesajı gülerciğime yazmıştım akannehir
teşekkür ederiz teyzeleri hiç öyle tosun değiliz çok zayıf buluyor herkes bizi :))
dünle bugün analı oğullu hasta olduk
gülerim doğurma az daha sabret inşallah...
evet nurtenciğim o mesajı gülerciğime yazmıştım akannehir
teşekkür ederiz teyzeleri hiç öyle tosun değiliz çok zayıf buluyor herkes bizi :))
dünle bugün analı oğullu hasta olduk
gülerim doğurma az daha sabret inşallah...
hoşgeldiniz canım..desene minik paşamız uçağada bindi :)selam kızlar ben geldim merak etmişsiniz çok sağolun ama gitmeden demiştim ya memlekete gidiyorum diye okumadınızmı annemlere gittim dünde oğlumla evimize geldik çok şükür oğlum ilk defa uçağa bindi ankara aktarmalı geldik biraz zor geçti ama iyiydi yinede
Kızlar ya babamlar merte çok alıştı görmeliydiniz evde iki torun neşeleri çok yerindeydi kardeşimin oğluyla mertin arasında bir gün var ikiz gibi ayrılınca çok ağladılar sürekli arıyolar sesini duymak için
kız ben sılmedım senıı..tamam canım bütün nar alayım yanıma.. küçük bitane atıvereyim çantaya..
kız dileeekkkk küstüm ben sana:umursamaz:
facede arkadaş değilsiniz arkadaşlık teklif edin diyo..
nezaman sildin beniiiiiilmaz:
..
canım benım..bended oldu..2 gun hareketlerı çok cılızdı..dun doktordaydım..seker yuklememın sonuçları ıcın..bugün kızçem çok korkuttu beni.. sizede olmuşmuydu..
sabah uyandık babamıza 6.00da kalkıyoz.. kızçemde o saatlerde hep uyanır.. bugün yine uyandı.. tabi kociş gidince ben tekrar yatıyom.. uyandığımdan saat 12ye kadar hiç kıpırdamadı.. herzaman kıpır kpır olan bebiş hiç kıpırdamıyo.. karnımda uyurkenki ağırlık hisside var.. ayağa kalktığımda da sanki o ağırlık dahada karnımın altına düşüyo gibi oldu.. başladım ağlamaya.. bebişime bişiymi oldu diye.. hemen giyinip evin karşısındaki sağlık ocağına gittim..
aile hekimliğim olan sağlık ocağı bana çooook uzak.
dedikm ebelere böyle böyle bebiş kıpğırdamıyo bi dinlermisiniz kalp atışı varmı diye.. neyseki çok şükür kalp atışları normal dediler..
sonra aile hekimliğimi değiştirmek için formda doldurdum artık buraya gidebilicem.. evimin karşısında sağlık ocağı var ama ben sırf aradan yok geçtiğinden başka mahalleye kalıyom diye ancak dolmuşla gidebileceğim bi sağlık ocağına bağlıydım.. neyseki oda hal oldu..
yani öyle.. kızçem korkuttu beni bugün... gerçi hareketleri bugün çok yavaş.. binde bir hareket ediyo.. yarında böyle olursa drumu arıycam..
normalmi bu durum.. yoksa sizdede oldumu
canım az kaldı sayılır..Dilekçğim maşallah nasılda ilerlemiş hamileliğin kilosu iyi mi bebişinin demekki iç karnın geniş cnm ne güzel işte doğumdan sonra fazla karnın kalmaz. Hadi az kalmış seninde hayırlısıyla kucağına al İnşallah canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?