Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pazar diye kimsecikler yokk

huuuu doğuruyom burda desem.... kimse elinde neşterle gelmeyecek anlaşılan..

evet nurtenciğim o mesajı gülerciğime yazmıştım akannehir
teşekkür ederiz teyzeleri hiç öyle tosun değiliz çok zayıf buluyor herkes bizi :))

dünle bugün analı oğullu hasta olduk

gülerim doğurma az daha sabret inşallah...

gülercim ben annemi istedim hep yanımda
annem gelemeseydi bile kayınvaldem gelip bakamazdı. çünkü benim kayınvaldemin gözleri görmüyo.. ama herşeye o haldeyken bile karışır :) . onlar hergün gelmek yardım etmek istiyolar ama ben istemedim yardımlarını. ondan kırgınlar biraz. ( daha sonra başıma kakılcağını bildiğimden istemedim yardım )
Allahıma şükürler olsun en zor zamanda ablamla annem vardı . gittiklerinde de kendimi topladım işimi yapabiliyodum gerekte kalmadı onlara.

ay ben bunları biyerden hatırlıyoruum :)
geçicek canım merak etme az kaldı
çok zor gerçektende hamileliğin son dönemleri. ama bir o kadar da güzel . doğumdan sonra kuş gibi oldum ben çok rahatlıyo insan . ama keşke normal doğurabilseydin çabuk toparlardın ama sende sezeryan olcan mmalesef

ya kızlar bebişin adını değiştirsemmi acep..

bana kız ismi önersenize.. hem kur-an' da geçsin hemde güzel kibar ve yeni isim olsun..

ben elif, sena ve zeynep isimlerini çok seviyorum

geçmiş olsun canım yaaaa
sağlığı yerinde olsun da varsın kilo olmasın kilo çokta ii bişey diil

selam kızlar ben geldim merak etmişsiniz çok sağolun ama gitmeden demiştim ya memlekete gidiyorum diye okumadınızmı annemlere gittim dünde oğlumla evimize geldik çok şükür oğlum ilk defa uçağa bindi ankara aktarmalı geldik biraz zor geçti ama iyiydi yinede

Bu arada geçmişi okudum öznurcum canım benim hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün efemizi öp benim yerime babamların internet vardı ama bilgisayarları bozuldu şansıma giremedim hep aklımdaydınız ben yalnız sevalin oğlunun resmini gördüm maşallah çok tatlı nurten ve öznur sizin oğlanların resimlerinide görmek istiyorum

Kızlar ya babamlar merte çok alıştı görmeliydiniz evde iki torun neşeleri çok yerindeydi kardeşimin oğluyla mertin arasında bir gün var ikiz gibi ayrılınca çok ağladılar sürekli arıyolar sesini duymak için

çok geçmiş olsun bitanem.. hastacıkmı oldunuz sizzzzz
varsın zayıf olsun.. önemli olan sağlığı.. hem zayıf çocuklar daha çabuk emekleyip ayaklanır derler..
şafak 16... daha 16 gün bekler işlh

hoşgeldiniz canım..desene minik paşamız uçağada bindi :)

yaaa annenler urfada değillermiydi.. benmi yanlış hatırlıyorum.. annenler hangi ildeler..

ikitane bebiş negüzeldir.. ikisini yanyana yatırısınız felan.. kıııızzz foto çekilseydiniz bol bol..

dayı felan dedirtmeyin sakın... kuzi (kuzen) desinler birbirlerine.. ne güzelolumunekankayizsmile

:ecrin_bebek:
şafak 16 Bursa

hep görmek istediğim ilerden biri..

bugün kızçem çok korkuttu beni.. sizede olmuşmuydu..

sabah uyandık babamıza 6.00da kalkıyoz.. kızçemde o saatlerde hep uyanır.. bugün yine uyandı.. tabi kociş gidince ben tekrar yatıyom.. uyandığımdan saat 12ye kadar hiç kıpırdamadı.. herzaman kıpır kpır olan bebiş hiç kıpırdamıyo.. karnımda uyurkenki ağırlık hisside var.. ayağa kalktığımda da sanki o ağırlık dahada karnımın altına düşüyo gibi oldu.. başladım ağlamaya.. bebişime bişiymi oldu diye.. hemen giyinip evin karşısındaki sağlık ocağına gittim..
aile hekimliğim olan sağlık ocağı bana çooook uzak.
dedikm ebelere böyle böyle bebiş kıpğırdamıyo bi dinlermisiniz kalp atışı varmı diye.. neyseki çok şükür kalp atışları normal dediler..

sonra aile hekimliğimi değiştirmek için formda doldurdum artık buraya gidebilicem.. evimin karşısında sağlık ocağı var ama ben sırf aradan yok geçtiğinden başka mahalleye kalıyom diye ancak dolmuşla gidebileceğim bi sağlık ocağına bağlıydım.. neyseki oda hal oldu..

yani öyle.. kızçem korkuttu beni bugün... gerçi hareketleri bugün çok yavaş.. binde bir hareket ediyo.. yarında böyle olursa drumu arıycam..

normalmi bu durum.. yoksa sizdede oldumu

nurtencim normal doğum olmuyo bana malesf.. tüp bebişleri sezeryan yapıyorlarmış.. hemde bi tehlike olmasın diye normal tarihten 10gün önce oluyomuş sezeryan..

senin dediklerinden etkilenip epidural olmaya karar verdim.. madem sezeryandan kaçış yok bari epidural olsun.. senin demenle bebişimi ilk ben görmek isterim.. ağlayışını ilk ben duymak isterim..

tabi allahın izniyle ogünleri görmek nasip olursa...

kız ben sılmedım senıı..
benım arkadas lıstemın yarısı yok..belkı 3 te 1 i yok..bende goremıyorum..bulamıyorum..
bır problem var..
baska arkadaslarımıda ekleyemıyorum arkadas..
onlardada problem var..yolladıgım arkadaslıklar gorunmuyor..yada arkadas ekle butonu çıkmıyor..
bende anlamadım..
az kaldı hadı bakalım..ısıme gelınce bende ela yı begenırım..dila,ılgın,zeynep..bence guzel ısımler..
cemre de guzel ama..

canım benım..bended oldu..2 gun hareketlerı çok cılızdı..dun doktordaydım..seker yuklememın sonuçları ıcın..

soyledım doktora..nst ye baglattı..ama benım oğlum nst ye baglanınca basladı kuvvetlı tekmelere..sanırım kemer fazla sıkıydı..ona tepkı verdı..
benı utandırdı..
doktorum gordu..güldü..gayet ıyı ne olsun maşallah dedı..:kedi:
ve nst yı baglayan hemsıre karnımı pek kuçuk buldu...
"benım gobegım bıle senden buyuk "dedi..alsanaalsanasmile
emır'e gore karnım çok küçük..emırde aldıgım kıloların aynısını alıyorum..
emırdede 7.ayda 60 dım..şimdide 60..
emırde 65 le tamamladım 9.ayı..bundada ınşallah..

sen nasılsın..tırnaklarını zor kesıyormususun canım...kafamçokkarıştı
allah kolaylık versın..ver makası kocısıne o kessın..
agdacı konusuna gelınce..gıt bencede..dogumuna 3-4 gun kala gıt canım...

selam kızlar.bana kimbilir nekadar çok kızmışsınızdır.geçmişi bile okumadan yazıyorum hemenki
fırsatım kalmaz yazamazsam diye.benim oğluş hep emmek istiyo gündüzleri.yarım saat uyuyo uyanıyo.en uzun uykusu 1 saat.banyo yapmışsa 2 saat.bende o arada kendim banyo yapıyorum işte.
interneti açmaya hiç fırsatım olmuyo.gecede her saat uyanıyordu ve emmeyi bırakınca ağlıyordu.şimdi gece yatarken mama veriyorum.1 gibi uyuyor.4 te uyanıyor.inşallah yakın zamanda düzenimiz oturur.
sizle sohbet etmeyi özledim ya.

gülercim bencede epidural ol.bebeğinin ilk anını görmek okadar güzel bir duyguki.
onu kucağına verdikleri o anı hiçbirşeye değişmezsin.bunu yaşama şansın varken
niye genel anestezi alasınki.

kaynanatörü sormuşsun.benimki yanımda ve hayatta gitmem diyo.kurbana kadar burda.kurbandada
bizi yanına memleketine istiyo.biraz fazla olacak ama napalım.her işimi yapıyor.ben iş
yapmıyorum sadece bebekle ilgileniyorum.yemek temizlik herşey onda.

mevlidi sormuşsunuz.iyi geçti çok kalabalıktı.85 kişi vardı.annem okadar çağırmadım ben diyo
duyan gelmiş.bende bebek kurabiyesi ve çikolatası yaptırmıştım ama okadar çok değildi.şok oldum.
sonra insanlar biraz dağılınca vermek zorunda kaldık.çok üzüldüm.

kudretçim resim istemişsin.yakında koyacam merak etme.benimki çok huysuz.nazar değermi diye çok korkuyorum kızacaksın sen şimdi bana.bir kaç gün daha geçse öyle koysam olurmu.yada ben size şimdi mail atayım.daha sonrada buraya koyarım.

Gülerciğim korkma canım hareketlerini say tabii ki ama ağırlaştı artık çokta hareket edemez heralde sık sık. Eğer yavaşlama devam ederse doktorunu ararsın her ihtimale karşı ama stres olma canım. Epidural konusunda da iyi karar vermişsin canım anestezi daha öncede dediğim gibi daha zor. İnşallah sağlıkla alacaksın kucağına bebeğini az kaldı..

Öznurcum nerden bilcen o kadar insan geleceğini çok kalabalık olmuş gerçekten napcan artık öle olmuş. Oh ne güzel kayınvaliden yanında tek bebeğini düşünüyorsun ben napcam bakalım annem İstanbul'da çalışıyo en fazla izni 20 gün doğumdan önce de gelir kalır kaynanamdan hayır yok zaten napalım ev işlerini askıya alcam mecburen çok titiz olamıcam.. Baksana hiçbiriniz gelemiyorsunuz hep nasılda zamanınızı alıyor ancak banyo yapmaya zaman buluyorum uyurken diyosun birde evişi yemek olsa ne olcak kimbilir. Bebek kurabiyesini nereye yaptırttın..

Dilekçğim maşallah nasılda ilerlemiş hamileliğin kilosu iyi mi bebişinin demekki iç karnın geniş cnm ne güzel işte doğumdan sonra fazla karnın kalmaz. Hadi az kalmış seninde hayırlısıyla kucağına al İnşallah canım..

canım az kaldı sayılır..
ben kılo almadım pek..ama bebek normal dıyor doktor..aşırı ırı degıl normal galıba..bılmıyorum kı canım..dogunca gorucez bakalım..
canım annen 20 gun kalsa bıle ıyı oluyor...ınankı ınsan bebek bakımına alısıyor ılk gun..sankı yıllardır anneymıssın gıbı bır güç gelıyor..kaynanan gelmesın boşver..ev işlerı her zaman olur..kafana takma işlerı..olumunekankayizsmile
bır tanıdıgım vardı.."dünya işi hiçç bitmez..hergun yap ,hergun işin çıkar .."
hatta bır gun ıkı yaşlı musterım gelmıstı..ıkısıde 30-40 yıldır arkadaslarmıs..bırtanesı dedıkı
"bu komsum hergun ev süpürür.siler.çamasır sermeden ıpı gıcır gıcır siler ,öyle asar.camasırları tek sıra ve çok düzgun asar..her gun toz alır..:hulya:
ben ıse;haftada 1- ev supurur..çamasırlarımı çok tıtızlenmeden serer..haftada 1 toz alır..çamasırlarımı asarken arada ıpı sılerdım...ahaaaa noldu...sende yaslandın bende yaslandım..kendını temızlık temızlık dıye yedın bıtırdın.başın göğe mi erdı..akannehir akannehir akannehir"demıstı..
çok gulmustuk...
sonra dedım kı..al dersını dılek..temızlık de bır yere kadar..gezmesını yasamasınıda bıleceksın..yapabıldıgın zaman yapacaksın..yapamadıgın zaman sonraya bırakacaksın..
evıde mok götürmeyecek tabii..
işte boyle ..uzun bır hıkaye olduu..

kudretcim hoşgeldin
yazmışsındır muhakkak ama ben o zaman yeni doğum yaptığımdan okuyamamış olabilirim ondan merak ettim, oh ne güzel gezmişsin

gülercim hareketlerini muhakkak say bebeğin
ters durumda git muhakkak sağlık ocağına danış. yada doktoru ara
benim doğum yaptığım gün kontrole diye gitmiştim.Rabbim çok büyük tam vaktinde gitmişim onda da varmış bi hayır
bebeğin hareketleri normaldi bende kandimi çok iyi hissediyodum ama öle diilmişiz. benim nabzım çok düşükmüş bebeğinde kalp atışları zayıflamış. her zaman nst de 120 lerde olan kalp atışı 50 lere düşmüş. Allah korudu bizi.
sende bi terslik hissettiğinde git muhakkak

öznurcum oh ne güzel sen mevlüt okutup kurtuldun bende yapabilseydim bi
ben 40 ı çıksın diye bekledim. 40 ımız çıktı ama haftasonu annemlere gidicem istanbula bayrama kadar ordayım onun için bayramdan sonraya kaldı.
birde benim arkadaşlarım ve akrabalar hep çalıştığından anca hafta sonu yapabilirim ben. bakalım bi dönim hemen yapcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…