Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kayınvalidem geldi.. kısmetse annemde c.tesi gelir..

şafak 4 ağrı:ecrin_bebek:

büyük gün salı sabahı..
dr 7,30 da gel dedi.. büyük ihtimal tabi bi aksilik olmazsa 8.00-8.15 gibi seryan olur..

bana dua edin olurmu..

ev kalabalık olucak.. eğer nete giremezsem kızmayın tamammı.. eğer erkenden gelirse cemre m ben size msj atar bildiririm.. ama salıya kadar bişey olmazdır.. sadece fazla hareket ettiğimde ağrım oluyo..

Son düzenleme:
selammm kızlar nasılsınızzzz
gülerim canım benimm Allah yardımcın olsun hayırlı ve sağlıklı bir şekilde doğsun inşallah cemrecimizz
Rabbim senden sonra dilekle olcayımada yardım etsin sağlıkla gelsin bebişleri inşallah
taze anneler nasılsınız amanın yaramazlar yüzünden topik sessiz kalmış olsun şükür onlar varya onları biz ne kadar bekledik varsın topike gelmeyin
hepinizi öpüyorum

Canım hayırlı doğumlar olsun İnşallah. Ay ne güzel ya karnındayken bir anda kucağında olacak. Salı günü 3 kişilik bir aile olacaksınız evden çıkacaksın bebekle döneceksin çok garip duygular olsa gerek. Allah yar ve yardımcın olsun canım... Benimde Salı günü büyük ihtimal kayınbiraderim gelcek yemeğe kayınvalidemlerde bugün askerliği bitti bdelli yaptı 3 hafta sonra iki gün İstanbul' gitcek gelcek 3 gün daha burda kalcak Amerika'ya döncek bende bu arada yemeğe alcam giremem nete sanırım ancak akşam ama aklım hep sende olacak arkadaşlardan alırım haberlerini. Ayrıca özelden sana numaramı atayım belkim bana da mesaj atarsın. Öptüm hayatım seni nar koyduğunda iyi olmuş. Bende o kadar nar istedim aldım daha bir tane yemedim yaa..

gülercim büyük güne az kalmış.hadi bakalım allah kurtarsın.
senden bizim geçtiğimiz yoldan geçecen yakında.bebişli olmak nasıl bişeymiş
bak bakalım.

gulerım maiaşşall cok az kaldıı ıns sag salım alırsın yavrunu kucagına cnm bnm nurten efe cokmu yaramaz hıc gelmıosunn

çıgdemcıgım allah razı olsun guzel duaların ıçın..allah herkesın yardımcısı olsun..allah en kısa zamanda sanada tekrar annelık duygusunu yaşatsın ınşallah kuzum...

bende doktordaydım bugun..bebekım 1.700kg.olmus..

allah razı olsun canım.. hep aklımdasın inan.. herduamda varsın.. rabbim sana tekrar bi melek nasip etsin diye hep dualar ediyorum sana..
zaten allah nasip ederse salı sabahı doğuma girerken tüm arkadaşlarımı tekrar sayıp dualar edicem..

kııızz duygulandırdın beniiiiii.. zaten bu ara herşeye gözlerim doluyo....
dur bensana özelden telf msj atayım.. eğer atamazsam diğer kızlarda var benim no .. onlardanda alabilirsin canım.. dur ama aklımdayken özelden yazayım sana..

aramanızda bi sakınca yok.. zaten kocişe hepinizden okadar çok bahsediyorumki.. artık tanıyor sizi..

gülercim büyük güne az kalmış.hadi bakalım allah kurtarsın.
senden bizim geçtiğimiz yoldan geçecen yakında.bebişli olmak nasıl bişeymiş
bak bakalım.
az kaldı valla.. hem heyecan hemde azcık(kimseye belli etmesemde) korku var içimde..

Allah tüm isteyenlere nasip etsin bu duygu çok enteresan ..
bide bebişli olmak duysunuda tadalım bakalım..

gulerım maiaşşall cok az kaldıı ıns sag salım alırsın yavrunu kucagına cnm bnm nurten efe cokmu yaramaz hıc gelmıosunn
az kaldı valla..

dilekçim mşlh oğluşuna dur bakiim kaçıncı haftandaydın sen..
eee benden sonra sıra sende hayırlısıyla allah sanada kolay doğumlar nasip etsin canm..:Saruboceq:

Öznur yaaa bir senin bebeğin fotolarını göremedik yaaa paylaşasana şu resimleri merak ediyoruz valla kocan kızıyorsa maille at nerden bilecek o bunca zaman beraberdik her anınıza şahittim valla bebeğide görmek istiyomm..:)

Gülerdciğim ay kız dur ağlama sevin kız bebeğin geliyor diye ama elde mi dimi o kadar bekledin aman ben bile duygulanıyorum sizin yerinize o yüzden sen duygulanma:) oynaya oynaya git çıkar bebişi geel emiii...

selam kızlar nasılsınız ben yerime eleman yetiştiriyorum o yüzden giremiyorum kusura bakmayın
tetenaz aşısı oldum kolum çok ağrıyo şişti bide bebişim tekmeleri geliyo çok müthiş bişeymiş allahım isteyen herkese yaşatsın
gülerim kuşum canım benim bak mucizenin kollarında olmasına çok az kaldı hiç korkma kuşum herkesin başından geçiyo rahat ol hayvanlar bile kendi başına doğuruyo rahat ol ki bebeğin etkilenmesin daha dündü sanki olcay bu değer ne demek diye aradığın bak şimdi meleğin geliyo bende yolu yarıladım bakalım allahım o günleri banada nasip eder inşallah
canommmmmmmmmmm sen nerdesin kız özledim seni ne yaptın doğursan haberimiz olmayacak
hepinizi öpüyorum kızlarrrrrrrrr

kızlarrrrrrrrrrrrrr güler doğurdu bu sabah cemre doğdu 3kg bu sabah 4 te gülerin suyu gelmiş şimdi konuştum sesi süper çok mutlu ve cemre çok tatlıymış sabah erkenden sezeryana almışlar ay çok sevindim darısı başımıza banada size haber verme görevi düştü bu arada çok selamı var hepinize hepinizi çok öpüyor bende öpüyorum kızlarrrrrrrr

olcaycım bu ne güzel bir haber.demek cemre hanım süpriz yaptı.çok da iyi yaptı.
gülercim hadi gözünaydın.allah güle güle büyütmeyi nasip etsin.neler hissettiğini
çok iyi biliyorum.allah bebişine uzun,güzel bir hayat versin sizi hiç ayırmasın.
meleğini bizim yerimizede kokla.

amanınnn maşallahhh Gülerim gözün aydın Rabbim sağlıklı uzun ömür versin cemreciğimize
olcayımm maşallah kız ne zaman 20 haftalık oldun zaman ne çabuk geçiyor Rabbim sanada hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bebiş kız galiba isim ne düşünüyorsun canım
dilekçim darısı seninde başına canım

canım çiğdemim sağolasın isim düşünüyoruz dah net değil bu arada senide artık bekliyorum kuşum arkadaş ol gel bana gülerin sesi o kadar güzel ve iyiydiki çok mutlu oldum o nun ilk hamile kaldığında testin sonucunu bana sormuştu kıyamam ikimizde ağlamıştık direk o aklıma geldi hiç olmayacak sanmıştık ama allah çok büyük mucizeler yavaş yavaş a olsa geliyolar allah isteyen herkese nasip etsin

:teytey: :teytey: AYYY CEMREMİZ SONUNDA GELDİ MAŞALLAH :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ACELECİ KIZ GÜLERCİM CANIM BENİM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN HAYIRLI Bİ EVLAT OLUR İNŞALLAH ÇOK ŞÜKÜR SAĞLICAKLA KAVUŞTUN MİS KOKULUNA DOYA DOYA KOKLA ÖP BİZİM YERİMİZEDE ŞİMDİ MUTLULUKTAN HAVALARA UÇUYOSUNUZDUR ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU RABBİM HERKESE NASİP ETSİN KİMSENİN KUCAĞINI YUVASINI BOŞ BIRAKMASIN AYYY NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM 5 YILLIK ÖZLEMİNİZ SONA ERDİ ÇOK ŞÜKÜR KEŞKE YANINDA OLSAYDIM CANIM BENİM YA ÇOK ÖPÜYORUM SENİDE CEMREYİDE

HAYDİ KIZLAR GÜLERİN HALAYINIDA ÇEKELİM :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ÇOK ÜKÜRLER OLSUN BU GÜNLERİDE GÖRDÜK DARISI İNŞALLAH TEZ VAKİTTE ÇİĞDEME NİLÜFERE KADRİYEYE CANANA SEDAYA AKLIMA GELEN GELMEYEN HERKESE DİLEKCİMEDE VE OLCAYADA HAYIRLI VE KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİN AMİNNNNNNN

gülercim en kısa zamanda doğum hikayen ve cemrenin fotoğraflarını bekliyoruz ayyy nurtenin efesinin fotoğraflarınıda gördüm maşallah çok tatlı tosuncuk allah bağışlasın

Ay çok güzel haberr bende yarın olacak diye bildiğimden numarasını özelden yazmıştı ama bugün arayacaktım yoğundum şimdide arkadaştan geldik dedim uyumuştır belki sabahta erkenden doğuma gitcek mesaj atayım şimdi ama önce buraya bakıyım bişiler yazmış mı dedim bi baktım doğurmuş yaa bekleyememiş salıyı demekki . Allah analı babalo büyütsün ailesine ve ümmetine hayırlı bir evlat olsun Cemrecik. Bende şimdi mesaj atıcam uyuyorsa bile uyanınca olur ay çok sevindim valla yaa.. Ne kadar mutludur nasılda içine çekiyordur kokusunu uyuyamıyordur onu izlemekten.. :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Kudretçiğim seninde güzel duaların için çok teşekkürler canım... İnşallah Ocak'ta bende güzel haberler alırım ve size de söylerim.. Hayırlısı nasılsa öyle olacak bak Güler tüp bebek yaptı ve şimdi bebeği kucağında hiç olmazsa bende onu denicem artık ama er yada geç almak istiyorum bebeğimi kucağıma.. Allah bebeklerinizi size bağışlasın bir ömür boyu ayırmasın nazarlardan korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…