- Konu Sahibi EU3
-
- #21.721
Bu arada kızlar kadir mert annesi gibi erken yürüyüp konuşacak şimdiden taklalar atıyo emeklemeye çalışıyo yerde sürünüyo bi görseniz çok tatlı teyzesi adım atmayı öğretti çok hoşuna gidiyo hergün yürütüyorum kollarından tutarak küçük küçük heyecanla atıyo adımlarını altını değiştirirken eziyet ama durmuyo sürekli ters dönüyo birde 1 aydır ayak parmağını emiyo ağzında sürekli altını açınca daha rahat emiyo diş çıkartıyoruz acayip ısırıyo benim çenemi dudaklarımı ellerimi kemiriyo sıpa elleriyle kulaklarıma saçıma yapışıyo kaçmayayım diye çok komik bi çocuk ya kahkahalar atıyo meme emerken babasıyla saklambaç oynuyo iki emiyo geriye bakıyo tekrar gülüp kaçıyo yani anlayacağınız benim oğlum büyüdü artık teyzeleri yakında askere göndercem
doğru söylüyosun sedacım alıştırmakla alakalı ama benim oğlumda çok hareketli hiç yerinde durmuyor birde kızlar ben oğluma daha anne sütünden başka hiçbişey vermedim sadece anne sütü kilosuda ayına göre gayet iyi 7800 gr zaten biberon tutmuyo suyu bile kaşıkla veriyorum anne sütünün faydası çok büyük benim kardeşimin oğluda mama yiyor mertle yaşıtlar annemlerde hepimiz hasta olduk bütün ev halkı hastalandık yiğenimde maşallah sadece mert hastalanmadı anne sütünden dolayı bağışıklığı çok güçlü yavrumun çok şükür hastaneye bu zamana kadar gitmedik sizde ne olursa olsun 6 ay emzirin ben şimdi bol bol ayva reçeli yiyorum kayınvalidem yapmış çokta severim inanılmaz süt yapıyo sabahta yedim şimdi göğüslerim patlayacak gibi humana çayı almıştım sadece iki kere kullandım pek faydasını görmedim birde siz yeni doğum yaptınız sürekli emzirin ben nerdeyse her 10 dk emzirdiğim zamanlar oluyodu ne kadar çok emzirirseniz o kadar çok sütünüz olur tembellik etmeyin sakın mama çok sağlıklı bişey değil gaz yapar çocuk barsaklarını çalıştıramaz
evde birinin yemek seçmesi çok zoooor:bbo:canım yaaa gerçekten pek birşey kalmıyor gibi ama sende o yazışanları üretirsin mesela patatesi farklı şekillerde yaparsın beşamel soslu felan. Çorbayı kendine etli yaparsın eşine etsiz ayırırsın. Hamur işlerini de yemek gibi yaparsın sosyete mantısı mesela ben akşam yemeğinde bilem yerim. Maalesef benim kocamda kış sebezelerini yemiyor karnıbahar, lahana, pırasa ağzına koymuyor neymiş kokuyormuş bir kokusu vardır ya o sebzelerin kendine özgü ay ne yapcağımı şaşırıyorum valla. Bir ıspanak yiyor. O yüzden kışın dolma, et tavuk yemekleri, pilavlar felan geçiştiriyorum napıyım ben çok seviyorum kapuska, karnıbahar kendiem yapıyorum bir de balık eşim sevmiyo ben kendime yapıyorum.
ya ben nurtenle öznurun oğlanlarının fotoğraflarını hiç görmedim çok merak ediyorum güler inşallah sen kızını gösterirsin baksana oğlan anaları nerdeyse yüz görümlüğü isteyecekler :roflol: :roflol:
kısmetse koyucam kız fotolarını... merak etme.. damadım gelinini görsün... aklinialirimsmileBu arada kızlar kadir mert annesi gibi erken yürüyüp konuşacak şimdiden taklalar atıyo emeklemeye çalışıyo yerde sürünüyo bi görseniz çok tatlı teyzesi adım atmayı öğretti çok hoşuna gidiyo hergün yürütüyorum kollarından tutarak küçük küçük heyecanla atıyo adımlarını altını değiştirirken eziyet ama durmuyo sürekli ters dönüyo birde 1 aydır ayak parmağını emiyo ağzında sürekli altını açınca daha rahat emiyo diş çıkartıyoruz acayip ısırıyo benim çenemi dudaklarımı ellerimi kemiriyo sıpa elleriyle kulaklarıma saçıma yapışıyo kaçmayayım diye çok komik bi çocuk ya kahkahalar atıyo meme emerken babasıyla saklambaç oynuyo iki emiyo geriye bakıyo tekrar gülüp kaçıyo yani anlayacağınız benim oğlum büyüdü artık teyzeleri yakında askere göndercem
daha doğurmadım bacım.. kısmetse haftaya inşlh:ecrin_bebek:kızz guler dogurdunmu bacm
allah razı olsun bıtanem duaların ıçın..allah bugünleri tüm bebiş yolu gözleyen herkese nasip etsin..
kadriyeme, çidoşuma, nilüme,, bir nilüfer arkadaşım daha var onada, sedacıma, cananıma, isime, zeynepe, tüline, şuan adını yazmayı unuttuğum varsa onlarında göbüşlerine birar melek gönder allahım..
hamişlerede kolay doğumlar nasip eyle yarabbim.. olcaycım ve dilekçim de sağlıcakla kucaklarına bebişlerini alsınlar yarabbim..
bebişleri dünyaya gelmiş annişlerede allah bebişlerini bağışlasın, sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar inşlh..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
oyy.işlere bak..kızlar ben şimdi çıkıyom.. kendimden bi haber vereyim dedim..
kaç gündür burda hava hep yağmurluydu bugün güneşliyken kilimleri makineye attım. gidip onları çıkarıp sereyim.. arkasındanda banyo takımlarını söküp atayım.. sonrada şuan çekyatlarımın üzerindeki polarları atayımda kurusunlar bugün..
yorulmazsam eğer (halıları daha sermedik) yerleri komple bi sileyimde akşama kociş artık halıları sersin yani.. kaç gündür yerler boş.. artık ev taşınıyomuş modundan çıksında az düzene girsin vakit azaldı..
tek toplu olan bebişin odası.. oradaki tülüde yıkasam iyi olacak ama kociş evdeyken atıcam makineye.. hemen seriyorum ben tülleri hiç ütülemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?