Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim yemek saatim geldi canlarım
bi yemeğe gidebilirmiyim

inşallah canımyaaa
inşallah bu gebeliğim sorunsuz geçer
inan o kadar çok korkuyorum ki
kan sonucunu almadan tam inanamıcam ben

kıslarr...yedınızmı mamalarınızı...

bugun biga çok yagıslı...hava kotu...dışarı çıktık annemle...ıslandıık geldık... semsıye krızı yasandı...inatla açmadık şemsıyemizi kafamçokkarıştı

çok sınırlıyım...galıba adet olcam... :gitme:

hadi kıs yemeğe.birazdan bende giderim öğleden sonra görüşürük yine.

yemek yedınızmı kıslar...öznur..nur 1111 mamalarınız bıttımı....
nurcum bebişini iyi doyur .aç kalmasın bebiş... :içelim:

canım arkadaşımmm listeye senide ekliycemm sen yinede arada haber verrr
e inşallahh bebiş haberini ocakta verirsinn bizeeeea.s.
ayyy canımsın benim ya düşünceli arkim demek kızçen olacak he çok sevindim yerim ben unu da annişinide
inşallah canımyaaa
inşallah bu gebeliğim sorunsuz geçer
inan o kadar çok korkuyorum ki
kan sonucunu almadan tam inanamıcam ben

sus bakem nasıl inanmıcemmm ağzına acı biber sürerim senin:asigim:
balım ya kendine iyi bak :ecrin_bebek:duaların içinde çok sağol
çiğdoşum kısss ağlama kıyamam ben sana bak biz bile birbirimize kıyamıyoruz abbim hiç kıyabilirmi bize demekki herşeyde bir hayır var:teselli:

canancığım hep aklımdasın canım inşallah en kısa zamanda seninde mutlu haberlerini alacağız:ecrin_bebek:

kadrişim msj nı aldım şimdi canımmm çok duygulandım sende benim dualarımdasın benim dert yoldaşım opuyorumnanaktan

selam kızlarrr ve selamm annelerrr içildimi Foliklerrr nurtennn içmiyon de de göreyimmm :))) bilgemmm kızın olucakmışş ayyy ben kızçeleri çok seviyommm yerim cimcimenin poposunu oznurr canım bak hele şu takvime nurtenin nesi olacak bide canının nesi olacak gelecek ben inanıyorum geldi hatta nurtişim rüyamda ikimizi hamiş gördüm ama biz bu ay sadece 1 kez şey işte oda tutarsa yüzyılın mucizesi olur valla zaten adamın spermi yokk adını mucize koyarımm olsun canım 9 aya kadar illa hamiş olurum heralde umarım sanarım o zaman yine ikimiz aynı anda hamiş olmuş oluruz nilümmm hanii kek bloğuna bakmadım bayadır dur bakem yeni tarifler varmıı

kız çiğdem allah iyiliğini versin ben pek anlayamadım senin yazdığından birde canının nesi olacak gelecek demişsin ne demek istedin sen şimdi.rus takviminde eşinin ve kendinin doğum tarihlerini yazıyosun.nurtiş versin bakalım.ya da kendisi bakabilir bize dön olur mu nurtiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…