Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim gözün aydın bak önemli bişey yokmuş Rabbim sabırlar versin . Tez zamanda bi yavru nasip etsin sana

gülercim annelik nasıl gidiyo hayatım

kızçem kızlar.. faceyede koydum...

Allah nazarlardan saklasın maşallah
kıs güler bu aynı sennnnnnn
efeye de bakan aynı baba sen hiç aynaya bakmadın mı hep eşinemi baktın diyo bana :)

bende 1 ay takip etmiştim canım
bir adetinden başlayarak diğer adetine kadar hergün ölçüyosun
adetine yakın atein düşüyo ama hamileysen yükseliyo diye biliyorum ben
kk da çok topik var bunu anlatan ben tam hatırlayamadım şimdi

kızlar dün efemin kuranını okuttum çok kalabalıktı
sağolsunlar kime söylediysem geldi. çok güzel oldu tam gönlüme göre oldu çok şükür Rabbime
oturacak yer kalmadı evde karşı komşumdan 8 sandalye aldım gene de 2-3 kişi yere oturdu maşallah
benim oğlana 2 sene yetecek kadar çok kıyafet geldi
Allah razı olsun hepsinden. Bişey umduğumdan diil ben kuran okunsun oğluma nazar değmesin felan diye istemiştim ama gelen eli boş gelmemiş.

pöfffff yarın işe gitcem yaaaa,
hiç istemiyorum ama napiiim mecbur

canım.ara kanamanı hatırlıyorum.okumustum..ama bırkaçkkez oldugunu bılmıyordm..
umarım yılbaşında bebegın gelır sana..
hayırlısı olsun canım...
artık ara kanamalar yok demii..neden olmus ara kanama pekı...
""bu zamana kadar hıç olmamıstı ara kanamam ""dıye yazmıstın.öyle hatırlıyorum..neden tam bebek ıstedıgın zaamn olmus kı...acaba stresten mı..

evet bunu duydum..yumurtlama gunlerınde ateş 1-2 derece yukselıyor...sonra dusuyor.ama ateş düşmezse gebelık olmıus oluyormus..
hatta her sabah yataktan kalkmadan olçup not eden tanıdıgım vardı..oyle takıp edıyordu yumurtlama gunlerını..

fasulye cım..allah kabul etsın..bbebişine nnazar degmesın..

canım ara kanamam geçen sene de olmuştu daha bebek düşünmüyorduk o zaman. İşyerinde biriyle tartışmıştım çok moralim bozulmuştu felan o zamanda olmuştu ama sonra düzeldi o zaman bir ayda 3 kere regli olmuştum. Bu seferde heralde sınav stresinden oldu çnkü birkaç gün önce vize sınavına girmiştim heralde stres çok etkiliyor hormon yaptırdım lsh çıkmış süştü iki ay içinde bir daha da olmadı çok şükür. Bu aralar belim çok ağrıyor arada ve erken olmak istemiyorum çünkü 35 günde bir oluıyorum ve düzeni geçte olsa şaşsın istemiyorum sonra yumurtlama hesaplamak zor oluyor. Ben bir de o aetş ölçmeyle ilgili başlıklara bakayım ama daha önce bakmıştım muhtemel ilişkiden sonra yükseliyor diye okumuştum tabii ilk günden yazmak lazım karşılaştırmak için. Hayırlsıı bakalım..

Nurtenciğim hayırlı olsun canım ne güzel seveniniz çokmuş kalabalık olmuş. Kıyafetler de gelmiş. Bizim o kadar kalabalık olmaz belki ama ben de okutmak isterim. İsin konma nasıl oluyor hoca mı çağrılıyor onda da. Kuran ne kadar zaman sonra okutulmalı ki. Yengem de bu konularda bilgilidir ona da danışırım artık ama Allah onlara çocuk vermedi olmadı işte. Çift rahmi var yengemin ve birinin girişi kapalıymış diğeri de çatal şeklindeymiş ondan olmuyormuş tüpte olmuyormuş kısmet işte ama güzel bir evlilikleri var dayımla.

kızlarrrrr yarışma bölümüne alyanslar yarışıyor die bir yarışma önerdim katılmak isteyenleri bekleriz

saol hayatım
insan çok rahatlıyor emin ol
evde kuran okununca bi huzur çöktü bana bayadır istiyodum çünkü kısmet cumartesi gününeymiş
bizim efenin ezanını 3 günlükken eniştemiz okumuştu
ayrıyetten eşime de okuttum ben 2 kere okunsun istedim
hoca olmasına gerek yok ezanı ve kameti bilsin abdestini alsın yeter

anladım canım bakalım o zaman gelsinde dayım gelirse ona okutmak isterim ben İnşallah... İçimde acayip bir huzur var bilmiyorum neden ama hiç umutsuzluk yok endişenmiyorum napalım doğal yoldan olmazsa aşılama tüp denerim diyorum İnşallah bende en kısa zamanda veririm müjdeyi bir tek zaman geçmiyor aralık sonuna daha çok var sonrada 2 hafta sonuç için beklicem sayımıcam diyorum ama elimde değil sabırsızlanıyorum sadece..

sedacım bir sorun görmemiş doktor anladığım kadarıyla şimdi 6 ay deneyecekmisin canımm hayırlısı olsun bence ateş ölçerle hiç uğraşma net ten ovulasyon tetleri al yumurtlama oldumu görüyon zaten o gece çalış ben öyle yapmıştım bilge aldırmıştı bana canım ilk ay ilk kullanımda tutmuştu prolaktin için ilaç kullandım ama o ay günü de yakalayınca hemen olmuştu aylarımız boşa gitmedi istersen sana özelden yazarım o testlerin detayını

GÜLERRRRRRRRR bu cemre çok tatlı maşallah maşallah maşallah ohh yanaklarını ısırasım geldi kaldır resmi canım nazar edicez töbe töbee
nurtenin Allah kabul etsin bende evde badana yapıyoz eşimle o bitsin öyle ufak çaplı okutmak istiyorum kısmetse
dilek maşallah seninde çok az kalmışş Allah bir avazda kurtarsın canımm

canımm evet seni göremedim msnde anlatamadım buraya yazdım. Bir sorun yokmuş 35 günde birde olsan düzenliyse sorun değil dedi smear aldı rahmime baktı ultrasonla tertemiz rahmin hiç sorun yok dedi neden dktorun sana klomen verdi dedi bayanlarda zaten bir senede baız aylar ara kanama olabilir hemen kloemn verilmez dedi daha gençsin en az bi altı ay deneyin öle gelin dedi eşime de eşiniz çok evhamlı ve takıntı yapıyor demiş geçen seneden de biliyor zaten beni. Valla bende kararsızım alsammı almasammı diye hangi sitelerde satılıyor şu gg adlı sitede satılıyor mu anladı onu sen:) birde kutu da mı satılıyor belli bir sayı damı ve ne zaman başlamalı yapmaya, yumurtlamayı görene kadar mı yapılcak kaç tane almam lazım sen bana özelden yazsana ona göre sipariş edeyim olmaz 10 aralık muhtemel regim o zamana kadar elimde olsun.. seninde genetik yapmayacaklarmş bak iyi oldu daha kısa zamanda kavuşacakısn İnşallah bebeğine. Şimdi de alacak mısın o testlerden sende...

sagol cıgdemcıgım..ınşallh bır avazda sağlıkla dogururum canım...

seda basladnmı ates olçmeye...
sımdıden basla ıstersen..vuucudunun atesını ıyıce tanırsın yumurtlama gunlerıne geldıgınde..degısıklıgıde hemen farkedersın o zaman derecede..

Son düzenleme:

ben internet sitesinden bazı bilgileri okudum bu konuyla ilgili de ateş döllenme olduğu zama ilişkiden sonra yükseliyormuş yani yükselmeye başladığı zaman genelde yumurtlama günü geçmiş oluyormuş bu ateş ölçme daha çok hamile kalınıp kalınmadığını anlamak için kullanılıyor sanırım. Ben regliden itibaren kullanmaya başlıcam ama ovulasyan testi de almak istedim GG sitesinden ancak kredi kartı çekimi diye eşim istemiyor netten almayı bu ay kullanmıcam ala kalamazsam bir daha ki aya eczaneden alırım artık gerçi onlarda da pahalıymış bende az alır muhtemel yumutlama günlrimde kullanırım sadece bakalım çok sabırsıızıöm ya daha 10 aralıkta regli olcam 3. hafta yumurtlama günüm sonra 2 haftada sonuç için beklicem ocak ortası olcak nerden baksan ooffff...

sedacım özeldende yazdım ama bence al mutlaka bilgede öyle hamile kaldı diye hatırlıyorum bana o söylemişti Allah razı olsun bende bebek zamanı gelince mutlaka alıcam boşa zaman geçmesin diye ateş ölçmeyi bende 2-3 denemiştim ama anlayamadın yükseldimi alçaldımı zor o canım bu daha emin idrarla yapıyorsun hatta hamileysen de çift çizgi çıkıyo ben ecrinde gebelik testim boşia gitmesin diye önce bunu yapmıştım net 2 çizgi çıkınca gebek yaptım hemen o da net 2 çıktı kliniğe gittim hemen hatta geçen ay bir kaza durumu gibi bişey oldu bunlardan yaptım tehlike yokmuş aklına takılan takılan bişey varsa yine sor camnım

sağol bitanem aldım mesajnıı da. Bence de daha iyi ya ne olur ne olmaz diye 10. günden felan başlıyorduk bir de stres oluyor zaten gün aşırı stres zor oluyor böylece çok daha iyi olur. Ben hiç ateş ölçer almıyım o zaman. Takvim yöntemi de kullanıyorm ordada başlangıç 17. günü gösteriyor bende 16. günden başlıcam yapmaya ne olur ne olmaz. Valla tutarsa dile benden ne dilersen. Bir tek eşim kredi kartından çekime sıcak bakmadı ama sanal kart kullanılıyormuş onu okudum eşiminde varmış ona razı oldu öle alcaz sanırım yoksa eczaneden alcaktım mecburen oda bu ay değil bir daha ki ay alacaktım. Çok sağol canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…