selam kızlar sabah genetik ile görüşmeye gittik şükürler olsun çok ciddi bir durum yokmuş kromozon testi istemedi ama yinede bir test istedi bu akdeniz anemisini falan tesbit eden testmiş araştırıyorum netten bir yer bulup yatrırıcam hayırlısı artık doğumdan sonra o hastaneye gitmek çok acıydı anılar anlılarrr keşke hafızamı silebilsemmm
kızlar fazla giremiyorum.. geçmişi okumadan hemen paldır küldür yazıyorum.. yemek ateşte.. biliyosunuz evde yanlızım gelen gidende sağolsun hiç bitmiyo.. hatta kocişle espirini bile artık yapar olduk..
bana diyoki.. kapıyı herkese açma.. kim altın getirirse ona aç
kızçem kızlar.. faceyede koydum...
Bir kızlar dijital ateş ölçer almak istiyorum ateş ölçme yöntemini de demek istiyorum ama ateş yükselince hamileliğimi gösteriyor, yumurtlamayı mı ben nette araştırdım ateşiniz yüksek çıkınca muhtemelen yumurtlamanız geçmş olacaktır döllenmeyi anlamak için kullanabilirsiniz diyor yani bebek olursa yükseliyormuş doğru mudur ama yinede karşılaştırmek için reglniin ilk gününde ölçmeye başlayıp not etmek lazımmış alcam bende hergün not etcem.
evet bunu duydum..yumurtlama gunlerınde ateş 1-2 derece yukselıyor...sonra dusuyor.ama ateş düşmezse gebelık olmıus oluyormus..Bir kızlar dijital ateş ölçer almak istiyorum ateş ölçme yöntemini de demek istiyorum ama ateş yükselince hamileliğimi gösteriyor, yumurtlamayı mı ben nette araştırdım ateşiniz yüksek çıkınca muhtemelen yumurtlamanız geçmş olacaktır döllenmeyi anlamak için kullanabilirsiniz diyor yani bebek olursa yükseliyormuş doğru mudur ama yinede karşılaştırmek için reglniin ilk gününde ölçmeye başlayıp not etmek lazımmış alcam bende hergün not etcem.
canım.ara kanamanı hatırlıyorum.okumustum..ama bırkaçkkez oldugunu bılmıyordm..
umarım yılbaşında bebegın gelır sana..
hayırlısı olsun canım...
artık ara kanamalar yok demii..neden olmus ara kanama pekı...
""bu zamana kadar hıç olmamıstı ara kanamam ""dıye yazmıstın.öyle hatırlıyorum..neden tam bebek ıstedıgın zaamn olmus kı...acaba stresten mı..
fasulye cım..allah kabul etsın..bbebişine nnazar degmesın..
Nurtenciğim hayırlı olsun canım ne güzel seveniniz çokmuş kalabalık olmuş. Kıyafetler de gelmiş. Bizim o kadar kalabalık olmaz belki ama ben de okutmak isterim. İsin konma nasıl oluyor hoca mı çağrılıyor onda da. Kuran ne kadar zaman sonra okutulmalı ki. Yengem de bu konularda bilgilidir ona da danışırım artık ama Allah onlara çocuk vermedi olmadı işte. Çift rahmi var yengemin ve birinin girişi kapalıymış diğeri de çatal şeklindeymiş ondan olmuyormuş tüpte olmuyormuş kısmet işte ama güzel bir evlilikleri var dayımla.
saol hayatım
insan çok rahatlıyor emin ol
evde kuran okununca bi huzur çöktü bana bayadır istiyodum çünkü kısmet cumartesi gününeymiş
bizim efenin ezanını 3 günlükken eniştemiz okumuştu
ayrıyetten eşime de okuttum ben 2 kere okunsun istedim
hoca olmasına gerek yok ezanı ve kameti bilsin abdestini alsın yeter
Bir kızlar dijital ateş ölçer almak istiyorum ateş ölçme yöntemini de demek istiyorum ama ateş yükselince hamileliğimi gösteriyor, yumurtlamayı mı ben nette araştırdım ateşiniz yüksek çıkınca muhtemelen yumurtlamanız geçmş olacaktır döllenmeyi anlamak için kullanabilirsiniz diyor yani bebek olursa yükseliyormuş doğru mudur ama yinede karşılaştırmek için reglniin ilk gününde ölçmeye başlayıp not etmek lazımmış alcam bende hergün not etcem.
sedacım bir sorun görmemiş doktor anladığım kadarıyla şimdi 6 ay deneyecekmisin canımm hayırlısı olsun bence ateş ölçerle hiç uğraşma net ten ovulasyon tetleri al yumurtlama oldumu görüyon zaten o gece çalış ben öyle yapmıştım bilge aldırmıştı bana canım ilk ay ilk kullanımda tutmuştu prolaktin için ilaç kullandım ama o ay günü de yakalayınca hemen olmuştu aylarımız boşa gitmedi istersen sana özelden yazarım o testlerin detayını
GÜLERRRRRRRRR bu cemre çok tatlı maşallah maşallah maşallah ohh yanaklarını ısırasım geldi kaldır resmi canım nazar edicez töbe töbee
nurtenin Allah kabul etsin bende evde badana yapıyoz eşimle o bitsin öyle ufak çaplı okutmak istiyorum kısmetse
dilek maşallah seninde çok az kalmışş Allah bir avazda kurtarsın canımm
sagol cıgdemcıgım..ınşallh bır avazda sağlıkla dogururum canım...
seda basladnmı ates olçmeye...
sımdıden basla ıstersen..vuucudunun atesını ıyıce tanırsın yumurtlama gunlerıne geldıgınde..degısıklıgıde hemen farkedersın o zaman derecede..
sedacım özeldende yazdım ama bence al mutlaka bilgede öyle hamile kaldı diye hatırlıyorum bana o söylemişti Allah razı olsun bende bebek zamanı gelince mutlaka alıcam boşa zaman geçmesin diye ateş ölçmeyi bende 2-3 denemiştim ama anlayamadın yükseldimi alçaldımı zor o canım bu daha emin idrarla yapıyorsun hatta hamileysen de çift çizgi çıkıyo ben ecrinde gebelik testim boşia gitmesin diye önce bunu yapmıştım net 2 çizgi çıkınca gebek yaptım hemen o da net 2 çıktı kliniğe gittim hemen hatta geçen ay bir kaza durumu gibi bişey oldu bunlardan yaptım tehlike yokmuşaklına takılan takılan bişey varsa yine sor camnım
kızçem kızlar.. faceyede koydum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?