Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
epey az bi para olacak o zaman aman olsun kazanılmış hakkımız nasılsa ondan sonra beni onlar çıkardılar gibi göstererince 10 ay işsizlikten işsizlik maaşı alıyım diyorum nasılsa çalışmayı düşünmüyorum sonra

760,5/30=25,35
25,35*112 gün =2.839,20/3=946,4
946,4*2= 1.892,80 doğum parası
70.00 lira süt parası
toplam 1.962,80 lira alcan ssk dan olcaycım

evet ya çok kesiyolar parayı
normalde benimde 4500 lira felan almam gerekirken toplamda 3500 küsürlü bi para aldım
pazartesi son paramıda aldım ben

al işsizlik paranıda otur evde boşver oh ne güzel
keşke bende ayrılabilsem offffff
patron lafını bile ettirmiyo işten çıkmanın
elinde bastonlu nine olana kadar burdasın diyo adi herif

benim süt sağma vaktim geldi olcayım gitmem gerek
gelirim az sonra geri olar mı
kendimi damızlık inek gibi hissediyorum :)

canım işim vardı o yüzden çıkmam lazımdı ben eşimle aynı iş yerinde olunca birde burda akraba olmayınca açıkçası ben çalışmamayı ondan düşünüyorum birde 30 yaşında bebişim olacak ona kıyamıyorum ben dışardan öderim diye düşünüyorum sskmı bakalım hayırlısı bu arada diyorum bizim işyerinin muhabesini tutan adama söyleyim durumu daha önceden bi ara ben işi bırakacaktım o bana demişti biz seni çıkarmış gösterelim bende diyorum şimdiden konuşayım az kaldı çünküocak 15 te 32 hafta bitiyo o zaman ayrılayım diyorum

Canım Nil ismi güzelmiş yanına da isimmi arıyorsunuz Nil Su Olabilir mesela. Ay ne güzel ya isim bulmalar felan ben daha şimdiden isim arıyrorum bazen eşime söylüyorum ama o benim beğendiklerimi beğenmiyor özellikle de erkek isimlerini. Hayırlısı çocuk olsund aiş isim bulmaya kalsın dimi.

ne guzel canım degerlerın normalmıs..
sagol canım..allah hayırlısını versın...beklıyoruz artık..

bende nıl ısmını begendım..benım kızım olsaydı ılgın koyucaktım ısmını...
sedacıgım.canını kımselr ıçın sıkmaya degmez canım benım...

GÜNAYDIINN AMA BANA KİMSE YARDIM ETMİYOOOORRR adetimin 21.günü progesteron testi yapıldı 40.80 çıktı. Anlamı nedir? Hamilemiyim? Doktor o konuda birşey söylemedi. şu an adetimen 4 gün var. Çok merak ediyorum.

günaydın geyiğin fıstıkları nassınız bakim bugün
of kıslar ya bari bugün çalışmasaydım yaaaaaaaa

hoşgeldin canım
hamile olsan doktor söylerdi muhakkak merak etme
ama eğerki aklına takılıyosa emin olmak için evde yapılan testlerden al yada sağlık ocağına gidip gebelik testi yaptır canım
o dediğin test hakkında bir bilgim yok ama netten bi baktım yumurtlama gününü bulmak için yapılır diyo.
kontrollerini ihmal etme

Aman Dilekçiğim ya gitsinler hangisine istiyorlarsa ben hayatımda bu kadar pimpiriklilik görmedim. Bu dr birşey bilmiyor galiba diyorlar ama o çok bilmiş eşi 20. gün çağırdığınmda kanda yumurtlama testi yapacağını bilmiyor neden çağırdı ki diyorlar. Tüp bebek dedi diyor ee yaşı 38 gebe klsa bile riskleri var zaten her iki ailede de sorunlu çocuklar var karışmam daha gitsin testi de yaptırsın benim doktora alsın sonucunu sonra değiştirsin. Bu arada ben bugün smear sonucumu aldım temiz çıktı çok şükür ve çok hastası vardı sabahta doğumu olmuş aksamış bekledim baya ama olsun.

canım benim bildiğim o test o ay yumurtlayıp yumurtlamadığını gösterir. Yumurtlamışsın bu ay demedi mi o konuda. Gebelik için regli günün geçene kadar bekle kanda beta hcg hormonuna bakacaklar mle olsa dr kesin söylerdi biraz daha beklemelisin sabret.

Kızlar biizm yukarımızda tadilat var evi satın almışlar baya da işi var beton kıracaklar felan pek evde duramıcam gündüzleri sanırım. Kadın geldi bir sürü şey sordu felan. Bir de bşr kadın asansör arıza yapmış kalmış asansörde kşm artık bilmiyoum onlarda tanımıyor merakta ettim açamadılar asansörü birini asansörcüleri aradık aman ya eski apartman işte sorun oluyor amanın kim kaldı acaba yaaa..

canım..bır çok bilenden kork ,birde cahilden kork demişler..dogruymuşşş

canım sear testın temız çıkmıs..gozun aydın...hadı aralık ayı hayırlı olsun..bereketlı olsun...

hıçbır bılgım yok..daha adet gunune varken progestan vermesının nedenını hiç bılemıycem..doktoruna sorsan daha acıklayıcı ve dogru bılgı vermezmı sana..

canım..bır çok bilenden kork ,birde cahilden kork demişler..dogruymuşşş

canım sear testın temız çıkmıs..gozun aydın...hadı aralık ayı hayırlı olsun..bereketlı olsun...

ya tamam bende araştırıyorum bakıyorum az çok bir bilgim var ama doktorlarında bir bildiği var neden bizi çocuk sahibi yapmak istemesinler ki. 14. gün gitti ama ultrasonda göremem demiş işte ama başındna savmamış ki gün verniş kanda bakacak bu ay yumurtlama olmuş mu diye. Birde çok hastası olan bir insan. Kız zaten birşey bilmiyor çocukta eşimin arkadaşı sanki gören prof. sanır. O kadar bilgide kötü oluyor bu sefer kimseyi beğenmiyor ama dedeikleri de yanlış. Her drun farklı bir politikası vardır. Sağol cnm bende sevindim temiz çıkmasına İnşallah günüde de reglimi olursam daha da sevineceğim hafatya cuma olmam lazım. Umarım güzel haberler veririm senin hamilelik nasıl geçiyor büyüdümü baya karnın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…