Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslıkna çıksam çıkarım ama banka kredisinden hariç elden borcumuz var onu ödemede çok zorlanırız.
hem efemin geleceği için ona daha güzel imkanlar sağlayabilmek için çalışmak zorundayım.
ama hiç anneden mahrum bırakmamaya çalışıyorum.
sabah 6 da uyanıp emzirip kollarımda birbirimizin kokusunu ala ala sarılıyoruz o uyumayı çok seviyo göğsüme yatıpta ondan mahrum kalamsın diye erkenden kalıyorum. Öğlen emzirmeye gidiyorum onunla konuşup ilgileniyorum. akşamda hiçbir iş yapmıyorum. gider gitmez yemek hazır oluyo bende efemi alıp onunla oyun oynuyorum. Yani mümkün olduğunca ilgileniyorum onunla.
Oda beni çok arıyomuş gündüzleri. bi görseniz var ya eve gider gitmez daha sesimi duyunca çırpınıp gülüyomuş yavrum. hemen kucağıma atılıyo şimdiden. Kimseye kendini öptürmüyo sevmiyo öpülmeyi ben öpücüğe boğuyorum bana kahkalar atıyo. yavrum benim ya biliyo annesini ama çok özlüyorum.
bazıları da beni korkutuyo
yok seni unutur. babannesine anne der, halasına anne der, seni aramaz, sana düşkün olmaz babaneye daha düşkün olur onu daha çok gördüğünden felan deyip duruyolar canım sıkılıyo millet öyle dedikce.

güler kız aşağıda görüyom seni napıyosun.cemre nekadarlık oldu şimdi tam olarak.
valla artık saymayı bıraktım.. 40mız geçti.. sanırsam 45-46günlük felan olduk..
efe napıyo.. resmini koysana bi ara görelim..
evde değilsin.. evini özlemişsindir kimbilir. insan rahatta olsa kendi evini özlüyo.. başka biyere gidip dönünce daha kapıyı açar açmaz.. ohhh evim evim güzel evim derip hep.. insanın kendi evinin kokusu bile başkadır...

tamam kuşum kendim ayağımı sıkı giyiyom ama bebişinde ayaklarını sağlam giydireyim..

son zamanlar çok zor allah yardımcın olsun.. ben doğuma gideceğim gün bile ütü yapıp yerleştirdim hep.. üstelik misafirde geldi, ev kalabalık olmasına rahmen yine herşeyi ben yapmıştım..
neyse sen bari dikat et kendine.. bırak ev işlerini, bırak yapılmayan yapılmamış kalsın.. nasılsa millet gidince herşeyi yeniden biz topluycaz.. sen bari kendini kolla.. aşağı baskı vurduğunda yatark dinlenki bebiş vaktinde gelsin.. 1gün 1gün içerde kalmasının çok faydası var..

cemre mi.. 3.190gr 49cm doğdu.. şimdi 4.5kg 60cm ilk zamanlarda hızlı büyüyorlarmış.. bide bu ara renk değişimi yaşıyoz.. doğduğunda çok esmerdi, gözleride koyuydu, şimdi ise teni beyazlıyo vede gözleri renkli. bi ara griydi şimdi mavi gibi bişiy.. ten rengi ve gözrengini benden almış..
ama kan gurubu ve göz yapısı ve gamzeleri aynı baba.. hatta ilk doğduğunda aynı kocişti sanki fotokopi çekmiş gibiydi..

hatta bebişi ilk adam gibi görüdüğümde "ohh bee babasına benziyo, tüpler karışmamış dedim"

allah aratmadan çocuk sahibi olmayı nasip etsin canım

tadilatta gürültü hiç eksik olmuyo.. kırıp dökmeler, matkap sesleri.. sanki evin diğer odasını kırıp döküyolarmış gibi oluyo.. evden kaçmakla en iyisini yapıyon..

of işten çıkmak istiyoruuummmmmmmmmmmmmmmm
çık anacım...
sonra gel benim ev işlerine başla
kızçeden evin bütün işleri kalıyo.. kkya bile giremiyom.. ne kksı wcye bile tam giriyom ıngaaaaaaaaa alarmı çalıyo.. donlarımı bilem toplayamıyom adam gibi kucağa almasamda odada birini istiyo..

off o krediler.. bizdende buay fazla para kesmişler..

boşver milleti. hiç bebiş seni unuturmu.. ne saçma şey o öyle.. merak etme efenin öyle küçük göründüğüne bakma, zamane çocukları cin gibiler, herşeyi kaydeder..
hem anne kokusunu hangi çocuk unutur.. tamam başkalarını daha fazla görüyor olabilir ama kimse senin yerini tutamaz.. sen onun annesisin.. kendin diyon kimseye pas vermiyo ama ben öpücük manyağı yapıyom efemi diye..

kız dilekkkkk
nar meselesini biliyozda, hurma ne işe yarıyomuş anlat bakeeem

gülerim nasılsın güzel annem pıtırcığınla bol bol koklaşın bitanem aman toplayama donlarını bebeişin iyi olsunda bugüne kadar boş durduklarına tut şekerim üzgünüm ama öyle nurtişşim canım kıyamam sana tahmin ediyorum ne kadar çok özlediğini ve biz bu bebekleri hepimiz çok istedik o yüzden daha bi kıymetlşiler sanırım

kıymetliler valla..
gece kaç defa kalkarsam kalkayım hiç yakınmıyorum..mıkırdanışlarına bilem uyanıyorum.. aman kustumu, şapkasımı gözünün üstüne geldi diye..
allah yardımcın olsun nurtişim..

kız olcayyyy
napıyooonnn.. iyimisinnnn... kızçene isim arıyomuşsunuz.. bak nil güzel isim doğrusu.. seninmi aklına geldi..

iyiyim canım ne olsun aynen devam işe gidip geliyorum nil ismini ben zaten çok beğeniyodum ben nil istiyorum kocişte yanına bi isim bulursa tamamdır hayırlısı herşeyin sağlıklı bi şekilde bebişim gelsinde hiç bişey mühim değil sen oda mı almıştın park yatak mı ben galiba oda alacağım şu büyüyen yataklı olanlardan o da yatakodasına sığmaz ayrıcaa park yatak lazım kafayı yiyecem işin içinden çıkamıyorum

ay maşallah ya çok tatlı ne çabuk 40 gün oldu geçti daha dün gibi zaman ne kadar hızlı geçiyo allahım olmayan herkese versin en kısa zamanda inşallah

40lı sayılardayız teyzoşu..
zaman çabucak geçiyo valla.. daha dün gibiydi geçen yıl bu zamanlar facede yumurta yayınlayıp domates ekiyoduk.. bak şimdi bebişin yataklarından konuşuyoz..

ben park yatak aldım çok memnunum. sadece onun yatacağı bi oda yapmadık.. daha doğrusu biz onun odasına taşındık gibi bişiy olduk.. biz kiradayız ve salon hariç diğer odalar çok küçük.. paRK yatağın yanına oturma gurubunu geçirdik, gelen misafirleri orada karşılıyoz gecede orada yatıyoz. sadece kalabalık misaİFRLERDE yada erkekli misafirlerde salonu kullanıyoz..
zaten ilk zamanlarda bebişi yanlız bırakamıyon.. eğer musaitse yatak odana bi bebiş yatağı daha al.. madem büyüyen karyola bebişk düşünüyon, yatak odana süslü müslü bi sepet alabilirsin.. zaten sepetlerde fazla yatamıyorlarmış..

ama park ayatk aldığım için çok memnunum.. küçük bebiş için üst katı var, alt açma yeri ver.. sezeryanlıda olduğum için bebişi yataktan almam ve altını yüksekte değiştirmem çok kolayıma geldi. sanırsam alt açma yerini bebiş iyice hareketlenene dek kullanabilicem..
eğer diğer mobilya beşiklerden alsaymışım(onlar daha derin) kızçemi beişkten bile ben lamazmışım.. dikişlerden dolayı hareketlerim kısıtlanıyo ilk zamanlarda.. şimdi şimdi hareketlerim normale dönmeye başladı..

Evet Gülerciğim aynen öleydi evin içinde gibi ama bugün evdeydim işlerimi yaptık az biraz yemek felan yaptım zaten neyse ki bugün fazla gürültü yoktu tek tğk çakma sesleri vurma sesleri vardı heralde büyük yerlerin kırması bitmiş. Rahattım yani aman bitsinde bende derslerime başlıcam kaydımı yenilettim kitaplarımı aldım. Valla ders çalışmayı da unuttum hazirandna beri çalışmıyorum zor olcak ama son senem öle motive etcem kendimi. Bu arada Güler kız benim reglim cuma günü ama kıntım kesilirdi birkaç gün önceden kupkuru geçirirdim ama hala akıntım geliyo aman ya bu ay olamazsam diye de korkuyorum ama burnumda sivilce çıktı olcam galiba kocişe de hamile olabilirim diye espri yapıyorum:)

guler maşallh kızçene..kocaman olmus annesii
ne kaaaaaaaa buyumusssssssssss
maşallah

hurma umre den geldı..kutsal topraklardan dıye sürcem..tatlı dilli olsun.

işte ne bılım...oyle dıye aldık yanımıza..
bulunsuz..sürüverırım bı ara agzına..

sedaaaaaaaa..cuma gunumu gunun..ay kalmamıs bırseycık..hadı beklıyoruzzzzzzzzzzzz............

sedaaaaaaaa..cuma gunumu gunun..ay kalmamıs bırseycık..hadı beklıyoruzzzzzzzzzzzz............

evet yarın regli günüm ben 35 günde bir oluyorum beklemek ölüm gibi geldi bu ay çalışma olacağı için bir türlü regli günüm gelmek bilmedi. 21. günümde de yumurtlamam var birkaç gün önceden başlıcam ama yumurtlama iki gün kala iki gün ara vercem yılbaşı sabahı da çalışma olur belki yeniyıl hediyesi olarak gelir. İnşallah tutar. Yaa rüyamda bir sürü arı gördüm ne demek acaba kızlar nette de bakcam şimdi ama riya tabiri bilgisi olan varsa yazsın..

sedacıgım..hayırlısı olsun..bakalım ne olacak yarın....
beklemedeyım..ınşallh bebek haberın gelır canım
benımde yarın doktor kontrolum var...

sedacıgım..hayırlısı olsun..bakalım ne olacak yarın....
beklemedeyım..ınşallh bebek haberın gelır canım
benımde yarın doktor kontrolum var...

sağol canımm.. Benim hamilelik haberim gelene kadar sen doğurmuşsun olursunçoktan. Bakalım ne kadar olmuş oğluşun boyu,kilosu ne kadar olmuş.. Keyfi nasılmış annesi. Senin hazırlıklar nasıl gidiyor kıyafet felan almışsındır oda yaptın mı İsim ne koyacaksın yazmışsındır belki ama hatırlamıyorum ben... Halin nasıl kasılmaların felan var mı aman yprma kendini olur mu dikkat et çok az zamanın kaldı normal mi yapacaksın ne istiyorsun.. Çatı muayenesi yapar belki..

Son düzenleme:

sedacıgım..allah hayırlısını versın..hiç bellı olmaz.yarın senden süprız gelır
benım kasılmalarım falan yok daha..
maşallah hıç dogum yapacak gıbı degılım kı
rahat gecıyor...
isim EDİZ olucak nasıpse canım...
emir ve ediz...allah nasıp eder ınşallh...
sende belırtı falan varmı..agrın varmı mesela..nasılsın...

canım biz zaten bu ay çocuk çalışması yapmadık hamile kalsam bir mucize olur ki regli olacağım büyük ihtimal. Akıntım kesilir benim reglime birkaç gün kala ve yine öyle oldu, göğüslerim acıyor üatüne felan yatınca, burnumda herzamanki regli sivilcem çıktı daha olmadım henüz geçen ayda bir gün geç olmuştum ya akşam ya da yarın sabah olurum. Daha yumurtlma günüme 3 hafta var en son gününe yani. Sonra iki haftada öğrenmek için beklicem nerden baksan 5 hafta var yanii. Geç regli oluna yumurtlama da geç oluyor bende. Dedim ya yılbaşı günü yumurtlama günüm bi 5 gün önceden başlıcaz çalışmlara. Regli günüm 14 ocak ben 16-17 gibi test yaparım olmazsan eğer ama oluruna bırakıyorum kafayı takmakla sonuca ulaşılmıyor kafamı dağıtıcam ders çalışcam felan. Canım gördüm resimlerini face da maşallah göbeğin olmasa hiç hamile denmez sana çok fitsin sağlıklı olduğun belli Allah nazarlardan saklasın. Çok az zamanın kaldı Allah hayırlı doğum nasip etsin sağlıkla al bebeğini kucağına ve tabii resimlerini de ekle bana da zaman bulursan dua et bitanem..

Dileek dktora gidecektin bugün merak ettim geldiğinde haber ver tatlım yaz nasılmış bebiş..

canım tamam ...bu ay olmaz dıyorsun yanı...
bırdaha kı aya nasıpse olur ınşallah..
sen aralıkta baslıyacaktın calısmalara demii...
tesekkur ederım canım..kılo almadım ben pek..
suan 63 olmusum..9 kılo almısım sımdıye kadar..dun dktordaydım..doktor cıkısıda arkadaslara gıttık..onun 2 tane var..bırı 4,5 dıgerı 2,5 yasında..oynadılar.hıç yorulmadan

Dileek dktora gidecektin bugün merak ettim geldiğinde haber ver tatlım yaz nasılmış bebiş..
canım ancak yazmak nasıp oldu..

bebek ıyı ddı..hersey normal dedı doktor..
3 kg bebek..49 cm. dedi..
2 hafta sonra cagıdı kontrole..:26:

sen nasılsın..

Son düzenleme:

sevindim cnm iyi olmasına küçük Ediz'in. Boyu kilosu da gayet iyiymiş zaten daha da kilo alır son zamanlarda daha çok alıyorlarmış. Canım valla benim reglimin dün olması lazımdı ama bugün oldum geçen ayda öyle olmuştu artık 36 günde oluyorum ama neden öyle oluyor anlamadım. Bakalım artık umarım tutar ama bugün çok yoruldum arkadaş geldi dedim ya bizim doktoru beğenmedi neler etti diye kan vercekti bugün dr çağırmıştı yumurtlama oluyormu diye hastanede bize yakın eşi de şehir dışında görevde annesi geldi şehir dışından yanına annesi evde gelmez bize dedim ama geldi kahvaltı ettik, alışveriş merkezine gidecekmiş beraber gidelim dedi iyi deidm bende kayınvalideye yılbaşı hediyesi bakcaktım. Aman gittik akşama kadar dolaşttık mağzalara giriyor herşeye istasnasız bakıyor hiç giymeyeceği almayacağı şeylere bile bakıyor tek tek inceliyor. Ama ben ölüyorum ağrımdan regliin ilk günü mahvoldum. Hadi kırılmasın diye sesimi de çıkarmadım ama ayaklarıma kara sular indi. Eşimi aradım dedim gel artık yoksa ben bayılcam. Kız da eşinin ailesiyle görüşmüyor küsmüşlerdi. Şimdi eşinin kuzeninin nişanı varmış bir nişan için 400 tl ye kürk manto aldı ki sırf bu ara durumarı iyi değil diye bayramda annesine bile gidememişti taksitleri vardı sözde de hava atcak ya orada. Özellikle benimle gitti eşini aradı alcam diye eşi de bişi diyemedi taksitle ayırttı eşi alacak yazık günah dedim içimden birde çocukları olmazsa bu ay diğer aya tüp bebek yapcaklar o da masraf. Yaşı da var. Onu bırak annesi gelmiş şehir dışındna yanına o akşama kadar annesini yalnız bıraktı evde dışarda gezdi ben olsam hayatta bırakamam hep yanında değilki sonuçta neyse eşim aldı onuda eve bıraktık yemeğe gidecektik ısrar etsek bizle yemeğe de gelcekti. Düşün yanii.. Ay açlık şekerim düştü heralde acayip yedim eve geldim şimdi dinleniyorum. Öyle yanii kızda anlamadı halimden ya yuh dedim bir daha onunla çıkarken 2 kere düşüncem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…