valla artık saymayı bıraktım.. 40mız geçti.. sanırsam 45-46günlük felan olduk..güler kız aşağıda görüyom seni napıyosun.cemre nekadarlık oldu şimdi tam olarak.
tamam kuşum kendim ayağımı sıkı giyiyom ama bebişinde ayaklarını sağlam giydireyim..kuşummmmmmmmmmm
nar adım dolapta duuyor...bırde mekkeden hurma getımıstı umreye gıden akrabalar..onuda koydum..yalatacam...
inşallah saglıkla çıkarırım oglumuda..sonra nar ,hurma..tadına baktıracam tek tek...
az kaldı kuşum.....yolda yuurutmuyor..aşagılara baskı yapıyor...yavaşlamak zorunda kalıyorum...
bu cuma kontrolum var..
bakalım ne der doktorum...
ama benım doguracak gıbı bır hıssım yok kuşum...daha 15 gun dogmaz benım bebek..ıçıme öyle doguyor canım...
ablan narı cıkarmıs mıııııııııııııııııııııı
kız hiç aklına gelmemış mı"bır bıldıgı vardır guler ın,cıkarmayayım "dıye...olsun canım sen evde vermıssın kuzum...
gaz sancıları bebeklertde 2.haftadan sonra baslıyor...sen yedıklerine yıne de dikkat et kuzum...ayaklarını sıcak tut..hem bebegın hem kendının...
kızın çok guzel maşallah guler...
tombık tombık çıkmıs resımde...
kaç kılo dogduydu canım...
Tamam canım eğer aşılama ve tüp bebek aşamasına geçersem o zaman sana söylerim ve bilgi alırım ama İnşallah gerek kalmaz. Evet ya asansörde kalmış kadıncağız baya uğraştılar asansörcüde cevap vermedi. Neyse eşim ve eski yönetici hallettiler yeni yönetici de yoktu. Ama benim asansör fobim var olduktan sonra eşimle inerken hep dua okudum aman kalıcaz diye yani..
allah aratmadan çocuk sahibi olmayı nasip etsin canımBu arada ben iki gündür gezginciyim evde duramıyorum yukaru katımızı satın almışlar tadilat yapıyorlar muftak ve banyoyu kırıyorlarmış balyoz sesleri felan dün eski işyerime gittim arkadşları gördüm akşama kadar ordaydım eşim aldı bugünde eşimin işyerine geldim odasındayım netbookumdan giriyorm bende.Bugünü de burada geçireceğim artık yarın evde olurum pazara gitmem lazım evimin işleri kalıyor.
çık anacım...of işten çıkmak istiyoruuummmmmmmmmmmmmmmm
off o krediler.. bizdende buay fazla para kesmişler..aslıkna çıksam çıkarım ama banka kredisinden hariç elden borcumuz var onu ödemede çok zorlanırız.
hem efemin geleceği için ona daha güzel imkanlar sağlayabilmek için çalışmak zorundayım.
ama hiç anneden mahrum bırakmamaya çalışıyorum.
sabah 6 da uyanıp emzirip kollarımda birbirimizin kokusunu ala ala sarılıyoruz o uyumayı çok seviyo göğsüme yatıpta ondan mahrum kalamsın diye erkenden kalıyorum. Öğlen emzirmeye gidiyorum onunla konuşup ilgileniyorum. akşamda hiçbir iş yapmıyorum. gider gitmez yemek hazır oluyo bende efemi alıp onunla oyun oynuyorum. Yani mümkün olduğunca ilgileniyorum onunla.
Oda beni çok arıyomuş gündüzleri. bi görseniz var ya eve gider gitmez daha sesimi duyunca çırpınıp gülüyomuş yavrum. hemen kucağıma atılıyo şimdiden. Kimseye kendini öptürmüyo sevmiyo öpülmeyi ben öpücüğe boğuyorum bana kahkalar atıyo. yavrum benim ya biliyo annesini ama çok özlüyorum.
bazıları da beni korkutuyo
yok seni unutur. babannesine anne der, halasına anne der, seni aramaz, sana düşkün olmaz babaneye daha düşkün olur onu daha çok gördüğünden felan deyip duruyolar canım sıkılıyo millet öyle dedikce.
sedaaaaaaaa..cuma gunumu gunun..ay kalmamıs bırseycık..hadı beklıyoruzzzzzzzzzzzz............
sedacıgım..hayırlısı olsun..bakalım ne olacak yarın....
beklemedeyım..ınşallh bebek haberın gelır canım
benımde yarın doktor kontrolum var...
sağol canımm.. Benim hamilelik haberim gelene kadar sen doğurmuşsun olursunçoktan. Bakalım ne kadar olmuş oğluşun boyu,kilosu ne kadar olmuş.. Keyfi nasılmış annesi. Senin hazırlıklar nasıl gidiyor kıyafet felan almışsındır oda yaptın mı İsim ne koyacaksın yazmışsındır belki ama hatırlamıyorum ben... Halin nasıl kasılmaların felan var mı aman yprma kendini olur mu dikkat et çok az zamanın kaldı normal mi yapacaksın ne istiyorsun.. Çatı muayenesi yapar belki..
sedacıgım..allah hayırlısını versın..hiç bellı olmaz.yarın senden süprız gelır
benım kasılmalarım falan yok daha..
maşallah hıç dogum yapacak gıbı degılım kı
rahat gecıyor...
isim EDİZ olucak nasıpse canım...
emir ve ediz...allah nasıp eder ınşallh...
sende belırtı falan varmı..agrın varmı mesela..nasılsın...
canım tamam ...bu ay olmaz dıyorsun yanı...canım biz zaten bu ay çocuk çalışması yapmadık hamile kalsam bir mucize olur ki regli olacağım büyük ihtimal. Akıntım kesilir benim reglime birkaç gün kala ve yine öyle oldu, göğüslerim acıyor üatüne felan yatınca, burnumda herzamanki regli sivilcem çıktı daha olmadım henüz geçen ayda bir gün geç olmuştum ya akşam ya da yarın sabah olurum. Daha yumurtlma günüme 3 hafta var en son gününe yani. Sonra iki haftada öğrenmek için beklicem nerden baksan 5 hafta var yanii. Geç regli oluna yumurtlama da geç oluyor bende. Dedim ya yılbaşı günü yumurtlama günüm bi 5 gün önceden başlıcaz çalışmlara. Regli günüm 14 ocak ben 16-17 gibi test yaparım olmazsan eğer ama oluruna bırakıyorum kafayı takmakla sonuca ulaşılmıyor kafamı dağıtıcam ders çalışcam felan. Canım gördüm resimlerini face da maşallah göbeğin olmasa hiç hamile denmez sana çok fitsin sağlıklı olduğun belli Allah nazarlardan saklasın. Çok az zamanın kaldı Allah hayırlı doğum nasip etsin sağlıkla al bebeğini kucağına ve tabii resimlerini de ekle bana da zaman bulursan dua et bitanem..
canım ancak yazmak nasıp oldu..Dileek dktora gidecektin bugün merak ettim geldiğinde haber ver tatlım yaz nasılmış bebiş..
canım tamam ...bu ay olmaz dıyorsun yanı...
bırdaha kı aya nasıpse olur ınşallah..
sen aralıkta baslıyacaktın calısmalara demii...
tesekkur ederım canım..kılo almadım ben pek..
suan 63 olmusum..9 kılo almısım sımdıye kadar..dun dktordaydım..doktor cıkısıda arkadaslara gıttık..onun 2 tane var..bırı 4,5 dıgerı 2,5 yasında..oynadılar.hıç yorulmadan
canım ancak yazmak nasıp oldu..
bebek ıyı ddı..hersey normal dedı doktor..
3 kg bebek..49 cm. dedi..
2 hafta sonra cagıdı kontrole..:26:
sen nasılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?