Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canancım mereba,senin test 31 aralıktamı yapılacak 4 ocaktamı şimdi benim kafam karıştı.

aşkım benim normal regl tarihim 4 ocak ama, aşılama erken yapıldı..aşılama sonrası 14. gün 31 aralık..ama ben o günü bile bekleyemicem galiba yarın sabah idrar da baksammı acaba diyorum, eşim istemiyor ama kafamçokkarıştı

bişile yaptığım yok malesef moralim sıfır :çok üzgünüm: ama bu günkendmi nedense iyi hissediyorum
bu durumun galiba hormonlarla da alakası var galiba adet oldum ya ondanmı nedir bu gün kendimi iy ve güzel hissediyorum :sm_cool:
kendimi iyi hiissetmemde nurtişim güzel heberide var tabi a.s

çiğdem ben baktım kız çin takvimine, doğrumu bilmiyom ama erkek çıktı :)
HADİ BAKALIM DENEYELİM ÇIKIYORMUU

YAP CANIM YAPP bak aklıma ne geldi ben ilk başlarda yumurtlama günümü ateşimi ölçerek takip ediyordum o zaman okumuştum yumurtla adöneminde çıkarmış sonra düşermiş sonra hamilelik olursa gün günn artarmış 37 ye gelirmiş ve bebk doğana kadar 37 de kalırmış ondan hamişlere ateş basarya ölç bakalımm bilgeyle nurtişede ölçtürelim bakalım doğrumu kadrişimmm sende ölççç

çiğdem doğru ateş ölçme hamilemiyim diye bende ölçmüştüm ve ateş hep yüksekti ve sonra hamile olduğumu öğrendim fakat daha öncede ölçerdim ta ki adet gününe kadar yüksek oluyo adet günü düştüyse adet oluyosun gecikmesi lazım bunu yapmak için ben 2 gün geçince ölçtüm yüksek olunca idrar testi yaptırdım o yüzden cananım sen bekle ya çarşamba falan yaptır 12 günden önce yanıltır sonuç seni ilaçlardan dolayı o daha kötü bekle bitanem ya rahat ol ben sana düşünme bu kadar demedim mi

kıyamam sana yaa, evet vallaha nurtişin verdiği haber dün benide çok mutlu etti kaydirigubbakcemile2 Allahım sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebiş nasip etsin nurtişime inş...sonra hepimize kızlarrr :Saruboceq:

nurtiş sahi kıs kocişine nasıl verdin haberi anlatsana bizede

kıs feciydi
ben tuvalette çift çizgiyi görünce çığlık attım
eşim kıs ne bağırıyon
apartmanı ayağa kaldırdın dedi
çııııbbbbıııı aldı eline görünce Allahım şükürler olsun dedi
sarıldık işte
sonra ben başladım ağlamayaaa
öle oldu canım

kayın validenlere söledinmi kısss.....

söledim hayatım
kendi annemlere kayınvaldemlere
en yakınlarımız onlar
onların en başından bilmeye hakları ver diye düşündüm
ama ağızlarından söz aldım
kimseye sölemiceklerine dair
önca kalp atışını duyalım öle söleyin dedim
tamam dediler

kız nurten nereye gittin sorularımız cevaplamadan

ay sorma daha kimsenin haberi yok koşturuyolar nurteni işyerinde canım yaaaaa
ama ağır hareket ediyorum jet nurten kayboldu şüpheleniyolar
hastamısın diyolar hemen

canım Hiçbişey için üzülme Rabbim ben inanıyorum ki
çok yakında yüzünü güldürecek
daha senin halayını çekcez burda fıstığım

ay ne bileyim olcayım, belirsizlik beni öldürüyor...bir an önce olsun bitsin istiyorum...varsa var yoksa yok -tatlicadiarzu- eşim bu sefer çok olumlu, bak bu sefer oldu diyor ..Allahım inşallah yaaa...onu baba yapmayı öyle çok istiyorum ki..

saol canımmm Rabbim seninde gönlünden geçeni versin
eli ayağı düzgün olsunda hiç farketmiyor

kıs ben bir hafta önce ateşlenip duruyodum ya
döllenme oluyomuş
doktora sordum yapar dedi
diyom ya taşlaraın üstüne yattım yandım
şimdide gece üstüm öttülü yatamıyom
yangın ayşeye döndüm kıs

Allah razı olsun
Rabbim sizlerede yaşatsın inşallah
ben hala şoktayım inanamıyorum
kıslar Allahım o kadar büyük ki
doktor tüp bebekte bile şansınız % 40 % 30 anca demişte
şimdi 2 kez doğal yolla hamile kaldım
üstelik bunda iyce saldım kıs hiç beklemiyodum
ilişkiden sonra yatmadım bile hemen banyoya attım kendimi nasılsa olmuyo diyerek
stres çok önemli stersten uzakalşınca şans yüksek oluyo kıslar

ayyy ne güzel herkes burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2
ama benim çok uykum geldi uyumak istiyorum mirmirmirmir
ayyy bu depresyonu atmam lazım kafamdan ya akannehir
bu gün erken kalktım kocikime kahvaltı hazırladım birlikte yedik beni öptü sarıldı işe gitti kocikim :hulya:
ama aklım bazen kayıyorya gerçekten çok zor bir durum :çok üzgünüm:
geçekten bu ruhi bunalım ve depresyonun hormonlarla alakası var ya bu gün rahatım adet oldum ondanmı acep CADIARZU

bence onla çok alakası var fıstığım, ben regl olma dönemimde hastalıklı gibi oluyorum vallaa.. Allahım biran önce gelcekse gelsin diye dua ediyorum...gelincede leyla gibi oluyom :))) acayip bi rahatlama oluyor...

ayy vallaha kızlar evde olduğum dönemleri özledim..ne güzel sabahtan geceye kadar geceden sabaha kadar yazışıyorduk kaydirigubbakcemile3

nurtenim, kız sizin ne sorununuz vardı ben hatırlayamadım..banada doktor tüp bebek demişti yıkılmıştım resmen, o günlerimi hatırlamak bile istemiyorum

bende çok üzülüyodum inanki nilüfercim ya
düşünmücen diyodum
adete 1 hafta kala içim içimi yiyodu
ama nedense 2-3 aydır ayrı bi rahatlık vardı bende
bide eşimide üzdüğümü farkettim bu beklentiyle
canım sıkılıyodu ondan alıyodum acısını
sıkma canını nolur
gel kısssss bi öpim seniii
hadi hepinizi öpim gebelik bulaşsın sizlerede inşallah

bu nilüşüme Şeniz
bu çiğdoşuma Şeniz
bu kadrişime Şeniz
bu gülerime Şeniz
bu olcayıma Şeniz
bu cananıma Şeniz
bu öznuruma Şeniz
bu dileğime Şeniz
hadi kıslar
öpmadiğim kadlı mııııı

ayy canım inşallahhh yaparsınn Rabbim o duyguları hepimize yaşatsınn tez saatte

canımm sakın salma kendinii ne olur bak ben kaç dertle uğraşıyorum ne uyuyabiliyorumm ne çalışabiliyorum elim ayağım tutmuyor evde 1 haftadır birsürü eşya kırdım tencereyi yaktımm eşyalarımı sağda solda unutuyorum benn yanii ben öyle titizz öyle düzenliyimki herşeyi düşünüp hesaplar ona göre hareket ederim eşim şoklarda onuda çok üzdümm ama salmıyorumm zorlayarak kendimi herşeyi yapmaya çalışıyorum istemesem bile yemek yemek ev işi hatta dün gezmeye bile gittim eşimide üzmeye hakkım yok oda ister evinde düzen bozulmasın eşi gülsünn keder olmasınn hayatımızda inan onun için zorluyorum kendimii işgüç birdünya sıkıntısı var adam bir evde huzur buluyoo onu yok etmeye hakkım yok sende toplann eşin içinn şölee akşama nefis bir sofra hazırlaa bide kek yap bizdenn ayy taktım keke aşeriyomu neee :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…