- Konu Sahibi EU3
-
- #2.201
ben geldim yine kızlar, nilümmm hoş geldin fıdtığımmm
canancım mereba,senin test 31 aralıktamı yapılacak 4 ocaktamı şimdi benim kafam karıştı.
sende hoş geldin bidenemŞenizŞeniz
özledim kısss senle gece sohbetlermizişakkıdı
HADİ BAKALIM DENEYELİM ÇIKIYORMUUçiğdem ben baktım kız çin takvimine, doğrumu bilmiyom ama erkek çıktı :)
aşkım benim normal regl tarihim 4 ocak ama, aşılama erken yapıldı..aşılama sonrası 14. gün 31 aralık..ama ben o günü bile bekleyemicem galibayarın sabah idrar da baksammı acaba diyorum, eşim istemiyor ama kafamçokkarıştı
bişile yaptığım yok malesef moralim sıfır :çok üzgünüm: ama bu günkendmi nedense iyi hissediyorum
bu durumun galiba hormonlarla da alakası var galiba adet oldum ya ondanmı nedir bu gün kendimi iy ve güzel hissediyorum :sm_cool:
kendimi iyi hiissetmemde nurtişim güzel heberide var tabi a.s
nurtiş sahi kıs kocişine nasıl verdin haberi anlatsana bizede
kayın validenlere söledinmi kısss.....
kız nurten nereye gittin sorularımız cevaplamadan
bişile yaptığım yok malesef moralim sıfır :çok üzgünüm: ama bu günkendmi nedense iyi hissediyorum
bu durumun galiba hormonlarla da alakası var galiba adet oldum ya ondanmı nedir bu gün kendimi iy ve güzel hissediyorum :sm_cool:
kendimi iyi hiissetmemde nurtişim güzel heberide var tabi a.s
çiğdem doğru ateş ölçme hamilemiyim diye bende ölçmüştüm ve ateş hep yüksekti ve sonra hamile olduğumu öğrendim fakat daha öncede ölçerdim ta ki adet gününe kadar yüksek oluyo adet günü düştüyse adet oluyosun gecikmesi lazım bunu yapmak için ben 2 gün geçince ölçtüm yüksek olunca idrar testi yaptırdım o yüzden cananım sen bekle ya çarşamba falan yaptır 12 günden önce yanıltır sonuç seni ilaçlardan dolayı o daha kötü bekle bitanem ya rahat ol ben sana düşünme bu kadar demedim mi
evet doktorra çok sancım var normal mi dedim
daha ilk günlerin gaz sancısı çok normal dedi :kedi: kaydirigubbakcemile3
eevettt hala bende devam ediyorrr ağrımda var tedirgin olmaa
diğer bebeğimin duyamamıştım kalbini İnşallah bu bebeğimin duyarım
korkuyorum ya üffffffff
daha 4+3 günlük
inşallah duyarsın canıımmm endişelerinin önüne geçmeye bak
kendini düşün sadece bişey oldumu olmadımı diye düşünürsenn
rahat edemezsinnn bırak Rabbim en doğrusunu bilirr
ay bilgemmm
kızına çok sevinmdim
bu serfer tutturamadım yaw
neyse kudrein ki erkek senin kıs dünür olursunuz kıssss
çok sevinddim kız çocuğuna bayılıyorum bende yaaaa
bizim kıs olursa benim sülalemde ilk olcak
erkek olursa eşimde ilk olcak
son 6 sene içinde yani :)
HADİ BAKALIM DENEYELİM ÇIKIYORMUU
YAP CANIM YAPP bak aklıma ne geldi ben ilk başlarda yumurtlama günümü ateşimi ölçerek takip ediyordum o zaman okumuştum yumurtla adöneminde çıkarmış sonra düşermiş sonra hamilelik olursa gün günn artarmış 37 ye gelirmiş ve bebk doğana kadar 37 de kalırmış ondan hamişlere ateş basarya ölç bakalımm bilgeyle nurtişede ölçtürelim bakalım doğrumu kadrişimmm sende ölççç
kıyamam sana yaa, evet vallaha nurtişin verdiği haber dün benide çok mutlu etti kaydirigubbakcemile2 Allahım sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebiş nasip etsin nurtişime inş...sonra hepimize kızlarrr :Saruboceq:
evet doktorra çok sancım var normal mi dedim
daha ilk günlerin gaz sancısı çok normal dedi :kedi: kaydirigubbakcemile3
eevettt hala bende devam ediyorrr ağrımda var tedirgin olmaa
diğer bebeğimin duyamamıştım kalbini İnşallah bu bebeğimin duyarım
korkuyorum ya üffffffff
daha 4+3 günlük
inşallah duyarsın canıımmm endişelerinin önüne geçmeye bak
kendini düşün sadece bişey oldumu olmadımı diye düşünürsenn
rahat edemezsinnn bırak Rabbim en doğrusunu bilirr
saol canımmm Rabbim seninde gönlünden geçeni versin
eli ayağı düzgün olsunda hiç farketmiyor
öyle canım
4,5 sene oldu evleneli
o kadar bekledimki bunuda kaybetmeyi düşünemiyorum bile
İnşallah Rabbim yaşatmaz o acıyı kimseye
Allahım herkese hayırlı evlatlar evrsin inşallah
ama ben o kadar kalpten inanıyorum ki burdaki arkadaşlarımızın hepsi sırayla hamile kalıcak kıslar inşallah
ayyy ne güzel herkes burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2
ama benim çok uykum geldi uyumak istiyorum mirmirmirmir
ayyy bu depresyonu atmam lazım kafamdan ya akannehir
bu gün erken kalktım kocikime kahvaltı hazırladım birlikte yedik beni öptü sarıldı işe gitti kocikim :hulya:
ama aklım bazen kayıyorya gerçekten çok zor bir durum :çok üzgünüm:
geçekten bu ruhi bunalım ve depresyonun hormonlarla alakası var ya bu gün rahatım adet oldum ondanmı acep CADIARZU
ayyy ne güzel herkes burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2
bu gün erken kalktım kocikime kahvaltı hazırladım birlikte yedik beni öptü sarıldı işe gitti kocikim :hulya:
geçekten bu ruhi bunalım ve depresyonun hormonlarla alakası var ya bu gün rahatım adet oldum ondanmı acep CADIARZU
ay ne bileyim olcayım, belirsizlik beni öldürüyor...bir an önce olsun bitsin istiyorum...varsa var yoksa yok -tatlicadiarzu- eşim bu sefer çok olumlu, bak bu sefer oldu diyor ..Allahım inşallah yaaa...onu baba yapmayı öyle çok istiyorum ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?