sıkı durun söylüyorum
hazırmısınızzzzzzzzzz
çiğdem hamileeeeeeee
canlarım benim ya hepiniz çokk sağolun beni dualarınızdan eksik etmediğiniz için sevimcime ve üzümtüme ortak olduğunuz için inşallah Rabbim bu sefer evlatı sahibi olmayı nasip eder bize tek isteğim bu hayırlısı ile şu keseyi görüp pıt pıtlarıbir duysak ilk stres kalkacak üzerimizden inşallah
canlarım benim ya hepiniz çokk sağolun beni dualarınızdan eksik etmediğiniz için sevimcime ve üzümtüme ortak olduğunuz için inşallah Rabbim bu sefer evlatı sahibi olmayı nasip eder bize tek isteğim bu hayırlısı ile şu keseyi görüp pıt pıtlarıbir duysak ilk stres kalkacak üzerimizden inşallah
kız dilek doğum hikayeni okudum,, nekadar acı cekmişsin. dikişinde fazlaymış..
ama fotolarında gerçekten mşlhın var.. özendim bende normal doğuma. keşke bende normal olsaymışım ama kısmet böyleymiş..
yaptın mı testtttttttttttttttttttKızlar benim reglim hala gelmedi geç yumurtladım tamam ama şimdiye de gelmesi lazımdı ara kanamamı erken kanama sayıp saydım üzerine 36. günüm perşembeydi. Neyse işte gebelik testi de alamadım bir türlğü biraz önce karbonat testi yaptım köpürdü çok olmasa da bunun doğruluk payı var mıdır yarında İstanbul'a anneme gidicem gitmeden öğrensem iyi olacaktı gitmezdim o zaman ama deneyen var mı ya da yakınından duyan bu testi.. Yarın annemlere gidinde çıkıp alıcam gebelik testi yapcam küçük ihtimal ama yine de kafam rahatlar. Bir de çok sık acıkıp çok sık tuvalete çıkyorum başka birşey yok akıntı bi bakıyorum hiç gelmemiş bi bakıyorum az bi beyaz akıntı gelmiş durum böyle..
canımmmm ..hıç stre s yapma..hersey guzel olacak ınşallah..ıçını ferah tut..yenıden anne olacaksın kuşumm...canlarım benim ya hepiniz çokk sağolun beni dualarınızdan eksik etmediğiniz için sevimcime ve üzümtüme ortak olduğunuz için inşallah Rabbim bu sefer evlatı sahibi olmayı nasip eder bize tek isteğim bu hayırlısı ile şu keseyi görüp pıt pıtlarıbir duysak ilk stres kalkacak üzerimizden inşallah
canımmm...bebek dogunca yenıden dogmus gıbı oluyor derler ya..çok dogru...DİLEKCİM CANIM BENİM DOĞUM HİKAYENİ OKUDUM ÇOK GÜZEL ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN MAŞALLAH SANA GERÇEKTENDE HİÇ DOĞUM YAPMIŞ GİBİ DURMUYODUN FOTOĞRAFLARINDA
canım benım az kalmıs senın doguma...yatağını canım burdan bi bebek mağazasından aldım uyku setide aldım ayrıca kayınvalidemde bir uyku seti almış birde yün bebek yorganım var satenden vallahi yorganı 3tane olmuş oluyor ama ne kadar kullanılır inan benimde bi fikrim yok doğunca anlayacağız bebek nasıl büyütülecek bi fikrim yok ama bu gün acayip midem kalkıyo bu cimcime coştukça beni hasta ediyor ama gelsin de ben herşeye razıyım
yaptın mı testttttttttttttttttttt
yok yapmadım cnm annemlere geldim biraz rötarlı oldu. İneceğim zaman ayağa kalkınca karnımda çok sancı oldu çok oturmaktan sanırım regli oldum galiba dedim ama eve geldim bişicik yoktu yine. Gerçi hamile olduğumu da sanmıyorum yumurtlama akıntısı gelince sadece bir kere oldu sonra ben çok griptim felan olamadı öyle geçti zaten ama yine de garantilemek için alıp yacam birazdan. Ama dedimya sadece kafamı rahatlatmak rahat hareket etmek için yapmış olmak için yani yoksa olmadığını biliyorum.
kım bılır sedoşum.bellı olmaz...
hayırlıısı olsun kuşumm..
cnm dün test yaptım ama beklediğim gibi negatif çıktı ancak hala reglim gelmedi deli olmak üzereyim. Haftasonuna kadar olmazsam zaten dönücem haftasonu ve pazartesi de bi hormon yaptırcam bakalım kısmet işte ne zaman çalışmalara başlıcam tüm sorunlar beni bulur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?