Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canlarım benim ya hepiniz çokk sağolun beni dualarınızdan eksik etmediğiniz için sevimcime ve üzümtüme ortak olduğunuz için inşallah Rabbim bu sefer evlatı sahibi olmayı nasip eder bize tek isteğim bu hayırlısı ile şu keseyi görüp pıt pıtlarıbir duysak ilk stres kalkacak üzerimizden inşallah

canım benim Allahın izniyle iyigidicek bu sefer herşey inşallah
sen tadını çıkar düşünme
kötü şeyler getirme aklına
ne zaman dinlemeye gidiceksin pıt pıtları annesiiiiiii

Canım benim sen sınavını verdin sabrını gösterdin Rabbim şimdi sana hediyeni gönderdi İnşallah Allah'ın izniyle alacaksın kucağına. Evet ya ne zaman duymaya gideceksin kalp atışlarını..

Kızlar benim reglim hala gelmedi geç yumurtladım tamam ama şimdiye de gelmesi lazımdı ara kanamamı erken kanama sayıp saydım üzerine 36. günüm perşembeydi. Neyse işte gebelik testi de alamadım bir türlğü biraz önce karbonat testi yaptım köpürdü çok olmasa da bunun doğruluk payı var mıdır yarında İstanbul'a anneme gidicem gitmeden öğrensem iyi olacaktı gitmezdim o zaman ama deneyen var mı ya da yakınından duyan bu testi.. Yarın annemlere gidinde çıkıp alıcam gebelik testi yapcam küçük ihtimal ama yine de kafam rahatlar. Bir de çok sık acıkıp çok sık tuvalete çıkyorum başka birşey yok akıntı bi bakıyorum hiç gelmemiş bi bakıyorum az bi beyaz akıntı gelmiş durum böyle..

çidoşum bitanem nekadar çok sevindim anlatamam.. allah hayırlısıyla tamamına erdirsin. sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin..
gözün ayadın kuşum

ayyyy mşlh mşlh...
çooookkk sevindim....
inan içten sevindim, gözlerim doldu...
valla her duamın başında sen vardın.. hatta doğumhanede bilem hep sana dualar ettiydim.. çok şükür rabbime, inan nasıl sevindim anlatamam..

oleyyyyyyyyyy......

kız dilek doğum hikayeni okudum,, nekadar acı cekmişsin. dikişinde fazlaymış..
ama fotolarında gerçekten mşlhın var.. özendim bende normal doğuma. keşke bende normal olsaymışım ama kısmet böyleymiş..

olcaycım kuşum canım ciğerim...

kızçenin eşyalarını hazırlamışsın.. çok heyecanlısındır sen şimdi..
aa unutmadan beşik boş kalmasın içine kur-an koy ki beşiği bebiş gelene dek beklesin..
eğer biliyosan bi abdest alıp bebişin odasındada yasin oku.. türkçesinden bile okusan olur, önemli olan niyet..

bak çidoşum bebişide geliyomuş..
demek bayrağı çidoşuma teslim edeceksin.. ne güzel

canım herseyın hayırlısı...doktor ne derse oyle yapmak gerekıyor...
bene normal olabılır dedı oyle oldu..
eger sezeryan deseydı kabul ederdım..
önce bebegın saglıgı kuşumm....

yaptın mı testttttttttttttttttttt

canımmmm ..hıç stre s yapma..hersey guzel olacak ınşallah..ıçını ferah tut..yenıden anne olacaksın kuşumm...

DİLEKCİM CANIM BENİM DOĞUM HİKAYENİ OKUDUM ÇOK GÜZEL ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN MAŞALLAH SANA GERÇEKTENDE HİÇ DOĞUM YAPMIŞ GİBİ DURMUYODUN FOTOĞRAFLARINDA
canımmm...bebek dogunca yenıden dogmus gıbı oluyor derler ya..çok dogru...
rahat keyıflı goruntum ondandır...dogum bıtınce tüm sancılar bıtıyor...

canım benım az kalmıs senın doguma...
ısım dusundun mu canımm..

yaptın mı testttttttttttttttttttt

yok yapmadım cnm annemlere geldim biraz rötarlı oldu. İneceğim zaman ayağa kalkınca karnımda çok sancı oldu çok oturmaktan sanırım regli oldum galiba dedim ama eve geldim bişicik yoktu yine. Gerçi hamile olduğumu da sanmıyorum yumurtlama akıntısı gelince sadece bir kere oldu sonra ben çok griptim felan olamadı öyle geçti zaten ama yine de garantilemek için alıp yacam birazdan. Ama dedimya sadece kafamı rahatlatmak rahat hareket etmek için yapmış olmak için yani yoksa olmadığını biliyorum.

kım bılır sedoşum.bellı olmaz...
hayırlıısı olsun kuşumm..

kım bılır sedoşum.bellı olmaz...
hayırlıısı olsun kuşumm..

cnm dün test yaptım ama beklediğim gibi negatif çıktı ancak hala reglim gelmedi deli olmak üzereyim. Haftasonuna kadar olmazsam zaten dönücem haftasonu ve pazartesi de bi hormon yaptırcam bakalım kısmet işte ne zaman çalışmalara başlıcam tüm sorunlar beni bulur..

dilekçim ve gülerim sağolun eksik olmayın zaten bu bebek dualarla geldi eminin herkes aynı şeyi istedi inşallah sorunsuz sağlıklı doğar geçen cmti keseyi gördük 4+6 dedi geç döllenme hcg yaptırıyordum sürekli birden arttı cuma günü 2 ye değil 4 de katladı dr ikiz olabilir dedi kese tek çift yumurta ikizi değil ama ecrin tek yumurtaydı bu cmtsi tekrar gidicez kese büyüdüyse içine bakacak 2 mi 1 mi diye kalp atışı daha sonraki hafta dedi kısmet artık bazen sevinemiyorum bazende kopuyorum seviçten karışığım çok iyi olacak inşallah dualarınızdan eksik etmeyin

dur hemen karartma kendini..
bu testlere belli olmaz sen azdaha bekle bakalım... hem daha bikaçgün gelmezse bencede bi kanda baktır.. en garantisi o..

kimbilir belkide çidoşumdan bayrağı sen devralırsın.. neden olmasın

çidoşum dualı bebiş o.. için rahat olsun hiçbişiycik olmayacak.. hayırlısıyla 4.aylarını hatta 8.9.aylarını konuşucaz burda..
bize sorucan doğum çantanıza ne koydun diye..

herşey yolunda gidecek yeterki içini rahat tutmaya çalış..
dualrım seninle kuşum..

az öncekinde avartarlar görünmedi tekrar yolluyom.. bakalım şimdi burda görüncekmi

Son düzenleme:
gülerim canım benimm çok tesekkür ederim seçtim bir tane deniyim yapayımm bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…