- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
-
- #22.141
sedacım bitanem hastaymışsın çok çok geçmiş olsun kuşum.. şimdi nasılsın..
beyaz mı olmazmııı:85: dahada arttılar sanki..
saçlarım epey beyazladı.. annem gibi olucam yakında:85:
hele ön kısımlar ve yanlar dahada çok sanki.. saçlarımıda sürekli toplu tutuyom buara beyazları gördükçe sinir oluyom..
evlendikten sonra dahada arttılar.. evde boyadığımda çabucak akıp gidiyolar kuaför boyası en iyisi.. en azından dipler uzayana dek idare ediyom...
iyiym cnm sağol. Biraz soğuk algınlığım vardı boğazlarım felan acıyordu bir de bütün kemiklerim ağrıyordu eklem yerlerim kopuyordu resmen haftasonu biraz dinlendim iyiyim şimdi. Ama halsizlik var hala tabii..
Bu arada bişi sorcam yaa benim reglimden 11 gün sonra ara kanamam olmuştu daha önce de olurdu böyle ara kanamam ama yinr gününde reglimi olurdum yani o ara kanamayı saymazdım ama cuma günü benden yumurtlama akıntı geldi basbaya bildiğimiz ve pazar günü olmam gereken regliyi de olmadım hala da bugün devam ediyor akıntı ve sağ tarafımda ağrı var biz değerlendirdik ama bakalım heralde o erken regli kanaması gibi birşey oldu diyorum ve atılan yumurtanın yerine yeniden yumurta gelişti sanırım. Şimdi yumurtlamadan iki hafta sonra regli olunuyor ya bende heralde iki hafta sonra regli olcam baya saptı yanii karıştı. Bende reglimin ilk günü diye ara kanamamın olduğu tarihi mi baz alsam acaba. Çünkü takvim yöntemim var benim hesaplama yaptığım. Heralde öyle yapmam lazım dimi. Ara kanamadan sonra akıntı geldiğine göre ama yine de hesaplarım tutmuyor ara kanamadan itibaren bile saysam 24. günüm felan ediyor çok geç oluyor yumurtlama için neyse bakcaz bakalım baya karışık dimi...
sedecım acaba o yerleşme kanaması olabilirmi ki yaaa
bende hamile kaldığım ay çok hastalanmıştım ilk ay yatmıştım hamile olduğumu bilmeden
meğerse hamileymişim bi test alsana adet olmadıysan merak ettim yaaaa
bende ilk hamileliğimde de hasta olmuş yatmıştım halsizlik eklem ağrıoları felan vardı. ve feci mide ağrısı bunda da aynı şikayetler olunca acaba deyim adetim geçmeden test yapmıştım ben pozitif çıkmıştı
ay hadi inşallah yaaaaa
sedacım bencede senin dediğin gibidir.. ama yinede sen eski adet zamanını bi bekle baktın geçti ara kanamanı adet gibi hesaplayıp beklersin.. nurtişimin dediği gibi inşlh bebişin yaramazlıklarından oluyodur bunlar
bi dr git gel bakalım herşey tahlillerde çıkar zaten.. böbrek ağrısı arkadan bele vuruyor. inşlh böbrek değildir. biliyonuz ben 7. ayımda kum döktüm çok fena böbrek ağrısı(
bizi durumdan haberdar et
selam kızlar nurtişim sağolasın ssk şubem benim sana bi soru daha şimdi doğumdan sonra işsizlik alma hakkım var değil mi ama raporluyken ssk yatmayacak kafam o konuda karışık biliyosan anlatırsan sevinirim
sedacığım geçmiş olsun canım inşallah rüyadaki gibi hemen hamile olursun canım
gülerim gülerim ne bu beyazlar ırsı canım takma kafana boya geç benim çok şükür 10 tane yoktur toplamda ama röflem gelip geçti bile saçın yarısı başka renk epey komik ama az kaldı
bu arada bugün bebeğimi gördüm 15 gün önden gidiyo yavru 32+3iken 34+2çıkıyo doktor dedi şubatın 20sinden sonra hazır ol dedi 2414gr olmuş yavru Allahım bebek yolu gözleyen herkese tattırsın bu duyguları çok değişik çok güzel şeylermiş yaşayınca daha değişik oluyor çok şükür rabbime
nurtişim erkekler geniş insan ne var neyoksa hep kadınlar çeker, erkeler herşeyi oluruna bırakır tüm stresi de biz çekeriz.. zaten buyüzden dar canlıyız..
yoksam saçlarımız simsiyah kalırdı dimi...
Bu arada kızlar sabaha karşı güzel bir rüya gördüm. Hamile olabilir mişim belirtileri varmış ama anneme demiyorum annemin yanındayım parfümeriye gidiyoruz fırına felan alışveriş yapıyoruz eve geliyoruz ama benim aklım hep test yapmakta bişi de diyemiyorum ama elim böyle hep karnımda hissediyor gibiyim. Tam test alayım yapayım diyecekken eşim uyandırdı yaa sabah oldu hadi diyee.. Bende tam zamanıydı yani hamile olup olmadığımı öğrenemedim dedim:))
selam kızlar nurtişim sağolasın ssk şubem benim sana bi soru daha şimdi doğumdan sonra işsizlik alma hakkım var değil mi ama raporluyken ssk yatmayacak kafam o konuda karışık biliyosan anlatırsan sevinirim
sedacığım geçmiş olsun canım inşallah rüyadaki gibi hemen hamile olursun canım
gülerim gülerim ne bu beyazlar ırsı canım takma kafana boya geç benim çok şükür 10 tane yoktur toplamda ama röflem gelip geçti bile saçın yarısı başka renk epey komik ama az kaldı
bu arada bugün bebeğimi gördüm 15 gün önden gidiyo yavru 32+3iken 34+2çıkıyo doktor dedi şubatın 20sinden sonra hazır ol dedi 2414gr olmuş yavru Allahım bebek yolu gözleyen herkese tattırsın bu duyguları çok değişik çok güzel şeylermiş yaşayınca daha değişik oluyor çok şükür rabbime
canım sağol inşallah öyle olur. Bebeğin gelsin de saçın bir tarafı başka öbürü başka olsun ne önemi var. Sende önemsemiyorsundur bebek gekcek olduktan sonra. Ne güzel cnm hem öndeymiş gelişimi hem de kilo alımı güzel. Demek bir ayın kaldı hemen hemen. Ne çabuk geçiyor zaman dimi daha dün gibi hatırlıyorum haberini verdiğini. Benimde hemen tutsaydı doğum yapmış olcaktım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimde çevremde tüm arkadaşlarım teker teker doğum yapıyor sadece bu ay 3 arkadaşım doğum yaptı düşün. Bende resimlerine bakıp avunuyorum napıyım..
canımbenim üzülme ne olur
hepimiz senin hissettiklerini bire bir yaşadığımızdan çok iyi anlıyoruz üzüntünü
amabak hepsi geçiyo zamanı var demekki daha
Allah hayırlı zamanda nasip etsin yavrunu.
bak bana evliliğimin 6 senesinde aldım yavrumu kucağıma .
böylesi demekki daha hayırlıymış diyorum şimdi.
öyle canım Allah biliyor hayırlısını bende ona bıraktım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun ama tez vakitte olsun diye dua ediyorum hep. Bugün iyi haberler aldım. Doktora gitmiştim sol kasık taraflarımda ağrım vardı kan tahlili vermiştim dün tüm değerlerim iyi kan şekerim felan gayet iyi. Ultrasona da girdim sonra doktora göstercektim baktım septom flan diyo dedim böbrekte kist mi var acaba baya endişe ettim ama dr gayet iyi dedi tüm organlar iyi sadece bağırsağım şişmiş biraz ilaç verdi. Yeme düzenine dikkat et dedi gaz yapacak şeyler tüketme pek dedi. Bir de eşimin yayını kabul edilmiş yardımcı doçentliği devam edecek eşim haber verdi bende çok sevindim.Bir de bebişim gelirse daha ne olsun. Reglimi bekliyorum haftaya olmam lazım sonrada hormon yaptırcam eğer şubatta tutarsa vizelere girmeden iyi haberi alabilirim belki kısmet..
sedacım bağırsakların için bol bol rezene çayı iç
ben acayip faydasını gördüm
hastanede beni gaz problemim yüzünden 1 gece fazladan yatırdılar
artık hemşireler bile bana rezene getiriyodu iç de rahatla diye
2 gece hastanede içim dışım rezene olmuştu
aktardan tohumunu alıp demlersen daha da etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?