- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #22.221
Offf canım sıkılıyooooooooooo kimsede yokk oğlumda yatıyo vakit geçmek bilmiyoooooooooooooooooooooooo
bende biraz oynayayım bari kurtlarımı dökeyim kendi başıma
sedacım herşeyin hayırlısı.. hem bak kendini gayet iyi takip edebiliyon bundan sonraki çalışmalarıda ona göre yaparsın..
yaptır bakalım bi hormon testi..
sen daha önce klomen+ çatlatma iğnesi kullanmıştın dimi.. belkide yine verir dr.. biliyosun dimi klomenle drun verdiği günlerde ve saatte çalışma yapmak aşılama yerine geçiyo.. tabi kocişe bol bol fındık fıstık yedirmeyide unutma.. hatta keçiboynuzu kürü bilem yapabilirsin..
hadi bakalım hayırlısı.. sıkı çalışın buay
selam kızlar nasılsınız
biz iyiyiz cmtsi gittik dr a kalp atışlarını duyduk şükürler olsunn, şimdilik tek dedi ama bazen 9 haftada tam gözüküyormuş gelişimi çok güzel maşallah yumurtlama zamanına göre hesaplıyoz tam gidiyo regl me bakılırsa geri gözüküyor çünkü 2 hafta sonra kontrole çağardı sevinçliyim yani. Darısı sedama kadriyeye nilüme canana bide yengeme inşalllah pikosu var onun 2 ciyi istiyorlar ama büyünüş kistleri Allah şifa versin.
sedacım ecrinde bu zamanlar pek bişey yoktu ama bu yaramaz galiba biraz başım dönüyo cuma işe gelemedim bütün gün yattım kokulara da çok hassasım çok fazla alıyorum halsizim o kadar sende hasta olmuşun sevindim hemen şimdi ovul.testi şifariş ver anca 2-3 günde geliyoo başla yapmaya hayırlısı ile gelsin meleğin canımm
anam kızlar bu ek gıdalara geçişleri netten mi takip ediyonuz kitap mı okuyorsunuz
selam kızlar çiğdemciğim kesemizi görmüşüz çok sevindim adına canım ben hastaydım istifra ettim çok midemi üşütmüşüm çok şükür iyiyim şimdi bebişim 2900 gr olmuş 25 şubatta son kontrol var martın ilk haftası alacak nasipse bir aydan az kaldı bende meleğime kavuşacağım Allahım tez zamanda olmayan herkese yaşatsın anlatılamıyor yaşamak lazım hele bugünlerde resmen dışarı çıkası var kızımın bir o tarafa bir bu tarafa gezip duruyo
canım ıçırdık nar suyu
ılk gun hep uyudu..emzıremedık...
o yuzden nar suyu verdık meme emmeyınce...
gaz hıç olmadı ganım..işe yaradı..
emme bızım edız beyın popo kasları çok sıkı..o yuzden kaka yapamıyor canım..katı gıdaya gecınceye kadar fıtıl kullanıcaz...
kabız degıll..doktora goturduk..ılk 10 gun rahat yaptı kaka..
ama 10 gunden sonr 4 gun yapmadı...doktor bazı bebeklerın anüs kaslarının çok sıkı oldugunu..ıkınsada kakasını yapamadıgını soyledı...bızdde bu var...
allaha çok sukur ıyıyız gaz yok hiçç..
bende yedıklerme dıkkat edıyorum...sızde varmı gaz....katı gıdaya ne zama gececksın kuşumm...
bız katı gıday gecınce beegım kakasını kendı yapcakmıs..ann sutunu ıkınsaa cıkaramazken katı gıda da posa oldugu ıçın kaslarını kullanırmıs...
4,5 aylık baslamayı dusnuyoum ben canım...
canım bızım bebek 30 gunluk oldu..kırkımız cıkmadı daha..
ocak 5 de dogdu ...bugun subat 4
kız kudret sıvılarla değilde direk püreylemi başladın.. (sanki ben gene neyle başlanır çok biliyom da)
cicibebe aliim ben ozaman her markete gidişimde aliim bi paket..
herobaby yazmışsın tamam aklımda bulunsun.. sabırsızlanıyom ekgıdaya geçmek için.. bi an evvel başlamak istiyom.. şimdi 4.ayı bitincemi vercez.. buay dr kontrolüne gidemeyebiliriz.. sizlere sorayım dedim..
bide geç diş çıkan çocuğun dişleri daha sağlam olurnuş diyo kayınvalidem.. sizinkilerde çok sağlam olucak anlaşılan
bişiy daha...çorbalarına tuz atıyozmu..
nurtişim cam rendeyle diğer şeylerde yani sert olanlarda rendeleniyomuki.. o sadece elma için diye biliyodum.. bu arada günlük sütü ben nerden bulcam sütçü mütçü tanımamkipaket yoğut yedirsem olurmuki acep
bişiy daha muhallebi derken.. bebek maması muhallebisimi yoksam evde normal nişaytayla yapılan şekersiz muhallebimi veriyon.. buğday nişastası, mısır nişastası, pirinç unu felan hangisinden yapçaz şimdi..
olcaycım dikkat et kendine amman geçmiş olsun...
artık dahada dikkatli ol.. bebiş yavaş yavaş aşağıya düşmüştür.. son zamana yaklaştıkça dahada aşağıya düşecek karnın.. annenler ne zaman gelecek seni beklemeye konuştunuzmu hiç.. evde yanlız kalma artık.. buayın 10dan sonra 2kat dikkatli ol.. kayhan şehirdışına felan çıkmasın nlur nlmaz.. arabadanda benzini eksik etmeyin.. bak aklında bulunsun olay anında hastaneye doğum için gitmeden önce ılık duş almak çok iyi geliyomuş.. kasların gevşer..
nebiliiim dilekçim tickerinde 41 günlük görünce öyle sandım.. hayırlısıyla daha nice 30lara 40lara 80lere inşalh
buarada kıyamam edizcime.. kimbilir nasılda canı yanıyodur ağlıyodur yaparken.. kıyamam..
bende nar içirdim çok şükür bizdede gaz sorunu olmadı. gerçi arada olduda okadar aman aman gaz sorunumuz olmadı.. gazı oldukça veriyodum gaz damlasını geçiyodu..
aguolardayız henüz.. tükürük yapıp tükürükle ses çıkartmak çok hoşumuza gidiyo buara
nurtişim toka felan takamıyoz daha.. saçlarımız çok kısa dökülüyolar şuan keltoşuz
Yanii evet canımm. Ben sadece klomen kullanmıştım haziran ve temmuzda o zamanda ara kanamam olmuştu dr yumurtan gelişmiyor demişti ama klomenle gelişip çatlamıştı iğneye gerek olmadı. Sonra tekrar hormon yaptırınca düzene girdiğini görüp bırakmıştık doğal yoldan deneycektk ama ertelemiştik şimdiye zaten. Sonra ben doktorumu değiştirdim ilk gittiğim dr föndüm daha bebek düşünmezken gitmiştim o pek hemen klomen verme taraftarı değil 6 ay deneyin demişti. Şimdi ne der bilemiyorum hormonda sorun çıkarsa verebilir ama bu ay çok karıştığı için artık ovulasyona göre takip edeceğim testlerden alıp. Bakalım artık hayırlısı canımm..
selam kızlar nasılsınız
biz iyiyiz cmtsi gittik dr a kalp atışlarını duyduk şükürler olsunn, şimdilik tek dedi ama bazen 9 haftada tam gözüküyormuş gelişimi çok güzel maşallah yumurtlama zamanına göre hesaplıyoz tam gidiyo regl me bakılırsa geri gözüküyor çünkü 2 hafta sonra kontrole çağardı sevinçliyim yani. Darısı sedama kadriyeye nilüme canana bide yengeme inşalllah pikosu var onun 2 ciyi istiyorlar ama büyünüş kistleri Allah şifa versin.
sedacım ecrinde bu zamanlar pek bişey yoktu ama bu yaramaz galiba biraz başım dönüyo cuma işe gelemedim bütün gün yattım kokulara da çok hassasım çok fazla alıyorum halsizim o kadar sende hasta olmuşun sevindim hemen şimdi ovul.testi şifariş ver anca 2-3 günde geliyoo başla yapmaya hayırlısı ile gelsin meleğin canımm
anam kızlar bu ek gıdalara geçişleri netten mi takip ediyonuz kitap mı okuyorsunuz
ben iyiyim cnm sadece bu arlar uykuya düşkün oldum uykumu alamıyorum akşam 23.30 da yattım bi kalktım eşimi geçirdim yattım 10.30 da kalktım yine aptal gibiyim neysee işte ev temiziği yapıp ders çalışcam bir hafta İstanbul'daydım evi tahmin edebilirsin dün de halim yoktu. Senden ne haber ay oğluşun çok büyümüş yaa resimlerini gördüm de Maşallah aynı da babası..
nurtiş ya ne diycem şimdi rapor bende onu doğumdan sonra ki raporla beraber mi vereceğiz sskya
ya ben rapor btmeden doğurursam be olacak raporu kapatıp yeni rapor mu yazacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?