Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Offf canım sıkılıyooooooooooo kimsede yokk oğlumda yatıyo vakit geçmek bilmiyoooooooooooooooooooooooo
bende biraz oynayayım bari kurtlarımı dökeyim kendi başıma

dur bende yanına gelem benimde içi kararıyo bugün.. oynasamda açılsam azcık..

kara çalı gibi giriverdin aramıza...
al kızını koy çuvala
al kızını koy çuvala...
salla salla vur duvara..
salla salla vur duvara....

Yanii evet canımm. Ben sadece klomen kullanmıştım haziran ve temmuzda o zamanda ara kanamam olmuştu dr yumurtan gelişmiyor demişti ama klomenle gelişip çatlamıştı iğneye gerek olmadı. Sonra tekrar hormon yaptırınca düzene girdiğini görüp bırakmıştık doğal yoldan deneycektk ama ertelemiştik şimdiye zaten. Sonra ben doktorumu değiştirdim ilk gittiğim dr föndüm daha bebek düşünmezken gitmiştim o pek hemen klomen verme taraftarı değil 6 ay deneyin demişti. Şimdi ne der bilemiyorum hormonda sorun çıkarsa verebilir ama bu ay çok karıştığı için artık ovulasyona göre takip edeceğim testlerden alıp. Bakalım artık hayırlısı canımm..

selam kızlar nasılsınız
biz iyiyiz cmtsi gittik dr a kalp atışlarını duyduk şükürler olsunn, şimdilik tek dedi ama bazen 9 haftada tam gözüküyormuş gelişimi çok güzel maşallah yumurtlama zamanına göre hesaplıyoz tam gidiyo regl me bakılırsa geri gözüküyor çünkü 2 hafta sonra kontrole çağardı sevinçliyim yani. Darısı sedama kadriyeye nilüme canana bide yengeme inşalllah pikosu var onun 2 ciyi istiyorlar ama büyünüş kistleri Allah şifa versin.
sedacım ecrinde bu zamanlar pek bişey yoktu ama bu yaramaz galiba biraz başım dönüyo cuma işe gelemedim bütün gün yattım kokulara da çok hassasım çok fazla alıyorum halsizim o kadar sende hasta olmuşun sevindim hemen şimdi ovul.testi şifariş ver anca 2-3 günde geliyoo başla yapmaya hayırlısı ile gelsin meleğin canımm
anam kızlar bu ek gıdalara geçişleri netten mi takip ediyonuz kitap mı okuyorsunuz

ahaaa avatarım olmuşş yaşasın gülerim bak bunu beğendim sağol canım benimm

canım çok sevindim. Msnde de konuştuk zaten. Allah hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin. Bende alıcam işte testlerden seninkilerden olsun istiyorum ya sen bakıp haber vercen. Ondan sipariş etcem bak naılda hemen hamile kaldım demekki işte yarıyor bu testler. Yalnız bu ay kanamam az geliyor neden analamadım ilk iki gün fazla gelirdi şimdi bi geldiği akşam fazlaydı sonra azaldı. Şimdi az az geliyor. Doktora da ranevu doluymuş hormona gidemedim ne zaman olacağımı da bilmediğimden önceden randevu alamamıştım. Artık 21. günü progestan testi yaptırcam yumurtlama var mı diye..

ben iyiyim cnm sadece bu arlar uykuya düşkün oldum uykumu alamıyorum akşam 23.30 da yattım bi kalktım eşimi geçirdim yattım 10.30 da kalktım yine aptal gibiyim neysee işte ev temiziği yapıp ders çalışcam bir hafta İstanbul'daydım evi tahmin edebilirsin dün de halim yoktu. Senden ne haber ay oğluşun çok büyümüş yaa resimlerini gördüm de Maşallah aynı da babası..

canım benim Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah
son günler hiç bitmiyor dimi bir an önce doğursam diyo bakıyo insan

ay canmım benim yaa
demek kaka yapamıyo
neyseki geçici bi problemmiş ya
ne çabuk geçiyo zaman diymi ya

canım cam rende de ben elma armut muz ayva hepsini veriyorum gayet güzel oluyo ve sağlıklı cam olduğundan. Zaten sabah halası baktığından o yapıyo sabahları. Havuçla elmayı meyve sıkacağına atıp ikisinin suyunu bir veriyoruz şimdilik. Bende arada püre veriyorum
muhallebi içinde ben arı mama aldım her çeşidi var.
arı mamadan yapıp veriyorum 2-3 güne bir zaten arı mamada pirinç unu

canım hayırlısı olsun hakkında
ben sana ayrıca pharmaton vitamini öneriyorum eşin kullanıcak
benim eşim ilk hamileliğimde de ikincide de kullanmıştı
hemde öyle hepside bitmedi
iklinde 2-3 tane anca kullandı ikincide sadece 1 tane yutmuştu acayip dengeliyo vücudu
bize de tüp bebek tedavisine karar verdiğimizde doktor eşimin değerlerini kontrol ederken vermişti
Allahıma şükürler olsun gerek kalmedı
gerçekten ciddi anlamda yükselme oluyo bu vitaminle ama

canım benim çok sevindim
Rabbim tamamına erdirsin
sağlığıyla sıhatiyle kucağına almayı nasip etsin inşallah
ben annele ablamla konuşuyorum genelde onlar yönlendiriyo beni
ama sağlık ocağında aile hekimimizinyanında ebe hemşire de var oda öneri sunuyo
ama merak etme çiğdemcim zamanı gelince insan içgüdüsel olarak kimseye sormasa bile yapıyo
Rabbim annelere öyle bir özellik vermiş ki kıymetini bilelim
çocuğun derdinden sıkıntısından sadece annesi anlıyabiliyo

efe ilk doğduğu zamanlarda kayınvaldemler bize gelirdi
efe azcık suratını büzsün
hemen hasta etmişsiniz çocuğu
vah tüh niye böyle yapıyo aman dikkat et diyip duruyodu
anne gazı var bişi yok diyodum inanmıyodu peşinden çocuk gazını çıkarıp rahatlayınca yaaa diyodum bişi diyemiyodu :)
çok eğlenceli yaaa :)))))
şimdi de aynı sinir oluyoruuumm

dün eşim arabayı bakıma götürdü
arabanın debriaj balataları eskimiş
ablam araba öğrenmeye çalışırken çok zıplattı kaldıramadı arabayı ondan oldu sanırım falan dedi
aman hemen atladı
ablan ne kadar kullandı da o bişi yapmadı
karınla sen kullanıyonuz dedi
yani ben yapmış oluyorum :))))
güldüm geçtim ne diyim

nappim sedacım işteyim
çalışanların yeni sözleşmelerini hazırlıyorum
iş yapasım yok bu aralar tadım tuzumda yok canım sıkılıyo

sağol hayatım bu arada daha tatlı bebekler nasip etsin rabbim sana
gerçekten ne çok bakmışım ben eşime öyle :))

aman yat boşver
bende evde olabilsemde yatsam keşke
ben okulu dondurdum bu sene
ders derdim yok yani
yavaş yavaş ev işinide yap yorma kendini
hamileliğe enerji dolu başla yoksa ilk zamanlar yorgun bitkin oluyo insan

sedacım ya bu aralar cildimle bozdum kafayı
yüzümde acayip lekelenme oldu delircem
önerebileceğin bi ürün var mı
ben vich ye baktım netten fiyat aldım
bugün birde alışveriş merkezine gidicem ordaki kozmetikcilerden bakmaya
garnier yada vichy almayı düşünüyorum hiç kullandınız mı kıslar aklı verim
yaş ilerliyo artık zamanı geldi bu kremlerin offff
yüzüm harita gibi delircem

günaydın kızlar çiğdemciğim çok sevindim bitanem allah tamamına erdirecek inşallah bu sefer hiç korkma ay kuşum demedim mi kötü günler geçecek hepimizin mazisi kötü bak veren rabbim veriyor
sedacığım ovulasyon testinin yanında bence bal çörek otunuda yapsan faydası olur en azından klomensiz yumurtaların gelişir seninde gelecek meleğin sen sonrakilere anlatacaksın şöyle yaptım diye
nurtişim şikerim sen nasılsın yavru vallahi efe kocaman oldu bile maşallah daha sanki dün doğdu inşallah bende artık koklamak istiyorum mis kokulumu ben hala araba kullanıyorum dün sağlık ocağına gittim arabadan indim koca bi göbek herkes bana bakıyo güldüm çok komikti

nurtiş ya ne diycem şimdi rapor bende onu doğumdan sonra ki raporla beraber mi vereceğiz sskya

nurtiş ya ne diycem şimdi rapor bende onu doğumdan sonra ki raporla beraber mi vereceğiz sskya

evet canım
rapor tarihin bittikten sonra ssk ya veriyosun
ister ikisini bir ver
ister tek götür farketmiyor
önemli olan işyerinin raporunu ssk nın sitesine giriş yapması
onu yapmazlarsa sistemden gözükmez ve para ödemez ssk

ya ben rapor btmeden doğurursam be olacak raporu kapatıp yeni rapor mu yazacaklar

kızlar ben geldiiim.
neler konuşmuşsunuz öyle bi baktım.efe beyden rahat yok bana,yine mızmızlanıyo bak yaaaa.
dişlerimiz çıktı kızlar babasınında erken çıkmış ona çekti bizimki.ek gıdalara başlamışsınız bakıyorum.ben daha başlamadım.4 ay 1 haftalık olduk.3 hafta sonra başlamayı düşünüyorum ama nasıl yapcaz bende bilmiyorum yaaaa.havuç suyunu robot olmadan nasıl elde edebilirz.haşlayıp püremi yapacaz ya da.ayyy çok ağlıyo,ben yine gelirim.

emziremedim geldim.ısırıyo napcam ben yaaaa.süt az gelince kızıp ısırıyo.çok yaramaz.sabah sağmıştım.şimdi onu vericem biberonla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…