- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
-
- #22.401
sedoşşşş
çızgıler ne zaman çıkar kuşum...
ben unuttum yumurtlamanı
sedoşşşş
çızgıler ne zaman çıkar kuşum...
ben unuttum yumurtlamanı
demek büyük güne 1haftadan az kaldı.. düşünsene haftaya bugün hayırlısıyla kucağında olacak.. nekadar heyecanlısındır şimdi.. korkmuyon dimi.. rüyaların nasıl.. son zamanlarda doğum rüyaları görüyor insan..kızlar eylül nil ismi kesin zaten birlikte söylemeye gerek yok isteyen eylül isteyen nil der ayrı ayrı birleşik değil zaten bu arada 03,03,2011 de sezeryana gireceğim bugün 40 +0çıktı kızım o yüzden artık alacak doktor zaten bende iyice zorlanmaya başladım dua edin bana kızlar öpüyorum hepinizi
kuzum haklısın..aa doguncada gunler su gıbı gecıyor...tadını çok çok cıkar hamılelıgın..son gunlerr....
bebek gelınce yogun gecer gunlerın artıkk....
gulerrrr..nırdesınn.....
hurrem dogurmus dızıde haa...
paparazıde gordum dü...
guler senın kızçen nasıll...
guler..faceye koysana cemre nın yenı fotosunu..demek büyük güne 1haftadan az kaldı.. düşünsene haftaya bugün hayırlısıyla kucağında olacak.. nekadar heyecanlısındır şimdi.. korkmuyon dimi.. rüyaların nasıl.. son zamanlarda doğum rüyaları görüyor insan..
sezeryanı nasıl olucan normal sezeryanmı yoksa spinal felanmı.. gerçi drla pek konuşamamışsınız.. peki doğum saatini vede hastaneye gittiğinizde neler yapmanız gerektiğini anlatabildimi..
bak tekrar diyom DİKKAT ET KENDİNE...
tüüm doğum belirtilerini netten okudun dimi.. ne nasıl oluyomuş.. bak o an geldiğinde panik yapmamaya çalış yoksam kocişin senden dahada panik yapar.. ahh erkekler sırf telaş olurlar zaten.. kocişin konuşuyomu kızçeyle.. "babacım hadi nezaman gelicen, seni görmek istiyom" diyomu..
oooff beni heyecan basıyo burda.. aklım hep sende... senle bende tekrar doğuracam haaaa...
dualrım hep seninle.. Allah yar ve yardımcın olsun.. Allahın izniyle herşey çok kolay olucak..
bak tekrar diyom.. bebiş doğunca kafana takılan her konuda, gece bile olsa saat kaç olursa olsun, beni çekinmeden arayabilirsin..
he valla doğurdu.. bazen sinir oluyom, bazende üzülüyom hürreme.. baksana "senin sütün zehirli deyip" bebişini aldılar verdiler sür anneye..
kızçemmi bu ara eller hep ağzında.. dişleri kaşınıyo galiba. önnük takıyom ağzının sularıda akıyo.. erçi erken daha ama bilmiyom ki..
gülerim benim yumoşlar salı günü toplanıcak, şimdi kasıklarımda baya bi şişkinlik var wc ye oturduğum zaman bi tuhaf hissiyat oluyor baskı gibi, bu normalmiyumurta toplama işleminden tırsıyom biraz lokal anesteziyle oluyormuş, genel de olabiliyormuş..sence nasıl yaptırayım? bide bu aralar dikkat etmem gereken şeyler varmı, transferden sonra neler yapmalıyım bana bi akıl versene bacım..içim kıpır kıpır biliyormusun, çok heyecanlıyım....
gülerim benim yumoşlar salı günü toplanıcak, şimdi kasıklarımda baya bi şişkinlik var wc ye oturduğum zaman bi tuhaf hissiyat oluyor baskı gibi, bu normalmiyumurta toplama işleminden tırsıyom biraz lokal anesteziyle oluyormuş, genel de olabiliyormuş..sence nasıl yaptırayım? bide bu aralar dikkat etmem gereken şeyler varmı, transferden sonra neler yapmalıyım bana bi akıl versene bacım..içim kıpır kıpır biliyormusun, çok heyecanlıyım....
Hayırlısı olsun canım. Az kalmış. Bence öyle belirtilerin olması iyidir yumurtaların büyümüştür ondan böyle bir his veriyordur dışarıdan müdahele ile büyütüldüğü için böyle olması normaldir. Bana sorsan lokal daha iyi derim genelden ama yine de uyuşsan bile kendini kasman ihtimalin var. Kendine dikkat et transferden sonra mümkün olduğunca dinlen. Bebeğinin seninle olduğuna inan ve hamileymiş gibi davran sanki haberini almışsın gibi.. Bir topikte böyle okumuştum tüp bebek yaptıranlarda. İnşaşşah güzel haberleri de alacaksın biz de merakla bekliyoruz haberdar et bizi ama transfer oldupu gün bilgisayar başına felan oturma yat dinlen...
tebrik ederim minik efemizin mercimek dişini..
ilk kim gördüyse diş hediyesinide o alıcak biliyon dimi....
sedacım canım benim testleri almışsın hadi hayırlısı
inşallah güzel heberlerini alcaz cananla senin halayını çekicez burda bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?