Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sedoşşşş
çızgıler ne zaman çıkar kuşum...
ben unuttum yumurtlamanı

Canım ara kanama geçirdiğim için yumurtlamam ne zaman olur bilmyorum geçen aya göre hesaplarsam 11 martta akıntılar gelip 18 marta kadar ki olan hafta da yumurtlama olması lazım ama geçen ayda kesin yumrutladım mı bilmiyorum. Ben bugün başlıyorum pvulasyonlar yapmaya çünkü erken olursa kaçırmak istemem gerçi daha yumurtlama akıntı yok meydanda ama ne olur ne olmaz. 3 saat felan su içmemem lazımmış ya öğleden sonra yapcam bakalım yakalıcaz mı çift çizgiyi..

sedoşşşş
çızgıler ne zaman çıkar kuşum...
ben unuttum yumurtlamanı

Canım ara kanama geçirdiğim için yumurtlamam ne zaman olur bilmyorum geçen aya göre hesaplarsam 11 martta akıntılar gelip 18 marta kadar ki olan hafta da yumurtlama olması lazım ama geçen ayda kesin yumrutladım mı bilmiyorum. Ben bugün başlıyorum ovulasyonlar yapmaya çünkü erken olursa kaçırmak istemem gerçi daha yumurtlama akıntı yok meydanda ama ne olur ne olmaz. 3 saat felan su içmemem lazımmış ya öğleden sonra yapcam bakalım yakalıcaz mı çift çizgiyi..

demek büyük güne 1haftadan az kaldı.. düşünsene haftaya bugün hayırlısıyla kucağında olacak.. nekadar heyecanlısındır şimdi.. korkmuyon dimi.. rüyaların nasıl.. son zamanlarda doğum rüyaları görüyor insan..
sezeryanı nasıl olucan normal sezeryanmı yoksa spinal felanmı.. gerçi drla pek konuşamamışsınız.. peki doğum saatini vede hastaneye gittiğinizde neler yapmanız gerektiğini anlatabildimi..
bak tekrar diyom DİKKAT ET KENDİNE...
tüüm doğum belirtilerini netten okudun dimi.. ne nasıl oluyomuş.. bak o an geldiğinde panik yapmamaya çalış yoksam kocişin senden dahada panik yapar.. ahh erkekler sırf telaş olurlar zaten.. kocişin konuşuyomu kızçeyle.. "babacım hadi nezaman gelicen, seni görmek istiyom" diyomu..

oooff beni heyecan basıyo burda.. aklım hep sende... senle bende tekrar doğuracam haaaa...

dualrım hep seninle.. Allah yar ve yardımcın olsun.. Allahın izniyle herşey çok kolay olucak..

bak tekrar diyom.. bebiş doğunca kafana takılan her konuda, gece bile olsa saat kaç olursa olsun, beni çekinmeden arayabilirsin..

he valla doğurdu.. bazen sinir oluyom, bazende üzülüyom hürreme.. baksana "senin sütün zehirli deyip" bebişini aldılar verdiler sür anneye..

kızçemmi bu ara eller hep ağzında.. dişleri kaşınıyo galiba. önnük takıyom ağzının sularıda akıyo.. erçi erken daha ama bilmiyom ki..

olcim hadi hayırlısı canım, 1 haftadan bile az kalmış yavruna kavuşmana, hadi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah...kendine dikkat et , Allah'a emanet olun...

gülerim benim yumoşlar salı günü toplanıcak, şimdi kasıklarımda baya bi şişkinlik var wc ye oturduğum zaman bi tuhaf hissiyat oluyor baskı gibi, bu normalmi yumurta toplama işleminden tırsıyom biraz lokal anesteziyle oluyormuş, genel de olabiliyormuş..sence nasıl yaptırayım? bide bu aralar dikkat etmem gereken şeyler varmı, transferden sonra neler yapmalıyım bana bi akıl versene bacım..içim kıpır kıpır biliyormusun, çok heyecanlıyım....

guler..faceye koysana cemre nın yenı fotosunu..
ta 40 gunlukken kı fotosu var..

guler bacım..bızım emır oglan 4 aylık çıkardı dışını..
parmagımla yemk tattırayım didim di..isirdi...

bende 3 aylık çıkarmısım ılk dişimi....
anam almıs tohtura goturmus...
"normal demısler..dişli dogan bebeklr bılem var...":124:

Hayırlısı olsun canım. Az kalmış. Bence öyle belirtilerin olması iyidir yumurtaların büyümüştür ondan böyle bir his veriyordur dışarıdan müdahele ile büyütüldüğü için böyle olması normaldir. Bana sorsan lokal daha iyi derim genelden ama yine de uyuşsan bile kendini kasman ihtimalin var. Kendine dikkat et transferden sonra mümkün olduğunca dinlen. Bebeğinin seninle olduğuna inan ve hamileymiş gibi davran sanki haberini almışsın gibi.. Bir topikte böyle okumuştum tüp bebek yaptıranlarda. İnşaşşah güzel haberleri de alacaksın biz de merakla bekliyoruz haberdar et bizi ama transfer oldupu gün bilgisayar başına felan oturma yat dinlen...

ben geldiiimm nasılsınız güzell anneler ve anne adaylarııı

şu işklerden bi bakjamıyom buraya ya
şimdide yığıldı işim bi aşşa bakim döncem hemen

canom bak sedoşum çok güzel demiş aynen katılıyorum..
hissettiğin bu ağrılar çok normal.. kaç yumoşun oldu yazmamışsın.. sen beni öldürücen burda meraktan .. senle bende geçen yılki halimi yaşıyorum.. bende tam 1yıl önce 13şubatta toplandı. 16sındada nakil oldu..
son gün 16mm ve üzeri olanları topluycaklar.. hergün seni arayıp yumoşarının kaç tanesinin döllenip kaç tanesinin yaşadığını arayıp söylüycekler. taranfer zamanın toplamadan 2ila4 gün arasında oluyo.. bana hem micro hemde tüp işlemi yaptılar.. toplama sırasında genel aneztezi oldum.. eğer sanada sorarlarsa nasıl yapalım diye.. genel aneztezi al.. bak sakın lokal olma sonra çok pişman olursun.. bırak komple uyutsunlar.. kolay değil benden 18tane yumoş toplamışlardı.. epey bi yer kaplıyo.. baksana daha yumoş lar büyürken bile karnımız nekadar şiş.. yani yumoşlar okadar büyükler.. yer kaplıyorlar.. hamiş gibisindir şuan zaten.. ağrılarında son derece normal..
şimdi nemi yapçan.. heyecana devam
nekadar çok heyecan okadar çabuk gelen bebiş demek içinş rahat tut

bol bol meyve ye.. en önemliside kocişi besle.. artık sen hazırsın.. vakit az kalmış.. şimdi sıra kocişi beslemekte.. fındık ceviz vs. bilimum performans artırıcı herşey yesin.. aa söylemeyi unuttum.. vakit yarın galiba.. ikinizde kafein, alkolden uzak durun.. bol meyve yeyin.. sen zaten işlemden 12saat öncesinden yemeyi içmeyi kesiyosun.. su bilem içmeki sabah çişin gelmesin.. kendini oruca kalkmış gibim say..
işlem sonrasındada belini sıkmayan rahat bişiyler giy eve gelirken.. transfer sonrası yatarak dinlen.. bi sonraki gün kociş izin alsın sen yat, ev işlerini bırak o yapsın.. yemek yerken bilem bian evvel yeyip yat.. ağır kaldırmak.. duş almak.. wcde fazla oturmak yok.. hatta bol bol sıvı şeyler ye içki kabız olup kendini zorlama.. beline transfer sonrası hormon bantları yapıştırlcak.. 1hafta duş almaman gerekiyo sonrasında çarçabuk ılık bi duş alıp belini güzel kurulayıp bantları değiştir. bunları zaten drun söylüycek
bide sana asıl tavsiyem.. sedoşumunda dediği gibi hamileymişsin gibi davran.. onlarla konuş.. karnını sev.. kocişinde sevip konuşsunki sana bağlansınlar.. tututnup annesini hiç bırakmasınlar

bide belini sar ki üşümesin.. ayağını sıcak tut.. bol bol meyve yemeye devam..
ilk gün hiç kalkmadan yat.. sonrasında yavaş yavaş kalkabilirsin ama çok fazla ayakta kalmadan yatarak ayaklarını yukarıya kaldırarak dinlen..
iğneye giderkende çok sıkı giyin.. iğneyi vurulunca hemen sedyeden kalkma.. biraz yat.. pantolonunu ağır ağır toplayıp oyalan.. iğne odasından çıkınca da bi15dkoturki iğneler vucuda iyice yayılsın..hemen eve gitme..

sonradaaaaaa bebişinin içerde olimpik havuzunun temel atma aşamalarını bekle

sende benim cep varmı.. özelden atıyorum sana.. haberleşelim...

neti felanda unut.. 12gün yatıyosun.. bek getirtme beni oraya

çok özel bi tavsiye daha.. eğer ailelerin tüp olayından haberi varsa.. test günün 2gün sonrasını söyle.. zaten sonuç olumluysa seviç çığlıklarını herkez duyucak..
bide olumsuz olursa.. sabahın köründe sonuç neçıktı diye soran tlflar insanı bi okadar daha yıkıyo..
iyisimi test günün 2 gün sonrasını söyle..

dualrım seninle.. yumoş toplamadn önce vaktin olursa bi abdest al.. operasyon odasındada dualar et..
bende sana burda dualr edicem.. hemde tüm kalbimle.. allah seninle olsun

fasulyam bidenem.. senden şikayatçiyem

faceye o güzel güzel yiycekleri koyuyon canım çekiyo burda

kıslar çok özledim sizzi
benim fındık kurdu diş çıkardı
artık o tek dişli canavar :)
tekide patladı patlıcak ondan bu ara düzenimiz yok fazla
işyerinde de çok yoğunum hiç vakit bulamıyorum buraya girmeye
benimde kitabım geldi bu arada çok faydalı ve güzel bilgiler var
eğer kampanya geçmediyse almanızı tavsiye ederim

canım benim ya sen iste ben yapar yapar gönderirim sanaaaaaa
ben çok severim mutfakta vakit geçirmeyi çokta neraklıyımdır vakit oldukca yaparım değişik şeyler
yapim verim kargoya gönderim hemen sana gülerim kızma sen

tebrik ederim minik efemizin mercimek dişini..

ilk kim gördüyse diş hediyesinide o alıcak biliyon dimi....

canancım camnım hadi hayırlı olsun
ay çok sevindim yaaaaa inşallah güzel haberini alıcaz bu ay
ay heycanlandım
hadi inşallah yaaaaaaaaa

kıs kudret delü gacı hamilesin sandım bir an
ama ne süper olur ya peş peşe
ben çalışmasam istiyorum efe 2 yaşına falan gelince
Allah ta verirse inşallah 2 dene daha istiyorum ben 3 tane olsun diyorum

sedacım canım benim testleri almışsın hadi hayırlısı
inşallah güzel heberlerini alcaz cananla senin halayını çekicez burda bu ay

dilek canım sen napıyosun iki çocuk yoruyo dimi
ama bir o kadarda tatlı oluyolar
annelik böyle bişi dimi ne kadar yorulsan uykusuz kalsanda insan parçasına canına kızamıyo
benim efemde 1 aydır kabızlık çekiyo ya
3-4 günde bir yapabiliyo kakayı
ondada çok zorlanarak yapıyo
bu ay 6. ay kontrolü var onuda sölicemn doktora
bi gittik ama fitil verip gönderdiler şimdi doğum yaptığım hastanetye götürcem orda detaylı baktırıcam

olcaycım canım bitanem ay demek ayın 3 ünda giriyosun doğuma
hadi hayırlısıyla almayı nasip etsin Allahım kucağına yavrunu
sezeryanda genel anestezi isteme bence olcaycım
ben genel olmadım epidural oldum onu ilk görmenin verdiği huzuru ve sevinci anlatamam muhteşem bi duygu
Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah

çiğdemcim canım senden ne haber
bulantın varmı
kontroller nasıl gidiyo

öznur kıs sen naslısın uğramamışsın sende hiç topiğe

tebrik ederim minik efemizin mercimek dişini..

ilk kim gördüyse diş hediyesinide o alıcak biliyon dimi....

saol hayatım darısı cemremize inşallah sıkıntısız atlatır
çok yıpranıyo yazık çocuklar
benimki kilo verdi iştahı kesildi yavrumun

ilk halamız gördü yarıldığını hediyemizide aldı hemen ertesi gün :)

selected_79 sana özelden mesaj göndermeye çalıştım olmadı. Bugün sonuç çıktı temizmiş. Sana çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Görüşmek üzere

sedacım canım benim testleri almışsın hadi hayırlısı
inşallah güzel heberlerini alcaz cananla senin halayını çekicez burda bu ay

Evet canım aldım yapıyorum bugünde yaptım çok çok silik 2. çizgi çıkıyor daha yumurtlam yok yani. Bende bu ara beklemiyorum zaten. Her gün aksatmadan yapıcam. Tabii yumurtlamam olursa işe yarar. Çiğdem ile telefonda görüşüyoruz biz evdeymiş işyerinde fazla iş yokmuş o yüzden izin almış. İyi ama bir sorunum yok dedi sadece halsizmiş evle uğraşmaya bile halim yok dedi ben dinlen bol bol bu dönemlerin kıymetini bil dedim. Hem zaten 4. aydan iyibaren pek birşeyi kalmaz şu anda iyi yanii inşallah hepte böyle olur. Allah inşallah isteyen herkese bebek nasip eder. Eşimde çok hevesli acayip. Bir tuhaf oldu. Testleri soruyor merak ediyor bir de deftere yapıştırıyorum onları çizgilerin netliğini daha iyi göreyim ayırt edebileyim birini diğerinden diye. Bunu çiğdem söyledi bana.. Hamile kalırsam da anı olarak saklıcam...

bugün kimse uğramamış...

canan ne yaptı acep.. sizde cananın tlfnu varsa bana özelden yazarmısınız.. en buraya yazdıktan sonra bidaha girmemiş anlaşılan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…