ayyy canımsın benim ya düşünceli arkim demek kızçen olacak he çok sevindim yerim ben unu da annişinide
sus bakem nasıl inanmıcemmm ağzına acı biber sürerim senin:asigim:
balım ya kendine iyi bak :ecrin_bebek:duaların içinde çok sağol
çiğdoşum kısss ağlama kıyamam ben sana bak biz bile birbirimize kıyamıyoruz abbim hiç kıyabilirmi bize demekki herşeyde bir hayır var:teselli:
canancığım hep aklımdasın canım inşallah en kısa zamanda seninde mutlu haberlerini alacağız:ecrin_bebek:
selam kızlarrr ve selamm annelerrr içildimi Foliklerrr nurtennn içmiyon de de göreyimmm :))) bilgemmm kızın olucakmışş ayyy ben kızçeleri çok seviyommm yerim cimcimenin poposunu oznurr canım bak hele şu takvime nurtenin nesi olacak bide canının nesi olacak gelecek ben inanıyorum geldi hatta nurtişim rüyamda ikimizi hamiş gördüm ama biz bu ay sadece 1 kezşey işte oda tutarsa yüzyılın mucizesi olur valla zaten adamın spermi yokk adını mucize koyarımm olsun canım 9 aya kadar illa hamiş olurum heralde umarım sanarım o zaman yine ikimiz aynı anda hamiş olmuş oluruz nilümmm hanii kek bloğuna bakmadım bayadır dur bakem yeni tarifler varmıı
hehe benimkide kıs istiyoduukaydirigubbakcemile3ama eşim deli gibi kız çocuk istiyo kıslar yaaaaaaaa
ayy canım inşallahhh yaparsınn Rabbim o duyguları hepimize yaşatsınn tez saatte
canımm sakın salma kendinii ne olur bak ben kaç dertle uğraşıyorum ne uyuyabiliyorumm ne çalışabiliyorum elim ayağım tutmuyor evde 1 haftadır birsürü eşya kırdım tencereyi yaktımm eşyalarımı sağda solda unutuyorum benn yanii ben öyle titizz öyle düzenliyimki herşeyi düşünüp hesaplar ona göre hareket ederim eşim şoklarda onuda çok üzdümm ama salmıyorumm zorlayarak kendimi herşeyi yapmaya çalışıyorum istemesem bile yemek yemek ev işi hatta dün gezmeye bile gittim eşimide üzmeye hakkım yok oda ister evinde düzen bozulmasın eşi gülsünn keder olmasınn hayatımızda inan onun için zorluyorum kendimii işgüç birdünya sıkıntısı var adam bir evde huzur buluyoo onu yok etmeye hakkım yok sende toplann eşin içinn şölee akşama nefis bir sofra hazırlaa bide kek yap bizdenn ayy taktım keke aşeriyomu neee :bbo:
bebeişimin totoşunu yiyinnnkaydirigubbakcemile3
aşkım benim normal regl tarihim 4 ocak ama, aşılama erken yapıldı..aşılama sonrası 14. gün 31 aralık..ama ben o günü bile bekleyemicem galibayarın sabah idrar da baksammı acaba diyorum, eşim istemiyor ama kafamçokkarıştı
öyle canım
4,5 sene oldu evleneli
o kadar bekledimki bunuda kaybetmeyi düşünemiyorum bile
İnşallah Rabbim yaşatmaz o acıyı kimseye
Allahım herkese hayırlı evlatlar evrsin inşallah
ama ben o kadar kalpten inanıyorum ki burdaki arkadaşlarımızın hepsi sırayla hamile kalıcak kıslar inşallah
amin canım bende inanıyorummmm herkesin koca göbüşü olacakkkkkaydirigubbakcemile3
ayyy ne güzel herkes burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2
ama benim çok uykum geldi uyumak istiyorum mirmirmirmir
ayyy bu depresyonu atmam lazım kafamdan ya akannehir
bu gün erken kalktım kocikime kahvaltı hazırladım birlikte yedik beni öptü sarıldı işe gitti kocikim :hulya:
ama aklım bazen kayıyorya gerçekten çok zor bir durum :çok üzgünüm:
geçekten bu ruhi bunalım ve depresyonun hormonlarla alakası var ya bu gün rahatım adet oldum ondanmı acep CADIARZU
hoşgeldin ozişşş
bende çok üzülüyodum inanki nilüfercim ya
düşünmücen diyodum
adete 1 hafta kala içim içimi yiyodu
ama nedense 2-3 aydır ayrı bi rahatlık vardı bende
bide eşimide üzdüğümü farkettim bu beklentiyle
canım sıkılıyodu ondan alıyodum acısını
sıkma canını nolur
gel kısssss bi öpim seniii
hadi hepinizi öpim gebelik bulaşsın sizlerede inşallah
bu nilüşüme Şeniz
bu çiğdoşuma Şeniz
bu kadrişime Şeniz
bu gülerime Şeniz
bu olcayıma Şeniz
bu cananıma Şeniz
bu öznuruma Şeniz
bu dileğime Şeniz
hadi kıslar
öpmadiğim kadlı mııııı
ayy canım inşallahhh yaparsınn Rabbim o duyguları hepimize yaşatsınn tez saatte
canımm sakın salma kendinii ne olur bak ben kaç dertle uğraşıyorum ne uyuyabiliyorumm ne çalışabiliyorum elim ayağım tutmuyor evde 1 haftadır birsürü eşya kırdım tencereyi yaktımm eşyalarımı sağda solda unutuyorum benn yanii ben öyle titizz öyle düzenliyimki herşeyi düşünüp hesaplar ona göre hareket ederim eşim şoklarda onuda çok üzdümm ama salmıyorumm zorlayarak kendimi herşeyi yapmaya çalışıyorum istemesem bile yemek yemek ev işi hatta dün gezmeye bile gittim eşimide üzmeye hakkım yok oda ister evinde düzen bozulmasın eşi gülsünn keder olmasınn hayatımızda inan onun için zorluyorum kendimii işgüç birdünya sıkıntısı var adam bir evde huzur buluyoo onu yok etmeye hakkım yok sende toplann eşin içinn şölee akşama nefis bir sofra hazırlaa bide kek yap bizdenn ayy taktım keke aşeriyomu neee :bbo:
benim eşimin sperm sayısı çok düşüktü
hareketli sayısı da öle hiç yok kadardı canancım
bende çok üzülüyodum inanki nilüfercim ya
düşünmücen diyodum
adete 1 hafta kala içim içimi yiyodu
ama nedense 2-3 aydır ayrı bi rahatlık vardı bende
bide eşimide üzdüğümü farkettim bu beklentiyle
canım sıkılıyodu ondan alıyodum acısını
sıkma canını nolur
gel kısssss bi öpim seniii
hadi hepinizi öpim gebelik bulaşsın sizlerede inşallah
bu nilüşüme Şeniz
bu çiğdoşuma Şeniz
bu kadrişime Şeniz
bu gülerime Şeniz
bu olcayıma Şeniz
bu cananıma Şeniz
bu öznuruma Şeniz
bu dileğime Şeniz
hadi kıslar
öpmadiğim kadlı mııııı
bebeişimin totoşunu yiyinnnkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?