Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bebeişimin totoşunu yiyinnnkaydirigubbakcemile3

canım benimmm yaaaa
geçicek hepsi inşallahhh ya

ay kıs bilge güldürme beni karnıma ağrı giriyo :roflol:
verde yiyim kısssss

kıslar hepinizi öptüm hamileliği bulaştırdım ohhhhhh
bide canıma değdiki ek tatlısınız doyamadım kıssssss

canım bence adetin geçsin öle yap derim
benim 1 gün geçince ancak gözükmüştü öncesinde bişey çıkmamıştıı
yanıltmasın senii

kıs bilgeeee
senide öpim de
banada kıs çocuk bulaşsın gellll Şeniz

:roflol: :roflol:

ay kıslar
keşke sevalle mürvette burda olsalar
çok ösledim onları

canancım herkes farklı fikirde tabikide.aslında 31 ine 3 gün kaldı yani şimdi yapsan testte çıkabilir.çıkarsa kesindir ama çıkmazsa kesin doğru olmayabilir.benim fikrim eğer çok meraklanıyorsan yap.dediğim gibi çıkarsa zaten oleeeey ama çıkmazsa da hemen moralini bozmazsın bikaç gün sonra tekrar yaparsın.

ama aklım bazen kayıyorya gerçekten çok zor bir durum :çok üzgünüm
kaydirigubbakcemile3 kıss varya sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün aklın nere kayıyor çatlak karııı döverim senii kendine gellll klava:

mafoldumbenmafoldumben:gitme:

canım haklısın ama inan iç güdülerime engel olamıyorum bazen gene aklım kayıyor ama düşünmek bile istemiyorum:çok üzgünüm:
sen benim yaşadıklarımı bir bilsen sıkıntı cefa neler çekim ama kaymağını yiyen hep başkaları oldu:çok üzgünüm:
o kadar kötü günler geçiriyorum ki geçmişime çocukluğuma bile gidip geliyorum hiç mutlu olmamışım diyorum
mesele çocuk meselesi değil benim sorunum mutsuzluk hayattan zevk almamak ve hiç ama hiç birşey yapmak sitememek sadece uyumak istiyorum çünkü rüyalarımda herşey istediğim gibi hep mutlu oluyorum:çok üzgünüm:
inanırmısın bayradan bu yana evimde hiç süpürge bile açmadım ben kendimi zorla toparlayım dün evimi süpürdüm birşeyler yaptım
benkiiiiiii akşamdan yarına yapacağım temizliği kafamda kurar bir gün tozalmamışsam uyuyamazdım o derece nedense bu gün biraz iyiyim
eşimde çok üzülüyordu kaç kerebeni dr götürmeye kalkıştı ama ben gitmek istemeim çünkü hayatıma unutaayacağım bir şey daha eklenecekti
ve eşimle hiç bir sorunum yok hep ev gelip bana sarılıp sen benim ciğerimsin ne olur iyi ol mutlu ol deyip pervane oluyordu peşimdesenağlama
bir gün gelir nerelerden buralara nasıl geldiğimi neler yaşadığımı anlatırım ve bana diyeceksinizki eminim sen geç bile kalmışsın iyi dayanmış sabretmişsin diyeceksiniz

canım yaaa çok tatlısın valla inşallah bebişinde senin gibi sıcakkanlı olur

valla itiraz yok haketti veletler ısırılmayı burda bizi helak ettiler gelene kadar hepsinin poposunu ısırcaz ilerde plajda oturuken bakıcaz popoda diş izli bir genççç hımmm bu kk bebişlerinden diycezzz işaretliyelim kk bebişlerinii :lepi:

ay ben saçımı boyatcaktım hafta sonu
kuaföre de demiştim rengimi hazırla diye
şimdi eşim ruja bile izin vermiyo
kimyasal nurten makyaj yok artık diyo

ve biliyormusun çiğdoşum resmen ölme istiyorum resmen o kadar kaldıramıyorum hayatı ama rabbime inancım güvenim sonsuz bir dlilik yapamam
yaşamak benim için hayırlıysa rabbim hayırlı hayatla yaşatsın eğer ölüm hayırlıysa hayırlı ölümler.....

kıs bilge ne ağlıyon,nurtiş bize hamilelik bulaştırmak için öpüyo bizi.sen ne istiyon bakim 2.yimi orda dur işteeee sıra bizde daha bizi atlamadan 2.yimi yapcan kıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…