Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm benim, bende öyle düşünüyorum..bakalım hayırlısı

bitanemm, güzel papatyam sıkma canını, düzelcek inşallah herşey..rabbim yardımcın olsun..

bebeişimin totoşunu yiyinnnkaydirigubbakcemile3
ben yedim bile cokacimcoook
ay kıslar
keşke sevalle mürvette burda olsalar
çok ösledim onları
keşke

he ya böyle depresyona doğru kayıyor laelaelaelaelae

hadi yaa , işte mucize diye buna derim benn..rabbim ol deyince oluyor işte...:Saruboceq:

öyle canancım
gerçekten de Rabbim çok büyük
dün çok mübarek bi gündü ben bebeğimi ğrendim
ve hepinizin mucesinin gelmesi çin Allahıma dua ettim Rabiim arkadaşlarımada nasip et diye

benim velette annesi gibi fırlama olur kısss

mafoldumbenmafoldumben:gitme:

oy kuşum kurban ollliiiimmm
neden ağlıyon
sen hamilesin bidaha bulaştırırsam nasıl olcak
çifter çifter doğurursun kıssss
senide sonradan bana kıs çocuk bulaştır diye kocamannnn öptüm bidenem benim

:roflol::roflol:

ay ben saçımı boyatcaktım hafta sonu
kuaföre de demiştim rengimi hazırla diye
şimdi eşim ruja bile izin vermiyo
kimyasal nurten makyaj yok artık diyo
oooo unut onu 18. haftadan sonra akcak boyatabiliyorsunnnn

klava:klava:klava:neden böyle yapıyorsunnn mafoldumbensen bizim canım arkadaşımızsınn amaaaa

kıs bilge ne ağlıyon,nurtiş bize hamilelik bulaştırmak için öpüyo bizi.sen ne istiyon bakim 2.yimi orda dur işteeee sıra bizde daha bizi atlamadan 2.yimi yapcan kıs
yook nan beni ölesine öpsünnn

oy kuşum kıyamam yaaaaa
nolur yapma böyle
Allahım sevdiği kuluna verirmiş derdi kederi
ama sonunda mükafatını en iyi şekilde alırsın inşallah canım
Yapma nolur neşelen biraz
hani senin yüzme derslerin noldu kıs devammı

gurban oliiiimmm yavriiiimmm

oooo unut onu 18. haftadan sonra akcak boyatabiliyorsunnnn

aman kıs benimki işin şakası
ona bişey olmasın da
benim için herşey boş
saç falan bahane
öle oyalanıyodum bende işte
ben saçlarımla çok uğraşırım
belli bi uzunluğu var az omuzlarımdan aşşa düşsün
kestirmesem kötü hissediyodum
eşimde
evliliğinde mutsuz olanlar saçıyla oynar yoksa mutsuzmusun deyip duruyodu
deli herif noplcek
onun gibi kocayı ben mumla arasam bulamam bi bilse kaydirigubbakcemile3

nilüm noldu bitanem böyle yaa, çok yıpratma kendini...bu dünyada çekilenler, sonrasının kefareti olurmuş..rabbimin imtihanı işte..hepimiz sınanıyoruz..Allahım sabır versin..

işte bunları yapan ben değilim hissettiğim duygularım canım arkim bende sana gurban olim yaradana
yüzmeye en son cumartesi gittim geldim adet oldum bakayım adetim bitince tekrar başlarmıyım başlamazmıyımtam tamına 9 kilo verdim ama o kilolar giderken benden daha neler gitti bir bilsen:çok üzgünüm:

bugun sabhtandan hastaneye gıttım kan testı yaptırayım diye saalak doktor yazmadı kan testını ultrason yazdı dedım benım sureklı gıttıgım doktorum var benkan tetsı ıstıyorum dedım 8hafta olmuş kanı 5 6 hafatda yapıyoırz deıd yadedım ben daha hamıle olupolmadıgı bılmıyorumkı dedım..kanam oldugunu sölemeye calıştım tammatamam yazdım ben ne yapcagını dedı ne dıycegımı dınlerımıısn bı musade edermisin konuşayım dedım ustunköru kanama olayını anlattım düşük tehlıkesıu gecırmişssindır dıyor sankı kesin hamileyımyaa sinir olduk geldık eve.yarın doktor muayenehaneye gelırse gıdıcez doktora yarın saat 1de arıycam bakalım.
ya artık hersey para olmuşyaozel hastası olsam ölemı davranırdı bana

nilüm noldu bitanem böyle yaa, çok yıpratma kendini...bu dünyada çekilenler, sonrasının kefareti olurmuş..rabbimin imtihanı işte..hepimiz sınanıyoruz..Allahım sabır versin..

işte yaşadığım için beni mutlu eden tek nokta bu.....
tabi birde bunu kazanabilmek layık olabilmek var...........

zorlamı kadeşim deseydin kan testiyapıyorsanız yapın yapmıyorsanız başka hastaneye gideyim deseydin klava:
seni dinlemiyorsa iki tokat patlatıp gitseydin oradan:mymeka:

canım ya,
nedir seni bu kadar yıprata üzen
Allahım sabırlar versin
dert keder uzak olsun sana inşallah canım benim

ya bu hastanelerden nefret ediyorum
insanlar keyfi gitmiyo hastaneya bedenen ruhen çöküntü oluyo zaten
ne kadar anlayışsız kaba insanlar var yaaaaa
canım ya
inşallah hamilesindir ay ne siper bi haber olur yaaaa
ultrasona girdinmi peki ne dedi doktor canım

hoşbuldum güzel annem nasılsın kan testı yaptırdınmı

yaptırdım ama sonucu yarın 2,5 da alcam canım
benim işyerimin az aşşası hastane
ve şansa kadın doğum uzmanlar pamuk gibi insanlar
bisürü rahatlatıp gönderdiler beni
Allah razı olsun onlardan da

canımm benimm Allah yardımcımız olsun bak sende inançlı birisinn bunlar bizim sınavlarımız Rabbim dertleri gönderdi bakıyor bize ne yapıyoruz isyanmı ediyoruz diyee azz daha sabır geçecek hepsii ben zaten kabul ettim aile için iş için enn çok koşup iş yapan iyilik düşünen en önce istenmeyen eleştirilen oluyorr ama Rabbim büyükk inan bir yerden haksızlığa uğruyorsak başka yerden daha güsel mükafat alıyoruzz ben alıyorum en azından kul bilmese kıymet Allah biliyorr bende senin gibi diyordum hayatımda sahip olduğum maddi manevi herşeyde kovayla gözyaşım var herşeyi mücadeleyle kazandımm millete oturduğu yerde gelirr ben uğraşırım yıpranırım olacak şey olmazz ama birgün bir düşündüm inan birçoğu iyiki olmamamışş ve hayatım öyle güselki birçok şeye boşa üzülmüşüm örnek veriyim sana ben geç evlendim sağolsun yengelerim kalık koydular lakabımı alaylar ilerde hangi huzurevine atacaklarını bile yüzüme söylüyorlardı güya şaka yapıyorlar ama eşim öyle iyiki öyle saygılı sevgi dolu haketmediğimi bile söyledilerr şimdi çatlıyorlar bu sefer de çocuk için aynısını yapıyorlar ben onlarla tekamülümü yükseltiyorumm Rabbim bana hayırlı parmakla gösterilecek gibi başarılı bir evlat verecek konuşan o zaman dönüp kendine bakacakk ben nerede kaldım diye ben sabırla herşeye sahip oldumm şükürler olsunn inan sende bir düşün kaybetmiş gibi gözüksekte aslında çok daha iyi şeyleri kazanmışızz hayatımızda ben mesela ben sana hayranım valla ramazanda misafirlerin için sofra hazırlamıştın inan günlerce dönüp dönüp baktım fotoya maşallah diye diye eşime anneme herkese anlattım çok beğendim valla ellerine sağlık herkesin harcı değil bu yaşta böyle güsel yemek yapıp sofralar kurmak sen çok yetenekli birisin ve sevgidolu o yemekler ve sofra sevgiyle ve emekle öyle olur. dertlerini paylaşmak istersen her zaman dinlemeye hazırım unutma emi canımm

ayy canım yaa, Allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…