- Konu Sahibi EU3
-
- #2.261
kızlar ben çıktım, hepinizi çok öpüyorum...
hadi yaa , işte mucize diye buna derim benn..rabbim ol deyince oluyor işte...:Saruboceq:
canımm benimm Allah yardımcımız olsun bak sende inançlı birisinn bunlar bizim sınavlarımız Rabbim dertleri gönderdi bakıyor bize ne yapıyoruz isyanmı ediyoruz diyee azz daha sabır geçecek hepsii ben zaten kabul ettim aile için iş için enn çok koşup iş yapan iyilik düşünen en önce istenmeyen eleştirilen oluyorr ama Rabbim büyükk inan bir yerden haksızlığa uğruyorsak başka yerden daha güsel mükafat alıyoruzz ben alıyorum en azından kul bilmese kıymet Allah biliyorr bende senin gibi diyordum hayatımda sahip olduğum maddi manevi herşeyde kovayla gözyaşım var herşeyi mücadeleyle kazandımm millete oturduğu yerde gelirr ben uğraşırım yıpranırım olacak şey olmazz ama birgün bir düşündüm inan birçoğu iyiki olmamamışş ve hayatım öyle güselki birçok şeye boşa üzülmüşüm örnek veriyim sana ben geç evlendim sağolsun yengelerim kalık koydular lakabımı alaylar ilerde hangi huzurevine atacaklarını bile yüzüme söylüyorlardı güya şaka yapıyorlar ama eşim öyle iyiki öyle saygılı sevgi dolu haketmediğimi bile söyledilerr şimdi çatlıyorlar bu sefer de çocuk için aynısını yapıyorlar ben onlarla tekamülümü yükseltiyorumm Rabbim bana hayırlı parmakla gösterilecek gibi başarılı bir evlat verecek konuşan o zaman dönüp kendine bakacakk ben nerede kaldım diye ben sabırla herşeye sahip oldumm şükürler olsunn inan sende bir düşün kaybetmiş gibi gözüksekte aslında çok daha iyi şeyleri kazanmışızz hayatımızda ben mesela ben sana hayranım valla ramazanda misafirlerin için sofra hazırlamıştın inan günlerce dönüp dönüp baktım fotoya maşallah diye diye eşime anneme herkese anlattım çok beğendim valla ellerine sağlık herkesin harcı değil bu yaşta böyle güsel yemek yapıp sofralar kurmak sen çok yetenekli birisin ve sevgidolu o yemekler ve sofra sevgiyle ve emekle öyle olur. dertlerini paylaşmak istersen her zaman dinlemeye hazırım unutma emi canımm
kızlar çoşmuşsunuz bakıyorum nilüm üzülme canım hayat bizede güzellikler sunacak birsürü çocuğun olup eşinle anlaşamasaydın bide öyle düşün topla kendini üzülmek yok zaten ben çok şansız bir insanım hayatta en büyük şansım eşim ve ailem senden bi tane daha yok üzme kendini koçişinide üzme herşeyin vakti zamanı var o vakti bekliyor gelecek ümidini kaybetme canım benim kadriyeciğim sana gelince rahat ol canım önümüzde aylar bitmedi ya ben şimdi böyle konuşuyorum yeni dış gebelik geçirdin çok güçlüsün diyeceksiniz ama güçlü olmak zorundayım dünyanın sonu değil allah büyük bir gün gelecek meleklerimiz gelmezede allah öyle istemiştir yapacak bişey yok nolur kızlar isyan etmeyelimmmmmmmmmm
caım benim çok sağol ya o kadar rahatlıttın ki beni senağlama
bende eşime bakıyorum işinde başarılı boyu posu yerinde akıllı kocaman birişletmesi var herkes onu parmakla gösterir namazını kılar ibadetini yapar inan parmakla gösterilecek bir eş bana karşı anlayışlı sevecen ve ben ona layık değlim diyorum artık bazen akıyorum ben eşime neler yaşatmışım diyorum ufff deli oluyorum bazen kendimi eşime hi layık görmüyorum ayy kafamdan aklımdan neler geçiyor bir bilsen
bizim ne balayımız oldu ne de tatillerimiz bırak tatili bir gün bile izni olmadı gecelere kadar çalıştı çabaladısenağlama
biz dükkandan bozma 2 odalı evde oturduk 4.5 sene rutubet tavanı yüksek kapıları kapanmayan kapını biri farklı diğeri farkı.klozetim bozuk.mutfak lavabomun altı akıtır.ve ben hergün lavabonun altına kova koyup dolan suyu boşaltırdım 1 gün unutsam o kova dolar mutfak dolabım yerler ıslanırdı .mermerden yerler uffff neler nelermafoldumben
ben mermeri halıflekse kapatmak isteyince kapatamayız biz bu mermerlere ne para hrcadık zamanında dediler dudurdular ve evimin bir tarafıda harçlı bildiğin harçlıydı ben burası ne olacak dediğimde kaynanam koltuk koyarsın kapatırsın demişti mafoldumben
ama şimdi neoldu kaynım evlendi evlenirken bırak halıfleksi parkelerle tak tak kapladılar
imdi nemi oldu ne oldu biliyormusun benim eşim kazandı yedirdi giydirdi herkese hakettiğinin fazlasını verdi
ama bn gecelere kadar eşim bekledim beraber 1 günümüz bile olmadı off daha neler neler
kapanmayan kapını biri farklı diğeri farkı.klozetim bozuk.mutfak lavabomun altı akıtır.ve ben hergün lavabonun altına kova koyup dolan suyu boşaltırdım 1 gün unutsam o kova dolar mutfak dolabım yerler ıslanırdı .mermerden yerler uffff neler nelermafoldumben
ben mermeri halıflekse kapatmak isteyince kapatamayız biz bu mermerlere ne para hrcadık zamanında dediler dudurdular ve evimin bir tarafıda harçlı bildiğin harçlıydı ben burası ne olacak dediğimde kaynanam koltuk koyarsın kapatırsın demişti mafoldumben
ama şimdi neoldu kaynım evlendi evlenirken bırak halıfleksi parkelerle tak tak kapladılar
imdi nemi oldu ne oldu biliyormusun benim eşim kazandı yedirdi giydirdi herkese hakettiğinin fazlasını verdi
ama bn gecelere kadar eşim bekledim beraber 1 günümüz bile olmadı off daha neler neler
canım benim kıyamam üzülme geçmişi unut geleceğe bak boşver hepimiz zorluk çekiyoruz ama ölümden başka herşeye çare bulunuyor yeterki dayanıklı olalım hepsi geçer üzme eşini onada yazık seni böyle görünce o da üzülüyodur yapma canım topla kendini güçlü ol emi canım bak ben gurbetteyim eşimden başka kimsem yok yanımda napalım ama böylede mutluyum üzülme hepsi geçer unut geçmişi falan
caım benim çok sağol ya o kadar rahatlıttın ki beni senağlama
bende eşime bakıyorum işinde başarılı boyu posu yerinde akıllı kocaman birişletmesi var herkes onu parmakla gösterir namazını kılar ibadetini yapar inan parmakla gösterilecek bir eş bana karşı anlayışlı sevecen ve ben ona layık değlim diyorum artık bazen akıyorum ben eşime neler yaşatmışım diyorum ufff deli oluyorum bazen kendimi eşime hi layık görmüyorum ayy kafamdan aklımdan neler geçiyor bir bilsen
bizim ne balayımız oldu ne de tatillerimiz bırak tatili bir gün bile izni olmadı gecelere kadar çalıştı çabaladısenağlama
biz dükkandan bozma 2 odalı evde oturduk 4.5 sene rutubet tavanı yüksek kapıları kapanmayan kapını biri farklı diğeri farkı.klozetim bozuk.mutfak lavabomun altı akıtır.ve ben hergün lavabonun altına kova koyup dolan suyu boşaltırdım 1 gün unutsam o kova dolar mutfak dolabım yerler ıslanırdı .mermerden yerler uffff neler nelermafoldumben
ahhh canımm ahhh budünyada kimse hakettiğini hakkını alamıyor hak sadece Allah huzurunda mizanda olacak dedimya kimileri yatar hazıra konar bide üstüne mankör gelir kimi çalışır çabalarr bir teşekkür bile alamaz karşılığında sen büyük gelinsin galiba yani deneme tahtası herkesin nazı kaprisi sana geçmiştir sonra gelenler sefayı sürer kıymetlide olurlarr benim teyzem hep der çile, çekene çokkk çekmeyene yokk diye mevzuları az çok tahmin ettim canımm sen şimdiye kadar çekmişsinn ama artık bitti de çekmiyorumm de kendine söyle bunu evvela gidenler yılların dahil geri gelmez ama gelecek seninn geçmişin gibi geleceğininde gitmesine izin verme hemen toparlann eşinle aranı sakın bu konularla bozma iyilikle söyle ona kendiniz için planlar yapın tatil planları yatırım planları çekin eli eteğii dönün kendi evinize yuvanıza erkekler başta hemen hayt huyt derler sen güsel güsel anlat sürekli eşine kafasının bir yerine yazılırr dahada maddi manevi kullanılmayınn çünkü o düğünler bebekler isteklerr bitmez hayat devam ettikçe masraflar toplantılar bitmezz eşin maddi sen manevii devam edersiniz koşturmaya sen çok beceriklisin kesin koşturuyorsun herşeye yeni yıl senin için yeni başlangıç olsunn yeni kararlar all hayatınla ilgili ve uygulaa hemen toparla kalan nilüferinde yıpranmasına kullanılmasına izin verme bunun için aklının çok sağlam olması lazım duygusal olma birşeyi yapmak istemiyorsan güler yüzle başka bahane bulupp kimseye belli etmedenn tüyyy canımm eşinide ikna et güsellikle politik oll belli etme 2009 yılı sonu bitsinn bu dertler gelecek olan sıkıtalır bertaraf et gelmeden 2010 sonda o yıl yaptıklarına üzülürsün yok zararın neresinden dönersen kardır unutma kötükedihüso
ahhh canımm ahhh budünyada kimse hakettiğini hakkını alamıyor hak sadece Allah huzurunda mizanda olacak dedimya kimileri yatar hazıra konar bide üstüne mankör gelir kimi çalışır çabalarr bir teşekkür bile alamaz karşılığında sen büyük gelinsin galiba yani deneme tahtası herkesin nazı kaprisi sana geçmiştir sonra gelenler sefayı sürer kıymetlide olurlarr benim teyzem hep der çile, çekene çokkk çekmeyene yokk diye mevzuları az çok tahmin ettim canımm sen şimdiye kadar çekmişsinn ama artık bitti de çekmiyorumm de kendine söyle bunu evvela gidenler yılların dahil geri gelmez ama gelecek seninn geçmişin gibi geleceğininde gitmesine izin verme hemen toparlann eşinle aranı sakın bu konularla bozma iyilikle söyle ona kendiniz için planlar yapın tatil planları yatırım planları çekin eli eteğii dönün kendi evinize yuvanıza erkekler başta hemen hayt huyt derler sen güsel güsel anlat sürekli eşine kafasının bir yerine yazılırr dahada maddi manevi kullanılmayınn çünkü o düğünler bebekler isteklerr bitmez hayat devam ettikçe masraflar toplantılar bitmezz eşin maddi sen manevii devam edersiniz koşturmaya sen çok beceriklisin kesin koşturuyorsun herşeye yeni yıl senin için yeni başlangıç olsunn yeni kararlar all hayatınla ilgili ve uygulaa hemen toparla kalan nilüferinde yıpranmasına kullanılmasına izin verme bunun için aklının çok sağlam olması lazım duygusal olma birşeyi yapmak istemiyorsan güler yüzle başka bahane bulupp kimseye belli etmedenn tüyyy canımm eşinide ikna et güsellikle politik oll belli etme 2009 yılı sonu bitsinn bu dertler gelecek olan sıkıtalır bertaraf et gelmeden 2010 sonda o yıl yaptıklarına üzülürsün yok zararın neresinden dönersen kardır unutma kötükedihüso
ne kadar güzel sölemişsin canım benim yaaaa
bu yazının altına imzamı atar ayakta alkışlarım ben alkisalkisalkis
nilüferim canım benimkimse için üzülmeye değmezzzz
heleki kıymet bilmeyenler için asla
olan olmuş bitmiş boşvermeye çalış
sen geleceğine bak
elbet hatalarını anlıcaklar
o zamanda elinin tersiyle sen itersin onları
gün olur devran döner demişler canmım
bu kadar yıpratma kendini
inanki sen üzülüyosun onlara bişey olmuyo gene kendin hastalandığınla kalırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?