Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar
hayat ne kadar mücadele dolu ve garip dimi
yaşamaya çalışmakla insan ömrü bitiyo

hadi yaa , işte mucize diye buna derim benn..rabbim ol deyince oluyor işte...:Saruboceq:

VALLA öyle canımm bak benin eşiminde sperm sayısı düşük hatta ileri hareketlisi 0 ama nurtiş hamile kaldıya ben gayet rahatladım bebek lafını bile etmiyordum son zamanlarda zor olur diyee ama ümitlendim şimdi doktorun dediği değil Allahın dediği olurr

[

kızlar çoşmuşsunuz bakıyorum nilüm üzülme canım hayat bizede güzellikler sunacak birsürü çocuğun olup eşinle anlaşamasaydın bide öyle düşün topla kendini üzülmek yok zaten ben çok şansız bir insanım hayatta en büyük şansım eşim ve ailem senden bi tane daha yok üzme kendini koçişinide üzme herşeyin vakti zamanı var o vakti bekliyor gelecek ümidini kaybetme canım benim kadriyeciğim sana gelince rahat ol canım önümüzde aylar bitmedi ya ben şimdi böyle konuşuyorum yeni dış gebelik geçirdin çok güçlüsün diyeceksiniz ama güçlü olmak zorundayım dünyanın sonu değil allah büyük bir gün gelecek meleklerimiz gelmezede allah öyle istemiştir yapacak bişey yok nolur kızlar isyan etmeyelimmmmmmmmmm

caım benim çok sağol ya o kadar rahatlıttın ki beni senağlama
bende eşime bakıyorum işinde başarılı boyu posu yerinde akıllı kocaman birişletmesi var herkes onu parmakla gösterir namazını kılar ibadetini yapar inan parmakla gösterilecek bir eş bana karşı anlayışlı sevecen ve ben ona layık değlim diyorum artık bazen akıyorum ben eşime neler yaşatmışım diyorum ufff deli oluyorum bazen kendimi eşime hi layık görmüyorum ayy kafamdan aklımdan neler geçiyor bir bilsen
bizim ne balayımız oldu ne de tatillerimiz bırak tatili bir gün bile izni olmadı gecelere kadar çalıştı çabaladısenağlama
biz dükkandan bozma 2 odalı evde oturduk 4.5 sene rutubet tavanı yüksek kapıları kapanmayan kapını biri farklı diğeri farkı.klozetim bozuk.mutfak lavabomun altı akıtır.ve ben hergün lavabonun altına kova koyup dolan suyu boşaltırdım 1 gün unutsam o kova dolar mutfak dolabım yerler ıslanırdı .mermerden yerler uffff neler nelermafoldumben
ben mermeri halıflekse kapatmak isteyince kapatamayız biz bu mermerlere ne para hrcadık zamanında dediler dudurdular ve evimin bir tarafıda harçlı bildiğin harçlıydı ben burası ne olacak dediğimde kaynanam koltuk koyarsın kapatırsın demişti mafoldumben
ama şimdi neoldu kaynım evlendi evlenirken bırak halıfleksi parkelerle tak tak kapladılar
imdi nemi oldu ne oldu biliyormusun benim eşim kazandı yedirdi giydirdi herkese hakettiğinin fazlasını verdi
ama bn gecelere kadar eşim bekledim beraber 1 günümüz bile olmadı off daha neler neler

ultrasona gırmedım kızlar ne mukun aynı gun ultrasona sıra alabılmekki.
1hafta sonraya gun verıyorlar bnde yarına gıtcem nasılsa dıye cıktım geldım eve

canım benim çok sağol ama inan bu yaşadıklarımın çocukla alakası yok ben artık geçmişime daldım inan çocuk felan değil he belki beni bu durumlara düşüren mesele belki bebek olmuştur ama inan bebek felan istediğim yok
şimdi benim bir bebeğim olsa inan ona bakamam çünkü hiç birşy yapmak istemiyor canım sadece uyumak

kapanmayan kapını biri farklı diğeri farkı.klozetim bozuk.mutfak lavabomun altı akıtır.ve ben hergün lavabonun altına kova koyup dolan suyu boşaltırdım 1 gün unutsam o kova dolar mutfak dolabım yerler ıslanırdı .mermerden yerler uffff neler nelermafoldumben
ben mermeri halıflekse kapatmak isteyince kapatamayız biz bu mermerlere ne para hrcadık zamanında dediler dudurdular ve evimin bir tarafıda harçlı bildiğin harçlıydı ben burası ne olacak dediğimde kaynanam koltuk koyarsın kapatırsın demişti mafoldumben
ama şimdi neoldu kaynım evlendi evlenirken bırak halıfleksi parkelerle tak tak kapladılar
imdi nemi oldu ne oldu biliyormusun benim eşim kazandı yedirdi giydirdi herkese hakettiğinin fazlasını verdi
ama bn gecelere kadar eşim bekledim beraber 1 günümüz bile olmadı off daha neler neler[/QUOTE]

nilüferimmmmm
bbegım bneım kıyamam sana nolur sıkma kendını hayta hıçbişi sendne daha degerlı değil mtekı dunyaya bırak sende hesabını Allah bılsın de.bak şimdi ne guzle bi evın var kendı evınız dımıhala oevde otursaydın nolurdu düşünsene bi.lüften uzulme kıyamam ben sana aa:1hug:

canım benim kıyamam üzülme geçmişi unut geleceğe bak boşver hepimiz zorluk çekiyoruz ama ölümden başka herşeye çare bulunuyor yeterki dayanıklı olalım hepsi geçer üzme eşini onada yazık seni böyle görünce o da üzülüyodur yapma canım topla kendini güçlü ol emi canım bak ben gurbetteyim eşimden başka kimsem yok yanımda napalım ama böylede mutluyum üzülme hepsi geçer unut geçmişi falan

ay canım benim
Allahım daha büyük sıkıntılar vermesin
eşin her zaman yanında ben anladım bunu
seninde en büyük tesellin eşin olmalı
kıslar geçen ay olan bişey anlatim size benim karşı komşum aynı yaştayıs
eşiyle kavge etmiş eşi bunu bi güsel dövmüş ayrıca bide 2 gün evde yüzüne bakmamış
nedenide annesi babası karını öldür dese öldürecek derecede ağızlarının içine bakması
yetmez gibi akdının abisi aramış müsaitmisiniz bis gelcez diye kadın olmaz desede adam gelin demiş
gelinde kızınızın halini görün. bizimki gene bişey dememiş kimesye merdivenden düştüm demiş kıslar bide kızları verki dünya tatlısı bi çocuk Allah bağışlasın. kıza sorarak zorla öğrenmişeler babasının annesini dövdüğünü
ayrılma aşamasına geldiler 15 gün gitti ennesi evine
sonra bu hödük kocası anladı hatasını ayaklarına kapanmış eşini getirdi
sırf çocuk için geldi kadın yazık.
Rabbime şükürler olsun ki kocalarımız böyle cani diil kızlar

nilüferimmmmm
bbegım bneım kıyamam sana nolur sıkma kendını hayta hıçbişi sendne daha degerlı değil mtekı dunyaya bırak sende hesabını Allah bılsın de.bak şimdi ne guzle bi evın var kendı evınız dımıhala oevde otursaydın nolurdu düşünsene bi.lüften uzulme kıyamam ben sana aa:1hug:[/QUOTE]

bana bulaşık makinemi bile bağlatmadılar 2 kişiyim diye zaten mutfakta yeri bile yoktu ama şimdi yeri hazır makinesi bağlı
ben 4.5 sene odun kırdım sobaya kömür taşıdım ve buz gibi evde yattım okadarki eşimin giyeceği zaman atletiniiç çamaşırını koynuma sokar ısıtırım ben ona sıcak giysin diye verirdim

haklısın ama biz eşimle neler yaşadık ne zorluklar çektik ama başkaları kaymağını yiyor sıcacık evinde çocuğuyla huzurlu mutlu mesut yaşıyor
tatiller baylayılar arabalar neler neler
bizim değerimiz kıymetimi ne oldu koca bir hiççççç kaynanam görümcem birgün kapımı çalıp evime gelmedi bırak evimiiiii tel le aramadılar bilee beni bırak eşimi bile aramıyorlar
heee bunlar kıskanmak mı hayırrrrrrr sadece çektiğimiz bunca sıkıntının kıymetin bilinmemesi
verilen kıymet nemi oldu
eşim bana 1 dolar vermişti müşteri verdi al senin olsun dedi kaynım ne yaptı aaa bu dolar benim diye resmen elimden çekti aldı ertesi gün görümcemevermiş parayı görümcem bana gösterip bu kaç para eder abim bunu bana verdi diye sordumafoldumben

ahhh canımm ahhh budünyada kimse hakettiğini hakkını alamıyor hak sadece Allah huzurunda mizanda olacak dedimya kimileri yatar hazıra konar bide üstüne mankör gelir kimi çalışır çabalarr bir teşekkür bile alamaz karşılığında sen büyük gelinsin galiba yani deneme tahtası herkesin nazı kaprisi sana geçmiştir sonra gelenler sefayı sürer kıymetlide olurlarr benim teyzem hep der çile, çekene çokkk çekmeyene yokk diye mevzuları az çok tahmin ettim canımm sen şimdiye kadar çekmişsinn ama artık bitti de çekmiyorumm de kendine söyle bunu evvela gidenler yılların dahil geri gelmez ama gelecek seninn geçmişin gibi geleceğininde gitmesine izin verme hemen toparlann eşinle aranı sakın bu konularla bozma iyilikle söyle ona kendiniz için planlar yapın tatil planları yatırım planları çekin eli eteğii dönün kendi evinize yuvanıza erkekler başta hemen hayt huyt derler sen güsel güsel anlat sürekli eşine kafasının bir yerine yazılırr dahada maddi manevi kullanılmayınn çünkü o düğünler bebekler isteklerr bitmez hayat devam ettikçe masraflar toplantılar bitmezz eşin maddi sen manevii devam edersiniz koşturmaya sen çok beceriklisin kesin koşturuyorsun herşeye yeni yıl senin için yeni başlangıç olsunn yeni kararlar all hayatınla ilgili ve uygulaa hemen toparla kalan nilüferinde yıpranmasına kullanılmasına izin verme bunun için aklının çok sağlam olması lazım duygusal olma birşeyi yapmak istemiyorsan güler yüzle başka bahane bulupp kimseye belli etmedenn tüyyy canımm eşinide ikna et güsellikle politik oll belli etme 2009 yılı sonu bitsinn bu dertler gelecek olan sıkıtalır bertaraf et gelmeden 2010 sonda o yıl yaptıklarına üzülürsün yok zararın neresinden dönersen kardır unutma kötükedihüso

ne kadar güzel sölemişsin canım benim yaaaa
bu yazının altına imzamı atar ayakta alkışlarım ben alkisalkisalkis

nilüferim canım benimkimse için üzülmeye değmezzzz
heleki kıymet bilmeyenler için asla
olan olmuş bitmiş boşvermeye çalış
sen geleceğine bak
elbet hatalarını anlıcaklar
o zamanda elinin tersiyle sen itersin onları
gün olur devran döner demişler canmım
bu kadar yıpratma kendini
inanki sen üzülüyosun onlara bişey olmuyo gene kendin hastalandığınla kalırsın canım

kıslar
öpüyorum sizi kocaman kocaman
benim mesai bitti
anca toparlanırım
kendinize çok iyi bakın
hayırlı akşamlar kıslar

canım olanlar oldu parmağını çalan balı aldı eşim hep ilerde ilerde dedi durdu oyum olsun buyum lsun derken yaşlandık gidiyoruz ne heves kaldı ne yaşama sevincim ne de tatillerde gezmekte gözüm var artık soğudum hayattan kendimde kendmi bile beğenmez beceriksiz hisseden bir kadın oldum çıktım of daha neler neler daha derinlere inersem neler çıkar emin olll
kaynanamın inekleri vardı her cuma günü ineklerine mısır kabukları toplamaya giderdik yağmurlu havalarda ben ne mısır çuvalları taşıdım biliyormusun kaynanam ne dedi bana sen ne taşıyorsunki taşıdığın 1 çuval derdi ama o 1 çuval sanki bana dünyayı taşıyormuşum gibi gelirdi

canım unutulmuyor işte kanayıp kanayıp duruyor bir benim yaadıklarıma bakıyorum birde başkasının kıskançlık kesinlikle değil sadece kendimi değersiz buluyorum
sanada iy akşamlar tatlımmm

nilüfercim meraba seninle henüz tanışma fırsatımız olmadı.şimdi yazılanları ben de okudum.arkadaşlarım çok güzel şeyler söylemişler bana birşey kalmamış zaten ama canım böyle pes etme bak çocukların olacak daha hayata yeniden bambaşka bir şekilde başlayacaksın ne demek yaşlandık heves kalmadı falan dur daha çocuklarını düşün onlarla yaşayacağın güzel günleri düşün.insan hayalleriyle yaşar ve pozitif düşüncenin gücüne inan,bununla ilgili kitaplar var mesela alıp okuyabilirsin eminim çok iyi gelecektir sana şiddetle tavsiye ediyorum.kendine iyi bak bende çıkıyorum.iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…