cnm gulerım gecmıs olsunnnn kız cıgdem unutmusun sen benjıııı
bebek arabası bız kraft aldıkk uc tekerlıklı olanlardan ınnaılmaz rahat ve cok gusel 300 ytleye aldık bızdee tavsıye dederım 3 tekerlıklerı
çiğdemcim hoşgeldin canımcım, çok seviniyorum bi bebişin olacağına.
bu sefer herşey çok güzel olacak çoooook.hamileliğinin tadını çıkar, mutlu ol,
sonra geri gelmiyo bu günler canım benim.
güler kız sana ne diyim ben ne diyimmmmmmm. pirinci de sebzelerle birlikte koyacan kız hepsi birlikte az suyla pişecek ama suyu aşırı az koyup yakma sakın. sonra hepsini birden ezeceksin çatalla, püre haline gelecek.tabiki pirinçler erimiyor,çatalla biraz parçalanıyor okadar ama merak etme bebiş yutuyor onları, hadi kolay gelsin. ben kereviz,havuç,az patates ve bir çay kaşığı pirinç atıyorum çok güzel afiyetle yiyor oğlum.
ben geldiiiim... iyiyiz çok şükür..
evet bi süre gelemedim.. ablama üzüldüm aklım hep ondaydı..
ablamı tanıdınız artık çok bahsetmiştim size.. hani benim başım dönerken son zamanlarımda hep camlarımı silmeye gelmişti, hemde iş yapmayı hiç sevmezken..
neyse
ablam dul benim.. çalışıyo.. bugünedek biriktirdiği parayla kendine araba aldı.. geçen hafta pazar günü komşu köye babamla birlikte benzin almaya giderken.. aşırı hızdan arabayı mıcıra kaydırmış takla atmış.. çok şükür babam ve ablam iyiler ama araba hurda.. babamda benim doğumdan önce kalbine stent taktılar.. ama çok şükür ikisindede bişiy yok ablamın sadece burnu biraz zede almış ama çok şükür kırık bilem yok.. dikiş atmışlar sadece okadar.. verilmiş sadakaları varmı.. allah korumuş..
ablam diyo.. arabamı ben alın teriyle aldım.. kaça mal olursa olsun yaptırcam.. şimdi araba tamirde..
öyle yani...
hergün aradım onu bişiy varmı diye..
annemde sıkıldım biraz.. annemde kalp hastası.. kazayı başkasından duyunca.. ee sağ olsun millette abartmaya bayılır.. anneminde tansiyon felan çıkıyo.. kalpte zaten vukattlı.. hemen hastaneye kaldırıyorlar.. şimdi herkes gayet iyi ama epey hareketli bi hafta geçti..
çok şükür allah korumuş
hangi site gülerim anlayamadım kıss?canancım bu siteden kendini takip edebilirsin.. hangi haftada bebişinde ne gibi değişikler oluyo öğrenebilirsin.. uzman tvdende video olarak seyredebiliyon..
çiğdemcim çok teşekkür ederim tatlım, bende seni tebrik ederim, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..selam kızlarrr nasılsınız geçmişi az okudumm neler olmuş neler
canannn hayırlı olsun canımmm Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah sağlıkla canımm
kıslar benim bu yıl sınav derdim olmadı
okulu dondurdum bu sene
şimdide seneye mali müşavirlik stajımı başlatıcam Allah kısmet ederse
3 sene staj sonunda onda ara ara sınavlar var ve daha ağır hep mesler dersleri
inşallah başarırım kızlar dua edin bana :18:
seneye staj başlatma sınavı var onu kazanırsam stajım başlıcak şimdiki iş yerimi göstericem çünkü bırakmıyolar burdan beni. Bastonlu nine olana kadar burdasın bırakmam diyo parton. Büro açmahayallarim vardı ama çok zor mükellef bulmak torpil istiyo.
Hayırlısı artık bakalım kendime bi hedef belirledim ama nasıl yapıcam bilemiyorum .
gülerim nurtenim canlarım benim doğru söylüyorsunuz işte geçicek de az zamanımız daha varr heralde hele bir tekmeye başlasın dediğiniz gibi kafam rahatlıycak 16 sındaydı dr randevusu ama bu cmts gidicem inşallah basıyor çünkü afaganlarr :))) eşim de çok hevesli her sabah akşam konuşuyo bebişe onunda hayalleri yine yıkılacak diye çok korkuyorum eşim ecrin e gitmemide yasakladı sanki onu orada terketmişim gibi geliyo halbuki net ten renkli çiçekler almıştım dikicektim şimdi zamanı onlarda kaldı babama vericem gitsin diksin artık geçicek bugünlerde az sabırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?