Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aman sevalim kız unuturmuyum ben sizi ogün yazarken kalktım pc nin başında gelince kapanmış net girince sayfa gitmiş 2 ciye yazınca atlamışım seni yoksa hepinize tek tek yazıyordum valla sen söyleyince 2 ciye yazmadığımı farkettim inan kadriyeyey nilüye bile yazmıştım ilkinde destan gibi canım sakın unuttum sanma 2 ci aceleye geldi nasılsın sen pek girmiyon galiba yoğurt çalışmaları nasıl gidiyo geçen bana milupadan msj geldi devam sütünden yoğurt mayalayabilirsiniz diyordu benimde aklıma acaba anne sütünden de mayalanırmı diye sapıkça bişey geldi olmaz heralde dimi olurmu yoksa denesenize kız organik yoğurt

hoşbulduk canımcımm nabıyosun annene gidecektin neredesin şimdi buraya kardeşine gelirsen görüşelim canımm

kız çidoş anne sütündende yoğurt mayalanıyo ama norlmal süte göre sulu oluyomuş.. gerçi ben hiç denemedim..

hem helebi hayılısıyla cinsiyeniz belli olsun kıyafet olayı kolay.. hem topla cesaretini yeni bebeiş için için hazırla yeni baştan dolabı.. bak o yavrucak karnında üzülür sonra annem beni hiç sevmiyo diye
o yavrucak için metanetli ol ve gardoropla barışma zamanı geldi.. biliyorum çok zor ama karnındaki meleğin için herşey.. sen üzülürsen o dahada çok üzülür.. kız da olsa oğlanda olsa ablasını hep sevicek.. dua edicek.. ama artık yeni bebişi hayata hazırlamak gerek.. o dünyaya geldiğinde kendisi için hazırlanan eşyaları odayı görünce mutlu olucak..

sana bişey anlatayımmı..
cemreyle hastaneden geldik, doğumdan yani.. gecenin 4.de apar topar gittiğimiz için kızçemin yatağı felan hazırlanık değildi. bebiş eve gelmeden hazırlamakta istemedim açıkçası..
neyse
eve geldik.. cemre yi içeriye babası geitdi.. ben ağlıyorum.. oturdum bi kenera cemre kucağımda.. kociş beşiği yapmaya çalışıyo.. kız varyaaaa.. sanki o 4günlük yavrucak büyümüşte herşeyi anlıyormuşçasına beşine dikkatlice bakıyo, babası napıyo, yatağa ne seriyo, beşiğinin herbir köşesine, odanın içindeki herbişeye dikkatlice hep baktı..
bende hem ağladım hemde ona anlattım artık sen bu odada yaşıycaksın.. bak babada yatağını hazırlıyo diye hep anlattım.. oda anlıyormuşçasına hep seyretti..

yani küçük felan deme.. allah tarafındanmıdır nedir herşeyin farkında oluyorlar..

senin meleğinde eve geldiğinde herşeyi ablasına göre değilde kendisine göre hazırlandığını görürse dahada mutlu olur dimi..
helebi hayırlısıyla kıpırdanmaya başlasın ozaman ona bağlılığın dahada artacak, korkuların azalacak..
çok şükür çok sağlıklı bi bebişin var vede hayırlısıyla sağlıcakla doğacak.. hemde küçük tosuncuk olacak

kız dileeeeeek nirdesin...
küçük canavarlar çokmu yoruyorlar seni.... :84::84:

çiğdemciiimm
canım benim hoşgeldin hayatım
anlaşılan canın dayak istiyo senin eşine sölede iki tene vursun popona senin
Rabbim o kadar büyük ki hiç kaygılanma korkma canım benim
herşey güzel olucak Allahın izniyle inşallah
tadını çokar hamileliğinin
klasik halini alan bu günlerini arıcaksın lafını kullanmak istemiyorum çünkü ben hiç aramıyorum.
sende her anının tadını çıkar. O zamanların telaşı bile şimdi tatlı geliyo düşündükce insana.
Biliyorum hiç kolay şeyler diil yaşadıkarın ama Rabbim kullarına çekemiyeceği yükü vermezmiş. Sen Rabbime sığındın hiç isyan etmedin mükafatını çabuk verdi senin çok şükür. İnan kendim gibi sevinmiştim ilkinde sana bi o kadar da üzüldüm bende ama ikinciye daha fazla sevindim inanırmısın Allahım gözünün yaşını dindirdi diye.

kıslar benim bu yıl sınav derdim olmadı
okulu dondurdum bu sene
şimdide seneye mali müşavirlik stajımı başlatıcam Allah kısmet ederse
3 sene staj sonunda onda ara ara sınavlar var ve daha ağır hep mesler dersleri
inşallah başarırım kızlar dua edin bana :18:
seneye staj başlatma sınavı var onu kazanırsam stajım başlıcak şimdiki iş yerimi göstericem çünkü bırakmıyolar burdan beni. Bastonlu nine olana kadar burdasın bırakmam diyo parton. Büro açmahayallarim vardı ama çok zor mükellef bulmak torpil istiyo.
Hayırlısı artık bakalım kendime bi hedef belirledim ama nasıl yapıcam bilemiyorum .

gülercim bebek arabası çok iyi oluyo valla muhakkak al
çok iyi oluyo valla
ben crystal bebe maka bişi aldım
tanınmış bişey diil ama çok kullanışlı bizim araba wolkvagen pola arkası küçük yani hiç biri sığmadı arabaların bu araba da 2 kere katlanıyo ve incecik oluyo ve çok hafifi ben asansör bozulduğunda 5. kata rahat çıkartıyorum yoksa diğerleri feci ağır bak remini buldum netten sana

3 ayrı görüntüsü var
tenteside ayaklarına kadar iniyo yağmurlu yada soğuk havada çok rahat
burda indirimli 232 diyo ama ben 210 a almıştım 3 ay önce

Son düzenleme:
kıslar biz efeye direk normal çorba yapıp veriyoruz. Tabi ona tuzsuz azcık zeytinyağlı olarak özel bi yemelik pişiyo. Annem yazın geldiğinde taze tarhana getirmişti bana hiç ekşisi yok harika olmuş ondan bile arada veriyorum bayılıyo benimki.
doktor da mercimek çorbası ver dedi yeşil mercimek kırmızı mercimek aklıma geleni yapıyorum, tavuk suyuna şehriyeyide çok severek yiyo. brokoli çorbasını da çok seviyo. Sebze çorbasına da patates havuç karnıbahar ve bulgurdan yapıyorum. Pirinç çok nadir koyuyorum bulgur kan yapıyo diye bulgur koyuyorum. bamyanın suyundan pırasanın suyundan veryiyorum kendim yerken tatlara alışsın diye
birde doktor bana meyvelerine azcık pekmez koyabilirsin dedi. Arada yediği meyvelere koyorum ama arada bir yapıyorum çünkü meyve tadını da alsın. Kahvaltısına da 3-4 bebek bisküvisi yarım yumurta sarısı azcık tuzsuz peynir keçi sütü azcık bal koyuyorum afiyetle yiyo. Halası bikaç gündür zeytin ezmeside katmaya başlamış. Bugünde çorba olarak azcık yoğurt çorbası yapıcak ilk kez yi,ycek bakalım sevicek mi bıdığım

Son düzenleme:
Üç mahkum cezaevi yolundadır. Her birine, hapiste geçirecekleri günler için bir eşya getirilmesine izin verilmiştir. Otobüste, biri diğerine döner ve sorar, "ee, sen ne getirdin ?", diğer mahkum bir kutu boya çıkarır ve bunlarla her şeyi boyayabileceğini söyler ve diyer mahkuma sorar, "sen ne getirdin ?". Oda, yanındaki kutuyu açar ve içinden iskambil kağıtlarını çıkarır. "Bunlarla poker oynayabilir, fal bakabilir veya herhangi bir kart oyunu oynayabilirim" der. Üçüncü mahkum köşede sessizce sırıtarak oturmaktadır. Diğer iki mahkum fark eder ve sorarlar, "Sen niye kendinden eminsin o kadar, sen ne getirdin ?" Üçüncü mahkum bir kutu çıkarır ve gülerek "bu tamponları getirdim," der. Diğer iki mahkumunda kafası karışmıştır, merakla sorarlar, "Bunlarla ne yapabilirsin ki?" Üçüncü yine sırıtır ve kutuyu göstererek "Kutuda yazdığına göre, bunlarla at sürebilir, yüzmeye gidebilir hatta paten kayabilirmişim"

of bugün iş yapasım yok burda dolanıyom
siz yoksunuz bur da da püffff

gülercim çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...

canancım bu siteden kendini takip edebilirsin.. hangi haftada bebişinde ne gibi değişikler oluyo öğrenebilirsin.. uzman tvdende video olarak seyredebiliyon..
hangi site gülerim anlayamadım kıss?

selam kızlarrr nasılsınız geçmişi az okudumm neler olmuş neler
canannn hayırlı olsun canımmm Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah sağlıkla canımm
çiğdemcim çok teşekkür ederim tatlım, bende seni tebrik ederim, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

kızlar bi kaç gündür giremedim, midem baya kötü..bugün daha iyiyim çok şükür..rabbim sağlıklı bir hamilelik göstersin inşallah...

canım benimde son senem bende aslında maliye yazarken direk müşavirlik düşünüyordum ama tabii İstanbul'da çalıştığım yer çok yoğundu hep sayısallardan kaldım 7 sene geçti ancak mazun olucam evlenince iyice adapte oldum derslere öyle bir çalıştığım yer de yok staj için göstereyim. Bazı yerler staj deyince düşük ücretle çalıştırıyorlarmış. Ayrıca benim öyle yanımda annem felanda yok bebeğe iki yaşına kadar hiç olmazsa kendim bakmam lazım o ondan sonra da nasıl iş bulcam. Daha hamile bile değilim zor yanii. Dediğin gibi büro açmak çevre istiyor mükellef bulmak kolay değil. Bu arada sen okulu dondormuşsun seneye staj başlatcam demisşin son senen mi. Son sene de staj başlatılıyor mu ben resmen okulun bitmesi lazım diye biliyorum. Valla bende bilmiyorum işte ne yapacağımı zaten biroda açamayacaksam hiç uğraşmayayım diyorum ama bakalım zamanı gelince belki başlatırım çalışmaya başlayınca çalıştığım yeri gösteririm. Bir mezun olayımda düşüneceğiz.

canancım canım başladı mı bulantılar
Allah yarıdm etsin inşallah çok yoıpranmadan atlatırsın bu dönemi

sedacım ben normalda zaten konya selçuk muhasebe mezunuyum .
okul biter bitmez evlendim sonra da işletme de okiyim diye aöf ye başvurdum ( aklıma tüküriim naapceksem çift diplomayı ) sonrada aöf bitsin ikisinin dersleri ağır gelir diye başlatmadım stajı çünkü mali müşavirlik staj başlatma sınavı gerçekten çok ağır dersleri var. son senem aöf de seneye ağustosta smmm başvurusu sınav da diğer sene yani çakışmaması için böyle yaptım ama inşallah seneye ders bırakmadan bitiririm okulu.

Son düzenleme:
gülerim nurtenim canlarım benim doğru söylüyorsunuz işte geçicek de az zamanımız daha varr heralde hele bir tekmeye başlasın dediğiniz gibi kafam rahatlıycak 16 sındaydı dr randevusu ama bu cmts gidicem inşallah basıyor çünkü afaganlarr :))) eşim de çok hevesli her sabah akşam konuşuyo bebişe onunda hayalleri yine yıkılacak diye çok korkuyorum eşim ecrin e gitmemide yasakladı sanki onu orada terketmişim gibi geliyo halbuki net ten renkli çiçekler almıştım dikicektim şimdi zamanı onlarda kaldı babama vericem gitsin diksin artık geçicek bugünlerde az sabırrr

canım benim geçicek tabi
sen ecrini hiç düşünme annesi onu melekler cennete uçurdu
o cennette annesini bekliyo
O mezarda küçücük bedeni var sadece ama o cennette sen yanlız bıraktım diye düşünme onu hiç
babasınada bunları söyleyerek hevesini kırma inan doğunca dahada bi bağlanıcaksınız bebeğine merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…