Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar hayırlı cumalarrr
off off ben çok meşguldum çarşamba sabahın köründe babam aradı annem hastalanmış acildeyiz dedi panik olduk tabi şeker 780 tansiyon 22 şükürler olsun ne felç gelmiş ne başka bişey mucize şekilde hasarsır atlattı başkası olsa 400 de şeker komasına girer bugünde akşam taburcu olacak inşallah ama diyaliz haftada 2 di muhtemelen 3 e çıkacak çok su topladı vucudu olsun buna şükürrr Allah onları başımızdan eksik etmesin sağlıklı ömür versin
kendimden bahsedeyim ben zaten bebekten paniktim bide bu olunca koptum tabi annem az iyi olunca ilk gün akşam annem böbrek vakfında diyaliye giriyo hizmet hastanesine bağlı oradaydık zaten yengem dedi gel sait beye gidelim benin yeğenlerin ikiside orada sait beyde doğdu hemen araya sıkıştırdılar bizi girdik kontrole veeeee pipiyiii gördükkkkk biraz karıştım tabi kızdan sonra erkek Allah hayırlı sağlıklı ömür versin Erdemimiz geliyo inşallah eşim havalara uçuyoo çokk sevindi ecrindede çok sevinmişti ama erkeği daha çok istiyormuşş bunuda anladım hayallere başladı tabi oğlumla maça gidicez dükkanda yardım edecek bana vs vs canım benimm 2 aşkım eşim ve oğlummm kendimi kız annesi modundan çıkarıp erkek annesi moduna soktum hemen yapacak bişey yok eşim ecrinde hep diyordu anam yandım ev toka dolacak diye şimdide diyo ohh ev çorap kokacakk öyle iştee

gülerim benim son adet tarihi 19 aralık valla sen bana yaparsan ticker sevinirim ilkinide öznurum yapmıştı işte erdeme yap bişeyler teyzesii

canannnn cemreyle nil oğlumdan büyük alamayız kızın olursa talibim anamm kız anasıyken oldum cadı kaynanaa bendee

ÇİĞDEM CANIM GÖZÜNÜZ AYDIN ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ÇOK SEVİNDİM DEMEK SENDE OĞLAN ANASI OLUYOSUN AYYY NE GÜZEL YA

çiğdem bu arada annen içinde çok geçmiş olsun canım çok şükür şimdi iyiymiş üzme kendini allah annemizi babamızı başımızdan eksik etmesin çok zor valla seni çok iyi anlıyorum

5 dk sonra net kapanıyo offff yaaaaaaaaaaaaaa iş yerinde vakit var ama evde vakit yokkk

çiğdem bu arada annen içinde çok geçmiş olsun canım çok şükür şimdi iyiymiş üzme kendini allah annemizi babamızı başımızdan eksik etmesin çok zor valla seni çok iyi anlıyorum

aminn canımmm anne babalarımızı ve evlatlarımızı
rabbim bize bağışlasın

annene çok geçmiş olsun canım

gelin damattan büyük olursa, zengin olurlar bikerem..
hem ben kızçemi kadir mertten başkasına vermem..

baksana sen daha şimdiden gelin beğenmiyon.. ilerde naparsın heeeç bilmem..
allah bilir bi kenra oturup yerleri sil gelin.. bulaşıkları yıkadınmı gelin.. dersin :18:

cadı kaynanatör çidoşş:125:

ayyy canım arkadaşım ya nasılda sözünde duruyo maşallah sana zaten kadir mertte kimseciklere vermez cemresini

çidoşum şaka biyana..
allah sağlıcakla oğluşunu kucağına almayı nasip etsin... çok sevindim erkek olmasına.. babasıyla evin ortasında güreş yapıp arabacık oynarlar artık

kızkenden itibaren hep bi oğluşum olsun istemişimdir..

eşininde heryer çorap kokcak muhabetine çok güldüm..
ilahi çok filimsiniz

Ayyy gülercim inanmayacaksın sana yemin ederim şimdi cemrenin fotoğrafını açtım kadir mert kahkaha atıyo nasıl gülüyo anlatamam yavrum ya içinemi doğdu nedir şoktayım ayol :96: :96:

AAAAAAAAAAAAAAAA ŞİMDİ CANLI CANLI GÖSTEREBİLSEM KEŞKE NASIL BAKIP GÜLÜYO HEMDE ÇAPKIN BAKIŞLARLA ŞU YEŞİLLİ ELBİSELİ FOTOĞRAFINA ODA GÜLÜYO CANIM GELİNİM

valla deeee

kanmı çekti ne... daha şimdiden güzel kızdan anlıyo desene.. baksen bacaksıza...

canım damadım benim.. bende ilk fırsatta cemreye martin fotolarını göstereyeim bakalım o napçek

bu ayki fotoları daha da güzel.. kırmızı sanç bantlı fotolarını koyucam yakında..

canım çok fena şerbetli tatlı istiyo.. evde şeker ve un az kalmış offff
tatlı istiyooooom

Çiğdemciğim çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun ama sen moralini yüksek tut canm. Bu arad gözün aydın erkek annesi oluyorsun demek maşallahh.. benim eşimde birşey demiyor farketmez diyor ama kız çocuklarını çok daha seviyor gibi bilmiyorum artık. demek erkek annesi olmak böyle birşey hemen kaynana moduna giriliyor yanii şimdi böyleysen doğup büyünce neolacak acaba. ama sen belli etme bak vermez bunlar kızlarını sana..

bu arada bizde çarşamba günü kaynanama gittik evlillik yıldönümleriydi. Pasta yaptırdım kalpli bir de poğaça yaptım felan gittik. Çok sevindiler ilk defa bu sene kaynanam unutmuş yıldönümlerini. Diğer oğlu da evleniyor Amerika'da bir kızla. Yani dönmeyecek Türkiye'ye kaşacak orada oysa kaynanam baya umutlanmıştı şok oldu biraz hala onun etkisinde heralde. Amerikalı eltim olacak yani. neyse işte muhabbet ettikm felan bana biblo felan koymuş birde örtü takımı koymuş. bende evde baktım beğendim aradım teşekkür ettim. bir tek kızım var tabii vericem dedi bende bir kızın daha var artık dedim. yok sen başkasın, yanıbaşımızdasın sen hep daha farklı olacaksın dedi. o uzakta yılda bir kere ya gelir ya gelmez dedi. sen ilk göz ağrımsın felan dedi ben şoklarda tabii. herzaman güzel sözler söylerde ne zamandır bişi dediği yoktu. bende olsun o da kıznız dedim. bir de otururken dedi işte saten yorgan felan yaptıracaknmış ben lohusayken sereyim diye öyle dedi. bende dedim torun sinyali veriyo galibaa..

gülerrr tsk ederimm ellerine sağlık canımm ama neden 8 hafta yazıyooo

hehe valla cadı kaynana moduna girdim kız sizin kızçeleri beğenmezmiyim ben yaş farkı olacak diye alamayız dedim oğluşum doğana kadar sizin kızçeler çişini söylemeye başlarr :))) he valla babam bile eşime diyoo oğlum 2-1 öndesiniz öttür borunu (şüpheleniyom zaten benim babammı bu diye damadı tutuyoo hep ) bende diyom bak ikiz yapma genlerim var arkadan yaparım ikiz kız 3-2 olursunuz ona göre

Son düzenleme:

tabi anladı sana kalacak yaşlılıkta öbürü uzak hem yabancı gelip kaynanayamı bakarr sana iyi davranıyo şimdi tadını çıkar kızzz fazladz yüz vermeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…