Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çiğdemcim nasılsın bu arada
yaramazlık yapıyo mu seninki
1 aya kalmaz kıprtılarını da hissetmeye başalrsın
kıs ben daha adet olmadım biliyon mu 15 gün geçti
bi hastaneye gitcem önümüzdeki günlerde ne oluyo anlamadım

kıslar benim sıpa bi baba delisi oldu ki sormayın
ben iki saat gıdıklıyorum oynuyorum azıcık bi kıkırdıyo
babası kapıdan girince gülümseyim boncuğuum diyo bizimki basıyo kahkahayı
hopluyo zıplıyo alsın beni diye

Çiğdemciğim aslında dinimizde mezar ziyareti yokmuş mezara gidip dua etmemizin nedeni de biz de bür gün buraya geleceğiz toprak olacağızı hatırlamakmış. Ecrin'inin orada sadece bedeni var. Ama o seni hep görüyor ruhu seni hep izliyor ve bekliyor seni. O senin öbür dünyada şefaatçin olacak. Sen bu bebeğini seveceksin diye onu terketmiş olmayacaksın ki. Her çocuğun yeri her annede farklıdır. Sen bu hamileliine odaklan ve kötü şeyler getirme aklına artık herşey senin için çok güzel olacak ve güzel bir aile olacaksınız. Allah seni bir sınavdan geçirdi sende bu sınavı geçtin ve artık güzel günler gösterecek Rabbim sana böyle yaparak eşini de kendini de strese sokma hayatım..

Son düzenleme:

ankadım canım keşke baştan başvuru yapsaymışsın. Bende tam tersi lisede sözel okudum hiç muhadebe felan düşünmezdim ama şehir dışına tutuyordu notum oraya da gidemezdim o yüzden açıköğretim yazdım sözel okudum diye de dersaneler beni maliyeye yönlendirdi evet açıköğretimde çalışması kolay bir bölüm ama mali müşavirlik yapabilecek olsaydım bana faydası olacaktı bende keşke işletme yazsaydım dedim pişmanım o yüzden artık muhasebe yapıcam çok arayan var maliye diplaması olan kişileri bakalım artık ama nereden baksan hemen olsa bile 2.5 sene sonra ancak başlarım çalışmaya kaynanam bakamaz zaten söylüyor bakamam diye herşeyini eve gelen kadın ve kayınpederim yapıyo annemde yanımda değil o yüzden ben bakıcam bir süre..

nurten geçen okumuştum test yapmışsın bebek yokmuş 15 gün çok canımm ihmal etmeden hemen dr git sen bir sorun olduğu kesin ilerlemeden ilaçla hemen tedavi olursun

hangi site gülerim anlayamadım kıss?

çiğdemcim çok teşekkür ederim tatlım, bende seni tebrik ederim, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Hafta hafta gebelik (hamilelik) dnemi belirtileri - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
sitenin adını yazmayı unutmuşumki ah salak kafam
bu site çok güzel hangi hafta bebişte negibi gelişmeler oluyo takip edebilirsin.. bide uzmantv diye yer var. sor geogle amcaya seni uzmantvye götürür. oradada video olarak herşeyi bulabilirsin..

nurtişim bidenem..
benimde adetim geçen ay 10gün buayda 15gün geçince dr gittim. emzirdiğim için yumurta çatlayamamış kist olmuş. şimdi hap kullanıyorum.. bence sende fazla ertelemeden dr git.. inşlh sende bari bişiy yoktur..

çidoşum minik kuşum nasılsın..
burdasın ama benim çıkmam gerekiyo.. kızçe ağlıyo.. başka zaman görüşürüz olurmu.. kendine çok ii bak öpüyorum kocaman

kısmet canım ya
maliye denetmeni falan olabilirsin maliyeyle kpss ye gir bence denetmenlik harika bi meslek
hadi zevkle yapmayı bi kenara bırak aylık en az 2500 tl kadar gelir var diye biliyorum ben

nurten geçen okumuştum test yapmışsın bebek yokmuş 15 gün çok canımm ihmal etmeden hemen dr git sen bir sorun olduğu kesin ilerlemeden ilaçla hemen tedavi olursun

evet canım ya
bende adet olursam gidiyim diye bekliyodum gidince spiral de taktirim diye ama kist felan olmuşsa zaten takılmıyomuş spiral onun için bende yarın akşama falan gidiyim diyorum. Birde efe hastaydı bir an önce yanında olim diye akşam muayeneye gitmedim. Şimdi topladı kendini aklım kalmadan giderim

arada sancı giriyo neye uğradığımı şaşırıyorum valla inşallah mühim diildir.
yarın gidim ben kesin ya.

gülerimmm maşallah 41 kere maşallahh koca kız olmuşş nede güzel gülüyoo Rabbim ömür boyu yüzünü güldürsün inşallah canım benim pc hep açık ama başında değilim tüm gün bahçe oyunu bitti şimdi hastahane var tansiyon ölçüp mr çekiyom bütün gün ne yapıyım başka türlü kafa dağatılmıyoo he bide örgüm var marifetli ipten bebişe battaniye başladım beyaz pıtırcık pıtırcık oluyoo çok güzell Allah sahibine kullanmayı nasip etsin inşallahh resim eklemeyi yazarsanız bir ara çekip koyarım :82:

kızlarrr nabersnzzzz yaaaa nasıl gıdıoooo

biz iyiyiz sendne naberr.. Senin yakışıklı da maşallah yakıyor ortalığı hani gittikçe daha bir yüzü çıkıyor ortaya sana da döndü sanki kız yüzü baştan daha çok benziyordu sanki babasına.. Kilosu felanda gayet yerinde maşalllah oğluşunaa...

Ben dün sınav cevapları yayınlandı baktım aklımda kaldığınca beklediğimden kötü bazıları bazıları da beklediğmden iyi. iki tane 43 var hiç beklemiyordum. Türk dilim 75, iki tane 63 var, bir 57, bir 67 öyle işte düşükleri yükseltmeye çalışıcam. hatırlamadıklarım varsa belki değiir sonuçlar gelince bilmiyorum.

Bugün kaynanamların evlilik yıldönümü. Geçen sene tarihi bilmiyordum o gün gitmiştik bende hatırladınız da geldiniz sandım demişti felan bende unutmadım bir daha. Pasta sipariş ettik kalpli felan bugün alıcam bir de evde bişiler hazırlıcam akşam gidip kutlucaz. Anlamasınlar diye haftasonu gitmedik sınav çıkışı iki gün arayla gidersek anlarlar diye. Öyle işte...

Hadi ben kaçtım işlerimi bitireyim de çıkayım çarşıya..

iim bnde cnmmm evt sukur buyudu vala ılk dogdugunu htrlıorumda :) yap bı kızda inş alalımmm :)

KIZLAR YA ÇOK MUTLUYUM HAFTA SONU SINAVIM ÇOK GÜZEL GEÇTİ BU GÜN SORULAR AÇIKLANDI CEVAPLARIMI ALMIŞTIM DURUN SİLERE NOTLARIMI YAZAYIM GERÇİ İNGİLİZCEYE HİÇ ÇALIŞMADIM AMA 9 DERSİN 8 TANESİ ÇOK GÜZEL
SOSYAL POLİTİKA 93
TÜRK SİYASAL HAYATI 90
DEVLET BÜTÇESİ 90
TÜRK VERGİ SİSTEMİ 83
İDARE HUKUKU 63
ANAYASA HUKUKU 63
ALT DERSLERİM BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİYDİ İKTİSAT TEORİSİ 83 İSTATİSTİK 73
SON OLARAK İNGİLİZCEM 43 AYYY İNŞALLAH FİNALDE HEPSİNİ VERİRİMDE BÜTÜNLEMEYE KALMADAN 4. SINIFA GEÇERİM ÇOCUKLA ÇALIŞMAK ÇOK ZOR ALLAHTAN İŞE BAŞLADIMDA İŞ YERİNDE ÇALIŞTIM KONULARA

aferin sana canım.. Ben bütün gün evdeyim ama benim notlarım böyle değil valla. Çok ters köşe yaptılar bizi. İnşallah bu notlarla zaten geçersin. Yüksek olanlara bakmana bile gerek yok benim orta derece. 2 dersim kötü gelecek sanırım ama cevapları almadım aklımda kaldığınca baktım inşallah yükselir diye dua ediyorum resmi sonuçlarda. Çok değiştirmiştim çünkü ama hatırlamıyorum. Neyse aerık finalde sıkcam dişimi zaman çok az yaaa..

helallllll

bilgisayarındaki resmi buraya koymak için için
önce bu adrese gir ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
sonra burdan "browse" tıklayıp bilgisayarındaki bi resmi seç..
"upload now" tıklayıp yüklenmesini bekle.. resim yüklenince kendiliğinden bi başka sayfa açılacak ve oradan açılan linklerden url ile başlayan adresin tamamını kopyala

cvp bölümünde açılan sayfadaki menüde hani yazı tipleri yazı çeşitlerinin hizasında üzerinde ataç işareti olan dünya seçeneğini tıkla (zaten dünyanın üzerine geldiğinde link ekle yazıyo) oradaki yazıyı sil kopyaladığın aderesi oaraya yapıştır..

hadi bişiy dene bakalım

çidoşum bidenem bana sat tarihini yazarmısın sana bebişli bi ticker yapalım

yada vaktin olduğunda bu adresten gönlüne göre sende seçebilirsin..
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
bu adresten next deyip ilerleyip gönlüne göre seçebilirisn.. beğendiğin resimleri seçtikten sonra
senden tarih girmeni isteyen bi sayfa açılacak.. oraya üstteki yere tahmini doğum zamanını. alttakine ise sat tarihini yaz..
"enter your text here " yazan yere ise gönlünden geçen meleğine hitap sözünü yaz..
"böcüğüm sağlıcakla gel" gibi yine next deyip açılan sayfada enüstteki seçenekten Lilypie - Pregnancy ticker details seçip açılan adresi kopyala

sonrada kkda kullanıcı profilinden / profili düzenle sayfasından en altta çizelge bölümüne kopyaladığın adresi yaz değişiklikleri kaydet
tamamdır..

yazarken böyle uzun ve karışıkmış gibi görünsede çok kolay ve eğlenceli..

eğer bana sat tarihini yazarsan bende senin için yapabilirim..

gecmıs olsun canımmm

yok canım.pc bozuldu..yenı yaptırdık..ıkı cocuklada cok zor gercektenn....havalar duzeldı..parka atmamlazım buyuk oglanı..küçügü pusete atıp :)

maşallah..buyumus bebegın...kız mı erkek mı acaba..hayırlısıyla gelsın mınık kelebegın...

kız dileeeeeek nirdesin...
küçük canavarlar çokmu yoruyorlar seni.... :84::84:
ay ancak geldım...
ne yapayım..uykuusuzcuk bır yansdan..emır yıne hasta oldu...
havalar sogukk...

kızlar bi kaç gündür giremedim, midem baya kötü..bugün daha iyiyim çok şükür..rabbim sağlıklı bir hamilelik göstersin inşallah...

[maşallah pıtpıtlarda duyulmus.allah tamamına erdırsın canım..

gulker ben goremedım resımı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…