gülerim nurtenim canlarım benim doğru söylüyorsunuz işte geçicek de az zamanımız daha varr heralde hele bir tekmeye başlasın dediğiniz gibi kafam rahatlıycak 16 sındaydı dr randevusu ama bu cmts gidicem inşallah basıyor çünkü afaganlarr :))) eşim de çok hevesli her sabah akşam konuşuyo bebişe onunda hayalleri yine yıkılacak diye çok korkuyorum eşim ecrin e gitmemide yasakladı sanki onu orada terketmişim gibi geliyo halbuki net ten renkli çiçekler almıştım dikicektim şimdi zamanı onlarda kaldı babama vericem gitsin diksin artık geçicek bugünlerde az sabırrr
sedacım ben normalda zaten konya selçuk muhasebe mezunuyum .
okul biter bitmez evlendim sonra da işletme de okiyim diye aöf ye başvurdum ( aklıma tüküriim naapceksem çift diplomayı ) sonrada aöf bitsin ikisinin dersleri ağır gelir diye başlatmadım stajı çünkü mali müşavirlik staj başlatma sınavı gerçekten çok ağır dersleri var. son senem aöf de seneye ağustosta smmm başvurusu sınav da diğer sene yani çakışmaması için böyle yaptım ama inşallah seneye ders bırakmadan bitiririm okulu.
hangi site gülerim anlayamadım kıss?
çiğdemcim çok teşekkür ederim tatlım, bende seni tebrik ederim, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
ankadım canım keşke baştan başvuru yapsaymışsın. Bende tam tersi lisede sözel okudum hiç muhadebe felan düşünmezdim ama şehir dışına tutuyordu notum oraya da gidemezdim o yüzden açıköğretim yazdım sözel okudum diye de dersaneler beni maliyeye yönlendirdi evet açıköğretimde çalışması kolay bir bölüm ama mali müşavirlik yapabilecek olsaydım bana faydası olacaktı bende keşke işletme yazsaydım dedim pişmanım o yüzden artık muhasebe yapıcam çok arayan var maliye diplaması olan kişileri bakalım artık ama nereden baksan hemen olsa bile 2.5 sene sonra ancak başlarım çalışmaya kaynanam bakamaz zaten söylüyor bakamam diye herşeyini eve gelen kadın ve kayınpederim yapıyo annemde yanımda değil o yüzden ben bakıcam bir süre..
nurten geçen okumuştum test yapmışsın bebek yokmuş 15 gün çok canımm ihmal etmeden hemen dr git sen bir sorun olduğu kesin ilerlemeden ilaçla hemen tedavi olursun
Hafta hafta gebelik (hamilelik) dnemi belirtileri - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
sitenin adını yazmayı unutmuşumki ah salak kafam
bu site çok güzel hangi hafta bebişte negibi gelişmeler oluyo takip edebilirsin.. bide uzmantv diye yer var. sor geogle amcaya seni uzmantvye götürür. oradada video olarak herşeyi bulabilirsin..
nurtişim bidenem..
benimde adetim geçen ay 10gün buayda 15gün geçince dr gittim. emzirdiğim için yumurta çatlayamamış kist olmuş. şimdi hap kullanıyorum.. bence sende fazla ertelemeden dr git.. inşlh sende bari bişiy yoktur..
kızlarrr nabersnzzzz yaaaa nasıl gıdıoooo
iim bnde cnmmm evt sukur buyudu vala ılk dogdugunu htrlıorumda :) yap bı kızda inş alalımmm :)biz iyiyiz sendne naberr.. Senin yakışıklı da maşallah yakıyor ortalığı hani gittikçe daha bir yüzü çıkıyor ortaya sana da döndü sanki kız yüzü baştan daha çok benziyordu sanki babasına.. Kilosu felanda gayet yerinde maşalllah oğluşunaa...
Ben dün sınav cevapları yayınlandı baktım aklımda kaldığınca beklediğimden kötü bazıları bazıları da beklediğmden iyi. iki tane 43 var hiç beklemiyordum. Türk dilim 75, iki tane 63 var, bir 57, bir 67 öyle işte düşükleri yükseltmeye çalışıcam. hatırlamadıklarım varsa belki değiir sonuçlar gelince bilmiyorum.
Bugün kaynanamların evlilik yıldönümü. Geçen sene tarihi bilmiyordum o gün gitmiştik bende hatırladınız da geldiniz sandım demişti felan bende unutmadım bir daha. Pasta sipariş ettik kalpli felan bugün alıcam bir de evde bişiler hazırlıcam akşam gidip kutlucaz. Anlamasınlar diye haftasonu gitmedik sınav çıkışı iki gün arayla gidersek anlarlar diye. Öyle işte...
Hadi ben kaçtım işlerimi bitireyim de çıkayım çarşıya..
KIZLAR YA ÇOK MUTLUYUM HAFTA SONU SINAVIM ÇOK GÜZEL GEÇTİ BU GÜN SORULAR AÇIKLANDI CEVAPLARIMI ALMIŞTIM DURUN SİLERE NOTLARIMI YAZAYIM GERÇİ İNGİLİZCEYE HİÇ ÇALIŞMADIM AMA 9 DERSİN 8 TANESİ ÇOK GÜZEL
SOSYAL POLİTİKA 93
TÜRK SİYASAL HAYATI 90
DEVLET BÜTÇESİ 90
TÜRK VERGİ SİSTEMİ 83
İDARE HUKUKU 63
ANAYASA HUKUKU 63
ALT DERSLERİM BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİYDİ İKTİSAT TEORİSİ 83 İSTATİSTİK 73
SON OLARAK İNGİLİZCEM 43 AYYY İNŞALLAH FİNALDE HEPSİNİ VERİRİMDE BÜTÜNLEMEYE KALMADAN 4. SINIFA GEÇERİM ÇOCUKLA ÇALIŞMAK ÇOK ZOR ALLAHTAN İŞE BAŞLADIMDA İŞ YERİNDE ÇALIŞTIM KONULARA
KIZLAR YA ÇOK MUTLUYUM HAFTA SONU SINAVIM ÇOK GÜZEL GEÇTİ BU GÜN SORULAR AÇIKLANDI CEVAPLARIMI ALMIŞTIM DURUN SİLERE NOTLARIMI YAZAYIM GERÇİ İNGİLİZCEYE HİÇ ÇALIŞMADIM AMA 9 DERSİN 8 TANESİ ÇOK GÜZEL
SOSYAL POLİTİKA 93
TÜRK SİYASAL HAYATI 90
DEVLET BÜTÇESİ 90
TÜRK VERGİ SİSTEMİ 83
İDARE HUKUKU 63
ANAYASA HUKUKU 63
ALT DERSLERİM BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİYDİ İKTİSAT TEORİSİ 83 İSTATİSTİK 73
SON OLARAK İNGİLİZCEM 43 AYYY İNŞALLAH FİNALDE HEPSİNİ VERİRİMDE BÜTÜNLEMEYE KALMADAN 4. SINIFA GEÇERİM ÇOCUKLA ÇALIŞMAK ÇOK ZOR ALLAHTAN İŞE BAŞLADIMDA İŞ YERİNDE ÇALIŞTIM KONULARA
gülerimmm maşallah 41 kere maşallahhkoca kız olmuşş nede güzel gülüyoo Rabbim ömür boyu yüzünü güldürsün inşallah canım benim pc hep açık ama başında değilim tüm gün bahçe oyunu bitti şimdi hastahane var tansiyon ölçüp mr çekiyom bütün gün ne yapıyım başka türlü kafa dağatılmıyoo he bide örgüm var marifetli ipten bebişe battaniye başladım beyaz pıtırcık pıtırcık oluyoo çok güzell Allah sahibine kullanmayı nasip etsin inşallahh resim eklemeyi yazarsanız bir ara çekip koyarım :82:
gecmıs olsun canımmmgünaydın kızlar
ben test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım
çok uykusuz ve yorgunum efem hastalandı aniden
gece boğazı birden bire şişti tıkandı nefesi kesildi apar topar hastaneye koştuk
çok şükür hafif soğuk algınlığındenşişmiş bronşit felan yok
akşam hafif sesi hırıltılıydı bende pekmez vermiştim
yatırmıştım gece 2 gibi tıkandı. Apat topar hastaneye gittik
iyne yaptılar serin hava iyi geldi
aklınızda bulunsun kızlar boğazı şişip tıkanan çocuğun üstünü iyi giydirip souk havaya çıkarın hastanede de soğuk buhar veriyolar
doktor tıkanıtsa eğer aç buzluğu ordan nefes çektir dedi
hastane dönüşü rahattık çok şükür
yastığını yüksek yaptım iyice burun akıntısı genize kaçmasın diye rahat uyudu
sabah bırakıp işe geldim ama aklım onda dakka başı aryorum kayınvaldemi
yok canım.pc bozuldu..yenı yaptırdık..ıkı cocuklada cok zor gercektenn....havalar duzeldı..parka atmamlazım buyuk oglanı..küçügü pusete atıp :)kızlar gülerle kudretten haberi olan var mııııı
hiç sesi çıkmıyo
çiğdoşum nasıl acaba vını yapılmamış daha anlaşılan
sevalde gelmemiş kaç gündür
dileği iyi anlıyorum 2 çocuk birden yoruyodur onu
maşallah..buyumus bebegın...kız mı erkek mı acaba..hayırlısıyla gelsın mınık kelebegın...valla h,ç merak etmiyorum ama bu hamileliğim çok farklı ilkinden ecrinim melek kızım hiç üzmedi anneyi bu yaramaz işimden etti beni kendimi çok halsiz ve hasta hissettim şükür daha iyiyim cinsiyete gelince kız olsa ayy 2 kızkardeş olucaklardı diycem erkek olsa bir kız bir erkek olcaklardı diycem şuan hiç ne hazırlık yapıyom ne hamileliğimi konuşuyom kimseyle hazırlık zamanı gelince o dolabın kapağını nasıl açıcam onuda bilmiyom kapattığım günden beri açmadığım gibi kapağın tozunu bile almadım :18:
selam kızlarrr nasılsınız geçmişi az okudumm neler olmuş neler
olccayyy canımm Allah hayırlı sağlıklı ömür versinn güzel prensesinle sana ve eşine inşalahh güle güle büyüt bebişini
canannn hayırlı olsun canımmm Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah sağlıkla canımm
sedacım hasta olmuşun aramayınca sen a
tahmin ettim hayırlı olsun hakkında canım aslında belirtilerin çokta benziyordu ama hayırlısı sınavlarını da atlat inşallah gelicek bebişin ben inanıyorum kız olursa da adını nazlı koy çok nazlandı çünkü
gülerrr çok geçmişş olsunnn ablana ve babana Allah korumuş valla mıcır kazaları çok feci oluyor çünkü şükürler olsun canımm
nurten sana ve efeciğide çok geçmiş olsunnn canımm neyse bitiyor kış hastalık sezonu kapanacak inşallah
kudretttt işe başlamışsın anam ne zor dur ilk gün bırakıp gitmek mertciği evde ama onlar için tüm mücadele
öznurrr, dilekk sizler nasılsınızz bakimm özlemişim burayı yaaa
ay ancak geldım...kız dileeeeeek nirdesin...
küçük canavarlar çokmu yoruyorlar seni....:84::84:
kızlar bi kaç gündür giremedim, midem baya kötü..bugün daha iyiyim çok şükür..rabbim sağlıklı bir hamilelik göstersin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?