- Konu Sahibi EU3
-
- #22.721
çidoooş geldinmi
tabi anladı sana kalacak yaşlılıkta öbürü uzak hem yabancı gelip kaynanayamı bakarr sana iyi davranıyo şimdi tadını çıkar kızzz fazladz yüz vermeee
gecmıs olsun canım...selam kızlar hayırlı cumalarrr
off off ben çok meşguldum çarşamba sabahın köründe babam aradı annem hastalanmış acildeyiz dedi panik olduk tabi şeker 780 tansiyon 22 şükürler olsun ne felç gelmiş ne başka bişey mucize şekilde hasarsır atlattı başkası olsa 400 de şeker komasına girer bugünde akşam taburcu olacak inşallah ama diyaliz haftada 2 di muhtemelen 3 e çıkacak çok su topladı vucudu olsun buna şükürrr Allah onları başımızdan eksik etmesin sağlıklı ömür versin
kendimden bahsedeyim ben zaten bebekten paniktim bide bu olunca koptum tabi annem az iyi olunca ilk gün akşam annem böbrek vakfında diyaliye giriyo hizmet hastanesine bağlı oradaydık zaten yengem dedi gel sait beye gidelim benin yeğenlerin ikiside orada sait beyde doğdu hemen araya sıkıştırdılar bizi girdik kontrole veeeee pipiyiii gördükkkkk biraz karıştım tabi kızdan sonra erkek Allah hayırlı sağlıklı ömür versin Erdemimiz geliyo inşallah eşim havalara uçuyoo çokk sevindi ecrindede çok sevinmişti ama erkeği daha çok istiyormuşş bunuda anladım hayallere başladı tabi oğlumla maça gidicez dükkanda yardım edecek bana vs vs canım benimm 2 aşkım eşim ve oğlummm kendimi kız annesi modundan çıkarıp erkek annesi moduna soktum hemen yapacak bişey yok eşim ecrinde hep diyordu anam yandım ev toka dolacak diye şimdide diyo ohh ev çorap kokacakk öyle iştee
kızlar bugünlerde aklım hep kadriye ile nilüferde neler yapıyorlar acaba birde nilünün blog adresi neydi nurten sen bilirsin
kız sedoş kaynanatörün ne güzel şeyler demiş öyle.. benimkisi bana böyle şeyler dese.. verdiği gaz bana 1yıl yeter herhalde..bu arada bizde çarşamba günü kaynanama gittik evlillik yıldönümleriydi. Pasta yaptırdım kalpli bir de poğaça yaptım felan gittik. Çok sevindiler ilk defa bu sene kaynanam unutmuş yıldönümlerini. Diğer oğlu da evleniyor Amerika'da bir kızla. Yani dönmeyecek Türkiye'ye kaşacak orada oysa kaynanam baya umutlanmıştı şok oldu biraz hala onun etkisinde heralde. Amerikalı eltim olacak yani. neyse işte muhabbet ettikm felan bana biblo felan koymuş birde örtü takımı koymuş. bende evde baktım beğendim aradım teşekkür ettim. bir tek kızım var tabii vericem dedi bende bir kızın daha var artık dedim. yok sen başkasın, yanıbaşımızdasın sen hep daha farklı olacaksın dedi. o uzakta yılda bir kere ya gelir ya gelmez dedi. sen ilk göz ağrımsın felan dedi ben şoklarda tabii. herzaman güzel sözler söylerde ne zamandır bişi dediği yoktu. bende olsun o da kıznız dedim. bir de otururken dedi işte saten yorgan felan yaptıracaknmış ben lohusayken sereyim diye öyle dedi. bende dedim torun sinyali veriyo galibaa..
gülerrr tsk ederimm ellerine sağlık canımm ama neden 8 hafta yazıyooo
hehe valla cadı kaynana moduna girdim kız sizin kızçeleri beğenmezmiyim ben yaş farkı olacak diye alamayız dedim oğluşum doğana kadar sizin kızçeler çişini söylemeye başlarr :))) he valla babam bile eşime diyoo oğlum 2-1 öndesiniz öttür borunu (şüpheleniyom zaten benim babammı bu diye damadı tutuyoo hep ) bende diyom bak ikiz yapma genlerim var arkadan yaparım ikiz kız 3-2 olursunuz ona göre
dilekçim sağol canım sen neler yapıyorsun emir kardeşini nasıl karşıladı senii kıskanıyordur tabi kardeşine nasıl davranıyo ayyy çizelgemi düzelttiğin için çokk sağol canımm anam 168 gün geçermi
taşınmak çok zor allah kolaylık versin..ben annemdeyim şu an.ev taıyolar.haftaya işimiz biter.ist.a gelecez bakalım kısmetse.efeye bakıyorum napayım,zaman geçip gidiyo böyle canım.
http://hunerlimutfak.blogspot.com/kızlar bugünlerde aklım hep kadriye ile nilüferde neler yapıyorlar acaba birde nilünün blog adresi neydi nurten sen bilirsin
canım.kardesıne karsı ıyı..bazen çokk aglayınca tv.yı duyamıyorum dıye kızıyor..ama bebek genelde başka odada şımdılık..uyanıkken gelıyor bızım yanımıza...bezen yanlızken guzel oyalanıyor..bırakıyorum yerınde..dilekçim sağol canım sen neler yapıyorsun emir kardeşini nasıl karşıladı senii kıskanıyordur tabi kardeşine nasıl davranıyo ayyy çizelgemi düzelttiğin için çokk sağol canımm anam 168 gün geçermi
canım ben hala az uyuyorum..dileekkkkk
napıyooooonnn... uyuyabiliyon muuuuu..
geçenlerde bana nasıl uyuttuğumu sormuştun.. cvp yazamamıştım.. meme emdikten sonra gazını çıkartıyorum(memede uyusabile gazını çıkartmadan uyutmuyorum, uyandırıp gaz çıkartıyorum) tabi artık kocaman olduk gaz sorumuz geçti.. sonrada yine meme emme pozisyonunda ağzına yalancı emzik verip uyutuyorum.. doğduğundan beri hep öyle yaptım. ayakta uytmaya alıştırmak istedim ama oyun sanıp gülüyo, ayaklarımda uyumuyo.. çok ağladığımızda.. özellikle gece nöbetlerinde önceden yine kucağıma alıp gezinerek meme amdirmeye çalışırak uyutmaya çalışıyodum.. napiim gecenin bi yarısı çok fena ağlıyordu..
şimdi eğer uykusu varsa kucağıma aldığımda yalancı memesini verdiğimde hemen gözler kapanıyo.. bakıyorum uykusu var karnı açsa emzirip hemen uyuyoruz çok şükür..
sen nasıl yapıyon..
ha bu arada ben sallanmaya hiç alıştırmak istemedimden kucağımda uytmayı seçtim. ayaklarımızda uyutuyorsak eğer fazla sallamamak gerekiyomuş.. fazla sallamak beyinde tahribata yol açıyomuş.
biliyosun benim kızçenin beyninde kist vardı oyüzden sallamaktan korktum açıkçası
canım yuruteç için bayagı erken dıye düşünüyorum..en az 6 aylık olmalı..bacakları apişik oluyormu bılmem ama bence kuçk daha..bişiy sorcam..
geçengün ablam ve annemle tartıştık.. aklımada takılmıyo değil hani.. bana bişey söyleyin doğrumu değilmi...
kızçemi yürütece koyuyorum.. mşlh gidiyo, odanın içinde dolaşıp duruyo, kendince parmak uçlarına kalkıyo sonra tekrar oturuyo, yapabildiğini görüncede mutlu oluyo gülüyo.. çok fazla değil en fqazla günde yarım saat felan. yoruluyo zaten fazla duramıyo..
annemde diyoki..
yürütece koyma daha çok erken. bacakları apışık olur. bacakları yamuk olur. beli yamuk olur diyo..
doğrumu.. siz ne diyosunuz bu konuda
canım sende az yaramaz degılmıssın..bır ama emırın maceralrını kopyalayıp yapıstırayım..çocuk buyturken afacan çocuklar nasıl zor oluyor okuyun..gülerimm canım benım tsk ederim çizelgeye valla diloş halletti yürüteç meselesine gelince ben kaç aylık oturmaya başlamışım bilmem ama annem hep anlatır 8 aylıkken 2 ayağımı yürütecin bir pabucuna toplayıp altından çıkıyormuşum annem diyo odada yürütece bırakıyordum seni mutfağa gittimdi yarım saat sonra çıkıp emekliyerek mutfağa geliyordun diye zaten 10 aylık mükemmel yürümüşüm çok erken değil heralde sen ara ara koy bastıkça üstüne kasları güçlerin daha çabuk yürür çocuklar ben öyle biliyom kasları güçlenmeyen yürüyemez konuşmayı sökemeyen çişini söyleyemez diye biliyomm
ayyy dilek maşallah emire bişey kalmamış öğrenecek ne kadar güzel okula başlayınca çok faydasını görecek bun ların birde evin yada sizin tel nosunu ezberlet allah korusun bişey olsa aranırsınız ufaklık dahada çabuk öğrenecek evde kendinden büyük çocuk oldumu ufaklıklar onlara baka baka öğreniyorlar ben ilk okul 1 giderken büyhük abim 3 gidiyordu istiklal marşının 10 kıtasını ezberle demiş öğretmeni o evde bağara bağara okuyup tekrar ederken ben öğrenmiştim 1-2 yerde takılıyordum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?