Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çidoşum öncelikle çok geçmiş olsun canım.
demek bana bir gelin doğurmayacaksın heee.inşallah ikinciye kısmet ozaman, hem yaş farkı olur biraz daha iyi dimi

gülercim resmi açamıyorum error veriyo yaaaa

çidoş sen şimdi 16 haftalık falansın sanırım dimi.nasıl kilo aldınmı, bulantılar varmı anlat birazcık kız hamileliği özledim. nasıl da geçiyor zaman yaaaa.

çidoooş geldinmi

geldim şeker tsk edrim canım çıktı annem iyi maşallah
hamilelik fena canım bulntım olmadı ama çookkk halsizdim kafam kalkmıyordu hala tam enerjik değilim zaten ilkinden çokk farklı bu hamilelik senn neler yapıyorsun canım anlatt azcıkk

ben annemdeyim şu an.ev taıyolar.haftaya işimiz biter.ist.a gelecez bakalım kısmetse.efeye bakıyorum napayım,zaman geçip gidiyo böyle canım.

tabi anladı sana kalacak yaşlılıkta öbürü uzak hem yabancı gelip kaynanayamı bakarr sana iyi davranıyo şimdi tadını çıkar kızzz fazladz yüz vermeee

he aynen güzelimm. Orası da öyle yani diğer oğlanın geleceği yok. Yaqzın geldiğinde kesin dönüş yapcam martta diyordu ama kız bulunca orada kalıyor. O da anladı ki ne kadar iyi geçinirsem o kadar iyi birşey olursa eline kalcam diye heralde. Ama benim hiç öyle şeylerim yoktur bakarım herzaman diyordum eşime bu elti olayı yokkende. Yatağa düşerse hasta olursa kendi annem gibi bakarım demişimdir herzaman. bana nasıl davranırsa bende öyle davranıyorum. karşılıklı herşey yani. Ama çok soğukta olamıyorum tavrımı koyamıyorum huy işte.

gecmıs olsun canım...
sana cok sevındım..oglun gelıyor demek...
esınde cok komık..ev çorap kokacakk....:)

dilekçim sağol canım sen neler yapıyorsun emir kardeşini nasıl karşıladı senii kıskanıyordur tabi kardeşine nasıl davranıyo ayyy çizelgemi düzelttiğin için çokk sağol canımm anam 168 gün geçermi

Son düzenleme:
kızlar bugünlerde aklım hep kadriye ile nilüferde neler yapıyorlar acaba birde nilünün blog adresi neydi nurten sen bilirsin

kızlar bugünlerde aklım hep kadriye ile nilüferde neler yapıyorlar acaba birde nilünün blog adresi neydi nurten sen bilirsin

bloglara erışilemıyor snaırım...bende ogluma yapmıstım 2 yıl once..ama gecen gıremedım..mahkeme kararıyla tüm bloglara erişim durduruldu dıyor...
cısel içerıklı bloghlar varmıs sanırım...onlar yuzunden...
ama yınede kontrol et sen..

kız sedoş kaynanatörün ne güzel şeyler demiş öyle.. benimkisi bana böyle şeyler dese.. verdiği gaz bana 1yıl yeter herhalde..
dimek amerikalı eltin olcak haa.. şimdi o bizi beğenmezde.. tamamen yabancımı yoksam türkiyeden gitmemi..

iyi demişsin vala.. olurmu olur.. çidoşumun genlerinde var valla..
hatta bi ikiz kızçe arkadan bi ikiz kızçe daha.. görsünler bakalım evde tokadan makyaj malzemelerinden onlara traş losyonlarını koymaya yer kalırmı kalmazmıymış

kız çidoş dimek çizelgendeki tarihi yanlış yazmışım.. ah benim salak kafam..
bende diloşa çok tişekkür ederim düzelttiği için..

sedoşşşşş hangi ara istanbula gitttiiiiiin

dileekkkkk
napıyooooonnn... uyuyabiliyon muuuuu..

geçenlerde bana nasıl uyuttuğumu sormuştun.. cvp yazamamıştım.. meme emdikten sonra gazını çıkartıyorum(memede uyusabile gazını çıkartmadan uyutmuyorum, uyandırıp gaz çıkartıyorum) tabi artık kocaman olduk gaz sorumuz geçti.. sonrada yine meme emme pozisyonunda ağzına yalancı emzik verip uyutuyorum.. doğduğundan beri hep öyle yaptım. ayakta uytmaya alıştırmak istedim ama oyun sanıp gülüyo, ayaklarımda uyumuyo.. çok ağladığımızda.. özellikle gece nöbetlerinde önceden yine kucağıma alıp gezinerek meme amdirmeye çalışırak uyutmaya çalışıyodum.. napiim gecenin bi yarısı çok fena ağlıyordu..
şimdi eğer uykusu varsa kucağıma aldığımda yalancı memesini verdiğimde hemen gözler kapanıyo.. bakıyorum uykusu var karnı açsa emzirip hemen uyuyoruz çok şükür..

sen nasıl yapıyon..

ha bu arada ben sallanmaya hiç alıştırmak istemedimden kucağımda uytmayı seçtim. ayaklarımızda uyutuyorsak eğer fazla sallamamak gerekiyomuş.. fazla sallamak beyinde tahribata yol açıyomuş.

biliyosun benim kızçenin beyninde kist vardı oyüzden sallamaktan korktum açıkçası

ben annemdeyim şu an.ev taıyolar.haftaya işimiz biter.ist.a gelecez bakalım kısmetse.efeye bakıyorum napayım,zaman geçip gidiyo böyle canım.
taşınmak çok zor allah kolaylık versin..
sen çocukla onlara ne yapabilirsinki.. efe senin yeterince vaktini alıyodur zati...
bu arada senin için kızçemin fotosunu tekrar koycam

http://hunerlimutfak.blogspot.com/
nilümün adresi bu..bende onları merak ediyorum.. hep dualrımdalar.. sen şimdi hamişsin onlar için bizden daha çok senin dualrın kabul olur..

bu arada şu hamişken dua meselesini denedim.. gerçektende kim için canı gönülden dua ettiysem hepsi oluyo çok şükür.. özelliklede bi arkadaşımız vardı evlilik hiiiç düşünmüyomuş gibi görünsede gerçekte çok üzüldüğünü biliyodum o bilem evleniyo.. geçen cuma ona kız istemeye gitmişler.. çoook sevindim..
inanki kulun kula duası en makbul duaymış..
Allah bizi dua edenlerden ve dua alanlardan eylesin.. Amiiin

Son düzenleme:
bişiy sorcam..
geçengün ablam ve annemle tartıştık.. aklımada takılmıyo değil hani.. bana bişey söyleyin doğrumu değilmi...

kızçemi yürütece koyuyorum.. mşlh gidiyo, odanın içinde dolaşıp duruyo, kendince parmak uçlarına kalkıyo sonra tekrar oturuyo, yapabildiğini görüncede mutlu oluyo gülüyo.. çok fazla değil en fqazla günde yarım saat felan. yoruluyo zaten fazla duramıyo..

annemde diyoki..
yürütece koyma daha çok erken. bacakları apışık olur. bacakları yamuk olur. beli yamuk olur diyo..
doğrumu.. siz ne diyosunuz bu konuda

gülerimm canım benım tsk ederim çizelgeye valla diloş halletti yürüteç meselesine gelince ben kaç aylık oturmaya başlamışım bilmem ama annem hep anlatır 8 aylıkken 2 ayağımı yürütecin bir pabucuna toplayıp altından çıkıyormuşum annem diyo odada yürütece bırakıyordum seni mutfağa gittimdi yarım saat sonra çıkıp emekliyerek mutfağa geliyordun diye zaten 10 aylık mükemmel yürümüşüm çok erken değil heralde sen ara ara koy bastıkça üstüne kasları güçlerin daha çabuk yürür çocuklar ben öyle biliyom kasları güçlenmeyen yürüyemez konuşmayı sökemeyen çişini söyleyemez diye biliyomm

canım.kardesıne karsı ıyı..bazen çokk aglayınca tv.yı duyamıyorum dıye kızıyor..ama bebek genelde başka odada şımdılık..uyanıkken gelıyor bızım yanımıza...bezen yanlızken guzel oyalanıyor..bırakıyorum yerınde..
168 gun çabuk gececek gör bak..

canım ben hala az uyuyorum..
maşallah guzel alısmıs cemre..
bende sallamıyorum..ilk cocuktan deneyımlıyım..emır sallamalara doyamıyordu..2-3 saat salladıgım oluyordu..
buna emzık verıp yerıne koyuyorum..bazen zor dalıyor.ıkıde bır emzık atıyor..bazen cabuk uyuyor.bellı olmuyor..
nadır emzırırken uyuyor...

canım yuruteç için bayagı erken dıye düşünüyorum..en az 6 aylık olmalı..bacakları apişik oluyormu bılmem ama bence kuçk daha..

canım sende az yaramaz degılmıssın..bır ama emırın maceralrını kopyalayıp yapıstırayım..çocuk buyturken afacan çocuklar nasıl zor oluyor okuyun..

canım bende emırı 6-7 aylık koydum yurutece.. yasına 1 hafta kala yurudu..1,5 yasında şakır şakır konustu..ama çişini 2 yasında zor ogrettım.hatta 2 yasını 2-3 ay geçtıydı..:)

emır su an 4,5 yasında 29 harfı bılıyor..bakmadan harflerı soyleyınce yazıyor...sayıları 10 a kadar yazıyor okuyor..2 hanelılerı okuyamıyor..
geometrık sekıllerı bılıyor üçgen.kare.dıkdortgen.daıre..
renklerı açık koyu dahıl bılıyor..
sağını ,solunu bılıyor..burdan sola deyınce sola dönüyor...bak sağında deyınce sağına dönuyıor...bır ayakkabı baglamayı ogrenemedı..düğüm yapıyor...

Son düzenleme:
ayyy dilek maşallah emire bişey kalmamış öğrenecek ne kadar güzel okula başlayınca çok faydasını görecek bun ların birde evin yada sizin tel nosunu ezberlet allah korusun bişey olsa aranırsınız ufaklık dahada çabuk öğrenecek evde kendinden büyük çocuk oldumu ufaklıklar onlara baka baka öğreniyorlar ben ilk okul 1 giderken büyhük abim 3 gidiyordu istiklal marşının 10 kıtasını ezberle demiş öğretmeni o evde bağara bağara okuyup tekrar ederken ben öğrenmiştim 1-2 yerde takılıyordum sadece

evet canım.tel nosu aklımda..ama ogretmedım daha..
okuldan hep sıır verıyorlar..29 ekim-10 kasım-yerlı malı-23 nısan-ve anneler gunu...hep sıırlerı var..
anneler gunu sıırımız.:

sesıne bakışına
sevgisine doyamam
ben annemin yerine
kimseleri koyamam

sedoşşş gelmedııı..nerde aceppp....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…