merhaba hanımlarr
eskiden çift çizgi topiğini takip ediyordum oradaki arkadaşalrında burda devam ettiğini biliyordum
bi bakayım dedim kimler var kimler yok... Bebiş isteyen arkadaşlar kavuşmuşlar büyütmüşler hatta... çok sevindim herkes adına... Rabbim tüm isteyen arkadaşlara da en kısa zamanda nasip eder inşallah
ben vaktim oldukça aranızda olmak isterim...
Herkese iyi hafta sonları...
Merhalar kızlarr. İstanbul'dan geldim dün akşam dinlendim uyudum sabahta bol bol. Bugün çok şükür yine ovulasyonda çift çizgiyi gördüm tam öbür çizginin rengi gibi değildi ama koyuydu. 24-36 saat arası yumurtlama oluyormuş yarın çalışma olsun dedik kaynanama da gittik geldik felan. Yarın da yapıcam belki daha koyu çıkar. Ama ara kanamam da olmadı, yumurtlamam da yerinde keyfim yerine geldi. İnşallah kısa zamanda güzel haberler alırım. Alamasam da sorun yok ya ona da şükür..
hadı ınşallah sedoşş...
Merhalar kızlarr. İstanbul'dan geldim dün akşam dinlendim uyudum sabahta bol bol. Bugün çok şükür yine ovulasyonda çift çizgiyi gördüm tam öbür çizginin rengi gibi değildi ama koyuydu. 24-36 saat arası yumurtlama oluyormuş yarın çalışma olsun dedik kaynanama da gittik geldik felan. Yarın da yapıcam belki daha koyu çıkar. Ama ara kanamam da olmadı, yumurtlamam da yerinde keyfim yerine geldi. İnşallah kısa zamanda güzel haberler alırım. Alamasam da sorun yok ya ona da şükür..
hadi bakalım kız sedoş hayırlı haberlerini bekliyoz..
buakşam çalışın mutlak
bak işlemden önce besmele çekmeyi unutma.. hayırlı evlat olsun diye..
sedoşum boşver çalışma olmaması iyi olmuş.. baksana adam gece gündüz ingilizce çalışıyo, tamda bu günlerde döllenme olursa bebiş daha doğar doğmaz ingilizce konuşur vala...
madır mather ıngaaaaaaaaa
father father ıngaaaaaaaa
milk milk ıngaaaaaaa
:84:
yaaa diii canımm benden anlamam fazla dilindne zaten iletişim kopukluğu olur. Ama moralim bozuluyor ya hep birşey çıkması şart mı yanii.. Neyse ki dersler felan var da kafam dağıtıyorum. Artık hayırlısı ne zamanda o zaman olsun..
sedacımm canım yazmasamda takip ediyorum ahh talihsiz arkadaşım valla istesen denk gelmez ama vardır ondada bir hayır biliyorsun bizimde tam net çıktığı gün sular akmıyordu evde aslında sular kesilip gelmişş ama biri bizim vanayı kapamış bizde su yok diye dersimize çalışamadık 2 gün sonra anladıkki aslında sular varmış ama Rabbim ol demiş önce ki çalışmadan tutmuş işte yoksa sular geldiğinde benim çizgiler çoktan yok olmuştu zamamnı gelince olur o zaman bak nurtende ayda 1 çalışmayla tuturdu stres yapma sakın canım ders lerini çalış arada gece derside yapın müsait olunca gerisi Allaha kalmış ol derse olur
sedoşum o talihsizliklere bi örnekte benden
biliyosun ben 2 aşılamadan sonra tüp oldum neyse..
aşılamalardan birinde 4yumoşum olduğundan aşılamaya alamayız, şu saatte birlikte olucanız dedi dr.. çatlatma iğnemi felan olmuşum tek yapmamaız gereken verilen saatte birlikte olmak.. saatte gece 11-12 arası tamammı..
tamda ogün kendi annemler geldi kalmaya.. o gecede kaynanamlar geldi.. gitmez allah gitmezler.. kaynanamlar gitse annemler uyuduktan sonra çalışıcaz.. aslında evde biri varken hayatta çalışma yapmam.. çok utanırım.. banyonun ışığını felan görür unatırım yani.. neyse
o gece arada mutfağa gidiyorum çay dökmeye.. kociş arkamdan geliyo sözde bardakları getiriyo :)
kociş diyo.. "çatıya 4 tane iri kuş kondu, vuralım birini.."
ben diyom "kuşları kedi kovaladı.. kuş muş yok"
eee adama yedirmişim keçiboynuzlarını incirleri, mart kedisi gibi dolaştı yanımda ama kaynanatörler gece 1gittiler.. tabi çalışma felanda olmadı... çok moralim bozktu çünkü
kısmet yani.. kaderde yoksa.. Rabbim ogeceye engel koyuyo.. eğer kader varsa, hiç hesapta yokken süpriz yapı veriyo..
kızlar bu arada kızçeme altı kınası yapamıyorum.. çok heves etmiştim oysa..
kendi annemler gelemiyorlarmış.. bende çok hayal kırıklığına uğradığım için yapmaktan vazgeçtim.. evde babsıyla birlikte vurucaz kınasını.. yine ben kızımın pastasını yapıcam.. ona söz verdim çünkü..
ne hayaller kurmuştum.. kalabalık olucaz.. kızım herşeyini (mamalarını) ben yapacaktım felan
çok keyifsizim yani...
kısmet.. doğum gününü yaparız artık allah ömür ve sağlık verirse
sedoşşşş
burdamısın kuşum gel bi öpem sarılam....
bugün nasılsın, benimde kırmızılar geldi bugün.. geçen ay adetim 15gün geç geldiği için dr gitmiştim, kist olmuş demişti.. inşlh geçmiştir kistim.. pzteyi ancak randavu bulabildim.. pztsi kısmetse gidicem..
hem kızçemin göz taraması var..
hem sorucam bakalım bu ay kulaklarını deldirebilirmiyim diye.. sem ne diyon deldirmeli miyim, yoksa erkenmi daha..
sedoşum rahim meselesini kafana takma..
benimde rahmim arkaya dönük.. tüp drları hariç 7tane dr değiştirdim.. tüp drlarıda aynı şeyi söyledi.. bende onların bana söylediklerini söyleyim..
rahimin arkaya dönük olması hamilelik için bi engel değilmiş.. her kadının rahim şekli farklılık gösterebilirmiş.. şöyle düşün dedimişti drlarımdan biri.. herkesin saçı düz değil, veya her kadının saçı kıvırcık değil. herkesin farklı.. bu hamileliğe engelmi değil..
rahim şekli, hamileliliğin ilk aylarında kendiliğinden şekil değiştiriyomuş.. normal şeklini alıyomuş..
aynen yaa.. benimde akrabalarımdan biri delmişti kulağımı.. hemde dikiş iğnesiyle.. felaket acımıştı.. çok iyi hatırlıyorum siyah bi ip geçirdiler sürekli iltihap yapıyordu oynay diyorlardı çok fenaydı..
işte bende daha acıyı hatırlamazken vede kulaklarındaki yeni cismi çekiştirmeyi bilmeden deldirmek istiyorum..
hem keltoşuz.. kıza benzeyelim azccık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?