- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #22.801
SEDACIM NERELERDESİN KIZ SENİ RÜYAMDA GÖRDÜM ALLAH HAYIRLARA ÇEVİRSİN İNŞALLAH SEN TEST YAPMIŞSIN HAMİLEYMİŞSİNNNNNNNNNNNNN AMA HİÇ BEKLEMEDİĞİN ANDA OLMUŞ ŞAŞIRIYOSUN SEVİNÇLE BİZLERE HABER VERİYOSUN AYYY ÇOK GERÇEK GİBİYDİ İNŞALLAH HAMİLESİNDİR
sedoşum yine iyi notlar almışsın
dnürüm senide tebrik ederim yıkıp geçmişsin ortalığı, uçurmuşsun notları
diloşş bu ayrıntılı dediğin sedoşun dediğimi..
pztesi ilk göz kontrolünde damla verdiler sabah akşam damlattım. dünde daha ayrıntılı incelediler. gerçi bilgisarla felan bakmadı. ama bi sorun olmadığını söyledi. hatta gözsün arka tabakasının gayet iyi gelişmekte olduğunu söyledi. (çok şükür bişiy çıkmadı çok korkuyodum) çoçuklarda 0-6yaş arasında göz gelişimi devam edermiş. bide tv seyretmenin gözü bozmadığını söyledi işte bu aklıma takıldı
evet dilekcim az kaldı 1 haziranda hayırlısıyla 1 yaşında olucak bende şaşırıyorum zaman çok hızlı geçiyo çocukla uğraşmaktan farkına bile varamıyoruz 29 mayıs benim doğum günüm eğer zamanında olsaydı aynı gün olucaktı
senin oğlanlara maşallah ya çok tatlılar onları görünce kardeş yapasım geliyo ne güzel anlaşıyolar allah nazarlardan korusun
bu arada canım bizim tayin için ilk tercihlerimiz burhaniye bandırma balıkesir inşallah çıkar ben sana kiraları sorucaktım nasıl çokmu pahalı gerçi bizim tayin çıkarsa ev almayıda düşünüyoruz ev fiyatları uygunmu acaba çok merak ediyorum :18:
Kızlar nirdesinizzz boş kalmış topiğimiz kimse girmiyor.. Çocuklar oldu burası unutuldu. Hamilelik haberi versem kimseyi bulamıcam artık çocuk doğduğunda ancak öğrenirsiniz..
Ben reglimi oldum. Tam beklediğim zamanda geldi. Artık yumurtlamayı hesaplıcam daha ovuşayonlarım var elimde bu ayda yeter zaten birkaç tane kullanıyorum yaklaşık zamanı tahmin ettiğim için tutuyor. Bir daha ki aya bile yeter. Bakalım artık hayırlısı bu ayda bir aksilik çıkmazsaa..
hadı ınsallah sedoşşşummm...bız ıyıyız...yarın emırın ana sınıfında anneler gunu merasımı var..dans edecek..siirler.sarkılar vs...
çok öpuyorum herkesı.
günaydın canlarım ben nasılsınız
tüm annlerin anne adaylarının ve aday adaylarının anneler günü kutlu olsun
çok özledim sizi ya
benim aşırı iş yoğunluğumdan giremiyorum buraya fazla
geçen hafta öçok hastalandım rapor aldım evde yattım
efemde 2 gündür hasta teyzeleri
yavrum çok kötü öksürüyo
doktor önemli diil hafifi soğuk algınlığı dedi ama inşallah düzelir
canım tesekkur ederım..senınde anneler gunun kutlu olsun sedoş...gelecegın annesısın..anne adayısın...oyy oyy ne güzeel. Anneler gününü kutlayacaksınız yanii.. Artık sen iki çocuk annesi olarak gidiyorsun bu anneler gününe. Şimdiden kutlu hepinizin anneler günüü... Ben annemin yanında yine olamıcam hep bu tarihler finallerime yakın zamanlar olduğundan gidemiyorum ama hediyesini hazır etcem gittiimde götürürüm artık aslında alıp kargoyla gönderme niyetim vardı ancak çıkamadım bir türlü haftaiçi dışarı.. Cumartesi çıkıp kaynanama bakıcam bişiler anneme de baksam yetişmez ne ara gitcem alcam kargoya vericem pazar günü de kargo dağıtımı yok. Öyle işteee..
ohh maşallah...gecmeye baslamıs bulantılar..çok sukur..ay kılo vermıssın..olsun...nasılsa emzırırken alınıyor bırsürü kılo...kızlar neler yapıyorsunuz, uzun zamandır giremedim,çok merak ettim sizi.. ben 12.haftamın içindeyim, bulantılarım azaldı baya, bişiler yemeye başladım nihayet..4 kilo verdim bu süreçte,onun dışında çok şükür bir problemimiz yok.. önümüzdeki hafta 2li test için gideceğim doktora, inşallah sorunsuz geçer testimiz..hepinizi çok öpüyorum Allah'a emanet olun..
oy maşşallah..buyumussunuz cıgdemm...ne cok işin var...tadılat tamırat.bencede tanıdık yapınca işi uzatıyor.nasılsa tanıdık deyıp .araya baska ısler alıyor..tanbnıdıkya beklerselam kızlarrr nasılsınız ben iyiyim şükür erdemcikte iyi büyüyo teyzeleri tekmeler o biçim maşallah
kızlar 20 mayısta tetanoz aşım var sizin biraz ağrılımı geçmişti sanki öyle hatırlıyom bana yazın ona göre işimi yemeğimi yapayım önceden sırada şeker yüklemesi ve detaylı usg var inşallah sorunsuz atlatırız onlarıda. evde çok işim var bide salonun camlarını değiştik pimapem yaptık balkonuda panjur yapacaktık tanıdığa iş yaparsan böyle olur ekimden beri gelecek camlar şükür geldi panjuru getirmemiş salak herif telefonlarıda açmıyo tüm yağmur balkona geliyo bizim badana yapmamıştık orayı kapatınca yaparız diye bide üst kattakilerin banyosunda boru patlamış bizim tavandan şakır şakır aktı sigortaları varmış şirket fan getirdi çabuk kurusun diye anam bir ses bir ses evde duramadım 1 hafta şükür kurumuş aldılar pztsi badana yapıcaklar anlıycanız heryer heryerde sinir oluyom evde bitsin şu işler kadın tutucam bir güzel temizleticem bu arada kendimi örgü ve dantele vurdum erdeme battaniye örüyom ip bitti bu arada kazak başladım koltuk kesmeye gelince onu bıraktım bi dertsiz masa örtüsüne dantelim vardı eksikti ipi bitmişti çeyizimden yarım onu tamamlıyom şimdi iş yapamıyom evde habire örüyomm anlıycanızz
çok guzel oldu.faceye koydum resım.ama ben artık goremıyom senı facede...kız çidoş nlmuş senin eve öyle anaaaam.. allah sabırlar vede kolaylıklar versin.. mşlh el işlerinin birini ırakıp birini alıyon.. kız tamamlasana onları.. sonra aradan zaman geçince canın tamamlamak istemeyecek.. kol kesimine netten bakabilirsin istersen bende tarif edebilirim. bende bilmiyodum netten baktım hep..mşlh battaniyede yapmışsın.. benim öyle uzun işlerden canım sıkılıyo.. bian evvel başlayıp biten bişiyler örmek istiyom hep..
tetenoz aşım bana hiç sıkıntı yapmadı.. biraz ateş yapabilir demişti hemşire ama ateş mateş yapmadı.. sadece 1-2gün hafif bi sızı hissettim okadar.. o da mühim değil..
canan mşlh kuşum 12 haftaya girmişsin.. üzülme verdiğin kilolar fazlasıyla geri gelecek..
2test günü büyük ihtimal cinsiyetimizde belli olur.. heyecan varmı heceyan..
sedoşşş kuşum merak etme takipçiniz
en kötü ihtimal bebişinin ağlama sesini duyunca toplaşırız
diloşşş nasıl geçti anasınıfı gösterisi.. kimbilir nasıl gurur duymusundur oğluşunla.. küçük örümcek adamını faceden takipteyim.. mşlh canavar gibim.. evde nasıl zaptediyon onu..
günaydın canlarım ben nasılsınız
tüm annlerin anne adaylarının ve aday adaylarının anneler günü kutlu olsun
çok özledim sizi ya
benim aşırı iş yoğunluğumdan giremiyorum buraya fazla
geçen hafta öçok hastalandım rapor aldım evde yattım
efemde 2 gündür hasta teyzeleri
yavrum çok kötü öksürüyo
doktor önemli diil hafifi soğuk algınlığı dedi ama inşallah düzelir
Çok geçmiş olsun canım.. Havalar çok acayip bir öylr bir böyle. Yaz gelemedi bir türlü bu sene.. İnşallah Efecikte iyi olur merak etme dr demiş zaten önemli değil diye.. Demek çok yoğunsun bende yoğunum evdeyim ama dersler felan çok bunaldım. Az kaldı sınava şurada nerdeyse 3 haftadan daha az var evişi yemek ders derken kuaföre bile gidemiyorum kaynanam gitmiş sormuşlar beni gelmiyor diye valla demiş evden dışarı çıkmıyor ders çalışıyor diye. Bende senin tam tersine saçımı düzleştircem yine ama onun için İstanbul'a girmem lazım 8 ay kalıcı fön yaptırcam. Burada ki kuaför onu yapamamıştı. Saçlarım berbat valla kestirmem lazım felan. Bir bitse şu sınavlar..
canım tesekkur ederım..senınde anneler gunun kutlu olsun sedoş...gelecegın annesısın..anne adayısın...
ohh maşallah...gecmeye baslamıs bulantılar..çok sukur..ay kılo vermıssın..olsun...nasılsa emzırırken alınıyor bırsürü kılo...
oy maşşallah..buyumussunuz cıgdemm...ne cok işin var...tadılat tamırat.bencede tanıdık yapınca işi uzatıyor.nasılsa tanıdık deyıp .araya baska ısler alıyor..tanbnıdıkya bekler
ör canım ör..sonra zevkle kullanırsın canım..
çok guzel oldu.faceye koydum resım.ama ben artık goremıyom senı facede...
zaptedemıyorum..kım dedı zaptedıyorm diye..ordan oraya vallahı..pencereden çıkar bacadan gırer..evı bugun tertemız düzenle topla..2 saat sonra gel gör..odasında pjamalar avızesınden sarkar.kol bır yerde paça bır yerde..akşam gır pjamalarını gıy dedıgımde her seferınde yenı pjama gıyer..çıkardıgını bır yere sokar ,atar...cekmecede 2 gunde pjama kalmaz...
yanı oo anlatsam..bocekler tırtıllar evde kol gezıyor...babasına getırtmıs cıftlıkten...
allahtan kavanozdan çıkarmıyoruz artık..
gecmıs olsun sanada ogluşunada canımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?