Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız az önce dr dan geldik oğluşumu gördük kıpır kıpır maşallah zaten ben 2 haftadır hareketlerini net hissediyorum dr haftaya hissedersin dedi ben bu hafta biraz hissettim dedim inanmaz diye onada pek inanmadı daha erken arada belki hisseder gibi olursun dedi ayol anlamam mı resmen hissediyom işte şükürler olsun hatta geçen akşam oturuyordum sürekli aynı yere vurmaya başladı yavaşça tşörtümü kaldırdım eşimi çağardım vurduğu yer pıt pıt atıyordu dışardan gözüküyo resmen maşallah boncuğuma 20 mayısta tetanoz ve kontrol var artık hareket ediyorya kontrolleri beklemiyom.
sedacım evet zamanı var canımm gelecek inşallah meleğin inşallah sende göbişinde güm güm hissedicen harikaa bir duygu
gülerim üzülme canımm arada annenler gelince yada dediğin gibi doğum gününde yaparsın bende arada hayal kuruyorum doğum gününe parti veriyom masayı donatıyom vs vs inşallah Rabbim hepimize o güzel günleri yaşatır

huuu kızlar sizin çıtırların doğum günü yaklaşınca burdan tarif yazalım bende 1-2 güzel tarif var kolay ve bereketli tarifler sonra fotolarını çekip koyarsınız masaların ve çıtırların ayy çok heyecanlıı

gülerr küpeyi yazacaktım unuttum canım evde sen babasıyla işaretle kalemle delincek yere nokta koyun bazen adamlar yamuk deliyo benim abim kuyumcuda çalışıyordu o deliyordu oradan biliyorum makina var zaten tabanca gibi küpe ucunda basıyo tak diye geçiyo kulağa öncedende sprey sıkıyorlar anlamıyo çocuklar çoğunlukla ben çok şahit oldum ama dediğim gibi işaret koyun ki tam orayı delsinler hadi bekliyoz küpeli resimleri bide altın küpe al ucuz zaten makinaya kendi küpelerinizi taksınlar alerji yapmasın minik kulakları

az daha bekle kuşum..9 -10 aylık olsun.olmazmı

maşallah..hıssedersın kuzum..hıssedersınn..

diloşum ben aceleci turşuyum.. hemen deldirmezsem göbeeem çatlar

kız çidoşşş gözün aydın oğluşun topçu olacak galiba.. bak tranfer ücretlerini döviz bazında isteyin ona göre...

bak dedidiğin iyi oldu.. bende kara kara nerde deldirebileceğimi düşünüyodum.. demek kuyumcular deliyo.. gümüşçüye soracaktım bende..
bide ilk sefer bebekler için farklı küpe takıyolarmış, ilaçlıymış galiba. bende tam bilmiyorum gerçi..
evde halka şeklinde bebeiş kpesi var o olurmu acep.. yoksam top küpemi alsak..
işaret konusunu iyi hatırlattın..

canım çok sevindim artık hissediyor olmana. Daha da artacak haftalarca ve o kıpırdadıkça, tekmeler attıkça varlığından şüphen olmayacak, içine kurt düşmeyecek artık ne güzeeel. Baya da hareketli olaxcak demekki olsun varsın sağlıkla doğsunda. Ne güzel doğumgünleri de yaparsın sen ona..

Kızlar ben bugün eşimin işyerine geldim. Yukarı katta camları değiştirip pimapen taktırıyorlarmış sabah bir gürültü bir patırtı o arada da eşim aradı dedim nasıl ders çalışcam ben böyle. O da ben seni alayım getireyim benim odaya dedi öyle geldim burada çalışıyorum. Bir konu bitirdim, diğer konuya geçicem. Eşiminde labaratuar dersi var zaten. Zaman az olduğu için her günüm çok kıymetli bugün 3 konu bitirmek istediğim için geldim napıyım artık. Mezuniyet için herşey..

sedoşum bidahaki sınavın nezaman..

yaaa bitmedimi daha bu tadilat... yaz geldi halen bitiremediler gitti:96:

sedoşum bidahaki sınavın nezaman..

yaaa bitmedimi daha bu tadilat... yaz geldi halen bitiremediler gitti:96:

canım bir evi aldıklarında tadilat yaptılar 1 hafta sonra eve girdiler ama o zaman camları değiştirmemişlerdi. Şimdi de dün camları pimapen yaptırdılar. Tabii yağmurda felan su girmiştir eve eski çerçevelerle. Bugün de sabah 10 da başladılar daha bitmemiş. Bizde uyandık tabii.

Bir daha ki sınavım 28-29 mayıs canım. Zaman az yani ve aynı sayıda konulardan sorumluyuz kitabın diğer yarısından ama vize konularından da çıkıyor her günüm çok değerli. Ancak yetişecek zaten. Neyse ki dün 3 konu bitirdim bugünde 2 konum kaldı bitince bir dersim tamamen bitecek türk dilinden de anneme gittiğimde 3 konu çalışmıştım geri kalanlarını akşamları bakcam ondan da.Daha 5 dersim var bunlar hariç. iyi gidiyor şimdilik bakalım bir geçse de rahat etsem artık yaa...

Son düzenleme:

gulerrrrrrrrrrrrrrrrr..deldırdınmı..arkadasımınkını eczanede deldırdıkdi..bırde krem verdıler.kullanması ıçın...kulaklarında yanı..

deldirmedim
teredüte düştüm.. pztesi dr kntrlümüzde dra sordum 1yazşını bekle şimdi giysilerine takılır felan dedi.. çok kafam karıştı:44:

biden ben azccık manyakçana olduğumdan eğer deldirisem sol kulağına 2.. sağa 1delik deldirmek istiyom.. tabi hepsine küpe

bu arada göz taramamız yapldı. şimdilik herşey yolunda ama göz druna hamişken bebişin beyninde kist olduğunu söyledim o da ayrıntlı incelemek istedi.. göz damlası verdi, göz bebeklerini büyütecekmiş.. sabah akşam damlatıyorum cuma tekrar gidicez..

buarada söylemeyi unuttum..
kızçem 24 nisan pazar günü 6.ayına girdi diye eline babasıyla beraber kına yaktık..

sağ eline kınayı yaktıktan sonra peçete katlayıp koydum üzerinede babası cüzdanından bozuk para çıkarıp besmeleyle kızçenin avucunun ortasına koyup kırmızılarla ellerini sardık.. sonra emdik uyuduk. uyanıncada ellerini yıkadım.. yanlız kınam güzel değilmiş tam tutmadı

paranın anlamı.. babası gibi helal para kazansın, verilmeden bişeyi almasın mış..
:119:

kız diloş
ediz paşanın keyfi nasıl.. uykularımız düzene girmeye başladımı..

buarada ek gıdalara başlayalı beri harbidende kaka düzeni oluşuyo.. sen naptın halen kaka sorunuzumz varmı.. inşlh bian evvel sende ek gıdaya geçersinde artık zorlanmaz ediz paşamız.. kıyamam ben ona.. çok şeker olmuş malh.. abimizde yakıyo ortalığı yani..
mşlh ikisinede

düzeldı sayılır artık..arada yapamıyor..ama yınede şükür..
uykular artık daha düzenlı..çok sık uyanıp emıryor..2 saatte bır bazen saat bası..
ama kaka yapmaya kalkmıyor en azından gecenın bır yarısı...eskıden gece gece kaka yapmak ıster yapamazdı..
sen nasılsın...detaylı taramanız ne zaman..op benım için cemreyi

Gülerciğim doktor bir yaşında dediyse öyle yaparsın sende. Zten 6 ay kaldı. Güzel güzel küpeler takarsın kızına. Göz taramasında birşey çıkmadı demek. Ayrıntılıda da çıkmaz birşey inşallah. Benim annemde göz sorunu var her ay iğne vuruluyor 3 kere vuruldu, 3 kerede daha vurulacak gözünden % 5 görüyor bir gözü. Ordan biliyorum annemlere gitmiştim denk getirip o zamana da. Damla damlatıp büyütüp öyle bakıyorlar çok acayip olmuştu annemin gözü baya büyümüştü göz bebeği. Ama öyle beklemedi hemen hastanede damlattılar 15 dk sonra aldılar kontrole.. hayırlı olsun bu arada canım kızının kınası inşallah babası gibi kendi helal parasını kazanır..

Son düzenleme:
Bu arada sınav sonuçları açıklandı iki dersim beklediğim yüksek gelmekle birlikte bir dersim kötü geldi 40. Notlar 54-70 arası gidiyor bir 70 var o da türk dili zaten. Aslında beklediğimden düşük geldi notlar 60 larda felan hep ama finalde iyi olur inşallah ve mezun olurum artık ya offf valla sıkıldımm

gülercim gelinimin kınası hayırlı olsun inşallah gelinlik kınasınıda görürüz hayırlısıyla hepinizi çok özledim fırsatım olmuyo girmeye zaten iş yerinde de girilmiyo kadınlar kulübüne
bende diyetteyim 2 haftadır ve tam 3 kilo verdim çok istikrarlı devam ediyorum bol bol yeşillik ve kepek ekmek yiyorum
sedacım canım benimde sınavım beklediğim gibi geldi bakın kızlar notlarımı kopyaladım koca bi aferini hakettim galiba
İSTATİSTİK 74 İKTİSAT TEORİSİ 80 TÜRK VERGİ SİSTEMİ 87 DEVLET BÜTÇESİ 90 İDARE HUKUKU 64ANAYASA HUKUKU 67 SOSYAL POLİTİKA 94 TÜRK SİYASAL HAYATI 89 YABANCI DİL 40

aferin canım sana valla.. Çocukla felan süperr notlar almışsın. Bizi bu sene çok kastılar ya son sene ondan mıdır nedir bir iki dersten herkes aynı dökülmüş vaziyette iyi alan çok az ikişi var o derslerden. Bu zamana kadar çalışıpta geçemediğim hiçbir ders hatırlamıyorum ama yerel yönetimler dersim 40 geldi. hmde hem konu hem soru tekrarı yaptım. Neyse finallerde o derslere asılıcam artık..

kudret senın oglan yaşıan gırecek ya az kalmıs..ay zamn ne cabuk gecmışş..

evet dilekcim az kaldı 1 haziranda hayırlısıyla 1 yaşında olucak bende şaşırıyorum zaman çok hızlı geçiyo çocukla uğraşmaktan farkına bile varamıyoruz 29 mayıs benim doğum günüm eğer zamanında olsaydı aynı gün olucaktı
senin oğlanlara maşallah ya çok tatlılar onları görünce kardeş yapasım geliyo ne güzel anlaşıyolar allah nazarlardan korusun
bu arada canım bizim tayin için ilk tercihlerimiz burhaniye bandırma balıkesir inşallah çıkar ben sana kiraları sorucaktım nasıl çokmu pahalı gerçi bizim tayin çıkarsa ev almayıda düşünüyoruz ev fiyatları uygunmu acaba çok merak ediyorum :18:

SEDACIM NERELERDESİN KIZ SENİ RÜYAMDA GÖRDÜM ALLAH HAYIRLARA ÇEVİRSİN İNŞALLAH SEN TEST YAPMIŞSIN HAMİLEYMİŞSİNNNNNNNNNNNNN AMA HİÇ BEKLEMEDİĞİN ANDA OLMUŞ ŞAŞIRIYOSUN SEVİNÇLE BİZLERE HABER VERİYOSUN AYYY ÇOK GERÇEK GİBİYDİ İNŞALLAH HAMİLESİNDİR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…