az daha bekle kuşum..9 -10 aylık olsun.olmazmısedoşşşş
burdamısın kuşum gel bi öpem sarılam....
bugün nasılsın, benimde kırmızılar geldi bugün.. geçen ay adetim 15gün geç geldiği için dr gitmiştim, kist olmuş demişti.. inşlh geçmiştir kistim.. pzteyi ancak randavu bulabildim.. pztsi kısmetse gidicem..
hem kızçemin göz taraması var..
hem sorucam bakalım bu ay kulaklarını deldirebilirmiyim diye.. sem ne diyon deldirmeli miyim, yoksa erkenmi daha..
selam kızlar nasılsınız az önce dr dan geldik oğluşumu gördük kıpır kıpır maşallah zaten ben 2 haftadır hareketlerini net hissediyorum dr haftaya hissedersin dedi ben bu hafta biraz hissettim dedim inanmaz diye onada pek inanmadı daha erken arada belki hisseder gibi olursun dedi ayol anlamam mı resmen hissediyom işte şükürler olsun hatta geçen akşam oturuyordum sürekli aynı yere vurmaya başladı yavaşça tşörtümü kaldırdım eşimi çağardım vurduğu yer pıt pıt atıyordu dışardan gözüküyo resmen maşallah boncuğuma 20 mayısta tetanoz ve kontrol var artık hareket ediyorya kontrolleri beklemiyom.
sedacım evet zamanı var canımm gelecek inşallah meleğin inşallah sende göbişinde güm güm hissedicen harikaa bir duygu
gülerim üzülme canımm arada annenler gelince yada dediğin gibi doğum gününde yaparsın bende arada hayal kuruyorum doğum gününe parti veriyom masayı donatıyom vs vs inşallah Rabbim hepimize o güzel günleri yaşatır
huuu kızlar sizin çıtırların doğum günü yaklaşınca burdan tarif yazalım bende 1-2 güzel tarif var kolay ve bereketli tarifler sonra fotolarını çekip koyarsınız masaların ve çıtırların ayy çok heyecanlıı
selam kızlar nasılsınız az önce dr dan geldik oğluşumu gördük kıpır kıpır maşallah zaten ben 2 haftadır hareketlerini net hissediyorum dr haftaya hissedersin dedi ben bu hafta biraz hissettim dedim inanmaz diye onada pek inanmadı daha erken arada belki hisseder gibi olursun dedi ayol anlamam mı resmen hissediyom işte şükürler olsun hatta geçen akşam oturuyordum sürekli aynı yere vurmaya başladı yavaşça tşörtümü kaldırdım eşimi çağardım vurduğu yer pıt pıt atıyordu dışardan gözüküyo resmen maşallah boncuğuma 20 mayısta tetanoz ve kontrol var artık hareket ediyorya kontrolleri beklemiyom.
sedacım evet zamanı var canımm gelecek inşallah meleğin inşallah sende göbişinde güm güm hissedicen harikaa bir duygu
gülerim üzülme canımm arada annenler gelince yada dediğin gibi doğum gününde yaparsın bende arada hayal kuruyorum doğum gününe parti veriyom masayı donatıyom vs vs inşallah Rabbim hepimize o güzel günleri yaşatır
huuu kızlar sizin çıtırların doğum günü yaklaşınca burdan tarif yazalım bende 1-2 güzel tarif var kolay ve bereketli tarifler sonra fotolarını çekip koyarsınız masaların ve çıtırların ayy çok heyecanlıı
sedoşum bidahaki sınavın nezaman..
yaaa bitmedimi daha bu tadilat... yaz geldi halen bitiremediler gitti:96:
diloşum ben aceleci turşuyum.. hemen deldirmezsem göbeeem çatlar
kız çidoşşş gözün aydınoğluşun topçu olacak galiba.. bak tranfer ücretlerini döviz bazında isteyin ona göre...
bak dedidiğin iyi oldu.. bende kara kara nerde deldirebileceğimi düşünüyodum.. demek kuyumcular deliyo.. gümüşçüye soracaktım bende..
bide ilk sefer bebekler için farklı küpe takıyolarmış, ilaçlıymış galiba. bende tam bilmiyorum gerçi..
evde halka şeklinde bebeiş kpesi var o olurmu acep.. yoksam top küpemi alsak..
işaret konusunu iyi hatırlattın..
kız diloş
ediz paşanın keyfi nasıl.. uykularımız düzene girmeye başladımı..
buarada ek gıdalara başlayalı beri harbidende kaka düzeni oluşuyo.. sen naptın halen kaka sorunuzumz varmı.. inşlh bian evvel sende ek gıdaya geçersinde artık zorlanmaz ediz paşamız.. kıyamam ben ona.. çok şeker olmuş malh.. abimizde yakıyo ortalığı yani..
mşlh ikisinede
gülercim gelinimin kınası hayırlı olsun inşallah gelinlik kınasınıda görürüz hayırlısıyla hepinizi çok özledim fırsatım olmuyo girmeye zaten iş yerinde de girilmiyo kadınlar kulübüne
bende diyetteyim 2 haftadır ve tam 3 kilo verdim çok istikrarlı devam ediyorum bol bol yeşillik ve kepek ekmek yiyorum
sedacım canım benimde sınavım beklediğim gibi geldi bakın kızlar notlarımı kopyaladım koca bi aferini hakettim galiba
İSTATİSTİK 74 İKTİSAT TEORİSİ 80 TÜRK VERGİ SİSTEMİ 87 DEVLET BÜTÇESİ 90 İDARE HUKUKU 64ANAYASA HUKUKU 67 SOSYAL POLİTİKA 94 TÜRK SİYASAL HAYATI 89 YABANCI DİL 40
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?