Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada oğlum yürüyo kızlar. gülercim emekleme dönemimiz kısa sürdü.benimki hiç emeklemeyecek derken 10 ayı bittiğinde birden emeklemeye başladı sonra da her yere tırmana tırmana yürümeye heveslendi derken şimdi yürüyo işte.yaşımızı ayakta karşılayacaz yani.

sedacım yeni işin hayırlı olsun çok sevindim, ne güzel bir iş bulmuşsun kız. bebek için de hayırlısı inşallah canım.

maşaallah oğluşa..baya bi erkenciymiş kız senin evlatcık...darısı bizim başımıza, rabbim kızımın o günlerini bize de göstersin inşallah...

maşaallah oğluşa..baya bi erkenciymiş kız senin evlatcık...darısı bizim başımıza, rabbim kızımın o günlerini bize de göstersin inşallah...

tabiki gösterecek canancım. bak zaman nekadar da çabuk geçiyor.kızını kucağına almana bile ne kaldı ki şurda. yolun yarısını geçmişsin çoktan.

Merhaba kızlarr.. Öncelikle iyi bayramlar geç oldu biraz ama acayip yoğundum şu iki hafta. Kayınbiraderim Amerika'da evlendi kızla. Buraya geldiler yemek verdik otelde annemle yengemde geldiler bayrama birkaç gün vardı. Annem yıllık iznini böldürmüştü öyle geldi. Neyse yemeği yaptık. Eltimi çok sevdim çok tatlı, güleryüzlü valla Türk olsa bu kadar sevmezdim belki dilimizi bilmiyor ama gözleriylr konuşuyor sanki öyle şeker.. Eşim tercüme etti biraz. Yengem ertesi günü döndü hemen cuma günüydü c.tes, memlekete yola çıkacaklardı bizde annemle gidecektik memlekete ama erken gidemedik kayınbirader pazar gideceği için onlar burdayken gidemedik annem bende kaldı. Ben o gün çok yoruldum zaten çalışıyorum gün önceden temizliğe başladım. Yemek dışarda da olsa annemler gelince bişiler hazırlarım diye alışveriş yaptım ikiside oruç tutamıyorlar. Yemeğin olduğu gün izin aldım. Sabah yine temizlik, çay yanına bişiler, duş felan. Hadi geldler kuaför hazırlanma telaş gittik misafirleri karşıladık otelde. Geceye kadar yenek sürdü. Eve gel duş al hadi annemlerle muhabbet yattım kadir gecesiydi öbür gün hadi gece sahura kalktım normalde tutamadım ülserim var. Sonra yattım erkenden kalktım işe gittim. Yengemi yolcu ettik. Haftasonu gelsdi hadi yola çıkcaz çamaşr yıka ütü yap bavul hazırla. Kaynanama gittik c.tesi kayınbiraderi uğurlamak için.Uyuz birader de taa 6 eylülde işe başlıcakmış 3 gün durdular. İstanbul'da da kalacaklarmış kaynanam çok üzüldü hiçbişi anlamadı gelmelerinden. Kaynanamın nasıl hasta olduğunu, kemik erimesi olduunu koluna girilmeden adım atamdığını biliyor taa Amerika'ya düğüne gitmediler diye bozuldu ondan kalmadı. Çok bozulduk bizde ama napalım birşey denmiyor kii.. Neyse arefe günü annemle de memlekete gittik. Akraba ziyaretlerimizi yaptık çoık kalabalıktık. Bandırma'da gezdik, çiftliğe gittik teyzemin herşeyin organiğini yedik ellerimizde dalından topladık. Danalar var onları sevdik. Bugünde geldik. Evlilik yıldönümümüz. Geldik sonra çıktık yemek yedik pasta aldık kesicez akşama. 4 senemiz bitti çok şükür. Annem daha orada dayımlarla dönecek. Bu arada daha 1 sene bile olmadı bir kuzenim evleneli o da hamile. Bizimkiler anlayşlı çok şükür birşey sormadılar. Yarın kaynanama gideriz yine. Öyle işte benden haberler.

Kudret canım tebrik ederimm kardeşini. Eltine gereçekten çok üzüldüm gözlerim doldu okurken. Özellikle kızı için çok zor. En son anına o şahit olmuş söyledikleri içimi acıttı. Takdir- i ilahi boyun eğmekten başka çaremiz yok neyse ki çocukları büyümüşler birinin bakımına muhtaç değiller çok gençmiş yaşı da Allah yerinde rahat ettirsim mekanı cennet olsun İnşallah sabırlar versin Allah..

Dikelçiğim çocuklar baya yormuşlar seni canım yaa valla ben olsam nasıl dayanırdım bilmiyorum ama anne olunca dayanlıyor işte yoksa normal zamanda birisi seni o kadar sk kaldırsın bakalım kalkabilir misin. Çocuk bambaşka birşey olsa gerek. Ben kendimi şimdiden biliyorum eşime bir gözüm açık uyurum heralde diyorum. Olsun sağlıklı olsunlar da varsın kaldırsınlar bunlar da geçecek.

Öznurcuğum sen nasılsın baya göçebeymişsiniz bu aralar. Face varmış ben kızlardan bulur eklerim olar mı. Senin oğlanı merak ediyorumn valla hiç resmini göremedik ayaklandı demek kerata Maşallah doğumgünü ayakta kutlar üfler mumlarını.

Nurtişş sen nasılsın canımm.. Efeciğin doğum günü kutlu olsun kutlmışsınızdır siz. Bayramlıkları da ne yakışmıştır kimbilir foto koyda görelim küçük adamımızı. Nice senelere inşallah... Allah bana da gösterecek mi bilmem. Bayramda daha 30 günlük bebek geldi teyzemlere annesiyle ziyerete o kadar küçükti ki tutmaya korktum pusetinde yatıyordu çilekli bir de elbise almışlardı süperdi ama ufacıktı yaa.. Nasıl tutulur o bebek, nasıl emzilirilr kırılacak gibiydi kolu bacağı zayıftı ama çok çok tatlıydı içim gitti.

selam kızlar nsılsınız kudretim başın sağolsun çok üzüldüm Rabbim rahmet eylesin kalanlara selamet versin bayramda msj nı geç gördüm sonrada cvp yazamadım ne olur kusura bakma
öznurum efecik yürümüş maşallah diyim görüşmeyi bende çok isterim ama günlerim sayılı artık hareketlerim kısıstlı
dilekçim valla bizde kısmetse ufakkenmi yaptırsak diyoz sünneti niyetimiz var valla
cananım latife çok güzel valla rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin erdemimede latifeyede ee kızına görücü gelcez ona göre
olcayım msn de kızçeni gördüm maşallah yanaklar tam ısırımlık
nurten nabıyon canımm,
gülerimmm canım benimm battaniyeyi yaptım Allah kabul etsin senin dediğin gibi 2 yi 1 ilmek gibi kenarınada kurdale geçirdim köşelere de nazar boncukları çok tatlı oldu bir ara fotoğraflarım
seda işin ve arabanız hayırlı olsun bence martı bekleme şimdiden bırak korunmayı geciktirme hiç yinede siz bilirsiniz
ay kızlar misafirlikte yazıyom tv açık kalabalık inşallah atlamadım kimseyi
bana gelince imdatttt ambulans çağarınn 19 eylün son günümüz ama her an herşey olabilir çünkü erdem efendi şimdiden 3100 gr 49 cm dr doğsada olur diyo uzzatmalardayız evi temizletcem bende hazırlıklar tamam çanta yatak eşyalar birtek park yatağın içine yatak diktircem yarın kismetse o işi halledicem halıları yıkamaya vericem kadın çağarıp evi temizletcem temiz kalsın doğumdan sonra kayınvalideme gidicem eve 15-20 gün sonra gelince bir vileda hemen yerleşcez temiz eve kısmetse hala inanamıyorum anne olucam bebeğim olacak hayal gibi Rabbim banada isteyen herkesede nasip etsin inşallah arada fırsat bulursam yine yazarım hepinizi çok öpüyom

canımm bende seni merak ediyordum da bir türlü fırsat olmadı şimdi de belki yazmışsındır diye baktım iyi ki de yazmışsın. Ben doğurmuştur heralde diyordum ama az kalmış canım yaa valla dün gibi hamileyim dediğin msnde yazıştığımız kutladığımız günler zaman çok çabuk geçiyor. İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın kilosu felan maşallah çok iyi ama durduğu hergün kilo alır biliyosun dimi daha fazla doğabilir. Bence evini geciktirmeden temizlet canım ne olur ne olmaz. Normal mi düşünüyorsun sen canım.. Valla canım büyük konuşmamak lazım galiba ve plan yapmamak. Ne zaman şu çalışcaz artık desem olmuyor işte. Sana demiştim artık erteleme yok diye ama araba aldık az da borca girdik. Şubata aldık bakalım hayırlısı bunda da vardır bir hayır önümüzde engel gördüğümüz şeyler belki bizim hayrımız içindir. Bende madem erteledik işe gireyim dedim işte rahatım işimde çok şükür. Hiç olmazsda şubatta hemen hamiş kalsam bile 6-7 aya kadarda çalışsam bir seneden fazla maaş aşırım fena mı olur hemde kafam dağılır ama artık plan felan yapmayı düşünmüyorum akışışına bırakcam hayatım..

canım sennde anne olunca kalkacaksın sık....genelde bebekler cok kalkıyor.........hoşgeldın bu arada..özledım s seenı..

cığğdoşşş..erdem geldı mı..merak ettımm....yenı bebek gelıyorrrr topıge..erdem bebekkkk....cıgdoşş..haber verr bıze...

uzun bır tatıl bıttı.....hoşgeldın...
4.senenız bıtmış..allah bır yastıkta yaşlanmayınasıp etsın canım...evlatlarınla ınşallah....

gulerrr...nasılsın kuzu....cemre nasıl..bızım dışler erkengeldı....cemrecıgımde cıkarır teker teker..

canım sennde anne olunca kalkacaksın sık....genelde bebekler cok kalkıyor.........hoşgeldın bu arada..özledım s seenı..

ay bebeğim olsunda kalkmaya razıyım ben zaten istesemde derin uyuyamam eminim. Artık plan felan yapmıyorm hayalde kurmuyorum çünkü hayat planla yürümüyor ne zaman şu ay desem birşey çıkıyor. Oluruna bırakıcam yaniii. Hem daha şubata çok var. Kısmet artık. Bende sizi özledim ama ne zaman gelsem kimseyi göremiyordum. Bir de siz bebişlerden konuşuyorsunuz ben fransız kalıyorum tabii ama gelirim siz de gelin de... Hiçbirşey değişmedi yine hamile olduğumda ilk burada haber vericemm..

canımınşallah..gelınınız de amelrıkalı..oyy..sende gıdersın oralara gezmeye...ne guzel..iyi anlaşmıssınız......çok yorulmussun..:123:..offff...olsun yaa ne guzel yorgunluklar bunlar...hamıle olunca ılkbıze gel:119:..bıze soyle...bende gelıyorumkımse yok..yazmıuyorum sedoşşş...:103:

ya Amerika'ya gidermiyiz bilmem bakalım kısmet. Efet burası ilk göz ağrım. Şimdi başka topikte de yazıyorum orada da bir sürü hamile oldu. Orası da burası gibi bir yer hamilelik isteyenler yazıyor. Ben bu erteleme söz konusu değilken yazmaya başlamıştım ama dikkat ettim hangi topiğe gebelik düşünüp girsem birşey çıkıyor artık yazmcam burası hariç yanii hamilelikle ilgli yazmcma zaten şubata kadar da yok. Herkes bebeklerini büyütüyor onlarla ilgileniyor kimse gelemiyor eski günler ne güzedi yaa.. Ben hangi topiğe girsem ordakiler hemen hamile kalıyor bir ben kalamıyorum. Başkalarına upurlu geliyorum galibaa.. Bazen sanki hiç hamile olamıcam, hiç çocuğum olmayacak gibi geliyor ama kısmet diyorum varsa nasipte olur. Bu da benim sınavım hayır vardır elbet böyle birşeyler çıkıp gecikmesinde..

canım benım her topıge ugurlu geldın demek kı..
Hay allahım..
Gıt sedoş amerıka ya..gezersın..hamıle kalırsan orda dogur..sıpan çıfte vatandaş olsun.ne dersın..
ınşallah gelıcek bebişin..
Ne dıycem sedoş anlamadım ben yazını..şubata kadar ne yok...bebek çalısmasına aramı verdın .anlamadım ben..

hu hu...geldım yıneee..kımse varmiiiiii?????????

merhabaaaaaaaa...
Emır anasınıfına başladııııı...alısma amaçlı sadece 1,5 saat gıdıyor...onumuzde kı hafta oglencı olacak...sevdık çok şükür okulu...
şimdi okullu olduk sınıfları doldurduk..

ben geldiiimmm...
yazılanların hepisini okudum ama yorum yazabilirmiyim bilmiyorum.. cemre rahat vermiyo,, üst dişler çıkıyo,,

çidoşu merak ettim. doğurdumu acep.. alah yardımcısı olsun.. yine seryan olacak galiba..

sedoşum yengeyle anlaşmanıza valla bende sevindim.. şu çifte vatandaş fikri heeeç te fena değil.. aslında ne güzel salıp koyvermek en güzeli ama bide yapabilsek dimi...

kız diloş okullumu oldunuz.. aman da aman.. emir bey büyümüşte okullaramı gidecek.. mşlh mşlh..

kız öznur ekledim seni faceden ama yeni fotolar yoook:44: efeyi merak ediyooozzz..

canan ne ediyo acep yatak alacaktı alabildimi..

ayy aklım hep çidoşta.. allah yardımcısı olsun.. yine sezeryan olacak.. belkim şuan doğum yapmış bile olabilir.. bebişin kilosu iyi mşlh.. dr erken almış olabilir..
Rabbim ona kolay doğumlar nasp etsin..

darısı tüm bebiş yolu gözleyenlere..
amiiiin

canım arabayı yeniledik biz mecburen sürekli sorun çıkarır oldu. Yazmadımmı ben buraya denk mi gelmedin. İşe başladım ben 1.5 ay oldu üniversitede eşimin kampüsündeyim yabancı dillerde kütüphanede çalışıyorum. Şimdi parayı verdik çok az kaldı paramız kenaırımızda. Biraz biriktirelim dedik bende evde çok sıkıldım girdim benimde katkım olsun hem dedim. Şubatta başlıcaz bir sorun çıkar birşey olur garantimiz olsun kenarımızda dedik. Ama beklemek işkence gibi. Burada siz hamişken vardım siz doğumgünlerini kutluyorsunuz artık ben daha bekliyorum ama anladım ki planla olmuyor bu işler ne zaman plan yapsam birşey çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…