Görümcem bekar benim evlenirse zaten mecbur çıkıcam kayınvaldem bakamaz efeye
Sabah bırakıyoruz akşam alıyoruz kendi evinde bakıyo yani. Aman böyle daha iyi ya benim eve gelse kayınvaldem bütün düzenime evime karışır. Akşama evi bıraktığım gibi bulmam eminim .Evi aldıımızda bile kanepelerin yarini değiştirmek için çok uğraştı ama ben olmaz dedim eşimde taviz vermedi karışma anne kendi evi nasıl isterse öyla yapar falan dedi de yüz bulamadı. Az fişeklemedi eşimi üstüme canı sağolasıca :)
Bende istemem onlarla tartışmayı ama napiim canmım ya zorunda bırakıyo
Aksinede yavrum bana bi düşkün kü bendeyken gel bana babanem diyo efe bana sarılıyo. Zorla almaya çalışıyo benden çocuk bağırıyo sonra kızıp bırakıyo
ne yapiim ne diyim bilmiyorum. Başa geldi mecbur çekicem artık ama fazla yüzgöz olmamaya dikkat ediyorum.
,sedoş
canım nasılsın..ıyımısın...napıyorsun..yumurtlaman nasıl gıdıyor...çalısma var mı...
merak ettım senı...
ben çocuklarla ugrasıyorum...
emır 2 kez hasta oldu..20 gunde 1..tam ıyılestı..oksuruk bıttı...yenıden...
bende bagısıklık guçlendırıcı surup aldım..
4 yıldır arastırıyorum o surupu...almadım almadım...en sonunda aldım yanıı...
ne bılıyım...
içınde hamıleler ve emzıren anneler kullanamaz dıyor..neden anlamadım..arastırayım barıı onu...
hastya olmasına uzuluyoruz..gece atres düşürmeye çalısıyoruz..surup fayda etmıyor...
tıtreme..vs...gece 3 de yattıgımız oluyor..basında beklerken..
iştah sıfır emırde...hastalıktan sonra hıç kalmadı..
kaynanos balık yagı surup almıs..verıyorum..yok hala ıstah yok...
napcam ılmıyorum..genız etını aldırdık yazın..sünnet de oldu..iştahı açılır.gelısır denıldı..yok daha beter oldu...
edız den bıle az yemek yıyor...
sabah 1 yumurta ..oda zorla...
akşam ustu zorla bıraz yemek...makarna yada pilav..acıktım dıyor..2 catal alıp bıraklıyor..
alla alla ne deli şey ya.. Hadi kendi bakarken neyse de annesi varkende çocuk sarılırken ne demeye almaya çalışıyor yahuu. Zaten tüm gün onlarla hayret birşey yani. Anlamıyorum bu kaynanalar ne sahiplenirler hemen torunları. Annesi mi geldi ver annesine çekil geriye. Amanın benim başıma neler gelecek acaba kaynanam bizden çıkmaz kesin. Normalde ben çağırmadan gelmez ama torun olunca bahane eder gelir, bir de titiz herşeyime karışır yardım edebilse ne ala yerinden kalkmaz evinde hastayım tansiyon felan ayağına ki bana hiçbişi yapmaz. En azından seninkiler bakıyor yani faydaları dokunuyor. Aöan sen sözünü sakınma yerlerini bilsinler, çocukta anne-babaanne farkını bilsin..
valla biz ertelemiştrik borçtan dolayı. Ocak şubat başlıcaz ben çalışıyorum söylemiştim sanırım. Ağustosta girdim eşimle aynı kampüsteyiz üniversitede beraber gidip geliyoruz işimde rahat. Ama yumurtlamam iyi gibi. Akıntım iyi geliyor yumurtlama zamanı. Bir de geçen ay 32 günde regli oldum kaç senedir 35 günde oluyorum o da moralimi düzeltti. Canım çok geçmiş olsun. İştahsız çocukta kötü olur bende çok iştahsızmışım. Artık vitamin felan idare edeceksin zorladıkça geri teper. İnşallah açılır iştahı. Hasta olmasınında etkisi vardır. Bende birkaç gün boğaz ağrısı çektim ama geçti az halsizlik var havalarda çok dengesiz. Allah yardımcınız olsun canım. Face da gördüm de Ediz'de baya büyümüş Maşallah..
buyudu sedoş..
canım bende gıremedım..
abım yuksek tansıyondan dolayı beyın kanaması gecırdı..
sol tarafı felç oldu..
betın kanaması 2-3 kez tekrarladı..
ılk gun doktorlar yaşamaz dedı..
çunku onune gecemedıklerı beyın kanamasından..
sonra kanama durdu..
fakat tansıyonu normale donmuyor..
doktor hayatı tehlıkesı suruyor dıyor..
bugun 6 gun oldu..
ılk 4 gunu atlattı..
doktor buda olumlu bırsey dıyor..
ellerı ayakları baglı yogun bakımda..
hemsıreler sagından soluna cevırırken bıle tansıyonu fırlıyor..
kontrol altına alamıyorlar tansıyonunu..
doktor artık 20 nın ustune cıkarsa rısk dedı..
ama su an 14 lerde tansıyonu..
fakat yerınde durmuyor tansıyon..24 saat sabıt kalırsa kendı odasına alacaklar abımı..
ama olmuyor..
damardan beslenıyor..
damardan ılaç verılıyor..
sureklı uyutuyorlar..
tansıyonu çıkmasın dıye...
ama bugun mıde kanaması gecırdı..
mıdeden beslenmedıgı halde..
offf..ılk kez dıuun gece su verdıler..
su ıçın yalvarıyordu..gunde 3 dakıka esıne gorusme ıçın ızın verıyorlar..uyanık kaldıgı bır vakıt..
off..bende gıttım 1 gun..çocujları bıraktım...
ama gorusemedık..yogun bakımda oldugu ve uyutuldugu ıçın..
abım ıçın dua edın..
hayatı tehlıkesı gecerse sol tarafındakı felç çabuk ıyılesecek..çunku yası cok genç dedı doktoru..
yapılacak her ılaç yapıldı..
doktoru bana tevekkul edıp beklemekten başka care yok dedı..çok üzgünüm..
canımm çok çok geçmiş olsun çok üzüldümm.. Allah şifasını versin İnşallahh. Ama bak zorlu kısmı atlatmış risk seviyesine yükselmemiş. Zaten düzelirse tansiyonu felçte düzelirmiş Allah büyük canım. Allah'a sığınmaktan,dua etmekten başka çere yok keşke olsa. İnşallah durumu iyidir canım bir daha gelmemişsin..
Dilekcim canım ya çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin abine çok üzüldüm dualarımız sizinle merak etme inşallah iyileşir
canım dune kadar ıyıuydı..yogun bakımdan cıkmıştı..tansıyonu 18 ın altına hıç duşmemıştı...ama yınede yogun bakımdan çıkarmışlardı...ama dıun yıne çıkmış tansıyon..duşmemış..tomogrofıye sık sık gırıyor..beyın kanamaısndan korkuyoruz...tekrarlamaz ınşallah kanaması..
kızlar benim doğurcağım geldi artık :) dün kontrolüm vardı, kızım kilo almamış pek şuan 2.800gr ..aynı zamanda çatı muayenemde vardı, çatıda 3 cm açılma varmış, pazartesiye kadar elmezse suni sancı ile doğuma alıcak doktorum...çok öpüyorum sizleri
dilek cnm çok geçmiş olsun, Allah şifa versin abine, onu size ailesine bağışlasın rabbim..Allah kimseye vermesin böyle sıkıntılar.
slm kızlar neler yapıyorsunuz biz dün tam iki ayımızı bitirdik bugünde 3 tane aşı olduk oğlum pek huysuz zaten kucağa alışıktı şimdi hiç inmiyo biz oğlumla evde yapışık yaşıyoruz sağolsun hiç iş yaptırmıyo sadece yemek yapabiliyorum oda ya yanıyo ya çiğ kalıyo erdemcik büyüdü maşallah hafiften gülücükler başladı kucakta durmanın dışında genelde sakin üzmüyo anneciğini kuzum
amanın canan 9 ay oldumu Allah hayırlısı ile bir avazda kurtarsın canım haberlerini bekliyoruz seda annenin nesi var çok geçmiş olsun canım bu arada sevalden haber alan varmı hiç uğramıyo
kızlar bebek gelişimi ile ilgili her türlü bilgi ve öneriye açığım 3 ay bilgilerinden başlayın anlatmaya
öpüyorum hepinizi
sagolun kızlar..dualarınız kabul oldu..
abım dun taburcu oldu..tansıyonu duştu..ama ayaga kalkamıyor...
ınşallah kalkacak yakında...sol tarafı hala felçlı...
canan ne cabuk gectı zaman...
dogum ıçın ınşallah sunı sancıya gerek kalmaz...
benım buyuk oglan sunı sancıyla dogdu...
ıkıncı kendı sancımla...
ıkıncıde beklenen tarıhı gecmıştı aslında..
ınşallah kendı sancınla dogurursun...
cıgdem ne cabuk buyudu oglan...
3.aylık gelısım ıçın sadece bol bol emzır...bol bol sarıl...kucakla...
ılk cocuklar boyle yapışık ıkız gıbı olur...
annenın acemılıgındende olur...
benımde ne yemeklerım yandı...nıcelerı çiğ kaldı ılk oglanda...
ama ıkıncıde coook rahattım...
yapışık ıkız olmadık...
kendı halıne bıraktım...
emzırırken sımsıkı sarıldım...kokladım...
dıger zamanlarda kendı halıne bıraktım...
yoksa o da yapışık ıkız olurdu bana..
allah kolaylık versın cıgdem...
fotograf koysan ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?