Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ahada benım kaynanam..."bunun yerı burasımı..bunu buraya koyayım..olmaz..."
ben alır yerıne gerı koyarım...sonra bır bakarım yıne yerını degıstırmiş..
ben yenıden yerıne koyarım...sonra bır vakıt kalkarım bakarım yıne yerını degıştırmış..ıstedıgı yere koymuş..
manyaklar bunlar ya...
ben yerıne koyuyorum..o defalarca alıp koymak ıstedıgı yere koyuyor...
aff çok pişmanım neden alıp çöpe atmamışım o seyı...cin atına bin ,at çöpe..şimdi yapmıyor..yaparsa çöpe atcam o şeyı..her neyse yanı..off..çok bılmış kaynanalardan nefret ederım..manyak seyler...

alla alla ne deli şey ya.. Hadi kendi bakarken neyse de annesi varkende çocuk sarılırken ne demeye almaya çalışıyor yahuu. Zaten tüm gün onlarla hayret birşey yani. Anlamıyorum bu kaynanalar ne sahiplenirler hemen torunları. Annesi mi geldi ver annesine çekil geriye. Amanın benim başıma neler gelecek acaba kaynanam bizden çıkmaz kesin. Normalde ben çağırmadan gelmez ama torun olunca bahane eder gelir, bir de titiz herşeyime karışır yardım edebilse ne ala yerinden kalkmaz evinde hastayım tansiyon felan ayağına ki bana hiçbişi yapmaz. En azından seninkiler bakıyor yani faydaları dokunuyor. Aöan sen sözünü sakınma yerlerini bilsinler, çocukta anne-babaanne farkını bilsin..

valla biz ertelemiştrik borçtan dolayı. Ocak şubat başlıcaz ben çalışıyorum söylemiştim sanırım. Ağustosta girdim eşimle aynı kampüsteyiz üniversitede beraber gidip geliyoruz işimde rahat. Ama yumurtlamam iyi gibi. Akıntım iyi geliyor yumurtlama zamanı. Bir de geçen ay 32 günde regli oldum kaç senedir 35 günde oluyorum o da moralimi düzeltti. Canım çok geçmiş olsun. İştahsız çocukta kötü olur bende çok iştahsızmışım. Artık vitamin felan idare edeceksin zorladıkça geri teper. İnşallah açılır iştahı. Hasta olmasınında etkisi vardır. Bende birkaç gün boğaz ağrısı çektim ama geçti az halsizlik var havalarda çok dengesiz. Allah yardımcınız olsun canım. Face da gördüm de Ediz'de baya büyümüş Maşallah..

buyudu sedoş..
canım bende gıremedım..
abım yuksek tansıyondan dolayı beyın kanaması gecırdı..
sol tarafı felç oldu..
betın kanaması 2-3 kez tekrarladı..
ılk gun doktorlar yaşamaz dedı..
çunku onune gecemedıklerı beyın kanamasından..
sonra kanama durdu..
fakat tansıyonu normale donmuyor..
doktor hayatı tehlıkesı suruyor dıyor..
bugun 6 gun oldu..
ılk 4 gunu atlattı..
doktor buda olumlu bırsey dıyor..
ellerı ayakları baglı yogun bakımda..
hemsıreler sagından soluna cevırırken bıle tansıyonu fırlıyor..
kontrol altına alamıyorlar tansıyonunu..
doktor artık 20 nın ustune cıkarsa rısk dedı..
ama su an 14 lerde tansıyonu..
fakat yerınde durmuyor tansıyon..24 saat sabıt kalırsa kendı odasına alacaklar abımı..
ama olmuyor..
damardan beslenıyor..
damardan ılaç verılıyor..
sureklı uyutuyorlar..
tansıyonu çıkmasın dıye...
ama bugun mıde kanaması gecırdı..
mıdeden beslenmedıgı halde..
offf..ılk kez dıuun gece su verdıler..
su ıçın yalvarıyordu..gunde 3 dakıka esıne gorusme ıçın ızın verıyorlar..uyanık kaldıgı bır vakıt..
off..bende gıttım 1 gun..çocujları bıraktım...
ama gorusemedık..yogun bakımda oldugu ve uyutuldugu ıçın..
abım ıçın dua edın..
hayatı tehlıkesı gecerse sol tarafındakı felç çabuk ıyılesecek..çunku yası cok genç dedı doktoru..
yapılacak her ılaç yapıldı..
doktoru bana tevekkul edıp beklemekten başka care yok dedı..çok üzgünüm..

canımm çok çok geçmiş olsun çok üzüldümm.. Allah şifasını versin İnşallahh. Ama bak zorlu kısmı atlatmış risk seviyesine yükselmemiş. Zaten düzelirse tansiyonu felçte düzelirmiş Allah büyük canım. Allah'a sığınmaktan,dua etmekten başka çere yok keşke olsa. İnşallah durumu iyidir canım bir daha gelmemişsin..

canım dune kadar ıyıuydı..yogun bakımdan cıkmıştı..tansıyonu 18 ın altına hıç duşmemıştı...ama yınede yogun bakımdan çıkarmışlardı...ama dıun yıne çıkmış tansıyon..duşmemış..tomogrofıye sık sık gırıyor..beyın kanamaısndan korkuyoruz...tekrarlamaz ınşallah kanaması..

Dilekcim canım ya çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin abine çok üzüldüm dualarımız sizinle merak etme inşallah iyileşir

Dilekcim canım ya çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin abine çok üzüldüm dualarımız sizinle merak etme inşallah iyileşir

ınşallah kadercıgım..durumu aynı..ne ıyıye gıttı.ne kotuye..yogun bakımda..ama bılıncı yerınde..

Dilekcim canım Rabbim şifalar versin inşallah. Allah sevdiklerine bağışlasın abişni. Çok üzüldüm yaşıda çok genç abinin
Allahım Acil şifalar versin

uzun zamandır topiğe giremedim, bir girdim nasıl bir haberle karşılaştım dilekcim,
allah abine şifalar versin, size de sabırlar versin, herşeyin yolunda gitmesi için allah yardımcınız olsun.
bizim yapabileceğimiz dua etmek, inşallah allah kabul eder.

dilekçim çok geçmiş olsun.. rabbim şifalar versin versin, gençliğine, ailesine bağışlasın..

dilekçim rabbim sanada güç versin.. çok zor.. inşlh çar çabuk iyileşir evine döner..

dilek cnm çok geçmiş olsun, Allah şifa versin abine, onu size ailesine bağışlasın rabbim..Allah kimseye vermesin böyle sıkıntılar.

kızlar benim doğurcağım geldi artık :) dün kontrolüm vardı, kızım kilo almamış pek şuan 2.800gr ..aynı zamanda çatı muayenemde vardı, çatıda 3 cm açılma varmış, pazartesiye kadar elmezse suni sancı ile doğuma alıcak doktorum...çok öpüyorum sizleri

Canım Allah şifa versin. Bilinci yerindeymiş bu iyi birşey. İnşallah iyileşir döner evine. Zaten sürekli gözetimde hemen müdahale ediyorlar. Allah abine de herkese de şifalar versin Rabbimm.. Benimde annem rahatsız kan sonuçlarını bekliyoruz.

Canım bitti demek 9 aylık bekleyiş. Zaman ne çabuk geçiyor. Sağlıklı olsun da kilosu az olsa da problem olmaz çabuk toparlar doğunca. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum.

dilekçim canım çok geçmiş olsun Allah tez saatte şifasını versin sizlere bağışlasın inşallah canım gelişmeleri yaz arada merak ettik

slm kızlar neler yapıyorsunuz biz dün tam iki ayımızı bitirdik bugünde 3 tane aşı olduk oğlum pek huysuz zaten kucağa alışıktı şimdi hiç inmiyo biz oğlumla evde yapışık yaşıyoruz sağolsun hiç iş yaptırmıyo sadece yemek yapabiliyorum oda ya yanıyo ya çiğ kalıyo erdemcik büyüdü maşallah hafiften gülücükler başladı kucakta durmanın dışında genelde sakin üzmüyo anneciğini kuzum
amanın canan 9 ay oldumu Allah hayırlısı ile bir avazda kurtarsın canım haberlerini bekliyoruz seda annenin nesi var çok geçmiş olsun canım bu arada sevalden haber alan varmı hiç uğramıyo
kızlar bebek gelişimi ile ilgili her türlü bilgi ve öneriye açığım 3 ay bilgilerinden başlayın anlatmaya
öpüyorum hepinizi

dilek cnm çok geçmiş olsun, Allah şifa versin abine, onu size ailesine bağışlasın rabbim..Allah kimseye vermesin böyle sıkıntılar.

sagolun kızlar..dualarınız kabul oldu..
abım dun taburcu oldu..tansıyonu duştu..ama ayaga kalkamıyor...
ınşallah kalkacak yakında...sol tarafı hala felçlı...

canan ne cabuk gectı zaman...
dogum ıçın ınşallah sunı sancıya gerek kalmaz...
benım buyuk oglan sunı sancıyla dogdu...
ıkıncı kendı sancımla...
ıkıncıde beklenen tarıhı gecmıştı aslında..
ınşallah kendı sancınla dogurursun...

cıgdem ne cabuk buyudu oglan...
3.aylık gelısım ıçın sadece bol bol emzır...bol bol sarıl...kucakla...
ılk cocuklar boyle yapışık ıkız gıbı olur...
annenın acemılıgındende olur...
benımde ne yemeklerım yandı...nıcelerı çiğ kaldı ılk oglanda...
ama ıkıncıde coook rahattım...
yapışık ıkız olmadık...
kendı halıne bıraktım...
emzırırken sımsıkı sarıldım...kokladım...
dıger zamanlarda kendı halıne bıraktım...
yoksa o da yapışık ıkız olurdu bana..
allah kolaylık versın cıgdem...
fotograf koysan ya...

ayy dilekçim çok sevindim abine inşallah tez saatte ayağada kalkar canım
aslında ben sana o soruyu soracaktım onun için geldim kk ya o gün abini duydum üzüldüm hep aklımdasın diyorum dilek nasıl iş yapıyo bırak emir e nasıl vakit ayırıyor düşümdüm eğer şuan bir büyük çocuğum olsaydı her şeyi bırak aç kalırdı garibim kendim zor yiyorum başta küçükken tek elde tutup iş yapıyordum şimdi hem büyüdü hem ağır tek elimle uzun süre tutamıyorum ev aldı başını gidiyorr kızlarr ne yapsm deyin hele bide aşıdan mı nedir gece gündüz karıştı 2 gece sabah 7 e kadar uyamadık gündüzde hep uuyo nasıl tekrar cevircem uyanık bırakıyom kucaktan başka yerde uyumayan çocuk olduğu yerde kendi uyuyo yine uyuyoo gündüz, gece de sabaha kadar gülücükler agular gözler fincan gibi açık duruyoo

oyy oy iki ay bitti demek kuzunun. Ehh annesi olacak o kadar. İlk çocuk tabi ne zaman ağlasa etse kucağına almak ister insan. Bugünlerde geçecek ve büyüynce öpsende anne öpme yaa diyecek felan. Şimdiki zamanların tadını çıkar boşver yanarsa yansın yemek. Canım annemin karaciğer enzimleri yüksek çıkmış 3 tüp kan alıp araştırma hastanesinde bakıldı. Çarşamba sonuçları alıp dr gösterecek şu an çalışmıyor sonuçlar gelene kadar. Birşey çıkarsa ilaç tedavisi görmesi ve dinlenmesi gerekecek. Hepatit olabilir ve düşmesi için ilaç kullanması lazım daha çok yükselirse baya sorun oluyor. Bende bayramda öğrendim. O zaman daha yeni yaptırmıştı testleri bekliyordu. Bende döndüm ama işte çok sıkıntılıyım canım. Öyle işte..

Canım gözün aydın. Çıkmış ya hastaneden düzelir artık yavaş yavaş. Fiziğe felan gider belki. Şu an iyi ya hepsi olur canım. Allah bağışlamış size. Senin oğlanlar da pek bir şeker ya ne güzel anlaşıyorlar abi kardeş belli resimlerden. Birde çok benzetiyorum onları ben. Ehh artık büyüttün canım sen sünnetleri de oldu. Maşallah onlara..

kızlarrrr kızım artık kucağımda...17 kasımda saat 12:50 de doğurdum hayırlısıyla...kızım 3 kilo 49 cm doğdu..ikimizde iyiyiz çok şükür..fırsat bulur bulmaz tekrar yazacağım...çok öpüyorum sizi...

Son düzenleme:
canommmmmmmmmmmmm çok sevindim canım benim Allah gönlüne göre verdi bak ay yavrum benim kıyamam sana mucizen kollarında bol bo kokla onu bitanem Allah isteyen herkesi meleğine kavuştursun canım Allah sağlıcakla büyütmeni nasib etsin canım benimmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…