Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geldim okudum am gidiyorum cemroş ağlıyo yine biyerlere tutunmaya çalışırken düştü galiba
gelcem yine...

galiba ponpon iple örüyon anladım galiba.. tığ ile bitirmeyi denedinmi.. evde ona uyan bi ip varsa arada zincir çeksen veya ponponun ortasına batsan..

ayyy neyse gelcem birazdan çok ağlıyo

http://a1107.hizliresim.com/11/7/27/6807.jpg

http://a1107.hizliresim.com/11/7/27/6815.jpg

kızlar size oğlumum biberonlarını göstereyim tahtakaleden aldım içinede yuvarlak misket sakız 2-3 tane koyup boşluklarınada bonibon doldurdum hastahanede gelenlere ikram yaparız diye 3 paket aldım 36 tane birkaçtane eve ayırdım hatırra kalanı hazırladım kutuya beğendinizmi ne gerek var diyceksiniz hastahaneye ama ecrine aldığım kapı çelengini değişmeye gittim çokkkk ilginç bir şekilde kız geçen sene almıştım ama beni hatırladı günde dükkana belki 300 kişi girip çıkıyo şok oldum (halbuki biz 2 ay önce aldık dr kız demişti erkekmiş mavisiyle değişelim diycektik ben demezdimde yırtık rahibe yengem var o halledicekti) konuştuk işte oda ben istemesemde bugünkü fiyattan aldı geri yerinede o çok büyüktü 1 boy küçüğünü aldık ara fark için para yerine bu biberonları birkaçta odaya süs aldık tabi farkını yine ödedik mevlütlük kadar çok olmatınca bende hadtahaneye artanıda eve gelenlere veririz dedim 1 kg bonibon 1 kg da sakız alıp güzelce yıkayıp doldurdum buzdolabına koydum bekliyoz yemeyii

biberonlara bayıldım canım allah hayırlısıyla dağıtmayı nasip etsin.. içindeki bonibonlarda çok iştah açıcı görünüyo saldırasım geldi

gelelim örgü olayınaaaa.. netten baktım bunları buldum.. ilk linkteki dut ipten çiçek yapımı dikkatimi çekti.. sende eğer ipin kaldıysa böyle 1-2 çiçek yapıp ortalarına nazar boncuğu dikebilirsin.. ama şahsi fikrim böyle sade bırak çok güzel olmuş ellerine sağlık. ne güzel pofuduk pofuduk olmuş.. Allah iyi günlerde oğluşu sarıp sarmalamayı nasip etsin

Dut İp & Ponpon İp & koza ipten atkı yapılışı | Gülselim
rg Dersleri ve rg Rehberi - Dut ip-Koza ip-Ponpon ipten t ile iek nasl yaplr?

bundada bitmiş resmi var.. bence yine normal 2alarak bitirdi. bitiriken tek iilmeği örüp yine diğer şişe takıp ikisini bir alırken ponponu ilmeğin içinden geçirip uzatmış olmalıki toplamamış.. gerçi sen denemişsindir belki..

kkda birisi sadece yorum yazmış ilk sıraları ve son sıraları normal ipi 2kat yapıp örmüş.. bitirirkende 2-3 sıra normal iple örüp bitirmiş..

valla canım çok güzel oralar yaa. Gidemedim ben Alaçatı'ya çok istedim ama eşimin işi için gittiğimizden yarım gün bize kalıyordu onda da yakın denize gittim zaman harcamayalım dedik öyle işte..Ama gideceğim yine sonra ve altını üstüne getireceğim kesinlikle..

kızlarrrr nirdesinizzzz

sedoşla nurtiş daha evlerine dönmedi galiba....

öznur ne ediyo acep...
canan napıyo acaba...

kadriye, nerelerdeeee, niye hiç gelmiyooo

ben sen bunu yazdığında evime dönüyordumm ama giremedim pek girmekte istemedim doğrusu. Çünkü bizim bebek yine ertelendi borca girdik araba aldk bizim araba sürekli arıza çıkıyor çünkü. Pazartesi teslim alıcaz arabayı bende yine üniversiteye giriyorum mezun oldum ya eşim konuştu açıkta varmış aldılar dün işlemleri, evrakları hallettik. Marta kadar bebek yapmıyoruz sonrada hamile kalırsam bir 6 ay çalışsam kar kardır evde oturmaktansa dedim yani. Evde oturunca daha çok takıyorum kafaya bana oyalanma olur dedim hemde kendş paramı kazanıe atarım üç beş kuruş kenara dedim öyle işte evdeki hesap çarşıya uymuyor maalesef. Beraber başladık siz bebeklerinizi büyüttünüz bile ben hamile bilem kalamadım napalım vardır bunda da bir hayır..

teşekkürler canım. Oh tatil iyi olmuş efenle vakit geçirmişsiniz. Her ayrılık zor tabii onun için annesi ama onun için çalışıyorsun, onun geleceği için. Hele bir büyüsün teşekkür edecek sana. Biz yukarıda anlattığım gibi erteledik marta kadar istemeyerekte olsa işe giriyorum pazartesi. Bakalm hayırlısı..

Ya topik bana emanetti tatlım ama giriyorum bakıyorum kimse yok hiçkimse yazmıyor. Herkesin bebeği oldu onları büyütüyorlar fırat kalmıyor buraya. Yazsam kendim konuşmuş gibi olcam. Neyse birkaç sayfa yazılmış. Ben bebeği yine marta kadar erteledim ya burayada gelmek istemedim. Hep birşey çıkıyor bizim arabada gidince almak farz oldu yarın birgün çocukta olacak. Eşimin işi uzak çokta heveslendi felan iyi barii dedim. İşe başlıyorum pazartesi. Marta kadar gebelik yok, hamile kalınca da çalışırım zaten kar kardır maksat zaman geçsin evde oturup napcam okul da bitti. Kafam dağılır hiç olmazsa. Canımcığım seni arayamadım son zamanlarda kusura bakma kendi dertlerimle meşgulken işte. Biberonlarına baktım çok şekerler hele bonibonlar beni ye diyorlarr.. Çok güzel olmuşlar. Bebeğini kilosu gayet güzel Maşallah hem ileriymişte daha ne. Yataklarda hazırlanıyor ne güzel..bende bugünleri görebilecek miyim bilmiyorum. Sanki hiç anne olamıcam gibi geliyor bana. Allah bana da nasip eder inşallah. Şimdi sen de doğur uğramazsın buralara ama olsun bebeğiin iyi olsnda. Kız zaman ne çabuk geçiyor ya hamileyim dediğin dün gibi sanki şimdi doğum yapacaksın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım. Bana göre sen iki çocuk annesisin. Diğerini de unutman mümkün değil unutma da zaten. O da senin evladındı. Ama üzülme artık o seni görüyor, kardeşini de o yolladı sana hemen zaten.. Seni ararım canım konuşuruz son durumları öpüyorumm..

canım yaaaaaaaaaa..zaman ne cabuk gecmışş...doguma azzzzz kalmışşş..oleyyyy...çok sevındımmm....yenı bebek gelıyor az kaldııı..

http://a1107.hizliresim.com/11/7/27/5771.jpg

gülerrrgördünmü ipi 1 ip 1 ponpon yA 2 lmek aldım mı aradaki ponponlar sıkışıp büzüğşüyoooo yardımmmmmm

hepsı çok guzellll....

guler..bebekken sunnet en ıyı...
sunnet sonrası agrı yok..acı yok...antıbıotık pomat var..ve agrı keıscı pomat...bunlarla acı kalmıyor...ustelık acıyor...ayyy agrıyor gıbı şıkayetler buyuk abıde oldu...
adız bezlenmedı 10 gun...ayaklarıyla pipiyı tekmeledı durdu..
pipi zaten balon gıbı.şiş..doktoru aradım "istedııgı gıbı tekmelesın bırsey olmaz "dedı..
yanı sunnet korkulacak bırsey degıl...buyuk çocuklar bıraz nazlı ıse çok zorluyor...
ama tabı zorlukları oldu..sargı yapıştı.çıkarmazı zor oldu..edızın pıpı şiştı...ama hepsı olagan seylerdı..yaşanabılen seylerdı...
edız agrııs olsaıydı aglardı...hep guldu...mutluydu ılk gunden berıı...yanı acı falan yok...
bence bbebekken daha kolay atlatılıyor...
tavsıye ederım...

oyy kızlar..hava sıcak..ben yorgun...uyumuyor halen edız...sıkıntılı...sıcak bır yandan..bırde ust dışler cıktı bugun..artık rahatlarız bıraz belkı...

oyy kızlar..hava sıcak..ben yorgun...uyumuyor halen edız...sıkıntılı...sıcak bır yandan..bırde ust dışler cıktı bugun..artık rahatlarız bıraz belkı...
dun kocam bızı denıze goturdu..donuşte emnıyet kemerı takmadıgı ıçın ceza yedık...
eve geldık sular yok...duş yapamadık..sabaha ancak geldı sular :)

sedoşum işin hayırlı olsun tabi yeni arabanızda.. tekerleği düz bassın, kazasız cezasız kullanmayı nasip etsin mevlam...
ne iş yapıcan üniversitede.. kociş torpil yapsın sana yorucu biş yaptırmasınlar sana.. sen pek iistemeyerek işe gircem yazmışsın ama aslında bencede senin için çok iyi olacak evde insan daha çok takıyo, hem dediğin gibi insanın kendi, parasını kazanması gibisi yok.. hem ev ekonomisinide büyük katkı.. bebişe adam gibi bakacak birini bulsam bende çalışmak isterim.. sen şimdiden geleceğe yatırım yap, bebişler çok masraflı oluyorlar

bide sakın öyle düşünme döferim vallaaaa heeeee nedemek ben ogünleri göremiycem.. kızım ben bile hamiş kaldıysam sen oooo oooo bize drlar normal yoldan çocuğunuz olmaz dedi.. en azından kocişin olmaz.. baştan kociş aşılama olaylarına pek bi karşı çıkmıştı(o spermiyogram yaptırmak istemez bi gece öncesi söylenirdi hep, aşılama içinde sperm vermek istemez offf çok berbattı neyseki tüp için bi sorun çıkarmadı) bak şimdi allaha bin şükür emekliyor bile.. banada bugünler hayal gibi geliyodu ama rabbim izin ettiği zaman geliveriyo bu bebişler..

ben inanıyorum sana bu işe girme olayı çok iyi gelecek kafan dağılacak moral olacak,, sonrada allhın izniyle gelivericek bebişin... dualrım seninle

eee bide işe girdim diye bizi sakın unutma valla gelip basarım o üniversiteyi hee ona göre :98:klava

diloşum sünnetten sonra edizin altını bağlamadık demişsin ee çiş-kaka olaylarını nasıl çözdünüz o artık dönüyordur hep başındamı bekledin yoksam..

evet aslında yazdıklarını okuyunca küçükken sünnet daha cazip göründü.. oğlum olursa bende öyle yaparım..
5senede kızçeyi zor denk getirsik bi 5sene sonrada oğluş yaparsak benim pilim bitçek ozamana dek
3. bebişe kadar bastonla gezerim herhal

çidoşum bidenem battaniyeyi ne ettin.. bitirdinmi.. bak bebişten sonra aklına takılan bişiy olursa beni çekinmeden arayabilirsin elimden geldiğince yardım olmaya çalışırım..

aaa sahi diloş ediz beyin üst dişleri hayırlı olsun, çürüksüz dişlerimiz olur inşlah.. bizim alttan 2si +6. ayında çıktı üstlerde bi hareket yok şimdilik.. babanemiz daha diş hediyesi almadı için(ilk o gördü) üst dişlerde babanneyi bekliyo galiba :))
ek gıdaya başladınmı ne veriyon.. mama veriyonmu bak milupanın sitesine üye ol bedava şeyler yolluyorlar sanada gelsin..

gülercim topik tatile çıkmış. ben bilgisayarı bile açamıyorum artık çok hareketlendi efecik.peşinde koşmaktan dermanım kalmadı.bide oruç tam halsizleştim,tutuyomuısun sen.sütünü etkiledimi.benim azaldı bayağı yaa.

canımm başladım işe eşimin kampüsünde yabancı diller fakültesindeyin kütüphaneye verdilar rahat işim. Bir memur bey var bugün geldi izinden bazı kitaplar getirmişti hocalar onları kayıt yapcaz felan birkaç günlük işimiz var başka yok. Raht yani hıcalar kitap getircek bakcaz imza attırcaz koycaz, alırlarken de kayıt alcaz felan öle işte.. Ben istedim zaten işe girmeyi madem erteledik gireyim hem ek para olsun, hem ne zamandır evdeyim kafam dağılsın insan yüzü greyin azcık karılayım insan içine dedim.

Canım işte biliyorsun ben artık hiç ertelemek istemiyordum mezun olayım daha ertelemem diyordum ama büyük konuşmamak lazımmış. Zaten bebekle ilgili mevzulara girmiyorum. Nasip şimdi değilmiş napalım daha çok zaman var marta nasıl geçer bilmem. O kadar istiyorum ki rüyalarıma giriyor, bazen pişman oluyorum aldık diye şu arabayı ama eşimde bizim için aldı tabii. E parayı da ona yatırınca hemen bebek yapmak istemedik bir sorun olsa felan bir garantimiz olması lazım. Ben kendi paramı biriktircem kendi garantim. Hem kendi harcamalarımı kendim yaparım eşimde ayrı biriktircek. Birazda borçlandk zaten o yüzden erteledik. Eşime dedim valla erteledin ocaktan itibaren keçiboynuzları, fındıklar felan yicen dedim tamam dedii.. Birşey diyemedi. O da bakarız birkaç ay olmadı, klomen aşılama deneriz dedi. Daha da olmazsa yapıveririz tüp bebeği diyor ama inş. normal olur. Tamam ablacım daha karamsar olmıcam vardır bunda da bir hayır napalım... Gelirim artık ama kimse girmiyor ki topiğeee..

kızlar hayırlı ramazanlarrr....neler yapıyorsunuz bakim...sedacım yeni işin hayırlı olsun, sende işe girince topik iyice ıssız kalıcak desene..dilekcim sana oğlanlarla Allah kolaylık versin, sünnetide halletmişsin hayırlısı olsun bakalım, küçümancıkkene erkek olduk desene:) gülerim sen neler yapıyosun kızçemizle? çiğdemcim biberonlarına bayıldım, bana da fikir oldular..bende düşünmeye başladım ne yapim diye...senin baya az kaldı, rabbim hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin..diğer kızlar ne alemdeler pek giremiyolar sanırsam bebekler müsade etmiyor:)
bende gecen hafta evimi taşıdım kızlar, hem anneme yakın olsun hemde daha ekonomik olsun dedim, bi ev bulduk ve hop taşınıverdik..taşınmak çok zor iş yahuu..rabbim bidahaya kendi evimize taşınmayı nasip etsin inşallah..amin..pazartesi günüde kontrolümüz vardı kızçem 740 gr olmuş maşallah..karnım da büyümeye başladı artıkın..25 haftayı bitirdik bugün hayırlısıyla, ne çabuk geçti günler anlayamadım, o bulantı yaşadığım günler hiç geçmeyecek gibi geliyordu bana:) çok öpüyorum sizi.sık sık girmeye çalışıcam artık..hoşcakalın..

kelebeeeğem canım özlemişim sizleri arada gelin böyle.. zaten sedoşta işe başladı iyice yanlız kaldım buralarada korkuyom valla... topik çok ıssız kaldı...

öznurcum valla oruç tutmuyorum ama içim hiç rahat değil.. gerçi oruç tutsam bukezde kızçeme üzülücem onun nafakasını azaltıyorum diye.. yine içim rahat olmuycak.. inanırmısın her ezan sesinde içim burkuluyo ama napçam bu ramazanda böyle olsun bi ara ödiycez artık.. emiyo çünkü.. tamam bişeylerde yiyo ama bu ara sıcaklardanmıdır neden bilmem ek gıdalardan çok beni istiyo illa "mem" diyo
gel böyle arada konuşalım vala özledim hepinizi

canancım hep aklındaydın valla.. nasılsın.. evde taşınmışsın Allah sağlıcakla oturmayı nasip etsin.. kaç oda.. bebişe ayrı oda yapabiliyonmu.. annene yakın olması güzel.. inan arada biri lazım yardım için.. ben yanlızım ilk başlarda zor oluyodu şimdi alıştım..
bebiş mşlh büyümüş annesi... isim düşündünüzmü.. yoksa belirledinizde benmi unuttum..

kız sedoş kadroda açık varsa benide al yanına... işin çok cazip göründü birden gözüme
fazla yorucu olmamasına sevindim senin açından.. gerçi her işin bi stresi vardır da...
kısmet bitanem rabbim nezaman izin ettiyse artık.. kısmetten öte bişiy yok.. bence bu iş sana her açıdan iyi gelecek.. düşüncelerden azda olsa uzaklaşmak insana iyi geliyo dinleniyo insan.. bak kocişin sana moral vermeye çalışmış.. sen üzülmeyesin diye.. her yolu deneriz demiş.. buda seni nekadar çok sevdiğini gösteriyo.. senin üzüldüğünü görmeye dayanamıyo adamcağız baksana.. seviyo kocişin seni.. ayyyy

yavrucakların doğum günleri yaklaşıyo..

seval.. nurtiş.. bi plan varmı bakeeem

gülerim şimdiki evim 2+1, önceki çok daha büyüktü..ama ben yine de bebek odası yapmayı düşünmüyordum..oda yapmayacağım bir park yatak alıcam, beyaz minik bi elbise dolabım vardı bide onu bebişe kullanıcam inşallah... kızçemin adı latife olucak inşallah.. Allah'ın latif isminden;çok ince, nazik, hoş, merhametli bir şekilde gayeye ulaştıran, muradı ihsan eden...o bize Allah'ın bir lütfu anlaycağın, sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.. kızçeme sürekli ebru gündeşin şarkısını söylüyorum, sen Allah'ın bi lütfusun diye :)
ben gecen cuma bir gün oruç tuttum, çok fazla zorlamadı beni evde olduğum için ama susuzluk iftara yakın bitkin düşürdü...artık rabbim tutmayı nasip ederse kazaya bırakıcaz oruçları :) bide kızçem karnımdayken kuran hatmi yapayım istiyordum, ramazanla birlikte başladım kurana bayrama kadar bitiririm inşallah...
bu arada ben kuzum için daha bişi almaya başlamadım gülerim, erken diye,sen ne diyorsun? ama internetten bebek rabası ve park yatak bakınıyorum, önerebilceğin bişiler varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…