- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #22.921
selam kızlar nasılsınız bakalım ben 23 gün falan memlekete gittim geçen hafta pazar geldim çarşamba kaynanacığım geldi onu yazlığa götürdük bizde açılışı yaptık kızımın ayaklarını denize soktuk sedacığım kaynanamın yazlık çeşmede gidiyoruz süürekli çeşme hakketen çok güzel gitmek isteyenler mutlaka gitsin bende 10 gün gideceğim ağustos gibi
canom kızın olacak desene yavrum benim allah tez zamanda meleğne kavuştursun seni canım
çiğdemim bitanem çantanı hazırla çokta şey koyma kullanılmıyor zaten bebek emzirmek başlı başına bi iş onunla uğraşmaktan gözün görmüyor hiç bişeyi ama hasta bezi en şart olanı sen bana demiştin
dilekçiğim geçmiş olsun canım oğulların erkek oldular desene maşallah geçer canım oluyor böyle şeyler ama atlattın çok şükür
gülerim senin o kızçenin dişlerini yerim bennnnnnnnnnnnnnnn
sedacığım keşke alaçatıyıda görseydin gitmişken harika gerçekten
nurtişşşşşşş nerdesin bakalım
bu arada dün zatüre ve karma aşımızı olduk kızım biraz huysuz ama normalde çok uslu bebek ağlamıyo bile çok şükür çok akıllı çok bi şarkılar söylüyo ki sormayın 7500 olmuş ben hala anne sütü veriyorum ve biraz su çok sıcak diye ek gıdaya başlamadım 6 ay bitsin öyle kısmetse
kızlarrrr nirdesinizzzz
sedoşla nurtiş daha evlerine dönmedi galiba....
öznur ne ediyo acep...
canan napıyo acaba...
kadriye, nerelerdeeee, niye hiç gelmiyooo
Ben geldim kıslar naberrrr
Tatilimi yaptım oh dinç kafayla geldim ama Efemden ayrılması çok zor oldu. Yavrum çom alıştı bana şimdi işe gelirken kaçmak zorunda kalıyorum. Ağlıyo yoksa yavrum
Sedacım mezun olmuşsun hayırlı olsun canım Dilekcim oğluşların sünneti hayırlı olsun erkek oldular şimdi :)))
Çiğdemcim canım heyecanla bekliyoruz doğumu ay şimdi hamileliğimi hatırlıyorum da ne çabuk geçiyo günler
Hastane çantana gereksiz bişi koyma canım Ben o kadar gereksiz şeyler doldurmuşum ki çoğu lazım olmadı. 2 gece yattım en gerekli şeylerden biri hasta bezi mutlaka al yanına birde benim ilk gece emzik büyük kurtarıcım oldu hiç ağlamadı efe emzik olunca yoksa sabaha kadar memede uyumak istedi ben birde sezeryanlıydım mahvolurdum valla sabaha kadar dönemiyorum kalkamıyorum çünkü. Emzikle sabaha kadar uyudu arada acıktıkca uyandı. ben valiz bile almadım bi çantaya doldurdum herşeyimi. Alt açmada ben canbebenin alt açmaları var üstü ayıcıklı felan onlardan alıyorum çok pratik oluyo evde niveanın çantalı setini almıştım ondan çıkan alt açmayı kullanıyorum bi yere misafirliğe gittiğimde yada dışarı gezmeye gittiğimde canbebenin alt açmasını alıyorum tertemiz hemde çok şeker çok iyi oluyo Evdekini zaten sık sık yıkıcağından çok yıpranıcak öle fazla uğraşma derim ben.
doğum izni 8 hafta önce 8 hafta sonra canım
32, haftanda hastaneye gidip raporunu yazdırıyosun. Ama 37. haftaya kadar çalışıp 5 haftasını doğum sonrasına aktaracaksan eğer 32. haftada aktarma yazısı aılyosun mutlaka hastaneden yoksa ssk paranı vermiyo. Doğumdan sonra aktarma yazısı işgörmezlik raporu izne ayrıldığın tarihli vizite kağıdı, doğum yaptığın tarihli vizite kağıdı ile ssk ya gidiyosun. birde işyerin işgörmezlik raporunu sistemden ssk ya girecek yoksa para vermiyolar 10 gün 10 gün girsinler problem olmuyo. Bu kadar canım. Bebek doğuncada emin ol hiç acemilik çekmiceksin . İnsana Allah o gücü o bilgileri hemen veriyo emin ol benim bi tanıdığım var 16 yaşında anne oldu kimsesi yok annesi bebekken ölmüş kayınvaldesi bıraktı gitti. ama öyle güzel bi anneki bebeği gık dese dilinden anlıyo
slm kızlar nurten sağol canım bende bu hafta 32 sayılırım dr kontrolümüzde olucak başlatırım işlemi dr tatildeymiş iyiki doğurmadım valla zaten aileden 2-3 gün biriyle görüşmeyeyim panik oluyorlar doğurdum mu diye arayana alo demeden doğurmadım merak etmeyin diyom çok komik yaaben 1 doğurcam diye millet 9 doğuruyo erdem gelince ailenin üzerindeki stes kalkacak
sedacım canım arkadaşım nerdesin kız topik sana emanetti ne yaptın bu ay güzel haberini bekliyoruz hadi ver müjdeyi uzun zamandır halay çekmedik
benimde günler yaklaşıyo sayılır her sabah kalkınca şükürler olsun bir gün daha geçti (doğurmadan) ve 1 gün daha azaldı diyorum içerde kaldığı hergün yaşam şansı artıyo yakışıklımın zaten töbe Rabiimin gücüne gitmesin şükür olsun ama 2 hamilelik arasını da sayarsak lohusa lık yarı hamilelik sayılır neredeyse 20 aydır hamilelik durumundayım artık sıkıntı yapmaya başladı sürekli hareketlerine yediğine içtiğine dikkat et bide sağolsun durumu bilen var bilmeyen var herkes bişey diyor şöle yap böyle ye içim daraldı hayırla sağlıkla evladımı bir kucağıma alayım üzerimden tonla yük stres özlem korku vs herşey kalkacak acaip bir baskı altındayım hormanlarında etkisiyle iyice bunaldım kısmetse bebiş az ele avuca gelsin ilk iş bir psikolağa gidicem normale dönemiyorum erdemin kıyafetlerini ütülerken içimdeki heycandan kalbim çıkacak ama ecrine ağlıyorum aynı anda acıyla sevinç başkası dese bunu inanın gülerim ben böyle karmankarışığım geçen haftada ecrinin doğum ve vefat günleriydi o zaman dünyadan koptum zaten üzerinden 1 yıl geçti ama içimin yangını geçmedi en kötüsüde herkes unut onu artık karnındakine bak diyor insan evladını nasıl unutur yaa anlatamıyorum hoş tenezül edip anlatmıyorum bile ağzı olan konuşuyo işte üff akşam akşam sizide üzdüm iyiki varsınız kızlar allah hepinizden razı olsun şu durumumda beni anlayıp teselli eden sadece siz vardınız dua edin bana olurmu oğlumada teyzeleri
selam canlarım nasılsınız
dilekçim hayırlı olsun sünnet olmuşsunuz
herkesler iyi maşallah Allah bozmasın
ben yazlıktan geldim 24 gün kaldım çok iyi geldi gelince evde az az iş yaptım azcık alışveriş net yoktu anca açtırdık iyiyiz şükür erdemcikte maşallah 30 haftadayız şükür herşey yolunda
kızlarrr ay Allahım bunu yazacağım hiç akllıma gelmezdi hastahane çantamızı ne zaman hazırlıyım daha erken mi kısmetse doğum eylül ortası olacak siz bana yazın ne lazım ne değil ben yavaş yavaş toparlıyım geçen file tarzı kumaş vardı büyük kese dikkirttim doğumhaneye verilcekleri ayrı koyarım diye yazın hele bana ne koyam içine
bu arada oğluşuma park yatak aldık gündüz salonda durur gece yatak odası müsait yanımıza alırız diye odasıda olacak ama belki doğumdan sonra alırız mobilyayı baktık biraz pahallı geldi hemde 1 aydan sonra teslim ediyorlarmış hemde 2-3 haftada boş tutup havalandırın dediler beyaz lake boyalı beğendik doğuma yetişmiyo bilemedik öyle olacağını zaten yatağında yatmıycak şimdi yanımızda olacak doğumdan sonraya bıraktık ama dolap olaydı iyi olacaktı bir dünya eşya var nereye koyucam yıkayıp onları bilmiyorum doğumdan sonra kayınvalidemde olucaz en az 20 gün 1 çanta oraya 1 çanta hastahaneye e bizim eşylarda gidecek kaç çanta hazırlıycam bilmiyorum çok dağanık olacak öyle işte siz hele yazın ne lazım ben toparlıyım yavaş yavaş
http://a1107.hizliresim.com/11/7/27/5771.jpg
gülerrrgördünmü ipi 1 ip 1 ponpon yA 2 lmek aldım mı aradaki ponponlar sıkışıp büzüğşüyoooo yardımmmmmm
geldim okudum am gidiyorum cemroş ağlıyo yine biyerlere tutunmaya çalışırken düştü galiba
gelcem yine...
galiba ponpon iple örüyon anladım galiba.. tığ ile bitirmeyi denedinmi.. evde ona uyan bi ip varsa arada zincir çeksen veya ponponun ortasına batsan..
ayyy neyse gelcem birazdan çok ağlıyo
geldim okudum am gidiyorum cemroş ağlıyo yine biyerlere tutunmaya çalışırken düştü galiba
gelcem yine...
galiba ponpon iple örüyon anladım galiba.. tığ ile bitirmeyi denedinmi.. evde ona uyan bi ip varsa arada zincir çeksen veya ponponun ortasına batsan..
ayyy neyse gelcem birazdan çok ağlıyo
sedoşum işin hayırlı olsun tabi yeni arabanızda.. tekerleği düz bassın, kazasız cezasız kullanmayı nasip etsin mevlam...
ne iş yapıcan üniversitede.. kociş torpil yapsın sana yorucu biş yaptırmasınlar sana.. sen pek iistemeyerek işe gircem yazmışsın ama aslında bencede senin için çok iyi olacak evde insan daha çok takıyo, hem dediğin gibi insanın kendi, parasını kazanması gibisi yok.. hem ev ekonomisinide büyük katkı.. bebişe adam gibi bakacak birini bulsam bende çalışmak isterim.. sen şimdiden geleceğe yatırım yap, bebişler çok masraflı oluyorlar
bide sakın öyle düşünme döferim vallaaaa heeeeenedemek ben ogünleri göremiycem.. kızım ben bile hamiş kaldıysam sen oooo oooo bize drlar normal yoldan çocuğunuz olmaz dedi.. en azından kocişin olmaz.. baştan kociş aşılama olaylarına pek bi karşı çıkmıştı(o spermiyogram yaptırmak istemez bi gece öncesi söylenirdi hep, aşılama içinde sperm vermek istemez offf çok berbattı neyseki tüp için bi sorun çıkarmadı) bak şimdi allaha bin şükür emekliyor bile.. banada bugünler hayal gibi geliyodu ama rabbim izin ettiği zaman geliveriyo bu bebişler..
ben inanıyorum sana bu işe girme olayı çok iyi gelecekkafan dağılacak moral olacak,, sonrada allhın izniyle gelivericek bebişin... dualrım seninle
eee bide işe girdim diye bizi sakın unutma valla gelip basarım o üniversiteyi hee ona göre:98: klava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?