Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bence de Diloşu elinden kaçırmak istememiş. 9 günde belki başkası kapardı dimi bu güzel hatunu. Canım valla doğalgaz acayip pahalı bizde şimdi soğuklar başladı ya baya yanıyor merkezi sistem 350-400 den aşağı vermeyiz gibime geliyor bu aylarda. Yine de buna da şükür tabii Allah evsiz yurtsuzların yüzüne baksın onlara yardım edilsin çok zor biz eve kendimizi zor atıyoruz onlar napsın. evett bugün 21 aralık ve şu ana kadar bişi olduğu yok sapasağlamız..

ay evet kızlar kesinliklen beni elinden kaçırmak istememiştir de ondan...beklememiş 8 gün daha...hehehe

ay evet güler ben de bugün ne yapıyorlar..suratları ne durumda görmek isterdim şirincedekileri,belkide bütün dünya battı bir şirince kaldı zannediyorlardır.hani oraya birşey olmayacak ya
güler bizim de merkezi sistem kalorifer var..sanırım pirina yakıyor apartmanımızda..hem kalorisi yüksek hem de ucuz.ama bulunmuyor ..piyasaya çıktığı zaman hemen tükeniyor.sonrasında kömüre talim ediyor yöneticimiz..pirina zeytin yağı sıkılırken ortaya çıkan madde..atık madde..
güler'ciğim havalar soğudu .sen yine de bir odanı sıcak tut .diğer odaları kıs yada kapat..o odada yat olmazsa birkaç gün .en soğuklarda yani ..ben de istanbul da otururkene doğalgaz kullandım..ama benim oturduğum evde doğalgaz sobam vardı..petek yoktu..ama bir güzel ısıtıyordu ki sorma..emir o zaman yeni doğmuştu..ben o odada emirle yattım bir kış ..mecbur ..ufo aldım..yatak odamda yatabilirmiyim diye ..ama hiç iyi sonuç alamadım ufodan ..çocuk o akşam hasta olmuştu..ben de bütün gece stresten uyumamıştım..sonra yeniden salonda yatmaya başlamıştık..
şimdiki evim rahat ..kalöriferli..ama zaten buradaki soğuk aşırı bir soğuk olmuyor
bütün kış sadece 10 gün ayaz olsa diğer günler normal bir soğuk..yada eksilere düşmüyor burası ..

allah sokaktakileri korusun seda ..gercekten zor durumdalar..geçen rusya da kaç kışı donmuştu soğuktan ..30 mu 40 mı yoksa daha fazlamı hatırlamıyorum.
canım sen hafta sonu evde mi oluyorsun..2 gün tatil iyi gelir sana..evin üniversiteye uzak mı..nasıl gidiyorsun..araban var mı sedoş..

gülüm biliyorum geçen sene feci soğuk vardı Eskişehir'de iki ay kar yerden kalkmadı. Bir video vardı Rusya'da çekilmiş eksi 40 derece flan soğuk bir hava genç bir çocuk içeriden kaynar suyu dışarı boşaltıyor penreceden ve daha döker dökmez kar şeklide dökülüyor su havadan düşün yanii.

Evet gülüm ben 2 gün tatilim üniversitede çalışıyorum ya mesai yok öğrenci olmayınca tabii devlet kurumu. Eşimle aynı kampüsteyiz canım o kimya hocası görev yaptğı fakülte ile benim yüksekokul aynı kampüste arabamızla gidiyoruz geliyoruz karı koca en güzel yanı da öğle tatilimiz var 1.5 saat ve beraber yemek yiyoruz zaman geçiriyoruz iyi oluyor. Ama memur olup merkezden başka yerde bir iş olursa alırım belki küçük birşey.

ay ben o videoyu izlemedim seda ..kaynayan su buz mu tuttu. ay ya
ben emir e meraklı minik dergileri alıyorum seda yaklaşık 3 yıldır.okul öncesi eğitim dergileri .tübitak yapıyor dergiyi....ama meraklı minik kalmadığı zamanlarda bilim çocuk alıyorum..o okul çağı çocukları için o da tübitak ın dergisi..
onda kutuplarda yaşam vardı bir sayısında..gece gökyüzünde ışıklar oluyor gökkuşağını andıran ..kutup ışıkları mı ne deniliyordu hatırlamıyorum..orada da yaşam ne zordur ..bazı bölgelerinde eskimolar yaşıyor..ve iglo denilen buzdan evlerde yaşıyorla..(eskimo evleri bildiğimiz).ocak yok tüp yok ..ateş yok ..hava buzzzzz..ne ateşi..onlarda kapan kuruyorlardı..hatta bir belgeselde kapana tilki takılıyor..tilki sabaha kadar donuyor..çoluk çocuk almaya gidiyorlar kapana takılanı ..ve tilkiyi eve getirim ( yani iglo'ya )donmuş halde parçalayıp yiyorlardı..ama nasıl afiyetle yiyorlar anlatamam...çoluk çocuk nam nam yapa yapa ..

oy seda senin işin rahat ..eşinle de öğlen aralarında yemek yersin ..mis gibi...çocuk olunca biraz hayal oluyor böyle anlar..biz de çocuksuzken öyle yemeklere giderdik..öğlen arası eşim beni işyerimden alırdı..beraber yemege giderdik..ay ne özene bezene ..ne kurlar ne cilveler.kaş göz süzmeler..simdi çocuklarda ancak dövüşerek yemek yiyoruz biz...

evet biliyorum o ışıkları çok güzel bir görüntü. İglo evleri de küçük ama bombeli evler oluyor. Valla ne yaşamlar var dünyanın her bir yeri ayrı birşey biz buralarda teknolojinin nimetlerinden sonuna kadar faydalanırken bir internet gitse, bir yağmur yağıp sel olsa, trafiğe takılsak dert ediyoruz onlarda hiçbirşey yok. Belki öyle yaşam daha iyidir kölesi olduk iyice bu teknolojilerin yanii o kadar da değilde köy hayatı bağ bahçe teknolojiden uzak valla sıkıldım yanii. Çiğ çiğ yiyiyorlar demek anamm..

Canım bizde yemekhanemiz var oraya gidiyoruz bir sürü tanıdık hoclaar falan göz kaş süzme yapamıyoruz hem 5 seneden sonra be göz süzmesi canım gerçi hala yeni evli gibiyiz nazar değmesin.. Çocuk olunca bir süre çalışmam ama sonra yine çalışırım canım memurluk olursa ayrı bir yerde başlayabilirim.

haklısın seda o kadar kalabalıkta ne göz süzmesi ..heheheh

kızlar neler yapıyorsunuz
biz sanırım okullar yarı yıl tatiline girince ankara bolu düzce gezeceğiz akrabaları

sanırım trenle yolculuk yapacağız ..balıkesirden ankaraya
emir için tren tercih ediyoruz
çocuğum treni de görsün yolculuğun tadsın diye

ah kızlar ya bu aralar canım çok sıkıyor ya ..heç öyle yeniyıl hevesin falan da yok ...pof
siz nasıl yeniyıla gireceksiniz ..neler planlıyorsunuz..??

hey kızlar neredesiniz ..iyi seneler dilerim hepinize
nasılsınız nasıl girdiniz 2013 e
bende kaynanoş kayınpeder kaynım vardı
çok güzel geçti ..özellikle çocuklar için iyiydi..
akrabalarda kalabalık iyi oluyor
kalmadılar o akşam eşim onları ayvalık'a götürdü..

siz neler yapıyor sunuz bakem?
nerelerdesiniz ..neden uğranmıyor buralara..

Canım biz İzmir'e trenle gitmiştrik pek memnun kalmamıştık çok uzamıştı yl ama Balıkesir Ankara yolu nasıldır bilemiyorum ne güzell gezin bakalımm ohhh..

Canım hayırlı senelr olsun inşallah hepimiz için. Herkes eşiyle, çocuğuyla sağlıklı, huzurlu bir sene geçirsin ve bu sene bana da bir bebek getirsin artık yoksa bir daha ki yılbaşı içip içip zom lucam heee akrabalar olunca iyi oluyor tabii biz eşimle başbaşaydık kaynanamlara da gitmedim İstanbulda benim ailem kalabalıktı memleketen gelenlerde oldu ama ben p.tesi çalıştığım için ve tek olduğumdan gidemedim maalesef. Yaa valla sen hep geliyorsun bırakmıyorsun en vefalı sen çıktın baksana kimse gelmiyor yaa.. Nerede o eski günlerr yaa ahh ahhh

canım nasılsın..hesap neden pasif görünüyor seda

ben iyiyim ..herkese iyi yıllar dilerim

yarın ediz in doğum günü ..
pasta yaptım .bir de kurabiye,yarın ayvalık ta kaynanoşlarla kutlarız..pazar günü de annemlere gidceğiz..oraya da pasta yapacağım ve yine kurabiye...2 gün ediz beyin doğum güünü kutlanacak..ve ediz 2 yaşında artık..
zaman geçivermiş hemen ...çok şükür sağlıklılar ..daha ne isterimm..

kuzular ...gelin bir ses verin ..

canım senin yazdığın son mesajları okuyunca pasif olma nedenini anladım canım
kendine iyi bak arkadaşım..eskişehir bol bol karlıdır eminim ki.

artık topiğimiz tarihe mi karışıyor acaba???-
kimseler gelip iki satır yazmıyor ..

nber kızlar.. bilgisayarımda havalara dayanamayıp hastacık olmuştu drdan yeni geldi. size bi bakiim dedim.. bi ara yine gelip hepsini okuycam..
sahi yaaa sedoşum niye profilin pasif..
bu arada sedoşum doğum günün kutlu olsun canım benim.. inşlh yeni yaşın sana göbüşüne bi melek kondurur..

çok teşekkürler canımmm..

Eet pasiftim ban almıştım bir hafta geldim ama. Nasılsınız bayanlarr..

Kuzumm benimm yaa facedan takip ediyorm kocaman oldu valla hamileliğin, doğumun hepsi gözümün önünden geçiyor gördükçe ne günlerdi yaaa ahh ahh. Doğumgünü kutlu olsun ömrü boyunca başarılı, sağlıklı, huzur dolu bir yaşamı olsun İnşallah. Ağabeyiyle resimlerine bitiyorum çok uyumlular maşallah onlara..

artık topiğimiz tarihe mi karışıyor acaba???-
kimseler gelip iki satır yazmıyor ..

yaa evett kimse gelmiyor kii en çok sen geliyorsun. Nurten falan hiç yok zaten meydanda ama elimizden geldiğince ayakta tutmaya çalışalım az kişi de olsak çok anılarımız oldu burada ilk girdiğim yazdığım topğk burasıydı muhabbet olarak ve hepinizin hamileliğinize doğumunuza bebekerinizin büyümesine tanıklık ettim. Hepiniz teker teker çok kıymetlisiniz benim için ilk göz ağrımsınız daha ötesi var mı hep diyorum hamile olursam Allah o günleri gösterirse ilk burada paylaşıcam eşimden sonra size bunu unutmayınn..

Bende son durumlar şöyle. Aşılamada sonra tutmadı regl oldum yaa iğnelerle yumurtalar geliştirildiği için o zaman erken oldum sonra 6 aralıkta olmuştum o reglimi tam 50 gün regl olamadım 41. gün dr gittim kist olmuş çatlamamış sanırım aşılamadna sonraki yumurtlamam da pco tespit edildi zaten bende ama çk düşük sevideymiş bebek isteğin olmasa söylemeye bile değmez dedi sorun yok dedi. Söktürücü verdi onu kullandım öyle de zaman geçti 50. günde ancak geldi 2. günü gittim kist erimiş sorun yok dedi ama aşılamaya başlamadım çünkü annem gelecekti o varken stres olurduk o da olurdu rahat olalım dedim bir ay daha erteledik yani yine reglimi bekliyrum ama iğneleri adık onlar dolapta hazır. Bakalım bu ay kaçıncı gün olucam bilmiyorum bakıcaz artık. 2. aşılamayı sırf aklımda kalmasın diye yaptırcam hiç umudum yok.

İyi haber şu ki; bizim burada açılan acıbademe gidiyorum ben baya oldu açılalı. Tüp bebek bölümüde açılacağnı söylemişlerdi üst katında inşaatı başlamış yaza kadar açılacak bende Ankara'ya gitmek zorunda kalmıcam çok iyi olacak. İğneleri olurken işe gidicem toplamada itibaren izin alıcam böylece evde dinlenmeye de vaktim olacak. Hem güveniyorum acıbademe bu da iyi haber. Tüm umudum tüp bebekte artık kızlar.

canım benim ya ..ay allah sağlıklı bir bebek versin inşallah sana..yaza inşallah hemen yapılır da biter inşaat..
of ya belki de sen hamile kalırsın yaza kadar.

napıyorsun kuzun..kızçen nasıl..büyüdü mü..
kimseler gelmiyor evet
sen nerelerde takılıyorsun bu aralar ..kk da mısın..
ben diyet gurubundayım kk da ..verdim fazlalıklarımı..

evet canım abi kardeş çok uyumlular..hiç üzmezler beni..arada çıldırdığım da olur ..ama o kadar da olsun demi..

sağol canım iyi dileklerin için

eee

simdi günlerce uğrayan olmaz bu topiğe belkimmm...

günaydın günaydın günaydın
nasılsınız kızçeler
tuvalet eğitiminiz nasıl gidiyor..öğretebildiniz mi bebişlere ..

ben daha başlayamadım
uygulama biz de nisan mayıs gibi başlar..havalar iyice ısınsın öyle...
sedoş güler ...huhuhuh,,,

kimseler gelir mi ki bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…