- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
-
- #23.241
yaaa üzüldüm bak şimdi.. bende sabah erkenden gelip bi dua edeyim sana bugün için dedim.. ben testi bugün sanıyodum..
kısmet herşey allahtan.. hiç moralin düşmesin biliyorum üzülmemek elde değil ama buda senin için bi tecrübe olmuş oldu.. bebeğe giden merdivenli yolda, üstüne basıp geçtiğin en önemli basamaklardan biri oldu.. bi adım daha yükseldin, bi adım daha yaklaştın bebişe.. bu deneyimi yaşaman gerekiyodu belkide.. sen güçlü bi kızsın. kendi kendinede moral ver. ben inanıyorum herşey çok güzel olucak rabbim tez zamanda meleğini göbüşüne konduracak.. bu aşılama sadece sona yaklaşılan zor basamaklardan biriydi...
dualrım seninle rabbim senin ve eşin için doğru zamanda, hayırlı evlat versin.. hatta evlatlar.. bak allahmı söyletti ne
Sağol canım benimm ben daha geç gidecektim aslında ama dr çağırdı diye gittim 2. de kısmet olursa daha geç gidicem test dr yine de regliyi bekleyelim gelmezse p.tesi yine gel dedi ama ümit yok değer negatif yanii tabii akşam az moralim bozuktu ama iyiyim napalım artık önüme bakmak zorundayım regl olup gideyim de bakalım 2. aşılamaya başlarız sanırım sonra o da olmazsa burada gittiim acıbademde tüp bebek merkezi de açılacak nisan gibi tüpe gideriz artık diyoruz hayırlısı..
caınm benim hayırılısı olsun
belli mi olur ..yine de regl olmayı bekle canım ..hayırlısı
ikinci aşılama olsun ..ne olcak .olmadı tüp yaparsınız..hayırlısı sedoşum benim
canım ben de dün diye hatırlıyordum
3 yumurtanda çatlamış oysa ..üçüz bilem olabilirmiş yanı..dur bakalalım ya..bekle bakalım regli ..
sağlıkla gelsin minik bebeğin .
herşeyin hayırlısı canım, ümidini yitirme adetinide bi bekle bakalım. kısmetin önüne geçilmez, belki bi süpriz olur, neden olmasın.. olmazsa 2. aşılamaya gidersiniz ama eğer 2.aşılama olursada iki aşılama arasında az dinlen vücut dinlensin hem 2.aşılama inan daha moralli oluyo.. bak sizin oraya tüp bebek merkezide açılıyomuş.. kısmete bak.. belkide Rabbimin sana bi işaretidir bu.. 2.aşılamayı orda yaparsınız belki.. gerçi açılmasına biraz zaman varmış.. siz bilirsiniz.. eşinle birlikte en doğru zamanı siz belirleyin..
bide eğer bukez adetin gelirse dik durmaya çalış.. eşinin yanında fazla ağlamamaya çalış, erkekler pek belli etmezler ama inan daha çok üzülürler.. bide seni ağlarken görürse dahada üzülür.. eşin seni çok seviyo bak her konuda sana çok destekçi.. çok şanslısın iyiki o var.. Rabbim eşini sana bağışlasın.. allah ikinize sağlık sıhat versin yeter, geri kalan herşeyin bi çaresi bulunur.. belki bebiş bukez gelmeyebilir, biraz nazlı bi bebiş anlaşılan.. annesine naz yapıyo belli, kime benzemiş acaba
Gülüm regl oldum perşembe günü yani 12. günümdü yapıldıktan sonra bekliyordum ama yine de hayal kırıklığı oldu. Ağlamak istemedim ama engel olamadım eşimde üzüldü ama destek oluyor tabii her zaman. Doktor zaten kendisi 1 ay ara dedi canım hemen yapamayız dedi bu ay beklemedeyim eşim de sana demek istemedim ama iyi oldu iki kere arka arkaya yıpranırdın bir de o da negatif olursa arka arkaya kötü olurdu senin için az toparlanırsın dedi. Biz zaten beklicez hem para biirktircez aşılama tutmazsa biraz, hem de acıbadem de açılmasını beklicez. Benim için çok iyi oacak çalışırken kontrollerime gidibilicem öbür türlü Ankara'ya gitsem kontroller için izin alsam işyerinden iznim zaten biter daha bunun yumurta toplaması trasferi var dinlenmek lazım yetmezdi iznim raporda yazarlardı gerçi ama ben muayenelerime izin almadan gitmiş olucam yumurta toplama zamanından itibaren de yıllık iznimi lıcam transferden sonra da dinlencem belki rapor alırım kullanmam iznimi bilmiyorum Hayırlısı şimdilik planlar böyle bir akilik çıkmayıp açılırsa.
sedoşum hayırlısı olsun demekten başka ne gelir ki elimden
sağlıkla gelsin minik sıpa
güler dedi ya nazlı galiba senin bebiş
sen canını hiççc sıkma
artık bir yola girdiniz
kendini türk hekimlerin kollarına bırak
onlar her şeyi halleder
allah büyüktür
ben biliyorum ki artık bebiş gelecek sana
eşin de çok iiyi bir insanmış canım
sana ne güzel destek olmuş
bir ay ara ve yine aşılama mı olacak canım
anladığım böylle
kendine iyi bak sedoşum
sedacım yanlış anlama ama 1değil 2ay bile ara verseniz daha iyi olur senin için.. bu hormon ilaçları insanın bedenini çok fena etkiliyo..
gerçi bebiş için insan herşeye katlanıyo..
biliyon Cemre 5,5 yıldan sonra tüple geldi.. kısmet herşeyin hayırlısı.. eşimin şeflerinden birisi 15yıl tedavi görmüş.. 3aşılama +5defa tüp yapmışlar yinede olmamış.. vaz geçip hayata devam etmişler. artık bebek ümitleri kalmamış.. maddi durumları çok iyi. 1tüpü yurt dışında yaptırmışlar galiba.. hatta birinide kıbrasta.. olmayınca olmuyo işte para pulda olsa yurt dışına değil aya da gitsek allah ol demeyince Allah izin etmeyince olmuyo.. tüplerden yaklaşık 4-5sene sonra kendiliğinden hamile kalmış.. hatta başta anlamışlar. zaten bayanın adetleri düzensizmiş. çok midesi bulanıyomuş midemi üşütmüşümdür diye önemsememiş. yinede dra gideyim bi baksın demiş. test sonuçlarını görünce 15-20 yıldan sonra mucizesinin geldiğini öğrenmiş.. şimdi 2,5 yaşında çok cadı bi kızları var.. hatta cemreye fazla kıyafetlerini gönderiyorlar..
yani rabbim neyin nezaman olacağına kendisi karar veriyo.. allah ol deyince harşey olur.. bak bu kişilerde ikisindende sorun varmış.. drlar kesinlikle sizin çocuğunuz olmaz demiş ama sonuca.. yani.. tedavisizde herşey olur.. bebeiş için 1sperm+1yumurta yeterli.. yeterki rabbim izin etsin..
ben inanıyorumm senin meleğinde gelecek sadece biraz zamanı var okadar.. hem cemreye söyledim ben çağıracak kardeşini.. cemre dediki.. "seda teyzem az daha beklesin, seda teyzemin bebişi gelirken yolda trafiğe takılmış.. çok tarafik varmış.. az daha beklesin, bana dua etsin ben gelicem" demiş..
çok güzel bi sözmüş.. yazdım bi kenara..
orda havalar nasıl sedoşum.. burda bu ara devamlı yağmur var.. kaç gündür mubarek aralıksız yağıyo.. geceleri hava ısısı çok düşüyo ama henüz don yok.. karda yok.. aslında biz balkanda kalıyoruz ama şu meşhur balkanlardan gelen soğuk hava dalgası bi türlü kar getirmedi bu yılkar yağsın istiyom böyle lapa lapa.. heryer bembeyaz olsun.. en çokta ağaçların üzerindeki karları seviyorum.. nasıl da tablo misali oluyo mubarek..
eee sahi 21 aralıkta yaklaşıyo hakkınızı helal edin kızçeler
Bizi burada yağmur bazen yağıor yağdı mı fena yağıyor genelde akşam saatlerinde. Gündüz biraz ayaz var. Daha burada da kar yok orada daha çabuk yağar sanırsam gelir gelir merak etme yılbaşına karla gireriz belki sonra da yerden kalkmaz kar yağınca daha iyi oluyor mikroplar kırılıyor havadaki bende kartoğu oynamak istiyorum Eskişehir2de kar savaşları yapılır öğrenci şehri olduğu için iki üniversite var, öğrenciler gün belirler nette paylaşır ve kartopu savaşı yapılır süper olur hiç gitmedim ama bu sene gidicem bende. Vala ben hiç tınlamıyordum 21 aralık falan ama zaman yaklaştıkça bende tırsmaya başladım yaa bu mayalar neden böyle bir iddia atsın ki yanii ama bilmiyorum işte. Görücez bakalım birşey olacağı yokta şüphe düşüyor insanın içine bir atlatsak barii. Şirinceye gidiyor ya millet, face da yazmışlar bir de tek şirince kıyamet kopuyormuş yanlış anlamış mayalar diyee ne güleriz diyordu.
seda canım benim bebişler nasıl olsun ..iyiler ..
bir yaramazlık yok çok şükür
annem bana geldi .bana yardımcı oluyor
çünkü havalar çok soğudu ve ediz i de okula taşımak istemiyorum..çünkü zor oluyor 3 kişi okula gidip gelmek ..
mayalar şaşırdılar bence ya ...allah bilir ne zaman kıyamet kopacak...ne bileyim
mayalar ile ilgili bir film vardı
çok beğenerek izlemiştim
geçenlerde tv de de yayınlandı yine izledik eşimle
apoklipto idi galiba
mayalar mel gibson du yönetmeni .
izlediniz mi izlemediyseniz tavsiye ederim kesinlikle
güler arkadaşıının kızçcesi çok bekletmiş ama şürpriz ile gelmiş
hayırlı evlat olsun
onca yıl bekledikten sonra tabi cadı kız olacak
kimbilir her iştediğini yapıyorlardır anne babası
ben olsam bende cadı olurdum yani
sedoş sen eskişehir de miydin canım ..soğuk olur tabi orası ya ..bol bol kar oyna benim yerime
anadolu üniv.memur aldı bir kaç tane canım
ben de yazıdım ama bana sıra gelmedi tabi
benden yüksek puanla giren oldu..
gelseyydim görüşürdük canım...ben de çocuklar için iyi bir şehir olduğunu düşünüyorum eskişehir için
kar yağması da güzel
çocuklar kara bayılır
senin bebişlerin de dünyaya gelince oynar bol bol inşallah
Bence de Allah bilir tabii ki. Zatenn kyamet kopacak değil de aydınlanma çağı olacak insanlar için deniyor bilemicem artık. O film de aklımda olsun izleriz eşimle. Yaa keşke olsaydı da gelseydiniz ne güzel olurdu. Ben de kpss ye haırlancam bu sene çalıştığım üniversiiteye memur olarak girsem ne iyi olur ama:
o filmi seyretmedim.. ama seyretmek isterdim..
ya kızlar bugün 12.12.12 aslında böyle tarihleri ben hep sevmişimdir.. hatta kızçem 24.10.2010 doğumlu çok isterdim 10.10.10 da doğsun.. hatta sözlenme tarihim(hani yüzüklere tarih atılırya) 06.05.2005 onuda denk getiremedik 05.05.2005 olsunaz farkla kaçırdım hep..
bu sabah birden düşündümde bugün 12.12.2012 kimbilir bidaha kaç zaman sonra böyle sayılar denk gelecek.. yada gelecek nesillerimiz görebileceklermi.. şirinceliler göremeyecekler orası kesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?