Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doğruyu söylemek gerekirse bu ara makineyi elime pek almadım ki yeni foto olsun.. az havalar düzelsin çiçek böcek çıksın o zaman çekicem inşlh..

doğruyu söylemek gerekirse bu ara makineyi elime pek almadım ki yeni foto olsun.. az havalar düzelsin çiçek böcek çıksın o zaman çekicem inşlh..

tamam canım senin kızçen baya bi büyümüştür..bekliyorum resimlerini..

seda naptı acep..sedoş sen de bir ara selam ver bize.

Canlarım bayadır gelemedimm. Nasılsınız..

Benden haberler şöyle ki; 2. aşılamamı da yaptırdım tutmadı. Artık tüpe geçiyoruz aşılamadan 12 gün sonra regl oldum sonraki reglimde 39 günde geldi yeni bitti yaz ortası gibi düşünüyoruz. Acıbadem de aşılama yaptırdığım hastanede açılıyor tüp merkezi mayısın 2. haftası açılacakmış mail attık ayrıca görüştük ancak kendi doktorum görev almayacak bu biraz moralimi bozdu bize öyle dememişti dr değişecek mecburen. 5500 fiyat diyorlar ilaç ve transfer dahil daha net bir şey yok açılınca gidip konuşucaz doktorla tanışıcam merkezi gezip emriyologtan bilgi alıcam falan testler gerekirse öbür reglimde hormon falan yaptırırım herhalde ondan bir sonraki reglim de de başlarız yaz sonunu bulacak yine sanırım ama artısı aynı şehirde yaptıracak olmam. Daha çok yeni bir merkez olacak iyi mi kötü mü bilmiyorum bir yandan elime başarıyla ilgili bir veri olmayacak öte yandan yeni bir merkez olduğundan başarılı olmak isteyeceklerdir özen göstereceklerdir diye düşünüyorum ya da öyle düşünmek istiyorum artık ksımet Rabbim ol dediyse olur. Siz bebeleri büyüttünüz ben daha nerelerdeyim. Böyle olacakmış demek ki ama hiç yüksünmüyorum bu da bir şans tedavi şansım var hiç olmazsa. Dualarınızı eksik etmeyin canlarım eğer Allah izin verir de gebe kalırsam ilk size sölücem biliyorsunuz hatta buraya gelmeyenlere face mesaj atarımm inanın gebe kalmak derken bile bana artık öyle uzak geliyor ki hiç yaşayamayacakmışım gibi.. :26:

sedacım hayırlısı olsun.. rabbim yolunu açık etsin..
aynı şehirde olması çok güzel. yumurta takibi için gün aşırı hatta bazı zamanlar hergün yumoş ölçümleri için çağırıyorlar. ben farklı bi şehre gitmek için sabahın köründe kalkıyodum aktarmalı otobüsler felan çok zor olmuştu.. yeni bi merkez olması bence avantajlı çünkü imaj yapmak için daha fazla çaba harcayacaklardır. ne kadar çok olumlu sonuç okadar çok müşteri demek..

bide tüp için kredi felan çekecekseniz(biz çekmiştik nerde bizde okadar nakit para) 2-3bin fazlasını çekin. görünmeyen ek masraflarda oluyo..

buraya fazla gelemesemde faceden takibindeyim.. herzaman duamdasın.. Rabbim yardımcın olsun..
arada sen yaz buraya okurum ben:)

Canımm sağol. Gittim görüştüm işte doktorla çok iyi bir doktor aşılama yapan dr olmayacak diye üzülmüştüm ama bu doktorda acayip tatlı dilli çok olumlu konuştu pco var tabii muıayene de yine çıktı 19. günüm olmasına rağmen yumurtlama yoktu. Senin tüp vaktin gelmiş ama bu dezavantaj değil çünkü zaten küçük küçük çok yumurtan hali hazırda var çok yumurta topluıcaz geliştirip bu iyi ayrıca pcolular kilolu olur sen zayıfsın bu da iyi dedi. Tabii bu ay başlayamıyorum işyerinden izin alamam temmuzda bir tek yaz okulu öğrenciler kalacak o zaman daha iyi o yüzden temmuz sonu gibi olacak tedavim. Bu reglimden sonraki reglimde başlıcaz geçte regl oluyorum zaten yapılacağı ay hormon ve eşimden de test istedi. Hayırlısı bakalım.

Yok kredi çekmicez canım çok şükür hiç olmazsa onun için durumumuz var bir de ona sıkılmıcaz ayrıca kalan olursa donduralım diyoruz tutmazsa falan daha az maliyetle ve o kadar iğne olmadan ikinciyi yaptırmak baya avantajlı umarım gerek kalmaz. Yine de aklımızda olsun hesaptan biraz daha fazla para çekelim dediğin gibi ne olur ne olmaz mecburen raporsuz yaptırıyorum ilaçlar ne tutar bilmiyorum bu sefer dozlar fazla olcak aşılamaya göre. Ekstra birşeyler de çıkabilir. Çok teşekkür ederim canım bir gebe kalayım hep diyorum ilk burada haber vericemm ilk göz ağrımsınız siz benimm

canım inşallah istediğin gibi gelişir herşey,,

canım inşallah istediğin gibi gelişir herşey,,

inşallah canım bekleyip görücez yapacak başka bir şey yok elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz daha bu reglim gelmedi 40 gün oldu ki ben bir daha ki relgl de başlayabilicem bir de ki o da geç olacak yani çok var daha temmuz sonunu bulur başlamam benim..

seda dan haber varmı diye girdim.. seda pasif görünüyo inşlh hemen bu durum düzelir.. merak ediyorum senii

seda dan haber varmı diye girdim.. seda pasif görünüyo inşlh hemen bu durum düzelir.. merak ediyorum senii

gelmemsş topiğe...ben atandım zati face den bılıyonuzz...ama yazayım dedım yıne...

canım 1 hafta banım vardı da ondan pasif gözükmüşümdür neyse o kalkalı baya oldu. Canım valla beklemedeyim şu an. Geçen reglimi bir türlü olamadım söktürücü aldım o bitti bir hafta sonrasına olabildim 60 güne yakın regl olamadım düşün artık çok sinirlerim bozuldu o ara ama ben o reglimle başlayamayacağım için işlerimden dolayı şimdi gelecek reglimde başlıcam onun içinde dr sordum vaktinde gelsin diye düzenleyici istiyorum dedim verdi 4 tane kaldı ondan da. O bitince 1 hafta sonra da regl olmam gerekiyor olabilirsem ve sonra da bir aksilik çıkmazsa süreç başlayacak. 11-12 günüm filan var. Annem gelecek zaten yanıma bana bakacak yemeğimi yapacak sağolsun ben iğneleri olurken çalışmaya devam edicem istirahat zamanı izne ayrılıcam hayırlısı artık bakalım aklınıza geldikçe dua edin bana canımm

gelmemsş topiğe...ben atandım zati face den bılıyonuzz...ama yazayım dedım yıne...

canım tabrik ederim hayırlı olsun. İnşallah çok iyi olur herşey. Taşınacak mısınız şimdi nasıl olacak :26:

canım tebligatı bekliyorum.taşınacağım nasipse..

canım ne iğneleri oluyorsun.

baya uzun aralıklarla oluyormuşsun regli..inşallah canım ..ben aklıma geldikçe dua ediyorum sana zaten..içimden geçiriyorum seni hep

Hayırlı olsun inşallah yeni evin yeni işin canım..

Ben düzenleyici kullandım bu ay iyi ki kullanmışım hap bitince 4 gün sonra regl oldum perşembe günü. Dün de dr gittim. Muayene etti pco olduğu için bende 27 yıumurtam var şu an gözüken tabi toplanan biraz daha az olur ama yine de iyi bir sayı toplanacak. Dün başladım iğnelere. Yumurta geliştirici gonal f göbekten, yine gelişmeye yardımcı lh dengeleyici menogon kalçadan, birkaç gün sonra yumurtalar büyümeye başlayınca da erken çatlamasını önlemek için cetrodite var o da göbekten olacak az vuruncam onu neyse ki geç başlayacağım için son olarakta yumurtalar yeterince büyüyünce çatlatma iğnemi olucam gece yaparım onu ve 36 saat sonra yumurta toplanacak duruma göre kaliteli yumurta sayısına göre 3. ya da 5. gün transfer olacak canım burada sayı değil kalite önemli hepsi de döllenmiyor öyle birazı döllenmetyecek bazısı 1 -2 gün sonra gidecek ne kalırsa işte içinden en kalitesi transfer olacak menogon çok acıtıyor üzerine oturamıyorum ama katlanıcaz artık. Allah razı olsun canım benim...

anladım canım..ne zorluklara katlandın canım yaaaaaaaaaaa.

bu anlattıktalır aşılama mı?

inşallah bu kez olur..çok yorucu..iğneler falan..Allah kolaylık versin canım ya....

anladım canım..ne zorluklara katlandın canım yaaaaaaaaaaa.

bu anlattıktalır aşılama mı?

inşallah bu kez olur..çok yorucu..iğneler falan..Allah kolaylık versin canım ya....

Yok canım tüp bebek. Aşılama iki kere yaptırdım tutmadı ya. Onda bu kadar iğne yok bir tek iğne göbekten sonra da çatlatma iğnesi o kadar. Bunda iki tane göbekten bir tane kalçadan. Tabii bitmeyecek yumurta toplamadan sonra hemen progestan iğneler başlanacak ardından transferden sonra jeller haplar filan tutunması için meşakkatli bir süreç ama insan alışıyor zor gelmiyor soncunu düşününce inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz.

sedoşum hayırlısı olsun başlamışsın heyecanlı maratona Rabbim yolunu açık etsin..
bugün maceranın kaçıncı günündesin.. ölçümlerin yapılıyormu.. iğneden kaç mgr yapıyon.. evet yaa o iğne biraz ağrı yapıyo popoya.. hatırladığım kadarıyla normal iğnelerden daha koyu olduğu içidi.. hatta bacağımı kasıyodu.. hepsi geçecek.. ben inanıyorum.. hayırlısıyla sonuç olumlu olacak..
nasıl konuştunuz ne yöntemi yapılacak.. mikro felan.. tıp her geçen gün ilerliyor.. yeni gelişmeler varmı.. ben en son tek ebriyo tarnsfer kanununa denk gelmiştim..

sorması ayıptır nekadar fiyat verdiler.. raporsuzdu senin dimi..

ben de kardeş istiyorum hemde cemre doğalı beri ama maalesef sadece benim istememle olmuyo.. kardeş için mecbur yine tüp yapıcaz eşimde genetik sorun çıkmıştı.. rapor hakkımda bitti. raporsuz yapıcaz bizde.. zamanı gelince..

biliyomusun.. bazen hamile olduğunu sürpriz bişekilde öğrenenlere inanmıyorum.. sanıyorumki tedavisiz çocuk olmaz.. hatta tedaviyle bile Allah kısmet etmeden olmaz.. biz sadece Allahtan istiyoruz vede bu yolda elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahi..

Canım bilen kişinin de hali başka oluyor hemen sıralamışsın soruları. Bugün iğnelerimin 6. günündeyim akşam vuruluyorum reglimin 2. günü başladım. Gonal f 112.5 göbekten, menogon kalçadan dün de çatlama önleyici cetrdodite başladım. O öbür iğnelerden bir saat sonra olmalıymış ilkini hastanede dün bekledim vurdurdum gördüm nasıl olduğunu gerisini kendim vurucam ama menogon kalçadan olduğu için hastaneye gidiyoruz iş çıkışı gitmişken gonali de vurduruyorum. Ben de pco var ya o yüzden düşük doz başladı. Regl 2. günü kontrolde 27 yumurta vardı pazartesi günü 20 si öne çıkmıştı 10-9-8 mm lik şeklindeydi yumurtalar. Bugünde randevum var ama arkadaşı erken çağırdım gelemedi geç kaldım dr beklicem çok maalesef sinir krizi geçiriyorum şu an.

Fiyat olarak 4.250 hastaneye vericez opuda alıyorlarmış ilaçlara şu zamana kadar iki kutu gonal f, menogon iki kutu, 4 kutu cetrodite ve çatlatma iğnesine 900 civarı para verdik eğer cuma günü bitmezse tedavi gonal ve cetrodite takviye yapıcaz.

İşte böyle canımm.. Bu arada Eskişehir acıbadem hastanesinde yaptırıyorum mayısta açıldı Rabbim yüzümüzü güldürür emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.

canım inşallah allah emeklerinizi boşa çıkarmaz ...ben de anlamadığım için soramadım bazı şeyleri ama bak güler anladığı için sıralamış soruları.
ben de tüp yapacağınızı hatırlıyorum .ama hastane açılmamıştı..ve siz de ankara ya gitmeden önce eskişehirde hastane açılmasını bekleyecektiniz..şükür açılmış

tüp bebek olunca şansınız çok çok fazla..hiç korkma ..inşallah gelecek bebiş..

iğneler falan tabi çok zor..alıştım diyorsun..insan nelere alışmıyor ki ..haklısın..

güler canım sen de yap bir kardeş cemre ye ..çok pahalı değil gibi..ben 10 milyar civarı diye duymuştum..12 milyar falan..

5 milyar gibi bir fiyat söyledi sanırım sedoş..az para değil tabi ama 10 milyar olsaydı daha fena..

hayırlısı olsun....bu kadar iğne bu kadar hap ..emeklerin karşılıksız kalmasın sedoşummmmmmmmmmmm

sedacım çok merak ettim seni.. nasılsın.. bu tarihte işlemlerin çoktan bitmiştir.. ktr umda yokki seni arayayım ölüyorum meraktan..
diğer topikte yazdığın son yazıyı okudum, çok duygulandım.. sakın öyle düşünme.. Rabbim büyüktür herşeyi olması gerektiği gibi ayarlar.. sanada bişey olmuycak.. dualarım seninle..

şuanda son durumunu bilmiyorum ama dinlen sakın tamammı.. vücudun çok yüklü miktarda hormona maruz kaldı.. tabi toplama işlemide bi okadar yorucu.. bir nevi lokat ameliyat sayılır.. kendini sakın zorlama,, yatarak dinlen.. ağlama umutlarını yüksek tutki mucizen gerçek olsun.. vede iyi olduğunda mutlaka bize cvp yaz.. rabbim bu güzel günlerin hatrına yüzü güldürsün..

bak hem oruçluyum, hemde ramazanda 5vakite başladım.. hemde gündüzleri yasin okuyorum.. tüm kalbimle sana dualar ediyorum hergün.. Allah hakkında hayırlısını ve en güzel olanını nasip etsin.. Rabbim meleğinin sana tutunmasını ve 9ay seni hiç bırakmamasını nasip etsin.. kocaman bi AMİİİİİN

diloşum sen nasılsın... nasıl gidiyo talaşın.. evi bulmuşsunuz burdanda hayırlısı olsun demek isterim.. Allah hayırlı komşularla , hayırlı insanlarla karşılaştırsın..

şimdi kısmetse ne zaman yolculcuk.. eşinin iş olayı felan nasıl olacak.. ya emir ,, yeni okula kayıt olucak dimi.. gidip bakabildinmi sen hiç oraya.. yeni evi etrafı felan gördünmü.. içine yattımı..

taşınmakta masraf.. yeni evin boyası badanası.. toplanması yerleşmesi... Allah kolaylıklar nasip etsin..

sedoşum diğer topikteki son durumla ilgili yazdığını okudum.. iyi olmana çok sevindim.. inan bende senin kadar heyecanlıyım.. iyi oldukça nete girdiğinde burayada yaz bişeyler..

kaç emriyon döllencek acaba çok merak ediyom.. bak artık onlar senin bebişlerin.. dualrını onlara gönder, onlar senin karnının dışında labaratorda da olsa senin bebişlerin.. ayyy çok heyecanlı.. bak tekrar söylüyorum geldikçe burayada yaz.. hergün kaç emriyon olduğunu çok merak ederim ben.. sonunda 1tane olsun bizim olsunhayırlısıyla..

kaçıncı gün transfer yapılacak acaba.. annende gelmiş çok iyi olmuş.. bak sen çok şanslısın annen yanında.. bide drlarında çok iyiler anladığım kadarıyla.. sana işlem sonrasıda ne yeyip içmen gerektiğini bile söylemişler..

gelelim o iğneye tahmin ettiğin kadar yakmıyor.. senler atlattın bi iğne sana neyler be canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…