Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet bu gün de kimseler gelmemiş . ben rapor vereyim..

bu gün emir okula gitti..ben eve gelip ediz i yatırdıktan sonra ders çalıştım..o uyanıncaya kadar..

ve evi süpürdüm ..sildim..ama evin halini gelip görseniz inanmazsınız süpürüldüğüne ..hele silindiğine ...

işte böyle ..içerde çizgi film izliyorlar..
hala yatmadılar ..
az kaldı yatarlar..

gece kuşu bizim oğlanlar..

oy oy ..ben de yoruldum zati..

keşke öğretmen olsaydık ya kızlar..2 ay paso tatil..
çalışma saatleri de makul..
ay ay
kafama tüküreyim

huhuh iyi geceler ..tatlı rüyalar ..rüyanızda beni görün anacığım..:2:

kızlar merhaba .ben geldim kimse yok mu huhuhuhhuhu

güler .seda .

fasulya ve özlem

kimseler uğramaz olmuş..:26:

okula götürdüm emir i ..gezdim azıcık..sonra eve geldim..internetten sipariş ettiğim yarım botlarım vardı ..onlar geldi..ay bayıldım kızlar...

birşey söylemek istiyorum..ben memur olursam diye hep ciciler alıyorum kendine ..yeni bot ,yeni gömlek,yeni pantolon..indirimden buldukça alıyorum..
ve hayalimde de onları memur olup da giymek var...

tek hayalim bu şimdi kızlar..

sizce gerçek olur mu hayaller..

saçlarımı da boyadım..
zati 4 ayda bir boyuyorum..o da beyazlar çıkıyor aralardan ..kulaklarımın üzerinden ..bu yüzden..kapiçino rengine boyadım..

of böylede olmuyor ki..kendi kendime konuşuyorum sanki..

deli miyim neyim.

ohohohohohoh

kimseler uğramamış yine..

hayırdır .küs müyüz ?

bugün günüm var..ediz gece 1 de yattı ..sabah 9 da kalktı..güne de gideceğiz..öğlen uykusu uyuması lazım..yatırdım simdi..ama nafile abisi tam uyudu derken gevezelik etti..susamadı..veee ediz uyanır..
günü bana zehir eder artıkınnnnnnnnnnn

buranın kabusu oldum ben artık..

her gün gelip yazacağm..

heheheheh

buguün okulun son günüydü ..yarım emir i okula tasımak zorunda kalmayacağım..
ama yarın da misafir çağırdım

2 çocuğu var ..biri emir le yaşıt..diğer ise 4 yaşında ..

artık kudururlar evde..dağıtılmadık yer kalmaz..

biz anneler de hep konuşuruz..bir geveze ki anneleri ..ben odan geveze..artık başımız ağrıyor konuşmaktan

ankara ya gittiğimizde eskişehirden geçerken..acaba seda ne yapıyordur diye aklımdan geçtin hep

ama seda o saatlerde kesin uyuyordur

giderken sabaha karşı 4 gibi geçtik

gelirkende akşam 12 gibi geçtik..
x

hey gidi Eskişehir hey

Yaaa geçtin demekk.. Tabi ki uyuyorumdur ama arasan sana uğrucam desen valla uyumazdım arkadaşım yaa.. Demek misafirin gelecek yandımn valla gerçi sen dağınıklığa alışıksındır iki çocukla yaa.. Valla seni takdir ediyorum resimlere bakıyorum da çok tatlılar, uyumlular maşallahhh..

canım benim keske uğrayabilseydim..ama otobüs sadece terminale girip yolcu aldı yada bıraktı..

ben sadece içimden geçirdim seni..acaba ne yapıyordur diye..

evet canım misafirim var..bu akşama geliyorlar.dün çağırdım ama bu akşam gelcekler..

olsun ya apartman çocuğu çocukalırımız.ya tv ya pc başında oluyorular.o yüzden de dağıtsınlar kudursunlar..

merhaba ..kimseler de gelmiş yine ama olsun..topiğimizin boynu bükük kalmasın demi.

pazara gittim bugün ..alışveriş yaptım..ve balık aldım .hamsi
ayıkladım , kılçıklarını çıkardım

ve akşam fırında tereyağı ve tuz ilavesiyle pişireceğim..
nefis olur.tavsiye ederim..bebişleriniz de rahatlıkla yiyebilir.çünkü kılçıkta yok..

yanına salata yaparım

havuç , roka ,kuzukulağı , soğan , limon , tuz, zeytin yağı salatamda da bunlar var..çocuklarda salatanın suyuna ekmek bandırmayı seviyorlar..çok şükür..

işte böyle ..bugünde kimseler gelmez belkim..allah allah .nerede bu kızlar acap,

Ay ben sanki kendim çalıyorum kendim oynuyorum gibiyim..
ay neden ihmal ediyorsunuz burayı bakemmm..kızcam en sonunda ..
ben de zamanında bayağı bir ihmal ettim ama bakın kürkçü dükkanı misali geri geldim..ama kimseler yohhhkkkk..

huhuhu...

bugün ne yemek yapacaksınız bakalım...

bebişlerinize meyveyi nasıl yediriyorsunuz..

bence de canımm hep evde olmuyor bilgisayar başında falan arkadaşları gelsin oynasınlar zaman geçirsinlerde varsın dağıtsınlar toplanır nasılsa. Umarım güzel geçmiştir.

Hamsiyi severim bende kılçığını çıkarıp yapıyorum eşim sevmiyor kılmık ayıklamayı. İstavritte seviyor fazla kılçık yok ya onda da geçen haftasonu yaptım hatta istavrit bir de salata bol limonlu ne güzel yedik. Salatanın suyunda da vitamin var ona geçiyor vitamini annem bol limonlu yapardı sonra o suyu bir çay bardağına koyardı içirirdi bana salata bittikten sonra çok severdim salatanın lezzeti de geçtiği için hem de bol limon süper yarayışlı.

Evet kimsecikler gelmiyor yaa Nurten, Seval,Güler nerelerdesin yaaa az da olsa bakar insan dimi amaa bakın iki çocukla Dilek nasıl da geliyor ama.

Ben regl oldum çok mutluyum çünkü uzun zamandır ilk defa 33 günde oldum reglimi ara kanamar bittiğinden beri 40 günü geçiyordu hatta geçen ay söktürücü ile bilr 50 günde olmıştum. C.tesi bel ağrım nedeniyle gitmiştim üroloji doluymuış taştan şüphelenmiştik kadın druma gitmiştim kist falan yoktu zten reglimi sormuştu yakındır demişti yok geç oluyorum ben demiştim öbür gün akşam regl geldi bugünde gittim muayene etti rahim kalınlığı gayet iyi kist zatenn yoktu güzel dedi. Aşılamaya başlamak için sorun yomuş bugn ilk iğnemi vurucam akşam c.tesi günü de kontrole gidicem. Hayırlısı iki haftalık bir tedavi süreci ve sonrasında iki hafta bekleme var 1 ay böyle heyecanlı geçecek ama bende heyecan yok umutta yok. Aklımda kalmasın belki tutardı dememek için yaptırıcam dualarınızı eksik etmeyin canlarım ola ki güzel haberi alırsamm ilk burada paylaşıcam siz benim ilk göz ağrım ilk girdiğim topiksiniz sizin yeriniz herzaman başka bendeee

canım tekrar aaşılamaya mı başlıyor sunuz?

İnşallah canım inşallah olur bu kez ..ama dediğin gibi kendini kaptırma..gerçi bu elde olmuyor ki ..kaptırma demekle olsaydı .ohohohho

hayırlısı olsun

ben de katiplik sınavına başvuru yapacaktım..belgelerimle gittim .ama yaşım tutmamış..

35 im dolmuş ..geri geldim tıpış tıpış ...
üzüldüm vs .ama geçti.

dünya kadınlar gününüz kutlu olsun kızlar..

nber kızlar inşlh iyisinizdir.. uzun zamandır gelemedim. sormayın başıma neler geldi.. 1ay önce bizim mahalleyi sel bastı.. biiyonuz evi yeni almıştık. borç harç kredi felan.. çok şükür bizim eve girmedi fakat. bodrumlar full dü.. 2-3 merdiven daha su seviyesi yükselseydi. hiç şansım yoktu.. gecenin 4ünde oldu olay evde küçük çocukla yanlızdım.. çok korktum.. o anı yaşamak çok korkunçtu.. öne bakıyorum su, arkaya bakıyorum su, sağım su solum su.. heryerim su.. deniz gibiydi.. felaket bi akıntıda evin önünden akıyodu herşeyi önüne katıp götürüyodu.. çöp konteynırları nasıl felaket yuvarlana yuvarlana su sürüklüyodu.. allah kimseye yaşatmasın..
bodrumda eşimin malzemeleri vardı.. eşim eskiden beyazeşya servisinde çalışıyodu.. buraya taşınınca bodrumda müsait diye herşeyi bodruma koymuştuk.. kaynak makineleri, buzdolabı motorları çamaşır makinesi yedek parçaları felan hepsi su altında kaldı.. 5-10milyarlık masraf var.. çok şükürki cana geleceğine mala geldi.. ya eve girseydi.. çok şükürki girmedi.. ama çok korktum. olaydan sonra geceleri uyuyamaz oldum.. hep kabuslar görüyodum..
buda benim evin fotosu..

aman allahım ..

canım allah korumuş..

sen içini ferah tut..ama dikkatli de olmak lazım..
yağmurlar bitiyor..artık yağmaz belki de yağmur..
yaz gelsin artık..

canı eşinin malzemelerinede yazık olmuş..ama dediğin gibi cana geleceğine mala gelsin..

canınız sağolsun..
cemre nasıl ..
face ye de gelmez oldun..bir ara ne çok uğrardın face ye de .

yine kimseler gelmemiş ..

olsun..

ben ediz'i uyuttum..
geçtim bilgisayarımın başına..

biraz takılıp sonra tv izlemeye gidiyorum..

e2 kanalında martha stewart izliyorum..güzel yemekler oluyor..tatlı kurabiye falan..sonra oktay ustayla takılırım biraz..

zaman öldürürüm..birazda plates yaparım...

ve ediz uyanır..okula abimizi almaya gideriz

çok sağol.. amiin allah bidaha yaşatmasın..
neee platesmi... amanın hatuna bak edizin uyku saatlerinde plateste yaparmış.. bende diyorum diloş 2 doğumdan sonra dal gibi mşlh.. demek sırrın bu .. PLATES.. seni seni hııı bide diyet grubu felan yazmışsın aslında bende bu ara moral bozukluğundan keke böreğe verdim kendimi veee sonuç kabus
aslında ben bile versem biraz çok iyi olacak bu işin varmı bi sırrıı sakın bana plates felan deme yapamam ben öyle şeyler.. plates deyince ebru şallının top üstünde balıklama yatar hali geliyo gözümün önüne..
martha ya bi ara ben takmıştım.. hem yemekleri hemde bazen el işleri ilgi çekici geliyo, çiçek böcek bakımınıda anlatıyo..
geçen yıl çok seyrederdim. marthadan sonra şey başlardı dur şimdi yazılışını tam bilemeye bilirim.. destpiret hause amaaaan umutsuz ev kadınların orjinali işte.. hani fragmanda hatunlar ellerinde elma tutuyorlar.. orjinal halinin 5sezonunda kaçırmadan seyretmeye çalışmış biri olarak şu kanal Ddeki bana çok basit gelmişti. gerçi o da kendine göre güzel.. ee uyarlama bi film bukadar türk örf edetlerine uydurulur.. tıpkı yine e2 deki dedikoducu kız ın stardaki küçük sırlara çevrilmişi gibi.. bi süre sonra pööf..

cancağazımmmmmmm

ben de izledim e2 de desperate hause wife

hem de kaç sezondur izliyorum..bu ara yok ama..

dexter favorim..ama o cnbc de

fakat o da sezon finaline girdi...o da 5 sezon oldu galiba

cnbc e dizilerini şiddetle tavsiye ederim ..

ben de martha nın elişlerine bayıloyurom

şu an var galiba

biraz dan kapatıp ben de platese gideceğim...

canım plates deme bana demişsin ama diyetle verilen kilolar tamamda

plates ise doğumlardan sonra karın bölgesinin sıkılaşmasına ve yağlardan kurtulmak için gerekli..ben bu yüzden yapıyorum..şu ara baya bir iyi oldum..ama az bir yağ kaldı yanlarda ve göbüşte..onlardan da kurtulursam tamamdır...

2 doğum sonrası oluyor yağ birikmeleri .
aslında emir den sonra ben ideal kiloma 53 kilo ya geri dönmüştüm..ama ediz den sonra hep kilo kaldı bende.yani 59 kilo oldum hep
diyet programına başladım buradan ..arkadaşlarla

onlarla verdim kilolarımı

şu an 54 oldum galiba .benim tartım yanlış tartıryor da ..bir öyle tartıyor bir böyle

ama ben 53-52 olmak istiyorum..

o zaman kendimi hafif hissediyorum..

zaten hiç hayatımda kilom olmadı..benim için ne kadar zor olabilir ki ...veririm son 2 kiloyu da ..onlarda göbekten giderse çok mutlu olurum

güler ...özledim seni arkadaşım..yeni foto falan yüklemedin mi..kızçen nasıl ..dur bir faceden bakayım kızçene..yeni resim var mı diye

evet ya güler yeni resim yok kuşum ya ..neden koymadın

fotolar çok eski..yeni resim koy ...haydi kuşum kal selametle..kendine iyi bak ..cemre'yi öp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…