Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

allahım dualarını kabul etsin,bized dua ederiz canım ruhu şad olsun,mekanı cennet olsun amcanın.

kızlar ben çıkıyorum şimdi
yaın iş yerinde olacağımm
inşallah nurtende tekrar güzel haberlerle gelir
görüşürüzz

canım çok tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun inşallah:teytey::teytey:
sorunsuz bir hamilelik geçirmeni dilerim
canım ya inşallah rabbim ol desin inşallah olacak 1-2 fark etmez:ecrin_bebek:

canım benim güzel annem nur içinde yatsın amcan inşallah babanla birbirlerine kavuşsunlar

çiğdemcim bu arada teessüf ederim canım,nerdesin dedim folikleri hatırlatmadın dedim sen hala teşrif etmedin küstüm işte mafoldumben

canım daha yeni uyandım bu saatte kalktım daha da uyurdum ama merdivenci su almaya geldi ondan kalktımakannehir
kendimi hiç iyi hisstmiyorum bu gün ya:1no2:

canım yaaa bak ne yap biliyomusun şöyle bi güzel giyin kendine bak,dışarı çık dolaş yeniyıl için heryer cıvıl cıvıldır şimdi.ne tarafta oturuyosun bilmiyorum,bi alışveriş merkezine falan uğra insanların içine karış,vitrinlere bak mağazaları gez bak nasıl iyi gelecek,hadi dene bunu bak hadi nilciğim.

dilek canım tebrik ederim allah sorunsuz bi hamileleik geçirmeni nasip etsin topiğe bereket mi yağıyo ne süper vallahi hadi bakalım bilgeciğim başın sağolsun bitanem amcanın mekanı cennet olsun üzülme canım hepimiz oraya gideceğiz bebeğim için sabırlı ol bitanem
nilüm yya ben senin eski avatarını koymanı istiyorum o bebeği görünce direk bu nilü diyorum kuşum o sana daha çok yakışıyoooooooooorrrrrrrr

hem canım hiç istemiyor hemde dışarıda insanları görünce daha çok sinirlerim bozuluyor

sağol canım biraz takılayım bunlada :çok üzgünüm:

sonuç pozıtıf yazan bır kaagat verdıler elıme... :kedi:

anaaaa maşallah maşallah topike yarım gün girmedim hamiş var kızlar artık hergün öğlen sonra giricem biriniz hamile olun diyee canımm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn yeni eve yeni bebekk ne güsellll

aaaa deme öyle şansınn ne kadar çokkk biz 1 kezzz adamla kardeş olduk töbe töbee :))))

canım benimm başınız sağolsun Rabbim sabirlar versinnn mekanı cennet olsunn rabbim senin bebişinee uzun uzun ömürler versinn

çiğdemcim bu arada teessüf ederim canım,nerdesin dedim folikleri hatırlatmadın dedim sen hala teşrif etmedin küstüm işte mafoldumben

kısss unuturmuyum hiçç işim çok benimde açtım bakamadım bilee notere gittim kızlar yatalım kalkalım noterde çalışmıyoz diye dua edelimm adım atacak yer yok defter tastikleri varya amanınnn tavana kadar kağıttt kadınlar makina olmuş tak tak basıyorlar her sayfayaa mühürr gece 1 e kadar çalışıyorlarmışş aldığım gibi bizim defterleri arkama bakmadan kaçtımm

sağol canım biraz takılayım bunlada :çok üzgünüm:

nilümm nasılsınn iyisin iyisinnn bak şimdi eğer sende azcık hatırım varsa (nerden varsa hatırım :)))) kalkk şu senin mutfağın girişinde köşede aksesuarda asılı bardaklardan al birtane 1 bardak su doldur ve iç çünkü su vucudun halsizliğini giderirmiş ben biliyom senin bişeyin yok sen bizim becerekli nilümüssün azcık susuz kalmışsın hem ben senin o köşedeki bardaklığı çok kıskandım kocişe ağzımın suları akarak anlattım bir daha ev aldıkmı aynını yaptırcazz çatlarımm yoksamm

kızlarrrrr Foliklerrrr içildimiiiiiii nurten kıss neredesinnn kadrişimm gülerrrrrrrrrrr nerdesin kızz toplanın bakemm nilümm kek piştimii biz çalışıyoz her dakka burdayız sizz evde açmıyonuzz küstükk sizeee

canım artık onlarıda beceremiyrum ben ya((
dün bir prefiterol yaptım ayyy yapmaz olaydım herzaman yaptığım prefiterol olmadı(
yiyemedik kocikle öylece duruyorlar artık marifetimde kalmadı benim:çok üzgünüm:

vallahi bende folikasit alıp içeyim dış gebeliği önlüyo diye okudum bi yerde hiç içmedim ondan ben

nilümm hatırım varmı okudunmu demin yazdığımı:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…