uklacıgım başın sagolsun...mekanı cennet olsun...
guzel dıleklerın ıçınde tesekkur ederım canım..
Ozİ cİm saol canım, Öyle ÖlÜmlÜ dÜnya hepİmİzİn gİdeceĞİ yer orası maalesef allah hayırlı ve sıralı ÖlÜmler versİn kİmseye evladım da dedİrtmesİn, acımız bİzİm bİrz daha fala Ötekİ amcalarımada Çok ÜzÜlÜrdÜm tabİ ama bu akŞam babamın İkİzİ olduĞu İÇİn daha bİ farklıydı Şİmdİ İkİsİde yenİden beraberler
allah mekanlarını cennet etsİn
dÜn gece geÇ yattım aĞladım, dualar okudumm gİdemeyeceĞİm barİ burdan ruhuna gİtsİn dedİmm rabbİm kabul etsİn İnŞallahh
canım çok tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun inşallah:teytey::teytey:evetcanım...ben çok umutsızdım... akannehir
saglık ocagında ıdrar testı yapıyorlar...bigada saglık ocagı çok buyuk...ken tehlılıde avr...ama gebelık ıdrardan bakıyorlar...
...
çok sasırdım.ve sevındım...kurtaj sonrası çok endıselerım vardı olmayacak dıe...
sıra sızde hayırlısıyla... a.s.
canım ya inşallah rabbim ol desin inşallah olacak 1-2 fark etmez:ecrin_bebek:biz bu ay sadece 2 kez çalıştık kızlar biliyomusunuz.oyüzden kendimi çok kötü hissediyorum.çok çalışınca sanki daha bi ümitli oluyo insan.ben hep çalışacağımızı umduğum için bu ay çok ümitliydim ama olmuşsa 1 kereden de olur diye kendimi avuturuyorum.sırayı bozmam inşallah.
kızlar merhaba dün pek yazamıyordum iş yerinde işler çok yoğundu malum yıl sonu
neyse öyle ara ara okurken abimden tel geldi saat 5 gibi felan, babamın ikiz kardeşi olan amcam
dün sabahtan vefat etmiş biz çok yakındık bana nasıl söyleyeceklerini bilememişler bugün annemle abim memlekete gidiyor öğrendiğimde yıkılıdım resmen beni şirketten eve apar topar gönderdiler
şimdi evdeyim az sonra annemlerin yanına gideceğim dünkü ağlama krizlerim bitti bu gün biraz daha kendimi toparladım bebeğim için, babamda amcamda birbirlerine kavuştularmafoldumben
geçmişi yarım yamalak okudum
adilemir canım çok sevindim tebrik ediyorum canım seni
hoplayıp zıplayıp kutlamak isterdim ama bi tarafım çok acı çekiyor hala
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ...
nilciğim nasılsın canım bugün daha iyisin bence a.s.
çiğdemcim bu arada teessüf ederim canım,nerdesin dedim folikleri hatırlatmadın dedim sen hala teşrif etmedin küstüm işte mafoldumben
canım daha yeni uyandım bu saatte kalktım daha da uyurdum ama merdivenci su almaya geldi ondan kalktımakannehir
kendimi hiç iyi hisstmiyorum bu gün ya:1no2:
canım yaaa bak ne yap biliyomusun şöyle bi güzel giyin kendine bak,dışarı çık dolaş yeniyıl için heryer cıvıl cıvıldır şimdi.ne tarafta oturuyosun bilmiyorum,bi alışveriş merkezine falan uğra insanların içine karış,vitrinlere bak mağazaları gez bak nasıl iyi gelecek,hadi dene bunu bak hadi nilciğim.
dilek canım tebrik ederim allah sorunsuz bi hamileleik geçirmeni nasip etsin topiğe bereket mi yağıyo ne süper vallahi hadi bakalım bilgeciğim başın sağolsun bitanem amcanın mekanı cennet olsun üzülme canım hepimiz oraya gideceğiz bebeğim için sabırlı ol bitanem
nilüm yya ben senin eski avatarını koymanı istiyorum o bebeği görünce direk bu nilü diyorum kuşum o sana daha çok yakışıyoooooooooorrrrrrrr
aaaa nil bak sen hiçbirimizi dinlemiyosun amaaaklava:
sonuç pozıtıf yazan bır kaagat verdıler elıme... :kedi:
biz bu ay sadece 2 kez çalıştık kızlar biliyomusunuz.oyüzden kendimi çok kötü hissediyorum.çok çalışınca sanki daha bi ümitli oluyo insan.ben hep çalışacağımızı umduğum için bu ay çok ümitliydim ama olmuşsa 1 kereden de olur diye kendimi avuturuyorum.sırayı bozmam inşallah.
kızlar merhaba dün pek yazamıyordum iş yerinde işler çok yoğundu malum yıl sonu
neyse öyle ara ara okurken abimden tel geldi saat 5 gibi felan, babamın ikiz kardeşi olan amcam
dün sabahtan vefat etmiş biz çok yakındık bana nasıl söyleyeceklerini bilememişler bugün annemle abim memlekete gidiyor öğrendiğimde yıkılıdım resmen beni şirketten eve apar topar gönderdiler
şimdi evdeyim az sonra annemlerin yanına gideceğim dünkü ağlama krizlerim bitti bu gün biraz daha kendimi toparladım bebeğim için, babamda amcamda birbirlerine kavuştularmafoldumben
geçmişi yarım yamalak okudum
adilemir canım çok sevindim tebrik ediyorum canım seni
hoplayıp zıplayıp kutlamak isterdim ama bi tarafım çok acı çekiyor hala
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ...
çiğdemcim bu arada teessüf ederim canım,nerdesin dedim folikleri hatırlatmadın dedim sen hala teşrif etmedin küstüm işte mafoldumben
sağol canım biraz takılayım bunlada :çok üzgünüm:
kızlarrrrr Foliklerrrr içildimiiiiiii nurten kıss neredesinnn kadrişimm gülerrrrrrrrrrr nerdesin kızz toplanın bakemm nilümm kek piştimii biz çalışıyoz her dakka burdayız sizz evde açmıyonuzz küstükk sizeee
canım artık onlarıda beceremiyrum ben ya((
dün bir prefiterol yaptım ayyy yapmaz olaydım herzaman yaptığım prefiterol olmadı(
yiyemedik kocikle öylece duruyorlar artık marifetimde kalmadı benim:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?